- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Kına gecesi bayanlar arasında oldu canım salonda.epey oynadık iyi spor oldu bana da.İyi eğlenceler hem spor yapmış olursun hem de kurtlarını dökersin tabii oynarsan
Günaydın canım. Amin ins..bugünde 3 ayların başlangıcı recep ayının 1.çok motive edici ve güzel bir dua olmuş msjin teşekkür ederiz.Günaydın kızlar
Gününüz haftanız huzur mutluluk sağlıklı olsun
İnşallah canim tesekkur ederimSporun harika , pirinc pilavini o sporla yakmışsındır
oh ne güzel bende oynamayı özledimKına gecesi bayanlar arasında oldu canım salonda.epey oynadık iyi spor oldu bana da.
Günaydın canım. Amin ins..bugünde 3 ayların başlangıcı recep ayının 1.çok motive edici ve güzel bir dua olmuş msjin teşekkür ederiz.
sen eksidesindir canım iyisin maşallahBen bu sabah tartilamadim kızlar kusuruma bakmayın olur mu çocuk sabah uyandı yapıştı ayaklarıma anneciğim wc ye gideyim diyorum hayir diyor.derse geç kalıcam ama hadi lütfen diyorum hayır diyor epey oyaladi beni zar zor hazırlanıp çıktım evden vakit kalmadı yani tartışmaya.
buralarda pek sessizdiPardon tartilmaya.bu telefonların otomatik klavyeleri de bazen iyi bazen kötü.....
Buarada nasılsınız kızlar nasıl gidiyor diyet.iki gün pek dahil olamadım düğünden dolayı.
Günaydın arkadaşlar, malum ben geçen hafta işe başlayacaktım ama oğlum durmadı grçen hafta. Brn de bu hafta başladım. Sabah tartılamadım. Çıcuğu uyandır emzir süt sağ kahvaltı hazırla. Kendimi zor hazırladım. Blair cadusı gibi geldim okula
bi olaydın canım sanki ben şişim gibi hissetmeye başladımGunaydin herkeseeeee
Ben regli olamadimmmmmm coook sisim cok balon gibi oldummm
hyaırlı uğurlu olsun bir ömür mutlu olsunlar canımPardon tartilmaya.bu telefonların otomatik klavyeleri de bazen iyi bazen kötü.....
Buarada nasılsınız kızlar nasıl gidiyor diyet.iki gün pek dahil olamadım düğünden dolayı.
oldum bilemmmmm hahahahabi olaydın canım sanki ben şişim gibi hissetmeye başladım
havalar güzelleştikçe buralar daha sessizlişecekoh ne güzel bende oynamayı özledim
bazen durur evde kndi kendime oynarım çocuklar güler
sen eksidesindir canım iyisin maşallah
ben hala cumayı telafi etmek için uğraşıyorum
buralarda pek sessizdi
havalarda güzel sanırım ondan
regli oldummmmmmmmmmtey tey şappi şappiii
oldum bilemmmmm hahahaha
sağol canımçok şükürrrr çok sevinndimmmmm
öyle mi diyorsunhavalar güzelleştikçe buralar daha sessizlişecek)) yılların tecrübesi ben hahahahaha aylardan ekim olacak ooooo her takım aktif diyet serüveni başlıyor
afiyet olsun canım kurabiye olmasaymış onun yerine kuruyemiş olsaydı daha iyi olurmuş..Dünkü menüm
8.30 sabah
1dilim ekmek
1 sucuklu yumurta
1 dilim peynir
14.00 öğlen
Çeyrek ekmek köfte
17.00 1 kurabiye
20.00 akşam
5 kaşık kavrulmuş ıspanak
3 kaşık yoğurt
1 lt su spor bol bol temizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?