- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
sutlu ve sekersiz iciyorum canim.Bulgur pilavı, kuru fasülye değilxe ben nescafeye takıldım. O çok şekerli ve kremali, şayet 3ü bir arada 2si bir arada içiyorsanız.
İşte o sizin fazla yediğiniz bana az o yüzden az kalorili porsiyon fazla yesemde tok tutsa diye düşündümKız yediklerimiz zaten çok fazla.biz çok yediğimiz için şikayetçiyiz.
Canım zaten birden bire azaltamazsın. Benim hedefime 2 kilo kaldı. Bir çoğumuz hedefe yakınız. Seninde zamanla olacak. Miktar önemli değil ilk zamanlar. Saatler önemli. 3 öğün olması önemli. Merak etme zor bişey yapmıyoruz. Ben 7 yıl önce 85 ten 60 a indim ve koruyorum hala. Arada fazla alınca hemen buraya gelip veriyorum. Tek başına imkanı yok olmuyor.İşte o sizin fazla yediğiniz bana az o yüzden az kalorili porsiyon fazla yesemde tok tutsa diye düşündüm
kizlar onceki diyet sureclerimde yatmadan once yogurt bulbiber karisimi yiyordum iyi geliyordu bana. hem karnimi yumusatiyodu, hem de guzel uyumami sagliyodu.
yemekten sonra bi sey yemiyoruz ya ben o yogurt kurune baslasam nasil olur. ne zamandir aklimda.
LAydLiNe
Canım inşaallah köpüşün iyi olur biran önceBen geldiiiiiiim , dün köpüş fenalaştı tüm gün onla uğraştım veterinerdi başında beklemeydi derken... bir de başıma ağrı girdi 21:00da uyumuşum. Bugün sabah tekrar veterinere gittik geldik daha iyiyiz ve ben artık döndüm buraya başında beklememe gerek yok.
30 sayfa yazmışsınız yaaa maşallah :)
Ben en son yazdığım kilomu koruyorum en azından almamışım diye seviniyorum.
Spor programım geldi, veterinerden gelirken de kiraz sapı ve mısır püskülü aldım. Günde 3 fincan içeceğim.
Yarından itibaren başlıyorum bakalımm. 19 nisanda da sizinle spordan önce ve başladıktan 2 hafta sonra diye fotoğraf paylaşacağım.
Öncesi fotoğrafımı şimdi paylaşıp göz zevkinizi bozmak istemem
Yemeden önce söylesen daha iyi olmaz mı? Toparlan artık yaaaaa bi türlü hakim olamıyorsun kendine. Neden böylesin düşündün mü hiç? Bu sorunu bir şekilde çözmemiz lazım.
Kızlar kahvaltı da bitter çikolata süt ve azcık peynir yedim lütfen biri bana kızsın
Geçmiş olsun canımKızlar bugün çok hastaydım serum yedim diyet yapamadım ama telafi edecem o yüzden menü yazmıyayam
nerde herkes ???
Menümü yazayım akşama işim çok gelemeyebilirim.
Kahvaltı (08:00)
1 tane haşlanmış yumurta
1 KK peynir
Domates, salatalık
3 tane zeytin
Öğle (12:15)
3-4 yemek kaşığı nohut yemeği
2-3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
15:30
1 ince dilim doğum günü pastası
1 bardak karışık meyve suyu
Spor şimdilik yok su 1 lt çünkü şişemi evde unutmuşum. 2 litreye tamamlayacağım.
Pasta ve meyve suyu için akşam yemeği yemedim. Yarında çok hafif geçirmeye çalışacağım. Akşama da yürürüm inşallah
Bugünkü menüm
8:00
Mantarlı yumurta
Domates salatalık maydanoz
Yeşil çay
10:30
Sade Türk kahvesi
13:00
6-7 kaşık az bulgurlu kıymalı kapuska
1 bardak
Ayran
18:00(dünden kalanlar)
5yk kabak yemeği
6-7 yk tavuklu mantar
3 lt su
45 dakika tempolu yürüyüş
Menum
Sabah 08.15
1 dilim ekmek
2 yumurta kucuktu
1 dilim peynir
Yesillik
10.30
Dibek kahvesi
14.00
1 kase corba
Yarim kase yogurt
16.00
5 cilek
18.30
1.5 tabak firinda karnabahar
Yarim tabak yogurt
2litre su
4 Nisan menüm
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Saat 10 buçukta
1 elma
10 fındık
Saat 1 de
1 kaşarlı tost
1 kaşe yoğurt
Saat 6 da
1 tabak köfte yemeği
1 tabak yumurtali kaldirek
4yk.makarna
1 kaşe yoğurt
Benim akşam menulerim biraz fazla oluyor galiba kızlar ya..ekmek yemediğim için sanırım.
Şu 2lt
Spor şuan yok temizlik yaptım vakit kalmadı ama 1 mil leslie ve egzersiz yapabilirsem yazarım ins.
LAydLiNe
Hoşgeldin aramıza canımMerhabalar beni de takımınıza alır mısınız ona göre formu doldurup göndereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?