Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aramiza hosgeldin canim
canim carsida degildik dagin eteginde piknik alani vardi ve cay bahçesi. menu de saglikli birsey de yoktu en masum o vardi.
Ah işte yanında birinin yemek yemesi çok zor oluyor.herkes yerken dayanamıyor insan.ama yarın bunu telafi et mutlaka canım.
insallah canim dikkat edicem mutlaka
haklisin canim acikmistim, bi de nargile kokusu mafetti midemi. sabah ekmek felan yemedim yuruyunce de zor oldu benim icin.

Bugün menü
Sabah 08 00
8 adet zeytin
5 kibrit kutusu peynir
Domates salatalık

Ara öğün Yok

Akşam 18 00
Kebap
Domates salatalık

15 litre su
Diyetim olmamış biliyorum dediğim gibi ev taşıyorum

Aynen bende çalışıp çalışmamak arasında git gellerdeym annem falan olsa hiç düşünmem çalısırım ama bakıcı ya maasın yarısını vericem

Aynennn bende, annem calısıyor ben evdeyim :) gel diyorum sen evde otur ben calısayım bu ara ikna etmis gibiyim. Okul cagıda degil tam gün krese vs göndereyim. Böyle arada kaldım. Bakıcıya hem maaş gidecek hemde içine sinmiyor insanın hep soru işaretleri o da olmuyor.

Canım evde oturmuyoruz :)) daha cok calısmak anlamında yazmıstım öyle :)
Yoksa hem geziyoruz hemde anneli oyun gruplarına katılıyoruz birlikte :) hele simdi havalarda güzellesti hic girmeyiz eve

Hosbuldumm canım tesekkürler :)

Kızlar ben rahatsızlıgımdan dolayı ptesi günü diyete baslayıp menü paylasmaya baslayacagım. Dilerim ptesi toparlanmıs olarak aranıza tam anlamıyla gelmis olacagım :)

Neyse hadi bakalım öyle olsun canim.tedavi edersin ins.hayırlı geceler.

benim hedefe çok var 20ye yakın.benimki rahatlayıp yemek değil de kv de öğle yemeğinde pirinçli dolma vardı kısayım derken akşama çok acıkıp çok yedim.
Canım benimde kaçamaklar im var ama bu nokta da işi çözdüm. İnsan kendini aç bırakınca daha çok yiyiyor herzman söylüyorum. Bir meyve.salatalık. yoğurt.bunlar muhteşem kurtarıcı. Çayın yanında kek pasta yerlerkende fındık ceviz kayısı kurtarıcı.

benim hedefe çok var 20ye yakın.benimki rahatlayıp yemek değil de kv de öğle yemeğinde pirinçli dolma vardı kısayım derken akşama çok acıkıp çok yedim.
Ayrıca hedefim çok diye bi evhama kapılma sakın. Benimde 15 kilo fazlam vardı gözümde buyur giderdi o büyüdükçe heves falan kalmazdı. Ama şükür bi gayret 9 kilo gitti 7 kilo kaldı ins.

Ben sizin gibi hafta sonu değilde hafta içi kaçırıyorum kızlar. Eşim hafta içi evde olduğu için :)
Kaçırma kaçırma senin kaçırma gibi bir lüksün yok.

Bugün menü
Sabah 08 00
8 adet zeytin
5 kibrit kutusu peynir
Domates salatalık

Ara öğün Yok

Akşam 18 00
Kebap
Domates salatalık

15 litre su
Diyetim olmamış biliyorum dediğim gibi ev taşıyorum
Öğlen de yesen güzel olurmuş. Kebabı ekmeksiz yediysen bişey olmaz. Su az olmuş. Tekrar allah kolaylık versin

Afiyet olsun cnm

Afiyet olsun cnm

Afiyet olsun cnm

Haklısın cnm nediyim

Afiyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…