Canım yaş 37
Boy 1.68
Hedefim 60
İri kemikliyim bende aynı şeyi düşündüm biraz önce yavaş gidiyor sanırım yağ oranım azaldı kemiklere geçiş yapıcam
Bu arada bende 38 giyiyorum
40 bedendim
benim de geçenlerde öyle olmuştu
otomatiğe bağladık
Kaptanım kilo vermemi biraz da emzirmeme bağlıyorum hiç ekmek şeker tüketmiyorumPes etmek yok Burcu vücut direnç gösteriyor aynı direnci iradenin de göstermesi lazım. Eski düzene bir dönmeye çalış bakalım faydası olacak mı
Harikasın valla maşallah.Dünkü yediklerine göre yine iyi gitmiş. Ayrıca spor da yok. Demek ki daha düzenli beslensen her hafta 1 er kilo gidecek.
Tebrik ederim canım harika bir sonuç.
Zerracım tebrik ediyorum seni canım harikasınYarışmayı da sen kazandın Aramızdaki farkta epey açıldı Bu hafta ben kendime büyük kötülük yaptım yaaaa
Hem öğlen kısır hem akşam nohut üzerine bir de kilo vermişsin. Şaka gibi
Bu hafta mesaj sayılarını sana yollasınlar canım. Çünkü kontrol edemeyeceğim. Listeyi sen tutarsın bana toplu şekilde gönderirsin.
Kaptanım kilo vermemi biraz da emzirmeme bağlıyorum hiç ekmek şeker tüketmiyorum
Boyum 165 cnm, sağol ama alıştımbfazla vermeye az geldi banaben senin yerinde olsam hiç düşünmezdim kilo vermeyi
ama herkesin kendini iyi hissdeceği bir kilo vardır
bunu da en iyisi kendi bilir
madem vermek istiyorsun
sende biraz daha dikkatli olacaksın canım necburen öyle bahane falan istemiyoruz
haftaya 1 kilo bekliyoruz eksi
günaydın canım
tebrikler iyi gidiyorsun tatlım
boyun kaçtı
59.2 yıılar önce gördüğüm en düşük kiloydu
Boyum 165 cnm, sağol ama aloşyıö fazla vermeye az geldi bana
kaptanım bazen biz de kaçırabiliyoruz sen bizden daha tecrübelisin o farkı çabuk kapatacağına eminimEvet gelelim benim bu haftaki yüz karası kilo bildirimime. Kendime ne kadar kızsam az. Zar zor verdiğim kiloları böyle kolay yoldan geri almak çok üzdü beni ama benim hatam. Hatamı biliyorum. Bu hafta hiç hareket etmedim. Spor yapmadım. Yediklerime özen göstermedim ve regl kaynaklı yeme krizlerim oldu. Aslında atlatabilirdim, o kadar gücüm vardı ama sanırım kendimi bıraktım. Böyle kötü bir şekilde takımı etkilediğim için hepinizden teker teker özür diliyorum. Herkesin kilo veren herkesin bana bir ceza vermesini istiyorum. Bütün cezalar kabulümdür.
Utanarak yazıyorum
Geçen hafta : 63.8
Bu hafta : 65.4
Fark : -1.6
kaptanım bazen biz de kaçırabiliyoruz sen bizden daha tecrübelisin o farkı çabuk kapatacağına eminim
Evet gelelim benim bu haftaki yüz karası kilo bildirimime. Kendime ne kadar kızsam az. Zar zor verdiğim kiloları böyle kolay yoldan geri almak çok üzdü beni ama benim hatam. Hatamı biliyorum. Bu hafta hiç hareket etmedim. Spor yapmadım. Yediklerime özen göstermedim ve regl kaynaklı yeme krizlerim oldu. Aslında atlatabilirdim, o kadar gücüm vardı ama sanırım kendimi bıraktım. Böyle kötü bir şekilde takımı etkilediğim için hepinizden teker teker özür diliyorum. Herkesin kilo veren herkesin bana bir ceza vermesini istiyorum. Bütün cezalar kabulümdür.
Utanarak yazıyorum
Geçen hafta : 63.8
Bu hafta : 65.4
Fark : -1.6
Önceki başarını unutuyorsun senin başarın bize en güzel örnekKapatırım canım kapatmasına da size örnek olmam gerekirken benim yaptığıma bak. En çokta bu yüzden kızıyorum kendime. Cezanı bekliyorum
Pes etmek yok Burcu vücut direnç gösteriyor aynı direnci iradenin de göstermesi lazım. Eski düzene bir dönmeye çalış bakalım faydası olacak mı
Harikasın valla maşallah.Dünkü yediklerine göre yine iyi gitmiş. Ayrıca spor da yok. Demek ki daha düzenli beslensen her hafta 1 er kilo gidecek.
Tebrik ederim canım harika bir sonuç.
Zerracım tebrik ediyorum seni canım harikasınYarışmayı da sen kazandın Aramızdaki farkta epey açıldı Bu hafta ben kendime büyük kötülük yaptım yaaaa
Hem öğlen kısır hem akşam nohut üzerine bir de kilo vermişsin. Şaka gibi
Bu hafta mesaj sayılarını sana yollasınlar canım. Çünkü kontrol edemeyeceğim. Listeyi sen tutarsın bana toplu şekilde gönderirsin.
Bu kilo verme süreci insanın sürekli kendini kontrol etmesi gereken bir süreç ve bazen ben kendimi kontrol etmek ten yoruluyorum, bu hafta sonu menü yazmadım ve o ara gerçekten yedim. Pazartesi ye +900 le başladım sonra hatamı anladım ve kendimi toparladım. Zaman zaman olabiliyor, bence sende öyle bir süreçten geçtin kaptanımAyy evet resmen skandal
Önceki başarını unutuyorsun senin başarın bize en güzel örnek
Haklısın canım. Arada bir oluyor ama ben kendi iradesizliğime kızıyorum. Daha öncelerdeki azmimi irademi görmüş olsan eminim sende hayrete düşer kızardın. Yaklaşık 6 yıldır koruyorum kilomu. Yeni başlasam tamam olur diyeceğim ama bu yolun her adımını bir kaç kez yürümüş bir insanım. Benim yapmamam gerekir.Bu kilo verme süreci insanın sürekli kendini kontrol etmesi gereken bir süreç ve bazen ben kendimi kontrol etmek ten yoruluyorum, bu hafta sonu menü yazmadım ve o ara gerçekten yedim. Pazartesi ye +900 le başladım sonra hatamı anladım ve kendimi toparladım. Zaman zaman olabiliyor, bence sende öyle bir süreçten geçtin kaptanım
Bence sen bu konuya takıldığın için böyle oluyor. Düşünme bu konuyu. Bir de her sabah kalkar kalmaz ayakta bir bardak su iç. Ama ayakta içeceksin. 10 dk sonra tuvalete git gelse de gelmese de. Tuvalete çıkana kadar da oturup bekle. Ama bunu her gün aynı saatlerde yapacaksın. %100 sonuç aldığım en güzel yöntem.kızlar bnm wc problemim var ve 2 haftadir carsamba persembe olmuyo. geriliyorum tartiya cikicam diye. gecen hafta +100 gr fazlaligim cikmisti. pazartesi -800 sali da -1100 gormustum. strese bagli oldugu cok acik. bi oneriniz var mi. bugun ku eksilerime bile sevinemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?