Kuzum canını birşey mi sıkıyorYapmadım temizlik sabahtan beri oturuyorum cooook cnm sıkılıyor bugün
Yedim yedim hemde ne yemek diyet fln kalmadi bugün eskisi gibi gene can sıkıntısından yemek yedim
Afiyet olsun canımBen menümü yazıyım bari
Sabah 11de
Kahve
Öğlen 2de
2tane schnitzel
4kasik makarna
Ara 2parca bitter çikolata
Akşam 5de
1schnitzel daha
5kasik makarna
2litre su
Spor yok
Canım dikkat et kendinePert ada geldiiii hanimmmm)))
Ayyy cok yorgunum bitmiyor ... tasiniyor gibi döktüm herseyi sonrada kizdim ne geregi var bu kadarina diye belki temmuz agustos gibi taşınabilirim..
Kuzum canını birşey mi sıkıyor
Afiyet olsun canım
Kaptan kızacak bu menüne biliyorsun değilmi canım
Canım dikkat et kendine
Nasıl olsa evdesin yavaş yavaş yap
Niye taşınıyorsunuz tayin mi var
Bugünkü menüm
8:30
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık maydanoz
9:30
Yeşil çay
13:00
3 ceviz
1 avuç kayısı kurusu
1 bardak ayran
17:00
Yarım portakal
19:00
1 kase kara lahana çorbası
2 but fırında
Fırında sebze
3 lt su
40 dakika tempolu yürüyüş
Aslında rutine bağlanan aktivitelerin vücuda bir artısı oluyor onu da aktiviteleri bıraktığın zaman anlıyorsun. Şu an vücut senin günlük tempona ayak uydurmuş durumda. Aslında görünmeyen bir faydası oluyor bu temponun. Çünkü tempon düştüğünde az bile yesen sabit kalmıyor kilon, kilo alıyorsun. Ben daha önce sağlık kurulunda çalışırken 08:00 - 16:00 arası hep tempoluydum. Sürekli hareket halindeydim. Şimdi ise 09:00-16:30 arası sadece oturarak çalışıyorum. O kadar etkisi var ki bunun kiloya anlatamam. Sen de tempon düşünce anlarsın. Yani şuan ekstra kilo verebilmen için rutin temponun üstüne çıkman lazım. İdeal kilona indiğinde günlük tempo seni götürür uzun süre..
Sağol canımCoook iyi afiyet olsun
Tayin degil canim , bu ev ust kat kışın zor ısınıyor yazin yaniyorKuzum canını birşey mi sıkıyor
Afiyet olsun canım
Kaptan kızacak bu menüne biliyorsun değilmi canım
Canım dikkat et kendine
Nasıl olsa evdesin yavaş yavaş yap
Niye taşınıyorsunuz tayin mi var
HoşbulduumTanıştığıma da çok memnun oldum:) Oyy inşaallah.. güzel temennilerin musmutlu etti
Hoşgeldiniz kızlar umarım en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınızKesinlikle olacağız o kadar sevdiğim bir insanki kendisi,Bana bir program hazırlayacak ben de ona uyacağım, buradan da Paylaşım yapacağım çünkğ tembellik etmek istemiyorum gördüğüm kadarıyla sizler iyi birer dedektif ve motivasyon sağlayıcısınız.
Canım hepsi üstüste gelmiş umarım herşey en kısa zamanda düzelirİyi değilim önce kız kardeşim ayagını kırdı
Sonra abimle eşim kavga etti vr ayrıldılar
Sonra babam 9 gün hastanede yattı
Ailece darmadagın haldeyiz
Kolay gelsin canım hanımların günlük kalori yakma metodu temizlikCanım sıkıldı ben temizlik yapıyım bari
Kolay gelsin canım hanımların günlük kalori yakma metodu temizlik
Oo kolay gelsin olsun a zamana kadar rahatsın bari temiz evş toplamak daha kolay olurPert ada geldiiii hanimmmm)))
Ayyy cok yorgunum bitmiyor ... tasiniyor gibi döktüm herseyi sonrada kizdim ne geregi var bu kadarina diye belki temmuz agustos gibi taşınabilirim..
Bu dahada kötü pişmanlık hissi insanı birdahakine daha iradeli tutuyorOfff bilmiyorum ya noldu bugün bana
Pişman da olmadım
Bencede misafir i iptal etKız misafir çok mu önemli ara şöyle onlar başka zmn gelsinler sen git yarın
NiyeeeeYok cnm yapmadım
Şu senin profilde gördüğüm son iki kilo canımı sıkıyor resmenSağol canım
Bu dahada kötü pişmanlık hissi insanı birdahakine daha iradeli tutuyor
Ama kesin sen bi silkelenmişsindir şimdi
Arada olur böyle şeyler sen iradelisin çabuk toparlarsın eminim
Niyeeee
Olsun nasılsa yarın mecbur yapıcan
Banada oluyor bazenInş cnm sadece bugün yemek istedi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?