Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kendimi frenlemesem gundr 4 litreden fazla su icicem kixlar devamli agzim bi kuru bi rivayete gore bile olmasi yag yandigini gosterirmis ama bilmiyotum tabi ne kadar dogru

Kendimi frenlemesem gundr 4 litreden fazla su icicem kixlar devamli agzim bi kuru bi rivayete gore bile olmasi yag yandigini gosterirmis ama bilmiyotum tabi ne kadar dogru
Şeker baktırdın mı hiç bi baktır olmazsa yükleme yaptır. Ağız kuruluğu hoş değil.

Afiyet olsun canim gayet iyi

Şeker baktırdın mı hiç bi baktır olmazsa yükleme yaptır. Ağız kuruluğu hoş değil.

Diyete baslamadan once herseye baktirmistim canim bi tek demir eksikligim var diyetisyene sorcm yarin

Kızlar yaaaaa şaka gibi regl oldum

Ramazanda ezana yakın olursun yaaaa oruç gider şimdi kendimi öyle hissediyorum. Yarına eksi çıkacağıma eminim ama yine de kötü oldu bu yaaaaaa

Niye kotu oldu ki oldun kurtuldun iste

Afiyet olsun

Ramazanda ezana yakın olursun yaaaa oruç gider şimdi kendimi öyle hissediyorum. Yarına eksi çıkacağıma eminim ama yine de kötü oldu bu yaaaaaa
Regliye ragmen eksi gelecek canim hic canini sıkma oldun ohhhh rahatladin iste sevin ))

canım yarın gelecek bugün ev toparlamaca yaptım yarına planım
sütlaç ( çoook sever)
patlıcan tava
bulgur pilavı
cacık
bunları yapacam ))
ellerine sağlık canım güzel menü
bende çok su içmeye başladığımdan beri ağzım kuruyor
çok su içmeye bağlı diye düşünüyorum
değerlerim gayet güzel

benim de geçen cuma ilk günümdü fazla eksi olmasamda artıda değildim
bol su iç canım bugün

sağol canım

Muhtemelen oledir canim cunku yazin hic su eksik olmaz elimden

Afiyet olsun canim

Ayy benim de karnim agriyor bugun yarin bende olacagim

Aynen canım akşamı geçiştirdim bol bol su içmeye çalışıyorum

Gerçekten irademe bende hayran kaldım sırf kendim için yoğurt lu lahana salatası yaptım misafirlerde yedi gerçi sağlıklı sağlıklı

Bugünkü menüm

Sabah 8.30da
1dilim ekmek
1dilim peynir
Ve marul

Ara kahve

Öğlen 12.30da
1tane fırında but

Ara 1tane armut

Akşam 4de
1tane but

Ara kahve

3litre su
Spor yok

LAydLiNe
afiyt olsun canım
su güzel sabah iyi
ama öğlen ve akşam but çok yalnız kalmış
bugün perşembe olmasaydı
akşam butun yanına koca bir tabak salata
veya but çorba ayran olurdu ki gözümde midemde doysun

afiyt olsun canım
su güzel sabah iyi
ama öğlen ve akşam but çok yalnız kalmış
bugün perşembe olmasaydı
akşam butun yanına koca bir tabak salata
veya but çorba ayran olurdu ki gözümde midemde doysun

Cnm benimkiler püre yediler yanında bende salata yapmak istemedim öyle yedim doydum ama :)

evet menüm. Sabah 8:30 1,5 yumurta domates Marol salatalık. Öğlen 2:00 3 adet çiğköfte 3 kaşık patates salatası bi kibrit kutusu kadar su böreği ( kızımın okulunda piknik vardı o yüzden biraz dengesiz bir yemek oldu ama oldukça az yemeye özen gösterdim ) 2 lt su içtim akşam sporu yapmaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…