Hoşgeldin Duygu. Umarım bir an önce hedef kilona ulaşırsın. Kesinlikle burada diğer arkadaşlarla paylaşım yapmak çok motive edici oluyor.Kesinlikle olacağız o kadar sevdiğim bir insanki kendisi,Bana bir program hazırlayacak ben de ona uyacağım, buradan da Paylaşım yapacağım çünkğ tembellik etmek istemiyorum gördüğüm kadarıyla sizler iyi birer dedektif ve motivasyon sağlayıcısınız.
Saolasın canım.çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin
İyi değilim önce kız kardeşim ayagını kırdıT Toprakliyagmur cnm nasılsın
Peki ben albüm yapsam yani haftalık fotoğraf yüklesem vücudumdaki incelmeye dair. Bunu yaptınız mı daha önce? Ve nasıl yapılıyor. Albümün gizliliğini nasıl ayarlıyorum?
İyi değilim önce kız kardeşim ayagını kırdı
Sonra abimle eşim kavga etti vr ayrıldılar
Sonra babam 9 gün hastanede yattı
Ailece darmadagın haldeyiz
Kizzzzz noluyor bize bende 600 almışım
Bizde bişey var kilolar aynı gidiyor aynı geliyorkader arkadaşım benim
ben konyada oturuyorum da konyali degilim canim. ama bu kadar da tesaduf pes dogrusu kader kardesim benimmrskulkedisi sende 27yasindasin bende
Sende konyalisin bende aynı kilo alıyoruz aynı kilo veriyoruz kardeş olsak bukadar benzerlik olmaz valla
Yoksa siz aynı kişi misiniz
aynen canim 1 kasiktan bisey olmaz 1 lokmadan nolcak diyorum ben de oyle gidiyo. hic yememek en iyisi. ama bi yerden sonra insan patliyoaman hep eksik arama peşindeler kilo alırsın çok kilo almışssın, verirsin yüzün çökmüş yaranamazsın canım zaten boşver en iyisi biz kilo verelim kendimizi iyi hissedelim var mı bizden güzeli
benim annemde kilo versem çok seviniyor hatta kendisinde tansiyon çıktı doktor liste vermiş dikkat edilecek diye maşallah o kadar dikkatli ki 60 kiloya kadar düştü benim hedef kilomda şu an
geçenlerde annemin komşusuyla karşılaştık kapıda 2 3 cümle sonra sen çok kilo almışssın dedi bir sürü kilo muhabbeti yaptısanki 1 günde aldım kiloları sürekli görüyor zaten. mutlu oluyorlar ne hikmetse.
canım ben patatesleri yuvarlak şekilde kesiyorum. Büyük bir kabın içinde patatesleri az zeytinyağı ve sevdiğim baharatları karıştırıp yağlı kağıtla fırına atıyorum hem daha hafif hem daha güzel oluyor. Kızartmadan daha iyi bence
iyi yapmışsın canım yedirmemekle destek olmak lazım diyettekilere
bir ara ben d3 takip edemiyordum çok kalabalıktı curcuna vardı böyle çok iyi şimdi
azıcık yerken yerken çok yiyoruz canım aslında hiç yememek en iyisi
canım internetteki bilgilere bakma sen fazla abartılı
geçmiş olsun canım
hosgeldin canim aramiza.Merhaba.. Ben Leyla:) 23 yaşındayım. Tarih öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. Boyum 163, kilom 58.. Ve diğer yerlere göre bacaklarım çok daha kalın. En çok bacaklarımı inceltmek için bir şeyler yapmak istiyorum. Ve daha estetik bir vücudum olsa tadından yenmez sankiHedef kilom: 53.. İlk sayfadaki kuralları da okudum.. İnşaallah sizler gibi kilo verebilirim
canim benim yaa hepsi ust uste gelmis. Allah buyuk canim hepsi duzene giricektir mutlaka bu surecte Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah.İyi değilim önce kız kardeşim ayagını kırdı
hosgeldin canim aramiza.
protein agirlikli beslenip bol bol tempolu yurmeni ve aerobik yapmani oneririm canim
İyi değilim önce kız kardeşim ayagını kırdı
saka gibi gercekten bu kadar olmaz yani
ben konyada oturuyorum da konyali degilim canim. ama bu kadar da tesaduf pes dogrusu kader kardesim benim
mantıklı
aynen canim 1 kasiktan bisey olmaz 1 lokmadan nolcak diyorum ben de oyle gidiyo. hic yememek en iyisi. ama bi yerden sonra insan patliyo
hosgeldin canim aramiza.
protein agirlikli beslenip bol bol tempolu yurmeni ve aerobik yapmani oneririm canim
Kızlar menülerde bugün kaçamak istemiyorum ona göre
Benim mesai bitmek üzere hazırlanıyorum. Akşam yemeğinden sonra görüşürüz
X xxhhsytflc cım seni izlemeye aldım profilimden albümüme bakabilirsin
Hoşgeldin canım sana da başarılı kilo vermelerMerhaba.. Ben Leyla:) 23 yaşındayım. Tarih öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. Boyum 163, kilom 58.. Ve diğer yerlere göre bacaklarım çok daha kalın. En çok bacaklarımı inceltmek için bir şeyler yapmak istiyorum. Ve daha estetik bir vücudum olsa tadından yenmez sankiHedef kilom: 53.. İlk sayfadaki kuralları da okudum.. İnşaallah sizler gibi kilo verebilirim
Hoşgeldin canım sana da başarılı kilo vermeler
Başlayalım o zaman :)
Adım kullanıcı adımla aynı Duygu
28 yaşımdayım
Mühendisim
Bekarım
Boyum 1.62
Kilom 68
Hedef kilom :50
Nasıl kilo aldığımı anlamadım açıkçası ama az hareket ve sadece kahvaltıda da tüketsem poğaçadan olduğunu biliyorum. Bir de geç yenen ağır akşam yemekleri.
kendimi mutsuz hissediyorum eski kiloma dönmek ve biraz daha zayıflayarak vücudumu vücut geliştirme sporuna hazırlamak istiyorum.
Merhaba.. Ben Leyla:) 23 yaşındayım. Tarih öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. Boyum 163, kilom 58.. Ve diğer yerlere göre bacaklarım çok daha kalın. En çok bacaklarımı inceltmek için bir şeyler yapmak istiyorum. Ve daha estetik bir vücudum olsa tadından yenmez sankiHedef kilom: 53.. İlk sayfadaki kuralları da okudum.. İnşaallah sizler gibi kilo verebilirim
Bazen herşey üst üste gelirİyi değilim önce kız kardeşim ayagını kırdı
Kolay gelsin canımCanım sıkıldı ben temizlik yapıyım bari
Allah şifa versin canımKızlar dua edin kızım çabuk iyileşsin
Anlamıyorum nerden hastalanıyor o kadarda dikkat ediyorum dışarıya fazla çıkarmıyorum hasta olur diye ma yine hasta oldu
O kadar yoruyorki beni hasta diye bir huysuz anlatamam inşallah çabuk geçer
Canım çok koruyuncada bağışıklık sistemi gelişmiyor çabucak hasta oluyorlarDaha 13 aylık diye korumaya çalışıyorum bağışıklık sistemi daha küçük diye savunmasızdır 2 3 yaşında oldumu ben de öyle yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?