Spor yaptim 1 saat bisiklet cevirdim baska spor yapamadim biraz ev toplamacaKiz ada spora mi gittin nerdesin
Seni gaza getirdim kiz ama bugun atlayamadim vallaada beni perte çıkardı yürüyüşe gitti
ama Allahtan ip atlarken sıkıntı yokGAYET RAHATIM
Spor yaptim 1 saat bisiklet cevirdim baska spor yapamadim biraz ev toplamaca)
Kalk kalk hadiii kizlar sporaaaaCook iyi yapmissin cnm
Bende oturuyorum daha yapamadim spor
Kalk kalk hadiii kizlar sporaaaa))
Hadi kizlar okula der gibi)
Kalk kalk hadiii kizlar sporaaaa))
Hadi kizlar okula der gibi)
Merhabalar canlarım
Dün temizliğe giriştim kahvaltıdan sonra uğrayamadım. Bu sabahta erkenden oryantiring için başka bir ilçeye gittik tüm gün dışarıdaydım. Bütün geçmişi okudum. Arada menü yazmayan kaçakları tespit ettim.aylahl mazereti nedeniyle yazmamış. Yediklerine dikkat ettiğine canı gönülden inanıyorum. 3oglanannesi canım hiç uğramamışsın. Acaba mazeretin vardı da ben mi hatırlamıyorum? Bilmece811 polokey2244 sizin menüler yok. @My Jale senin menünde yok canım. ada81 @zerra @mrskulkedisi B burcugncy @Foreverlife sizleri tebrik ediyorum menüleri eksiksiz yazmışsınız. @Kriziantemcicegi canım sen cumartesi menüsünü yazmamışsın. merryangel tatlım senin cuma ve pazar menün yok.
Dediğim gibi hepinizin menüleri tek tek kontrol ettim. Birazdan bazılarını alıntıladım ama alıntılamadıklarım var onlar gayet güzel. Sporları ayrıca inceleyeceğim.
Kaptan merhaba, iki gündür çok fena hasta yatıyorum. Ateş falan beni mahvetti. Buraya bakamadım, menüde yazamadım. Zaten bu iki gündür birşey de yiyemedim mide bulantısından. Bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum ama hala kötüyüm yani. KAyınvalidem burada, artık bebeğe ve bana o bakıyor şimdilik.
12 Mart menüm
Sabah 8 buçuk kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Ara 10 buçukta
1 elma
Öğle saat 1 de
1 küçük kaşe sütlaç
1kucuk patates haşlama
Aksam saat 6 da
1 kase corba
1 tabak salata
1 isirimlik poğaça ve iki Çatak yoğurtlu biber
Şu 2 lt
Spor yarım saat egzersiz hareketleri
dün akşam 2.5 3 saat yapıştırıp bekledim yapmadı cimcime. Sağlık ocagından 11.00 e kadar getirin dediler yakalayabilirsem bakalımEn zor şey çocuktan idrar almak hele kız çocuğundan almak işkence gibi resmen ben altını açıp yapıştırıp bekliyordum
biz de çıktık yürüdük kızımla tabi o bebek arabasında1 saat yürüyüş yapıp geldik kızımla..
Her annenin bir kızı olmalı
En iyi arkadaşım..
duydum o tekniği de steril oluyor mu aktarırken falan? Tecrübesizlik zor yaHemen söylüyorum canim. Bezini ters bağlarsan idrari cok rahat alirsin.
Teyzemden gormustum canim ona da hemsire demis bosuna yapmasini bekleme bezi ters bağla demis oradan öğrendikdün akşam 2.5 3 saat yapıştırıp bekledim yapmadı cimcime. Sağlık ocagından 11.00 e kadar getirin dediler yakalayabilirsem bakalım
biz de çıktık yürüdük kızımla tabi o bebek arabasında
duydum o tekniği de steril oluyor mu aktarırken falan? Tecrübesizlik zor ya
geçmiş olsun canımKaptan merhaba, iki gündür çok fena hasta yatıyorum. Ateş falan beni mahvetti. Buraya bakamadım, menüde yazamadım. Zaten bu iki gündür birşey de yiyemedim mide bulantısından. Bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum ama hala kötüyüm yani. KAyınvalidem burada, artık bebeğe ve bana o bakıyor şimdilik.
deneyeyim canım çok sağolTeyzemden gormustum canim ona da hemsire demis bosuna yapmasini bekleme bezi ters bağla demis oradan öğrendik
Canım bugün doktora gittik , bu çok çok iyi bir doktor. O bize 3. Aydan itibaren 300. 400 alması gerekir dedi, o yüzden için rahat olsun.Kızlar geçmiş yaptım geldim. O kadar çok yorulmuşum ki hafta sonu çok geç kalktım bugün 11 gibikızımın 4. Ay kontrolü vardı ctesi günü bu ay sadece 350gr almış Bilmece811 ben de üzüldüm. Doktor idrar tahlili istemişti dün de afyondan kütahyaya kadar çiş bekledik ama yok bizim cimcime yapmadı. Gece 1de eve ancak gelebildik. Birazdan sağlık ocagına gidicem tahlil için. İdrar alma önerileriniz varsa fikirlere açığım kızlar yardım edin
Sağol cnm, inşallah alışırhayirli olsun canim. kiyamam bebisin de alisir zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?