Makarna hiç olmamış. Ekmek yemesen de 2 tabak yemeğin seni doyurması lazım aslında bence azaltabilirsin akşamını kilon buna müsait4 Nisan menüm
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Saat 10 buçukta
1 elma
10 fındık
Saat 1 de
1 kaşarlı tost
1 kaşe yoğurt
Saat 6 da
1 tabak köfte yemeği
1 tabak yumurtali kaldirek
4yk.makarna
1 kaşe yoğurt
Benim akşam menulerim biraz fazla oluyor galiba kızlar ya..ekmek yemediğim için sanırım.
Şu 2lt
Spor şuan yok temizlik yaptım vakit kalmadı ama 1 mil leslie ve egzersiz yapabilirsem yazarım ins.
LAydLiNe
Dururum canım antrenmanlıyım ben. Şimdiye kadar sıkıntı olmadı. Mide artık iyice küçüldü. Kolay kolay acıkmıyorum. Pasta oldukça kaloriliydi. Yemesem çok iyi olurdu ama sene de bir oluyor doğum günü. İnşallah telafi ederim.Canım saat 3 buçukta pasta yiyip ertesi güne kadar durabilecekmisin.bence hafif bişeyler yemeliydin 6 gibi.
Rakibin kimdi senin o versin cezanı?Evet canım tost ve makarna bitirdi beni malesef...
Kızlar ceza verin bana ..kesin spor yapmadan yapmayayım bu akşam..
Söz leslie ve egzersiz yapacağım mecburen.hatta 100 ip atlamayayim
Ekmeksizde oluyormuş bak ne kadar güzel menülerin. Cuma sonucunu güzel göreceksin tartıda.Afiyet olsun canım beğendim güzel
Öğlen yemeği yerine tost yemişsin
Sabah yemediğin ekmek öğlen olmuş
Akşam makarna fazla olmuş
Akşam yemeklerin aslında doyurucu görünüyor
Bence fazla olan sadece makarna afiyet olsun canım
Spor yapmadan yatma ama
Bende çocukların yemeğini verip biraz daha spor yapmayı düşünüyorum
Sağol canım
Tartıda kötü bir rakam gördüm maalesef
O yüzden sabah yediğim ekmeği yemedim iki gündür
Sağol tatlım
Canım Çarşamba diye yedim ama belki söylediğim miktardan bile az yedim. Mecburdum çünkü hastanede çıkan yemek buydu. Perşembe olsa zaten ne pasta yerdim ne nohut. Şükür çarşambaBebegim hadi pasta neyse de nohut sisirmicek ki
Gayet guzel bebegm
Gayet guzel cnm afiyet olsun
Canimi kaldirek cektiriosun hatun
Kompostoyu görmüyorum. Çünkü kaçamaksız gidiyorsun. Şeker ihtiyacını karşılamıştır. Ama yemesen olurdu.Sabah 08.00
1 haslanmis yumjrta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates yesillik
Ara 11.00
1 avuc leblebi
Ogle 12.30
1 porsiyon etli taze fasulye
1 bardak komposto
Aksam 18.00
1 tabak yogurtlu ispanak
3.5 litre su
15 dk tempolu yuruyus
15 dk eliptik (annemler geldiler yarim kaldi )
Basen bacak egzersiz
Afiyet olsun canım komposto şekerli değilse gayet güzelSabah 08.00
1 haslanmis yumjrta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates yesillik
Ara 11.00
1 avuc leblebi
Ogle 12.30
1 porsiyon etli taze fasulye
1 bardak komposto
Aksam 18.00
1 tabak yogurtlu ispanak
3.5 litre su
15 dk tempolu yuruyus
15 dk eliptik (annemler geldiler yarim kaldi )
Basen bacak egzersiz
Ben ekmeksiz yaşayamam canımEkmeksizde oluyormuş bak ne kadar güzel menülerin. Cuma sonucunu güzel göreceksin tartıda.
Canım Çarşamba diye yedim ama belki söylediğim miktardan bile az yedim. Mecburdum çünkü hastanede çıkan yemek buydu. Perşembe olsa zaten ne pasta yerdim ne nohut. Şükür çarşamba
Kompostoyu görmüyorum. Çünkü kaçamaksız gidiyorsun. Şeker ihtiyacını karşılamıştır. Ama yemesen olurdu.
Ekmeksizde oluyormuş bak ne kadar güzel menülerin. Cuma sonucunu güzel göreceksin tartıda.
Canım Çarşamba diye yedim ama belki söylediğim miktardan bile az yedim. Mecburdum çünkü hastanede çıkan yemek buydu. Perşembe olsa zaten ne pasta yerdim ne nohut. Şükür çarşamba
Kompostoyu görmüyorum. Çünkü kaçamaksız gidiyorsun. Şeker ihtiyacını karşılamıştır. Ama yemesen olurdu.
Menümü yazayım akşama işim çok gelemeyebilirim.
Kahvaltı (08:00)
1 tane haşlanmış yumurta
1 KK peynir
Domates, salatalık
3 tane zeytin
Öğle (12:15)
3-4 yemek kaşığı nohut yemeği
2-3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
15:30
1 ince dilim doğum günü pastası
1 bardak karışık meyve suyu
Spor şimdilik yok su 1 lt çünkü şişemi evde unutmuşum. 2 litreye tamamlayacağım.
Pasta ve meyve suyu için akşam yemeği yemedim. Yarında çok hafif geçirmeye çalışacağım. Akşama da yürürüm inşallah
Bugünkü menüm
8:00
Mantarlı yumurta
Domates salatalık maydanoz
Yeşil çay
10:30
Sade Türk kahvesi
13:00
6-7 kaşık az bulgurlu kıymalı kapuska
1 bardak
Ayran
18:00(dünden kalanlar)
5yk kabak yemeği
6-7 yk tavuklu mantar
3 lt su
45 dakika tempolu yürüyüş
Menum
Sabah 08.15
1 dilim ekmek
2 yumurta kucuktu
1 dilim peynir
Yesillik
10.30
Dibek kahvesi
14.00
1 kase corba
Yarim kase yogurt
16.00
5 cilek
18.30
1.5 tabak firinda karnabahar
Yarim tabak yogurt
2litre su
4 Nisan menüm
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Saat 10 buçukta
1 elma
10 fındık
Saat 1 de
1 kaşarlı tost
1 kaşe yoğurt
Saat 6 da
1 tabak köfte yemeği
1 tabak yumurtali kaldirek
4yk.makarna
1 kaşe yoğurt
Benim akşam menulerim biraz fazla oluyor galiba kızlar ya..ekmek yemediğim için sanırım.
Şu 2lt
Spor şuan yok temizlik yaptım vakit kalmadı ama 1 mil leslie ve egzersiz yapabilirsem yazarım ins.
Sanki bir tık fazla olmuş gibi, tost yedikten aonra daha çok acıkmıyor musun? Ben ekmekli şeyler yediğim zaman kısa sürede acıkıyorum.
LAydLiNe
Afiyet olsun canım bugün 300 gr vermişsindir :)Bugünkü menüm
Sabah 9da
1tane simit
Ara 1tane armut
Öğlen yok
Akşam 4.30da
1tabak sebze yemeği
1kase yoğurt
2litre su
Spor yok
LAydLiNe
Ben ip atlamayı sevmiyorum yaa nedense oyun olarak çok severim ama şimdi şu göğüs meselesine takıldım. Hoşuma gitmiyor artık.170 ip
16 dakika ntc den dayanıklılık egzersizi
Sporcu sütyeni giydiğiniz zaman zararı olmuyor :) onlar çok sıkı ip atlamak en eğlenceli cardio benceBen ip atlamayı sevmiyorum yaa nedense oyun olarak çok severim ama şimdi şu göğüs meselesine takıldım. Hoşuma gitmiyor artık.
Hımm bilemiyorum ki şimdi cuma tartı sonucuna göre bi konuşalım bu meseleyiBugünkü menüm
Sabah 9da
1tane simit
Ara 1tane armut
Öğlen yok
Akşam 4.30da
1tabak sebze yemeği
1kase yoğurt
2litre su
Spor yok
LAydLiNe
Aynen canım sabah özellikle erken yaptım kahvaltıyı, öğlen sanırım yazdığımdan da az yedim çünkü yemek güzel değildi. İkindin katlettim akşamında da düzelmeye çalıştım. İnşallah cumaya bişey kalmaz.Çok dengeli bir menü ve ertesi gün için düşüncen de güzel :) dengeleyebilmek çok güzel değil mi
Çok sevdim bu menüyü, tebrik ederim. :)
Çileklerin tadı var mınyahı bu öevsimde, almak istiyorum sonra vazgeçiyorum tadı yoktur diye.
Menün güZelmiş beğendim. Afiyet olaun canım.
Afiyet olsun canım bugün 300 gr vermişsindir :)
Geçen gün dolaştım Ankara da bütün spor mağazalarını hoşuma giden bişey bulamadım. Bulunca ilk işim ip atlayıp denemek olacakSporcu sütyeni giydiğiniz zaman zararı olmuyor :) onlar çok sıkı ip atlamak en eğlenceli cardio bence
tamam canim erken yiyince insan erken de uyuyor, acikinca yememek icin napicaksin baska.Benim menüler hep 17:00-18:00 aralığı fark ettin mi hiç? Çok mecbur kalmadıkça 19:00 bile olmaz. Acıkıyorsun yatmadan önce ama acıkmadan olmaz ki bu iş. Ben kurt gibi acıkıyorum hem de. Oruç tutarken nasıl sabrediyorsun? Aynen bunda da onu yapacaksın. En fazla 2 hafta sonra alışıyorsun. Bazen iki haftayı bile bulmuyor. Denemeni tavsiye ederim.
Canım yoğurtta hiç sıkıntı yok istediğin zaman yiyebilirsin. Ama benim kendi düşüncem akşam en geç 18:00 den sonra çünkü saat kavramı mevsimden mevsime değişiyor. Yaz mevsimi için 17:00 çok erken. 18:00 ideal. En geç ise 19:00. Sen saatini kendine göre ayarla.
tamam canim ben de deniyim bakiyimişte canım yatmadan önce hissedilen o açlık eksiyi getiriyor) dediğin yoğurt kürü ile zayıflayan çok kişi var duymuştum pul biber benim midemi yakmasa kesin bende yapardım ...
Acikcasi oyle cok guzel di diyemem tadi fenada degildi ama cok az aldik deneme amacli da daha var sanirim olmasinaÇok dengeli bir menü ve ertesi gün için düşüncen de güzel :) dengeleyebilmek çok güzel değil mi
Çok sevdim bu menüyü, tebrik ederim. :)
Çileklerin tadı var mınyahı bu öevsimde, almak istiyorum sonra vazgeçiyorum tadı yoktur diye.
Menün güZelmiş beğendim. Afiyet olaun canım.
Afiyet olsun canım bugün 300 gr vermişsindir :)
Valla aslında makarna yemeyecektim aslında dediğin gibi iki tabak doyuruyor ama Kaldiregi unutmuşum makarnayla köfte yedikten sonra aklıma geldi biraz yedim ondan da sonra.Makarna hiç olmamış. Ekmek yemesen de 2 tabak yemeğin seni doyurması lazım aslında bence azaltabilirsin akşamını kilon buna müsait
Rakıbim zerra yandım anam...Rakibin kimdi senin o versin cezanı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?