Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim kv iyi Allah var hakkını yemiim ama halalar amcalar var onlar sıkıntılı hepsinin geliniyle sorunu var ama şükür ki gelinlerle oğulları gayet ii anlaşıyor. Bizim de aramız bozulsa zil takıp oynayacaklar neredeyse

Uzun uzun cevap yazarım kızlar gelmek üzereyim eşim de akıl yok onlar bize hep eli boş gelir 50_60 TL lik tatlı alıyor sinirlendim şuan
canım alsın boşver rahat edemiyordur. Sen eşinle aranı açma lafını etme aranız da iyiyken pozitif olmaya çalış

Aslında cnm tatlı istemiyor bugün ama eskisi gibi önüme doldurup patlayana kadar biseyler yemek istiyorum
ya ben de öyleyim canım şeytana uyasım var

23 Mart menüm
Sabah 8 buçuk
1 bardak süt
1 tane salatalık

Saat 11 de
2 zeytin
3 kaşık çorba
Bikac dilim haşlanmış patates

Saat 2 de
1 küçük muz
1 kaşe yogurt

Saat 7 de (saat geç ama eşim oruçluydu iftarı bekleyelim dedik ama 7 de yedim daha fazla bekleyemedim..ben aç kalınca migrenim cikiyor)

1 tabak yumurtali ispanak
1 tabak salata
3yk.makarna
Bikac kasik Yogurtlu Közlenmiş biber patlıcan

Şu 2lt.
Spor yok.

LAydLiNe

Afiyet olsun cnm

Kizlar selamlar bugun esimle bi gezelim dedim ogleden sonra cok duzensiz beslendim ama yarin hemen topluyorum kendimi merak etmeyin haftayada 1 kilo verio hedefi tutturmam lazim uarin 24 saat hastanede olicam nobetim var yiyecklerimi hazirladim bi valizle gidicem gorusmek uzere

Tatlım bu hafta senden değilde benden kaynaklı oldu listeye girememen. Kontrol edemedim çünkü seni. Bu hafta çok dikkat et
Tamam canım. Bu hafta daha iyi bir üye olacağım :) Daha çok kilo vereceğim inşallah.

canım katılımın ne kadar iyi olursa o kadar motive oluyorsun..listede olnakta ayrı motive ediyor o bir gerçek
Evet kesinlikle.

Kızlarrr az önce eşim pizza getirdi
Dayanamadım bir dilim aldım tabağıma koydum
Üzerine hafif acı serptim veeeee tam yicektim ki
Içimden bi ses yapmaaaaa diye bağırdı
Yemedim ama şuanda önümde sıcak sıcak bana bakıyor

23 mart menüm
7.30 sabah
Yarım yumurta
Yarım dilim ekmek

11.00 chia tohumlu yoğurt

14.30 5 kaşık patlıcan yemeği
Yoğurt

18.00 1 tane ayva

20.00 akşam
2 baget yanında 3 kaşık patates
1kase cacık
3 kaşık pilav

1.5 lt su akşam misafirim vardı pilav çoktandır yememiştim canım çekti 1 saat yürüyüş

23 mart EA

Sabah kahvaltı yok kahve içtim sadece

12.00
1 tabak mantarlı tavuk
1.5 dilim ekmek

15.00
1 portakal

19.30
3 garnitürlü enginar
Birkaç istavrit dünden kalan

2.5 litre su

Afiyet olsun canım. Bende bazen sabahları sadece kahve içiyorum gayet de iyi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…