Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Lazer le alakalı olup olmadığını bilemiyorum canım ins.en kısa zamanda düzelir alalh acil şifa versin.
Rabbim acil şifalar versin canım. İns. Düzelir bir an önce .sıcak su koy düzelmezse yarın mutlaka bi doktora görün.
Afedersin ben sıcak suyu koydukça karnım gurul gurul yaptı gaz çıkarttirdi ozman anladım usuttugumu 2 3 kere koydum ben.

Yarın misafirim var oldukça yorulacaklğm inşallah az yerim :)
Bende yarın ogleden sonra misafirliğe davetliyim ısrarla diyetteyim ona göre biseyler yap diye tembih ettim ama bakalım ne yapacak.hafta sonu zaten biraz kaçamaklı gibi oldu.
Salata tarzı olsun dedim ben.ama dolma ve mercimek köftesi yapacak sanırım başkaları da gelecek çünkü onlardan yiyebilirmiyim ki.pasta börek olmasın dedim ben.

Yarın misafirim var oldukça yorulacaklğm inşallah az yerim :)

Misafir gelince çok sıkıntı yok canım
Gidince problem oluyor yemedin etmedin diye

Akşam değilse birşekilde dengelersin canım
Benimde dün biraz karışıktı yemek açısından
Hafta içinde hafif geçirmeyi istiyorum

Aynen yarın tartıda belli olur. Bence artık misafirlikte de olsak hayır demeyi öğrenmemiz lazım.

Bal ve reçel olmamış. Saatlerinde hiç güzel olmamış. Güne geç başladığın için metabolizman geç başlar çalışmaya.

Vaktin varsa harika bişey canım hayırlı olsun hem yüzme hem spor salonu muhteşem geliyorsun yani yaza.
. Aynen canım yaaa. Vaktim yok ama kendim için vakit bulmam lazım. Yoksa olmuyor bu iş.

Valla ben çok rahat hayır diyorum. Artık herkes alıştı. Yemiyorum deyince kimse itiraz etmiyor. İş yerimdekileri bi görseniz baklavalar, kekler, börekler her gün ayrı bayram var. Artık bana sormuyorlar bile. Geçen gün dondurma almışlar. Ebru sana sormadık yemezsin diye diyorlar. Sanki misafirlikler bizim bahanemiz gibi. İstersen yemezsin bence. Dün Ankara da oturduk yere kahve içeceğiz. Menü tam allahlık. Ben kahvemi içtim yanında ki kurabiyeyi bile yemedim. Biraz kararlı olmak lazım.

Haklısın canım hayır Demeyi öğrenmezsek hedefimize ulaşmak da zor olacak

Haklısın canım hayır Demeyi öğrenmezsek hedefimize ulaşmak da zor olacak
Aynen katılıyorum. Ben zaten bi çok şeyi yemedim sadece baklavayı kendi yapmış kardeşim sizin için yaptım dedi çok küçük bi dilim tattım okadar..yoksa gerçekten artık hayır diyorum yemiyorum eskisi gibi değil ye ne olacak bi seferlik diyorlar valla ben böyle çok mutluyum verdiğim kilolari görüyorsunuz okadar emeğı zayi edemem diyorum herkese.kararlı olmak önemli gerçekten.

Gerçekten canım çok yol katettik bu yolda
Emeğimizi çöpe atamayız
Ben herzaman dengelemeden yanayım
Herşeyi hayatımızdan çıkaramayız
Ama bugün yediysem birkaç gün dikkat edip eksiye düşmeliyim
Bugüne kadar zaten böyle geldim

Kızlar ben çocukları uyuttum yapılacak işlerim var şimdi öpüyorum hepinizi yarın tartı da güzel çıkar ins.dua ile...
Kolay gelsin canım
İnşallah dediğin gibi olur

ben de yavaş verme taraftarıyım kiloları. Diyetisyene giderek güzel kilo vermiştim ancak çok cabuk geri aldım ve beslenme düzeni oturtmadan bu is düzelmeyecek onu anladum
sen yeter ki kilo ver canım yeni ciciler almak daha güzel boş ver

ben önümüzdeki hafta 3 gün protein sebze yapmayı düşnüyorum kızlar
3 gün kh yemeyeceğim
güzel fikir canım

inersin canım güzel bir ivme yakaladın
kendine de yeni ciciler alırsın
bende dün 5-6 tane eteğimi verdim daraltmaya
bugün getirmiş terzi bakalım nasıl oldular
gidince deneyeceğim
kıyafetlerin bol gelmesi ne güzel duygu dimi
fotolarını bekliyoruz canım

Geçmiş olsun canım epeydir hastasın anladığım kadarıyla ama malesef dinlenmeden geçmiyor keske rapor alabilsen
ayy canım benim ya Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun. size de sabırlar versin inşaallah.

canim benim de alt tarafim daha kilolu bacaklar ve basen var tabi doğumdan sonra göbek de oldu o da ayrı da. Aslında kilo verdiğinde her yerden gidiyordur da vücut tipinden dolayı üst tarafın daha ince olduğu için alt taraftan kilo vermiyormuşsun gibi geliyordur. Spor salonunda bacak basen ağırlıklı calistiriyorlardi

Kızlar kusurabakmayın pek aktif olamadım.

Hasta yavru bir köpek aldım eve onunla ilgileniyorum, yarın veterinere götürdükten aonra rahatlarım.

01 nisan menümü yazayım hemen

Kahvaltı

Serpme kahvaltı yaptım ekmeksiz ama

Öğlen yok çünkü kahvaltıyı neredeyse öğlen yaptım gece köpekten dolayı uyuyamadığım için

Akşam
1 dilim tam buğday ekmeği üzerine beyaz peynir

2 lt su

30 dk yürüyüş.

Afiyet olsun cnm
Keşke pasta yemeseydin

ya sormayın kizlar yemesem iyiydi aslında ama bu aralar irademe sahip olamıyorum daha dikkatli olmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…