Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm 1 Nisan
Sabah 11:00
2 dilim çavdar ekmeği
1 tk tahin pekmez
1 tk çemen
1 tk kaymak
Omlet(1 yumurta 2 dilim pastırma domates biber 1 tk tereyağı)
Domates salatalık
Köz yeşil biber

15:30
1 portakal 1 ceviz

19:00
1 kase paça çorbası
1 lahmacun
Salata
Ayran

3 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
Yapabilirsem 10 dakika sıkılaşma hareketi

Teşekkür ederiz püsküütüm bilgilendirme için. Etap birincisi ve etap sonuncusunu aynı anda çıkartmak her takıma nasip olmaz galiba
Geçmiş olsun ikimizin aynı gün gelicek
Geçen ay da öyle olmuştu zaten canım

Kızlar nasılsınız ben bugünde misafirliğe gidicem ins ordada börek fln olmaz
Sakın haaaaa. Bu hafta ilk içe gireceğiz. Cezan var zaten bi tane. Daha kötü cezalar veririm ona göre. Yeme sakın.

Kızlar şuan acayip çikolata isteğim var ya..tam elimi attım çikolataya vazgeçtim 2 hurma 2 kayısı yiyiyorum şuan çayla beraber.
Benim de önümde bi tabak kavrulmuş fıstık var. Az önce elimi uzattım kabuğunu soydum sonra tekrar bıraktım. İrade böyle bişey işte anlık Seni de tebrik ederim

Rabbim şifa versin canim nasıl oldun.bikac gün önce ben öyleydim. Sıcak su torbası koydum ayağımın altına ussutmusum galiba çok iyi geldi hamdolsun.sende dene istersen
Amin canım inşallah.Bu akşam yatarken deneyeyim. Havuza da gidemedim onun yüzünden.

Tahin, pekmez ve kaymak olmamış. Akşam ise ya çorba ya lahmacun olabilirdi. İkisi aynı anda olmamış. Kilon iyice azaldı. Onun için akşamına fazla dedim.

mrskulkedisi Canımmm tebrikler kocaman
@Kriziantemcicegi Canım seni de haftaya birinci görmek isterim. Bu hafta sıkı sarıl lütfen.

Ayrıca iki haftadır üst üste birinci çıkartıyoruz takımdan

Ama genel ortalamada kötüyüz. Bu hafta lütfen ama lütfen herkes sıkı tutsun. Derece yapalım.

Benim pazar kahvaltılarım genelde bu şekilde canım
Kraliçe kahvaltısı
İki öğün yediğim için fazla oluyor ana gün boyunca tok oluyorum
Akşam sadece çorbayla doymazdım sanırım
Lahmacun yarım olsa yeterdi aslında

İnşallah kaptanım ama sanıyorum oluyorum çünkü ödemim gidiyor :)

Selam herkese 1 nisan menum
Kahvalti 11.00
Peynir
Zeytin
2 dilim ekmek
Şekersiz çay
1 kucuk elmali pasta

Aksam 17.00
Kavurma
1 yk pilav

18.00
1 dondurma
1 bucuk litre su
15 dk twster
100 ip atlama

Selam herkese 1 nisan menum
Kahvalti 11.00
Peynir
Zeytin
2 dilim ekmek
Şekersiz çay
1 kucuk elmali pasta

Aksam 17.00
Kavurma
1 yk pilav

18.00
1 dondurma
1 bucuk litre su
15 dk twster
100 ip atlama
Elmalı pasta, pilav ve dondurma ooooooo çok cısssss sana ceza vermem gerekiyor su da çok az. 1 Nisan yazmışsın yaaa şimdi aklıma geldi güzel bir 1 Nisan menüsü yazabilirdim Bundan sonra yapan olmasın geçti artık

Havuz gittiysen o da usutmus olabilir canım sen yine de gitme...

Havuz gittiysen o da usutmus olabilir canım sen yine de gitme...
Yok canım gidemedim havuza. Dün akşam Ankara dan eve dönerken başladı. Hala geçmedi. Tuhaf bi ağrı. Acaba lazerle alakalı olabilir mi diye bile düşündüm. Çünkü regl döngüsünü değiştirebiliyormuş. Sıcak su koyacağım yatarken.

Kızlar dün ve bugün misafirlikte olduğum için menü paylaşımı yapmadım.çünkü menüler diyet değildi ama ben elimden geldiğince az yemeğe calistim.ekmek çok az yedim. Pilav yemedim.kurabiyelerden falan yemedim.ama tabi kahvaltıda az da olsa patates kızartması sucuk yedim.1 tanede baklava tattım ayıp olmasın diye bizim için yapilmis.bakalım yarın tartı da belli olur.

Menüm

Kahvaltmı yine eşimle yapmak için Çook geç yaptım

14:00
1 sucuklu yumurta
Azcık peynir
4-5 ceviz fındık
1tk bal
1 tk reçel
4 zeytin
1 avuç kuru üzüm

20:00
1 tabak karnıbahar haşlama
1 tabak lahanalı yoğurt salatası
Bol limonlu maynzdz

Su:2 lt
Spor:30 dk parkta yürüyl
50 ip atlarm

LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…