Evet bak bugun bu dedigini yapacaktim tıkandım su iciyorum bol bolAslında cnm tatlı istemiyor bugün ama eskisi gibi önüme doldurup patlayana kadar biseyler yemek istiyorum
Canim menu guzel ama ispanakla yogurdu ayni anda tuketme vucuddaki demiri azaltiyor....
Evet canim ispanagi ya yumurta ile yada kiyma ile tuketin deniliyor...Ayyy öylemi bilmiyordum
Evet bak bugun bu dedigini yapacaktim tıkandım su iciyorum bol bol)
Evet canim ispanagi ya yumurta ile yada kiyma ile tuketin deniliyor...
benim kv iyi Allah var hakkını yemiim ama halalar amcalar var onlar sıkıntılı hepsinin geliniyle sorunu var ama şükür ki gelinlerle oğulları gayet ii anlaşıyor. Bizim de aramız bozulsa zil takıp oynayacaklar neredeyseKvler hic gelin olmamis gibiler ....benim kv bi gun buyuk eltime ortaligi karistiriyon dedi...bende esime anan bu isleri iyi biliyor demekki oda karistirmis zamaninda dedim...eltimi koruyorum diye bende hep kötü gelinim hahaaslinda korumuyorum haklinin yanindayim...
canım alsın boşver rahat edemiyordur. Sen eşinle aranı açma lafını etme aranız da iyiyken pozitif olmaya çalışUzun uzun cevap yazarım kızlar gelmek üzereyim eşim de akıl yok onlar bize hep eli boş gelir 50_60 TL lik tatlı alıyor sinirlendim şuan
ya ben de öyleyim canım şeytana uyasım varAslında cnm tatlı istemiyor bugün ama eskisi gibi önüme doldurup patlayana kadar biseyler yemek istiyorum
canım alsın boşver rahat edemiyordur. Sen eşinle aranı açma lafını etme aranız da iyiyken pozitif olmaya çalış
ya ben de öyleyim canım şeytana uyasım var
Buralar bize kaldi cankiz
23 Mart menüm
Sabah 8 buçuk
1 bardak süt
1 tane salatalık
Saat 11 de
2 zeytin
3 kaşık çorba
Bikac dilim haşlanmış patates
Saat 2 de
1 küçük muz
1 kaşe yogurt
Saat 7 de (saat geç ama eşim oruçluydu iftarı bekleyelim dedik ama 7 de yedim daha fazla bekleyemedim..ben aç kalınca migrenim cikiyor)
1 tabak yumurtali ispanak
1 tabak salata
3yk.makarna
Bikac kasik Yogurtlu Közlenmiş biber patlıcan
Şu 2lt.
Spor yok.
LAydLiNe
Tamam canım. Bu hafta daha iyi bir üye olacağım :) Daha çok kilo vereceğim inşallah.Tatlım bu hafta senden değilde benden kaynaklı oldu listeye girememen. Kontrol edemedim çünkü seni. Bu hafta çok dikkat et
Evet kesinlikle.canım katılımın ne kadar iyi olursa o kadar motive oluyorsun..listede olnakta ayrı motive ediyor o bir gerçek
23 mart EA
Sabah kahvaltı yok kahve içtim sadece
12.00
1 tabak mantarlı tavuk
1.5 dilim ekmek
15.00
1 portakal
19.30
3 garnitürlü enginar
Birkaç istavrit dünden kalan
2.5 litre su
23 mart EA
Sabah kahvaltı yok kahve içtim sadece
12.00
1 tabak mantarlı tavuk
1.5 dilim ekmek
15.00
1 portakal
19.30
3 garnitürlü enginar
Birkaç istavrit dünden kalan
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?