Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin Duygu. Umarım bir an önce hedef kilona ulaşırsın. Kesinlikle burada diğer arkadaşlarla paylaşım yapmak çok motive edici oluyor.

Peki ben albüm yapsam yani haftalık fotoğraf yüklesem vücudumdaki incelmeye dair. Bunu yaptınız mı daha önce? Ve nasıl yapılıyor. Albümün gizliliğini nasıl ayarlıyorum?

Benim profilimde var canım. İstersen inceleyebilirsin. Beni izlemeye al.

İyi değilim önce kız kardeşim ayagını kırdı
Sonra abimle eşim kavga etti vr ayrıldılar
Sonra babam 9 gün hastanede yattı
Ailece darmadagın haldeyiz

Geçer bunların hepsi canım. Sen dik dur. Birilerinin ayaklarını yere sağlam basması lazım. İnşallah bu kötü günlerin hepsi geçip gider.

Kizzzzz noluyor bize bende 600 almışım
Bizde bişey var kilolar aynı gidiyor aynı geliyorkader arkadaşım benim
saka gibi gercekten bu kadar olmaz yani
mrskulkedisi sende 27yasindasin bende
Sende konyalisin bende aynı kilo alıyoruz aynı kilo veriyoruz kardeş olsak bukadar benzerlik olmaz valla
ben konyada oturuyorum da konyali degilim canim. ama bu kadar da tesaduf pes dogrusu kader kardesim benim
Yoksa siz aynı kişi misiniz
mantıklı
aynen canim 1 kasiktan bisey olmaz 1 lokmadan nolcak diyorum ben de oyle gidiyo. hic yememek en iyisi. ama bi yerden sonra insan patliyo
hosgeldin canim aramiza.
protein agirlikli beslenip bol bol tempolu yurmeni ve aerobik yapmani oneririm canim

canim benim yaa hepsi ust uste gelmis. Allah buyuk canim hepsi duzene giricektir mutlaka bu surecte Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah.

hosgeldin canim aramiza.
protein agirlikli beslenip bol bol tempolu yurmeni ve aerobik yapmani oneririm canim

Hoşbulduuum Tavsiyelerin için çook teşekkür ederim:)) Yürüyüş gerçekten şart.. sanırım koşu bacakları inceltmek yerine direkt kas yapıyormuş,pek bilgimde yok tabii. Bir de bacak inceltme de dediklerine ek olarak pilates işe yarar mı? Ebru şallının videoları çıktı hep karşıma

Valla öyle kiz :)

Hoşgeldin canım sana da başarılı kilo vermeler

Hoş geldiniz Kızlar

Bazen herşey üst üste gelir
Sonrasında da büyük ferahlık
Bu süreçte rabbim kolaylık versin
Canım sıkıldı ben temizlik yapıyım bari
Kolay gelsin canım
Yemek yemeyi unutma temizlik yaparken

Allah şifa versin canım
Daha 13 aylık diye korumaya çalışıyorum bağışıklık sistemi daha küçük diye savunmasızdır 2 3 yaşında oldumu ben de öyle yapcam
Canım çok koruyuncada bağışıklık sistemi gelişmiyor çabucak hasta oluyorlar
Vücudun mikrop a da ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…