Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İşte o sizin fazla yediğiniz bana az o yüzden az kalorili porsiyon fazla yesemde tok tutsa diye düşündüm
Canım zaten birden bire azaltamazsın. Benim hedefime 2 kilo kaldı. Bir çoğumuz hedefe yakınız. Seninde zamanla olacak. Miktar önemli değil ilk zamanlar. Saatler önemli. 3 öğün olması önemli. Merak etme zor bişey yapmıyoruz. Ben 7 yıl önce 85 ten 60 a indim ve koruyorum hala. Arada fazla alınca hemen buraya gelip veriyorum. Tek başına imkanı yok olmuyor.

Kızlar nerden yedim o pastayı. Açlıktan resmen midem bulanıyor valla. Normalde asla bu saatte uyumam ama bugün yatıyorum erkenden. Bayağı sarstı beni. İyi geceler

ben geldim kızlar bazen tüm vaktimi kızımla uğraşarak geçiriyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum kaçıncı üst değiştirişim kaçıncı kusması sabahtır. ağzının suyu da hat safhada dişi gelecek sanırsam. yorgunummmm daha bulaşıkları bile halledemedim

geçmiş yapacam da şimdi de uyutmam gerek ilerleyen saatlerde gelirim tekrar. bugün o kadar da dışarıda gezdirdim yorulsun akşam kolay uyusun diye nerdeeeee

Bende denemiştim cnm önceden bence yiyebilirsin bişey olmaz

Canım inşaallah köpüşün iyi olur biran önce
Cinsi ne bizdede var da bahçede cinsi pali

Afiyet olsun cnm
Kızının doğum günü kutlu olsun

Menüm

Sabah 09:00

1 kase süt içine 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi

Ara 13:00
2 kayısı
1 ceviz

Akşam 17:00

5 yemek kaşığı mantar sote
2 yaprak sarması
1 kase yoğurt

2 litre limonlu su

30 dk tempolu yürüyüş

Afiyet olsun cnm

Afiyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…