Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Makarna hiç olmamış. Ekmek yemesen de 2 tabak yemeğin seni doyurması lazım aslında bence azaltabilirsin akşamını kilon buna müsait

Canım saat 3 buçukta pasta yiyip ertesi güne kadar durabilecekmisin.bence hafif bişeyler yemeliydin 6 gibi.
Dururum canım antrenmanlıyım ben. Şimdiye kadar sıkıntı olmadı. Mide artık iyice küçüldü. Kolay kolay acıkmıyorum. Pasta oldukça kaloriliydi. Yemesem çok iyi olurdu ama sene de bir oluyor doğum günü. İnşallah telafi ederim.

Evet canım tost ve makarna bitirdi beni malesef...
Kızlar ceza verin bana ..kesin spor yapmadan yapmayayım bu akşam..
Söz leslie ve egzersiz yapacağım mecburen.hatta 100 ip atlamayayim
Rakibin kimdi senin o versin cezanı?

Ekmeksizde oluyormuş bak ne kadar güzel menülerin. Cuma sonucunu güzel göreceksin tartıda.

Bebegim hadi pasta neyse de nohut sisirmicek ki

Gayet guzel bebegm

Gayet guzel cnm afiyet olsun

Canimi kaldirek cektiriosun hatun
Canım Çarşamba diye yedim ama belki söylediğim miktardan bile az yedim. Mecburdum çünkü hastanede çıkan yemek buydu. Perşembe olsa zaten ne pasta yerdim ne nohut. Şükür çarşamba
Kompostoyu görmüyorum. Çünkü kaçamaksız gidiyorsun. Şeker ihtiyacını karşılamıştır. Ama yemesen olurdu.

Afiyet olsun canım komposto şekerli değilse gayet güzel
Ben ekmeksiz yaşayamam canım
Suç işledim kendime 3 gün ekmek yememe cezası verdim

Bugun tam bir seker ihtiyacimi karsiladi cnm ya valla ne yalan soliim cunki ogle yemegine gittigimde elim ayagim titriodu

Çok dengeli bir menü ve ertesi gün için düşüncen de güzel :) dengeleyebilmek çok güzel değil mi

Çok sevdim bu menüyü, tebrik ederim. :)

Menum
Sabah 08.15
1 dilim ekmek
2 yumurta kucuktu
1 dilim peynir
Yesillik
10.30
Dibek kahvesi
14.00
1 kase corba
Yarim kase yogurt
16.00
5 cilek
18.30
1.5 tabak firinda karnabahar
Yarim tabak yogurt
2litre su

Çileklerin tadı var mınyahı bu öevsimde, almak istiyorum sonra vazgeçiyorum tadı yoktur diye.
Menün güZelmiş beğendim. Afiyet olaun canım.

Bugünkü menüm

Sabah 9da
1tane simit

Ara 1tane armut

Öğlen yok

Akşam 4.30da
1tabak sebze yemeği
1kase yoğurt

2litre su
Spor yok

LAydLiNe
Afiyet olsun canım bugün 300 gr vermişsindir :)

Menüm

Kahvaltı 09:00

1 muz ve 3 yk yulaf karışımı

Öğlen 13:00
1 kase Mantar çorbası
Yarım tabak sebze yemeği

Akşam

Yemedim acıkmadım

1.5 şt su. Hala su içemiyorum ve kendime şaşırıyorum
Spor ,bugün merkeze indim yürüdüm sanırım 3 km kadar yürümüşümdür.

Bugünkü menüm

Sabah 9da
1tane simit

Ara 1tane armut

Öğlen yok

Akşam 4.30da
1tabak sebze yemeği
1kase yoğurt

2litre su
Spor yok

LAydLiNe
Hımm bilemiyorum ki şimdi cuma tartı sonucuna göre bi konuşalım bu meseleyi

Aynen canım sabah özellikle erken yaptım kahvaltıyı, öğlen sanırım yazdığımdan da az yedim çünkü yemek güzel değildi. İkindin katlettim akşamında da düzelmeye çalıştım. İnşallah cumaya bişey kalmaz.

Bugun menu
Sabah 10.00
1 yağda yumurta
5 yeşil zeytin
Biraz cecil peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
2 yaprak haslanmis lahana
2 yk yogurt

Aksam 17.40
1 adana
1 kucuk dilim lavas
Booool salata

2 lt su icildi.. LAydLiNe
60 dakika yürüyüş yaptim
15 dakika eliptik yapildi..

Bugun yemegim gecikti malum esimin getirmesini bekledim yinede 18.00 da bitmis oldu.....

tamam canim erken yiyince insan erken de uyuyor, acikinca yememek icin napicaksin baska.
işte canım yatmadan önce hissedilen o açlık eksiyi getiriyor ) dediğin yoğurt kürü ile zayıflayan çok kişi var duymuştum pul biber benim midemi yakmasa kesin bende yapardım ...
tamam canim ben de deniyim bakiyim

Acikcasi oyle cok guzel di diyemem tadi fenada degildi ama cok az aldik deneme amacli da daha var sanirim olmasina

Sizin yediklerinizi görünce benim bunlarla ayakta kalmam çok zor sebze ağırlıklı karbonhidrat şeker ve yağdan uzak az porsiyonu fazla yesem olmaz mı

Makarna hiç olmamış. Ekmek yemesen de 2 tabak yemeğin seni doyurması lazım aslında bence azaltabilirsin akşamını kilon buna müsait
Valla aslında makarna yemeyecektim aslında dediğin gibi iki tabak doyuruyor ama Kaldiregi unutmuşum makarnayla köfte yedikten sonra aklıma geldi biraz yedim ondan da sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…