Bende uyeligim boyunca 1 kere ban yedim oda biliyorsun tam senin geldigin donemde yoktumBen hiç bakmadım şimdiye kadarBelki ilk üye olduğum zaman bakmış olabilirim hiç hatırlamıyorum Ay bi de ben hiç ban yemedim
Canim cooo gecmis olsun üşütmüş olabilirsin bu aralar benimde karnim agriyor sicak tutunca geciyor....sanirim bahar geldi pek dikkat etmiyoruz gemen usutuyoruz..Günaydın canlarım
Evdeyim ama çok kötü karnım ağrıyor. Regl ağrısı gibi ama hesaplarıma göre daha 4-5 gün var. Gece sürekli uyandım ağrıdan. İnşallah geçer biran önce çünkü çok rahatsız ediyor.
ben yataktan kalkamiyodum yemek bile yemek istemiyodum. basimi koymasam bile ayakta uyuyabiliyodum bulasiklari anca yikiyodum baska bi ise bakmiyodum. hele disari ciksam 2 gun hic kalkamiyodum.Peki canım ne gibi değişiklikler hissettin kendinde.
Mesela yorgunluk falan geçti mi
Sana da bol gezmeli güzel bir pazar dileğiyleGünaydın kızlar
Güzel pazarlar
Günaydın canlarım
Evdeyim ama çok kötü karnım ağrıyor. Regl ağrısı gibi ama hesaplarıma göre daha 4-5 gün var. Gece sürekli uyandım ağrıdan. İnşallah geçer biran önce çünkü çok rahatsız ediyor.
563. Etap birincisimrskulkedisi tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Millet derdim var diye ortaya çıkıyorBazen bakiyorum ruhum daraliyor valla ne olaylar var.... oyun bölümü var azcikda oraya takiliyorum burasi sessizlestigi zaman...
Geçmiş olsun canımGünaydın canlarım
Afiyet olsun canım güzelDünkü menümü yazayım akşam yazamadım
Kahvaltı (12:00) Çok geç biliyorum
1 kk peynir
Domates, salatalık
2 dilim salçalı ekmek
5-6 tane zeytin
Akşam (19:30)
1 kase mercimek çorbası
1 dilim (dilim küçüktü) pide
1 kase salata
2 litre su, spor yerine 7-8 saat hiç dinlenmeden gezdik
Saatler hiç olmadı dün. Birazcıkta tembellik ettim sabah geç kalktım.
Teşekkür ederim canımSana da bol gezmeli güzel bir pazar dileğiyle
Sonuncu bizdenYarışmamız 563. Etap sonuncusu 13. Takımdan @Kriziantemcicegi !
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kızlar nasılsınız ben bugünde misafirliğe gidicem ins ordada börek fln olmaz
Millet derdim var diye ortaya çıkıyor
Saçma sapan şeyler
Oraya yazıp egosunu tatmin ediyor birçoğu
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım güzel
Teşekkür ederim canım
Anlaşılan sen geziyorsun
Ben de birazdan çıkacağım
Az hava alayım
Sonuncu bizden
Haftaya sen 1. Olacaksın canım
Ben iyiyim canım
Sabah yürüyüşe gittim
Geldim çekirdek ailemlegüzel bir kahvaltı yaptım
Biraz yatak odasını düzelttim
Birazdan gezmeye gidecem
Birazcık birşey yapmaya çalış yinede canımIyi yapmissin ben dün spor yapamadim
Bugünde yapmicam herhalde
Sen çalışıyormuydun canımMalesef çalışıyorum kızı anneme bıraktım eşim de evin eksikleriyle ilgileniyor ben de dükkanda büyük oğlumla birlikteyiz
Kızım doğduğundan beri arada gidiyorum doğumdan 2 3 gün öncesine kadar her gün olmasada eşime yardıma gidiyordum eşim bir yere giderse dükkana ben bakıyorumBirazcık birşey yapmaya çalış yinede canım
Sen çalışıyormuydun canım
Ben evdesin sanıyordum
ben yataktan kalkamiyodum yemek bile yemek istemiyodum. basimi koymasam bile ayakta uyuyabiliyodum bulasiklari anca yikiyodum baska bi ise bakmiyodum. hele disari ciksam 2 gun hic kalkamiyodum.
ilacı kullanmaya baslayinca 2 haftada dinc olmasam da eskisi gibi olmaya basladim. en azindan evde hareket edebiliyodum. ilaci kullanmaya basladigimda diyodum ilaci icince dinc olucaksin falan, plasebo etkisi yaratiyodum kendime.
haftada 1 kez cay iciyodum o da 3 cb felan. gunde 1 den fazla kahve icmiyodum ve kahvesini az katiyodum. 6 hafta sonra uykum felan duzene girdi kendimi daha dinc hissetmeye basladim.
bende ki etkileri bu sekilde oldu canim. tedavim bitince 1 ay fazladan kullandim. kanimda bir seyin orani azmis o da demirde varmis. (kani sulandiran hucrelerden galiba)
simdi hala dikkat ediyorum cayi hafta sonlari iciyorum iki sabah. hafta ici de dizimin oldugu gun aksam iciyorum. kafein demiri gercekten dusuruyo. ben arada bi (2 3 yilda bir) bu duruma dusuyorum genelde kahve ve cayi cok tukettigimde onlara ihtiyac duyduğumda ortaya cikiyo. 27 yasindayim sigara tadina bakmak disinda icmedim. canim sigara istiyodu. o sekilde belirtileri vardi bende.
kusura bakma canim cok konustum
Kızlar nasılsınız ben bugünde misafirliğe gidicem ins ordada börek fln olmaz
Ne iş yapıyorsunuz canımKızım doğduğundan beri arada gidiyorum doğumdan 2 3 gün öncesine kadar her gün olmasada eşime yardıma gidiyordum eşim bir yere giderse dükkana ben bakıyorum
Kızlar şuan acayip çikolata isteğim var ya..tam elimi attım çikolataya vazgeçtim 2 hurma 2 kayısı yiyiyorum şuan çayla beraber.
Rabbim şifa versin canim nasıl oldun.bikac gün önce ben öyleydim. Sıcak su torbası koydum ayağımın altına ussutmusum galiba çok iyi geldi hamdolsun.sende dene istersenGünaydın canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?