- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Kız yediklerimiz zaten çok fazla.biz çok yediğimiz için şikayetçiyiz.Sizin yediklerinizi görünce benim bunlarla ayakta kalmam çok zor sebze ağırlıklı karbonhidrat şeker ve yağdan uzak az porsiyonu fazla yesem olmaz mı
Sen spor yapma zerra cigim yaa ne gerek var.boşver. dengeleyelim benim makarnayı.Afiyet olsun canım beğendim güzel
Öğlen yemeği yerine tost yemişsin
Sabah yemediğin ekmek öğlen olmuş
Akşam makarna fazla olmuş
Akşam yemeklerin aslında doyurucu görünüyor
Bence fazla olan sadece makarna afiyet olsun canım
Spor yapmadan yatma ama
Bende çocukların yemeğini verip biraz daha spor yapmayı düşünüyorum
Sağol canım
Tartıda kötü bir rakam gördüm maalesef
O yüzden sabah yediğim ekmeği yemedim iki gündür
Sağol tatlım
Valla tavsiye ederim canım. Sebze sonuçta.Bebegim hadi pasta neyse de nohut sisirmicek ki
Gayet guzel bebegm
Gayet guzel cnm afiyet olsun
Canimi kaldirek cektiriosun hatun
Her şey muhteşem canım.Sabah 08.00
1 haslanmis yumjrta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates yesillik
Ara 11.00
1 avuc leblebi
Ogle 12.30
1 porsiyon etli taze fasulye
1 bardak komposto
Aksam 18.00
1 tabak yogurtlu ispanak
3.5 litre su
15 dk tempolu yuruyus
15 dk eliptik (annemler geldiler yarim kaldi )
Basen bacak egzersiz
Ekmek için bende senin gibi düşünüyordum canım ama alışılıyor inanki.Afiyet olsun canım komposto şekerli değilse gayet güzel
Ben ekmeksiz yaşayamam canım
Suç işledim kendime 3 gün ekmek yememe cezası verdim
Yok Karatay diyeti yapmıyorumCanim karatay mi yapiosun yoksa canin mk istemedi sporun gayet guzel
Zeytinyagindan uzak durma canim... seker ve hamur isinden uzak dur yeter canimSizin yediklerinizi görünce benim bunlarla ayakta kalmam çok zor sebze ağırlıklı karbonhidrat şeker ve yağdan uzak az porsiyonu fazla yesem olmaz mı
Canim bulgur pilav ne kadardi yaninda fasulye ikisi bi arada cook sisirmez mi ?
Sağol tatlımÇok dengeli bir menü ve ertesi gün için düşüncen de güzel :) dengeleyebilmek çok güzel değil mi
Çok sevdim bu menüyü, tebrik ederim. :)
Çileklerin tadı var mınyahı bu öevsimde, almak istiyorum sonra vazgeçiyorum tadı yoktur diye.
Menün güZelmiş beğendim. Afiyet olaun canım.
Afiyet olsun canım bugün 300 gr vermişsindir :)
Ben seviyorum canımBen ip atlamayı sevmiyorum yaa nedense oyun olarak çok severim ama şimdi şu göğüs meselesine takıldım. Hoşuma gitmiyor artık.
Akşam yine hafif bir şey yeseydin ilerleyen saatlerde acıkırsın canımMenüm
Kahvaltı 09:00
1 muz ve 3 yk yulaf karışımı
Öğlen 13:00
1 kase Mantar çorbası
Yarım tabak sebze yemeği
Akşam
Yemedim acıkmadım
1.5 şt su. Hala su içemiyorum ve kendime şaşırıyorum
Spor ,bugün merkeze indim yürüdüm sanırım 3 km kadar yürümüşümdür.
Sen acıkmazsan ben hiç acıkmam kaptanım rakibimsin ne de olsaAcıkmazsın merak etme. Bir süre sonra vücut alışıyor. Oruç tutuyormuşsun gibi düşün. Ben üç akşamdır açlıktan ölüyorum. Lokma koymadım ağzıma. Dün bir de yüzdüm geldim. Ona rağmen yemedim hiç bir şey. Su, kahve ya da çay serbest. Ben bol bol su içiyorum.
Çok teşekkür ederim canımmmmm
Amin inşallah çok teşekkürler
Bugun menu
Sabah 10.00
1 yağda yumurta
5 yeşil zeytin
Biraz cecil peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
2 yaprak haslanmis lahana
2 yk yogurt
Aksam 17.40
1 adana
1 kucuk dilim lavas
Booool salata
2 lt su icildi..LAydLiNe
60 dakika yürüyüş yaptim
15 dakika eliptik yapildi..
Bugun yemegim gecikti malum esimin getirmesini bekledim yinede 18.00 da bitmis oldu.....[/QUOTE
Afiyet olsun canım güzel
Sebze ve protein ağırlıklı yemeye çalış canımSizin yediklerinizi görünce benim bunlarla ayakta kalmam çok zor sebze ağırlıklı karbonhidrat şeker ve yağdan uzak az porsiyonu fazla yesem olmaz mı
Zamanla menüler oturacak düzene alışacak ve doyacaksın tatlım
Cezacıbaşı oldumRakıbim zerra yandım anam...
Senin makarnayı yakayım diye yaptım canımSen spor yapma zerra cigim yaa ne gerek var.boşver. dengeleyelim benim makarnayı.
Sağol canım benim inceliycem
Bilemiyorum canım yarında ekmek yokEkmek için bende senin gibi düşünüyordum canım ama alışılıyor inanki.
Geçmiş olsun canım neyin varKızlar bugün çok hastaydım serum yedim diyet yapamadım ama telafi edecem o yüzden menü yazmıyayam
ne kadar zamanda alistin canim.Ekmek için bende senin gibi düşünüyordum canım ama alışılıyor inanki.
gecmis olsun canim. onemli bisey yoktur insallahKızlar bugün çok hastaydım serum yedim diyet yapamadım ama telafi edecem o yüzden menü yazmıyayam
2 gune sisligim iner diye dusundum canim. bi de tursu yedim. pilav 4 kasik, fasulye 5 6 kasikCanim bulgur pilav ne kadardi yaninda fasulye ikisi bi arada cook sisirmez mi ?
dun yapmistim canim fazla yapmisim, 2 gune sisligum iner diye dusundum. persem gunleri salata yiyorum. insallah bisey kalmaz cumayaBilemiyorum canım yarında ekmek yok
Hafta sonunu bekliyorum yemek için
Geçmiş olsun canım neyin var
Afiyet olsun canım
Akşam porsiyon abartılı değilse menün güzel canım
Ama yarın bakliyat yemeyelim tartı öncesinde
Kızlar
Pumadakiler çok güzel onlara bak derimGeçen gün dolaştım Ankara da bütün spor mağazalarını hoşuma giden bişey bulamadım. Bulunca ilk işim ip atlayıp denemek olacak
Bulgur pilavı, kuru fasülye değilxe ben nescafeye takıldım. O çok şekerli ve kremali, şayet 3ü bir arada 2si bir arada içiyorsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?