yaaaa ..rabbim kolaylık versin yardımcınız olsun
Yeşilay
Yeşilay, sigara, alkollü içki ve diğer uyuşturucu gibi alışkanlıklar ile mücadele eden ve bütün zararlı alışkanlıklardan halkın ve bilhassa gençlerin korunması için yaptığı çalışmalarla kamuya hizmet veren, bu sebeple de “Kamuya Yararlı Cemiyetler” arasında yer alan bir kurumdur.
Ayyy elektrikler gidip duruyor. Sinirlerim zıpladı valla. Yazıyorum hop gidiyor. Neyse ben sana inanıyorum 1 kilo verirsin cumaya. Vercen başka çaresi yok.Kız naptin 1kilo nasıl veriyim ya
700fln desen hadi neyse
Hoş geldin canım aramızaMerhaba, ben de takımınıza üye olmak istiyorum.
Boyum 1.62 ve kilom maksimum 60 olmuştur ta ki 4 ay öncesine kadar. 4 ay önce kilo almaya başladım sebebi ise kahvaltıdan başlayıp öğlene kadar yediğim pastane poğaçaları, börekleri vs. Şu an kilom 68. Hedefim 50 kg olmak
Allah yardımcınız olsun canım. Zor hastalık. Moralini hep yüksek tutun.Akciğer kanseri canım malesef.
Bak bak bi de biliyor kabahatini.Gece geç yatıyoruz sabahta geç kalkıyoruz:)
Hemencecik değiştir o tartının pilini valla az kaldı cumayacok ilginc gercekten insanin motivasyonu da dusuyo boyle olunca. ben de dune gore 1 kilo almisim cankizz
tarti iyice kafayı yedi
aman hep eksik arama peşindeler kilo alırsın çok kilo almışssın, verirsin yüzün çökmüş yaranamazsın canım zaten boşver en iyisi biz kilo verelim kendimizi iyi hissedelim var mı bizden güzeliBugün eşim tarafında mevlitteydim pide falan yemedim mesela sadece ayran içtim ikramdan. Herkes çok zayıflamışsın dedi.hatta ettim gözlerinin altı çökmüş yeter bukadar artık zayıflama dedi.ki ben hiç yüzümden kilo vermem.62 kiloyum insaf ne çökmesi dedim sanki 50 kilo oldum.bu insanlar neyin kafasını yaşıyor anlamadım.
benim annemde kilo versem çok seviniyor hatta kendisinde tansiyon çıktı doktor liste vermiş dikkat edilecek diye maşallah o kadar dikkatli ki 60 kiloya kadar düştü benim hedef kilomda şu anBütün anneler aynı cnm
Bende dün gittim annemlere gitmeden aradım hiçbirşey hazırlama yemek yiyip gelcez dedim
Yinede hazırlamış ben yemedim tabi annemde aferim kızım yeme diyor :)
geçenlerde annemin komşusuyla karşılaştık kapıda 2 3 cümle sonra sen çok kilo almışssın dedi bir sürü kilo muhabbeti yaptıDemez olurlar mi..kiminle dalga geçecekler sonra biz zayıflayinca..daha kapıdan girer girmez ayy ne çok kilo almışsın demek varken. Zayıf görünce içleri gider mazalalh
canım ben patatesleri yuvarlak şekilde kesiyorum. Büyük bir kabın içinde patatesleri az zeytinyağı ve sevdiğim baharatları karıştırıp yağlı kağıtla fırına atıyorum hem daha hafif hem daha güzel oluyor. Kızartmadan daha iyi benceNasıl oluyorki fırında cnm hiç denemedim
Aslında yemicektim ama çok canım çekti bugünlük böyle oldu
iyi yapmışsın canım yedirmemekle destek olmak lazım diyettekilereAynen...bi arkadaş vardı mesela daha önce anlattimmi bilmiyorum kiz 90 kilo 3 yıllık evli esi beğenmiyor kilo alınca sebepler hep aynı doğum vs. diyete başlamış bende diyetteyim tabi.hepbirlkte Misafirlikteyiz.kiz diyetteyim evde yedim geldim diyor ısrar ediyorlar ye de ye.zorla eline veriyorlar falan.aldım kızın elinden.yedirmedim hiçbisey yersen salata ye dedim.hakkında konuşuyor lar şahit oluyorum yüzüne de söylüyorlar hatta ama iş yemeğe gelince zorluyorlar.
bir ara ben d3 takip edemiyordum çok kalabalıktı curcuna vardı böyle çok iyi şimdiTakım bu haliyle çok güzel oldu dimi kızlar
Bir ara bir karışıktı gelen giden kim kimdi neydi anlayamıyordum
şimdi birbirimizi daha iyi tanıdık
Daha samimi olduk
azıcık yerken yerken çok yiyoruz canım aslında hiç yememek en iyisideme kiz oyle neyimiz varmis buraya geleli verdik iste kilolari yiyerek vermedik ya. inanmamazlik yapmak yok. kendimize guvenelim. ipin ucunu ne zaman kopardim bilmiyorum ben. sutlac yaptigimda parmagima damlamisti da seker var diye yalamamistim bile. simdi utanmadan cikolata kek yiyorum ya. onceden yaptik simdi de yapariz.
canım internetteki bilgilere bakma sen fazla abartılıCanım salı ya aldım randevu yu yarın gidecektim salı alabildim İnternet te çok korkunç şeyleri okudum modum çok düştü moralim gerçekten çok bu bozuk
geçmiş olsun canımCanım önce gittim demir 16 çıktı doktor hiç bir şey vermedi ama gerçekten bugun artık nerdeyse kalkamadım psikolojik mi fizyolojik mi bilmiyorum birde vucudum un bir kaç yerinde minik minik morluklar gördüm iyice evham yaptım.
Kötü bişey olsa çıkardı dimi önceki tahlil de
Ayyy elektrikler gidip duruyor. Sinirlerim zıpladı valla. Yazıyorum hop gidiyor. Neyse ben sana inanıyorum 1 kilo verirsin cumaya. Vercen başka çaresi yok.
Hoş geldin canım aramıza
Allah yardımcınız olsun canım. Zor hastalık. Moralini hep yüksek tutun.
Bak bak bi de biliyor kabahatini.
Hemencecik değiştir o tartının pilini valla az kaldı cumayaCuma dedikçe iştahım kapanıyor yaaaaa
aman hep eksik arama peşindeler kilo alırsın çok kilo almışssın, verirsin yüzün çökmüş yaranamazsın canım zaten boşver en iyisi biz kilo verelim kendimizi iyi hissedelim var mı bizden güzeli
benim annemde kilo versem çok seviniyor hatta kendisinde tansiyon çıktı doktor liste vermiş dikkat edilecek diye maşallah o kadar dikkatli ki 60 kiloya kadar düştü benim hedef kilomda şu an
geçenlerde annemin komşusuyla karşılaştık kapıda 2 3 cümle sonra sen çok kilo almışssın dedi bir sürü kilo muhabbeti yaptısanki 1 günde aldım kiloları sürekli görüyor zaten. mutlu oluyorlar ne hikmetse.
canım ben patatesleri yuvarlak şekilde kesiyorum. Büyük bir kabın içinde patatesleri az zeytinyağı ve sevdiğim baharatları karıştırıp yağlı kağıtla fırına atıyorum hem daha hafif hem daha güzel oluyor. Kızartmadan daha iyi bence
iyi yapmışsın canım yedirmemekle destek olmak lazım diyettekilere
bir ara ben d3 takip edemiyordum çok kalabalıktı curcuna vardı böyle çok iyi şimdi
azıcık yerken yerken çok yiyoruz canım aslında hiç yememek en iyisi
canım internetteki bilgilere bakma sen fazla abartılı
geçmiş olsun canım
Ben hiç inanmıyorum kendime
Ama daha cumaya var belki olur ins olur
aramiza hosgeldin canim
afiyet olsun canim iyi yapmissin
buyuk gecmis olsun canim. Rabbim acil sifa versin insallah.
yaaaa ..rabbim kolaylık versin yardımcınız olsun
Hepinize çok teşekkürler kızlar. Artık son evredeyiz. Ama tabi Allah'tan ümit kesilmez. Lütfen sigarayı bırakın sigara içenler. Bu hastalığı sigara tetikliyor. Sevdiklerinize de kendinize de bu acıyı yaşatmayın.Allah yardımcınız olsun canım. Zor hastalık. Moralini hep yüksek tutun.
Başlayalım o zaman :)Hoşgeldin cnm
Ilk sayfadaki formu doldur seni tanıyalım
Başlayalım o zaman :)
Adım kullanıcı adımla aynı Duygu
28 yaşımdayım
Mühendisim
Bekarım
Boyum 1.62
Kilom 68
Hedef kilom :50
Nasıl kilo aldığımı anlamadım açıkçası ama az hareket ve sadece kahvaltıda da tüketsem poğaçadan olduğunu biliyorum. Bir de geç yenen ağır akşam yemekleri.
kendimi mutsuz hissediyorum eski kiloma dönmek ve biraz daha zayıflayarak vücudumu vücut geliştirme sporuna hazırlamak istiyorum.
geçmiş olsun canım yemek yapamasan bile yumurta haşla kahvaltılık bir şeyler koy canım sofrayaKızım çok hasta yine bi huysuz anlatamam bu gdişle akşama yemek yok görünüyor baklım
Menüm
12:00
1 simit
19:00
1 lahmacun bol salata
Zero kola
21:00
1 kepçe kadar puding
Spor yok
Su 1.5 lt
Saçma sapan bir menü
Hastayım yemek yapacak halim yok kızlar yoksa böyle menü olmaz
bu aralar mevsim geçişinden dolayı dikkatli olmak lazım canım geçmiş olsunKızlar dua edin kızım çabuk iyileşsin
Anlamıyorum nerden hastalanıyor o kadarda dikkat ediyorum dışarıya fazla çıkarmıyorum hasta olur diye ma yine hasta oldu
O kadar yoruyorki beni hasta diye bir huysuz anlatamam inşallah çabuk geçer
çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versinMerhaba, o gün kandil diye yemiştim azıcık ama daha dikkatli olurum.
Bu arada babam çok rahatsız sık sık hastaneye gidip geliyorum. O nedenle geç yazıyorum. Kusura bakmayın. Sizlerden dua bekliyorum.
tartıda sorun var bence canımcok ilginc gercekten insanin motivasyonu da dusuyo boyle olunca. ben de dune gore 1 kilo almisim cankizz
tarti iyice kafayı yedi
hoşgeldin canım aramızaBaşlayalım o zaman :)
Adım kullanıcı adımla aynı Duygu
28 yaşımdayım
Mühendisim
Bekarım
Boyum 1.62
Kilom 68
Hedef kilom :50
Nasıl kilo aldığımı anlamadım açıkçası ama az hareket ve sadece kahvaltıda da tüketsem poğaçadan olduğunu biliyorum. Bir de geç yenen ağır akşam yemekleri.
kendimi mutsuz hissediyorum eski kiloma dönmek ve biraz daha zayıflayarak vücudumu vücut geliştirme sporuna hazırlamak istiyorum.
Hoşgeldin mesajlarınız için teşekkür ederimYeniden aramıza hoş geldin Duygu' cum. Umarım bütün fazlalıklarından bizimle birlikte kurtulursun
İlk sayfadaki kurallarımızı da oku lütfen.
Merhaba.. Ben Leyla:) 23 yaşındayım. Tarih öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. Boyum 163, kilom 58.. Ve diğer yerlere göre bacaklarım çok daha kalın. En çok bacaklarımı inceltmek için bir şeyler yapmak istiyorum. Ve daha estetik bir vücudum olsa tadından yenmez sankiHedef kilom: 53.. İlk sayfadaki kuralları da okudum.. İnşaallah sizler gibi kilo verebilirim
Hoşgeldin mesajlarınız için teşekkür ederim
Takım kurallarınızı da okudum, uygulayacağım O zaman ben yarından itibaren başlıyorum paylaşım yapmaya. Şimdi kendime tartı almam lazım. Bir de ben online koç ile de çalışacağım ondan edindiğim bilgileri ve motivasyonları da sizinle paylaşırım daha hızlı ilerlemiş oluruz belki ✌
Hoş geldin Leyla' cım aramıza. Ebru ben' deÇok fazla kilon yok hedef için inşallah en kısa zamanda kurtulursun fazlalıklarından ve istediğin gibi incecik bacakların olur
Kesinlikle olacağız o kadar sevdiğim bir insanki kendisi,İnşallah Duygu' cum
Ebru bu arada ben de
Bakalım online koçla aynı fikirlerde olabilecek miyiz çok merak ettim
Kesinlikle olacağız o kadar sevdiğim bir insanki kendisi,Bana bir program hazırlayacak ben de ona uyacağım, buradan da Paylaşım yapacağım çünkğ tembellik etmek istemiyorum gördüğüm kadarıyla sizler iyi birer dedektif ve motivasyon sağlayıcısınız.
Peki ben albüm yapsam yani haftalık fotoğraf yüklesem vücudumdaki incelmeye dair. Bunu yaptınız mı daha önce? Ve nasıl yapılıyor. Albümün gizliliğini nasıl ayarlıyorum?Aynen canım burada bulduğun motivasyonu başka hiç bir yerde bulamıyorsun emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?