Ben bayılıyorum ıspanağa yaaaaaa ama burada bulamıyorum güzel ıspanak. O konuda Ada çok şanslı. Oralarda pazarlar harika. Burada seçtirmiyorlar bile. Ben de sinirimden pazara gitmiyorum. Markette de güzel olmuyor.selamlar bebekler sabahtan yogundum gelemedim öğle yemeğimi yedim akşama ıspanak yicem
afiyet olsun canım misssss misssssselamlar bebekler sabahtan yogundum gelemedim öğle yemeğimi yedim akşama ıspanak yicem
bu hafta kilo vermem az olur yani gram bazında kalacaktır çünkü haftasonu saçmalamıştım resmen ama haftaya Allahtan bişi olmazsa bomba gibi gelicem
evet canım çook güzel ıspanaklar yeşillikler var her pazara gittiğimde o yeşilkkeri görünce kısır yapıp pikniğe gidesim geliyor valla hahahahahBen bayılıyorum ıspanağa yaaaaaa ama burada bulamıyorum güzel ıspanak. O konuda Ada çok şanslı. Oralarda pazarlar harika. Burada seçtirmiyorlar bile. Ben de sinirimden pazara gitmiyorum. Markette de güzel olmuyor.
Bence biraz çabalarsan bu iki gün iyi bişeyler de olabilir. Şartlandırma kendini.
Zayıflayınca bol bol yap ye. Biliyosun bulgurun zararı yok. Adana da pazar evimin önüne kurulurdu. Allahım ne güzeldi hepsi. Sırf o pazarlar için bile yeniden gelip yaşayabilirim oralara. Seviyorum ben yaaaa akdenizievet canım çook güzel ıspanaklar yeşillikler var her pazara gittiğimde o yeşilkkeri görünce kısır yapıp pikniğe gidesim geliyor valla hahahahah
Düzenli kilo vermeye başlayınca inşallah hastalığında azalır. Dere otu iyi gelmiyor muydu?cabalıyorum canım akşamları az yiyorum sporumu yapıyorum ama biliosun beni hiç 1.1 kilo bile vermişliğim yoktur önceki diyetimde metabolizma tiroidden dolayı yavs
ama yazın sıcağı feciiii şimdiden arabanın içinde yanmaya başladık ....osmaniye adana arası 1 saat madem özledin gel bekleriz osmaniyeyeZayıflayınca bol bol yap ye. Biliyosun bulgurun zararı yok. Adana da pazar evimin önüne kurulurdu. Allahım ne güzeldi hepsi. Sırf o pazarlar için bile yeniden gelip yaşayabilirim oralara. Seviyorum ben yaaaa akdenizi
ama yazın sıcağı feciiii şimdiden arabanın içinde yanmaya başladık ....osmaniye adana arası 1 saat madem özledin gel bekleriz osmaniyeye
Düzenli kilo vermeye başlayınca inşallah hastalığında azalır. Dere otu iyi gelmiyor muydu?
çook sevinirim canım beklerimİnşallah canım gelirsem Adana' ya sana uğramadan dönmem
Diyet bitsin ondan sonra
Dönüşte garanti nur topu gibi 3 kiloyla dönerim kesin
Kaptanım içinde problem değilse haftada 2 günzerra hergun birgun oncesinin mesaj sayisini gondermek kural mi
e o zaman müsaadenizle bende katılayım deneme sürecini en azından geçiririz :)Tabii ki canım ama şuan üye ihtiyacımız yok. İki hafta deneme süremiz var. Onun sonunda nasıl olur bilemem. Ama bizimle kalmak istersen kalabilirsin.
Günlük gönderelim canım. Öbür türlü sayması zor oluyor. Ben genelde ertesi gün sayıyorum. Ama yatmadan önce de sayılabilir. @Turan16Kaptanım içinde problem değilse haftada 2 gün
Pazartesi- Perşembe gibi olabilir canım
Geçmiş olsun canım. Ortalıklarda görünmeyince merak etmiştim. Haber ver böyle kaybolurkenBen geldiiiiiiim , dün köpüş fenalaştı tüm gün onla uğraştım veterinerdi başında beklemeydi derken... bir de başıma ağrı girdi 21:00da uyumuşum. Bugün sabah tekrar veterinere gittik geldik daha iyiyiz ve ben artık döndüm buraya başında beklememe gerek yok.
30 sayfa yazmışsınız yaaa maşallah :)
Ben en son yazdığım kilomu koruyorum en azından almamışım diye seviniyorum.
Spor programım geldi, veterinerden gelirken de kiraz sapı ve mısır püskülü aldım. Günde 3 fincan içeceğim.
Yarından itibaren başlıyorum bakalımm. 19 nisanda da sizinle spordan önce ve başladıktan 2 hafta sonra diye fotoğraf paylaşacağım.
Öncesi fotoğrafımı şimdi paylaşıp göz zevkinizi bozmak istemem
Hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. İnşallah hep birlikte güzel kilolar veririze o zaman müsaadenizle bende katılayım deneme sürecini en azından geçiririz :)
Kullanıcı Adı : muh_seyda
İsim (İsteğe Bağlı ):sevda
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:trabzon
Boyunuz :164
Kilonuz:72
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :çocuklar, araba ve hareketsizlik zaman içinde nasıl aldığını bile anlamıyorsun
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : önce sağlık sonra giydiklerimin yakışması ve daha rahat hareket için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Neden 13. Takım? : Kurallarına daha rahat uyabileceğimi düşündüğüm için ve daha samimi ortam olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?