- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Döndüm canımIyi cnm kendi evine nezaman gidiceksin
Döndüm canım
eşim şehir dışındaydı, ben de çocuklar ı alıp gittim
Geçmiş olsun canım umarım kötü bişey yokturKızlar nasılsınız ben çok kötüyüm bugun aşırı halsizim öyle böle değil namaz ı kılmaya mecalim yoktu düşünün pek giremedim yarın doktra gidicem inş
Oy kuzum Allah beterinden korusunHiç iyi değilim bugünde küçük kızım hasta oldu boğazları şişmiş ateşi var
Valla bu iki gündür saatlerim farklı olduğu için çabuk acıktım canım ya dengesiz oldu biraz yediklerim ama yinede dikkat etmeye çalıştım yediklerime ekmek vs.yememeye.bugün sadece çıg köfte fazla yoksa menüm normal aslında ama.Afiyet olsun cnm
Ama sanki bugün çok yemissin gibi geldi bana
Oy kuzum Allah beterinden korusun
Valla bu iki gündür saatlerim farklı olduğu için çabuk acıktım canım ya dengesiz oldu biraz yediklerim ama yinede dikkat etmeye çalıştım yediklerime ekmek vs.yememeye.bugün sadece çıg köfte fazla yoksa menüm normal aslında ama.
İyi oluyorda canım anne evi malumIyi yapmissin cnm
Aynı tepkileri bende alıyorumBugün eşim tarafında mevlitteydim pide falan yemedim mesela sadece ayran içtim ikramdan. Herkes çok zayıflamışsın dedi.hatta ettim gözlerinin altı çökmüş yeter bukadar artık zayıflama dedi.ki ben hiç yüzümden kilo vermem.62 kiloyum insaf ne çökmesi dedim sanki 50 kilo oldum.bu insanlar neyin kafasını yaşıyor anlamadım.
İyi oluyorda canım anne evi malum
Çocuklar onu sever yapalım , yok kahvaltı ya ne yapsak , anneeeee yapma diyorum aaa çok zayıfladın halin yok diyor dayıyor yemekleri
Azcık kaçırmış olabilirim ama doğada yürüyüş falan umarım telafi etmişimdir
Ben hiç yazmasammı menümü acabaOfff bende kızartma yedim
Bugün eşim tarafında mevlitteydim pide falan yemedim mesela sadece ayran içtim ikramdan. Herkes çok zayıflamışsın dedi.hatta ettim gözlerinin altı çökmüş yeter bukadar artık zayıflama dedi.ki ben hiç yüzümden kilo vermem.62 kiloyum insaf ne çökmesi dedim sanki 50 kilo oldum.bu insanlar neyin kafasını yaşıyor anlamadım.
Ay benimki çok kızıyorBütün anneler aynı cnm
Bende dün gittim annemlere gitmeden aradım hiçbirşey hazırlama yemek yiyip gelcez dedim
Yinede hazırlamış ben yemedim tabi annemde aferim kızım yeme diyor :)
Gerçekmi ya fesatlıktan derlermi kiValla cnm çoğu insanda kıskandığı için devam kilo verme diye söylüyor
Iyiki yememissin pide fln
Ben hiç yazmasammı menümü acaba
Valla annemin ısrarına dayanamadımhasta olurmuşum diyor bide 45 kiloyum ya sanki
Gerçekmi ya fesatlıktan derlermi ki
Mantı desemKız 1bucuk saat koşu bandında hizli tempoda yürüdüm yinede içim içimi yiyor erimemistir diye
Sen neler yedin yazda görelim :)
Ay benimki çok kızıyor
Kv de mankenmi olucan kızım diyor64 kiloluk manken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?