- 15 Ocak 2014
- 5.966
- 5.149
- 398
aramiza hosgeldin canim13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Lafraisee
İsim (İsteğe Bağlı ): Ecem
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.72
Kilonuz: 83
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : hamilelik ve dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :özgüveni yüksek, saglıklı ve daha mutlu olabilmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : katıldım
Neden 13. Takım? : Daha öncede 13.takım sayesinde hedef kilomla mezun oldum. Tek sebep su ki; kaptanımızın geri geldigini ögrenmem oldu :)
canim carsida degildik dagin eteginde piknik alani vardi ve cay bahçesi. menu de saglikli birsey de yoktu en masum o vardi.Masallah canım bi de iki paket çubuk. Tam buğday ekmeği alıp bi dilim yeseydin keşke bastırdi.YADA Kepekli galeta falan. Bulamadık diye bi bahanemiz olamali aslında ama canımız çekince söz geçmiyor işte. Bende çok severim çubuk krekeri. Ama içinde çok şeker varmış malesef burda paylasilmisti ozamandan beri pek yememeye çalışıyorum.
insallah canim dikkat edicem mutlakaAh işte yanında birinin yemek yemesi çok zor oluyor.herkes yerken dayanamıyor insan.ama yarın bunu telafi et mutlaka canım.
haklisin canim acikmistim, bi de nargile kokusu mafetti midemi. sabah ekmek felan yemedim yuruyunce de zor oldu benim icin.leblebi tozuyla yapılıyor canım. küçükken leblebi tozu satılırdı hatırlarsan onun kurabiye haline getirilmişi. tadı da aynı öyle
yüzmek çok iyi geliyor canım iyi yapmışsın
afiyet olsun canım
menün az gibi geldi canım bana. şahsen ben güzelce ana öğün yapmazsam saçmalamaya başlıyorum
yüzmeyi bilmesen bile çok hareket ediyorsundur canım ne güzel
afiyet olsun canım. öğünlerine salata ekleyebilirsin lif miktarını arttırmış olursun
afiyet olsun canım
güle güle giy canım
cankızzzzzzzzzzzaç bırakmışsın kendini
afiyet olsun canım menün güzel. ama bu çaylar günlük 3 kupa fazla gibi geldi bana. bitki çaylarını kontrollü tüketmekte fayda var. bağırsak florana zarar verme
fiziksel ihtiyaçlarını unutma ama
kaptanım menüne yorum yapamıyorum
uzun süre aç kaldığın için miden bulanmış canım sanırsam ara öğün yapsaydın tuzlu çubuğa gerek kalmazdı
biz de etimizi ayarlıyoruz tanıdık bir kasaba yaptırıyoruz sucuk az yağlı ve çok lezzetli oluyor
afiyet olsun canım
ooo fenaymışekmek kokusuna bayılırım
afiyet olsun canım
iyi gecelerrr
Aynen bende çalışıp çalışmamak arasında git gellerdeym annem falan olsa hiç düşünmem çalısırım ama bakıcı ya maasın yarısını vericem
İyi yapmışsın canım afiyet olsun
Bizi hafta sonları yakıyor genelde
Al kızını çık dışarı canım
Ben haftada 3 gün kendime gidecek yer ayarlamıştım
Bazende
Atardım oğlumu arabasına gezerdim avam park vs
Sürekli evde duramam daralırım
Oh iyi yapmışsın umudum afiyet olsun
Hafta sonu sessizliği
Cankız bizi kıskandı
Dün çoğumuzun menüsünde bakliyat vardı
Arkadaş gezmem vardı yeni geldim eve
aramiza hosgeldin canim
canim carsida degildik dagin eteginde piknik alani vardi ve cay bahçesi. menu de saglikli birsey de yoktu en masum o vardi.
insallah canim dikkat edicem mutlaka
haklisin canim acikmistim, bi de nargile kokusu mafetti midemi. sabah ekmek felan yemedim yuruyunce de zor oldu benim icin.
Neyse hadi bakalım öyle olsun canim.tedavi edersin ins.hayırlı geceler.aramiza hosgeldin canim
canim carsida degildik dagin eteginde piknik alani vardi ve cay bahçesi. menu de saglikli birsey de yoktu en masum o vardi.
insallah canim dikkat edicem mutlaka
haklisin canim acikmistim, bi de nargile kokusu mafetti midemi. sabah ekmek felan yemedim yuruyunce de zor oldu benim icin.
Canım benimde kaçamaklar im var ama bu nokta da işi çözdüm. İnsan kendini aç bırakınca daha çok yiyiyor herzman söylüyorum. Bir meyve.salatalık. yoğurt.bunlar muhteşem kurtarıcı. Çayın yanında kek pasta yerlerkende fındık ceviz kayısı kurtarıcı.benim hedefe çok var 20ye yakın.benimki rahatlayıp yemek değil de kv de öğle yemeğinde pirinçli dolma vardı kısayım derken akşama çok acıkıp çok yedim.
Ayrıca hedefim çok diye bi evhama kapılma sakın. Benimde 15 kilo fazlam vardı gözümde buyur giderdi o büyüdükçe heves falan kalmazdı. Ama şükür bi gayret 9 kilo gitti 7 kilo kaldı ins.benim hedefe çok var 20ye yakın.benimki rahatlayıp yemek değil de kv de öğle yemeğinde pirinçli dolma vardı kısayım derken akşama çok acıkıp çok yedim.
Kaçırma kaçırma senin kaçırma gibi bir lüksün yok.Ben sizin gibi hafta sonu değilde hafta içi kaçırıyorum kızlar. Eşim hafta içi evde olduğu için :)
Öğlen de yesen güzel olurmuş. Kebabı ekmeksiz yediysen bişey olmaz. Su az olmuş. Tekrar allah kolaylık versinBugün menü
Sabah 08 00
8 adet zeytin
5 kibrit kutusu peynir
Domates salatalık
Ara öğün Yok
Akşam 18 00
Kebap
Domates salatalık
15 litre su
Diyetim olmamış biliyorum dediğim gibi ev taşıyorum
Şimdi gelelim benim kara cumartesime. Sizlerden uzak olmak bana hiç yaramıyor. Bu hafta yine güzel kilo verdim yaaa. Şımardım yine. Lokması lokmasına yazıyorum utanç menümü.
11:00
1 dilim kek
13:30 (Kahvaltıya dışarı çıktık)
Yarım haşlanmış yumurta
1 kk peynir, 4 tane zeytin
2 dilim ekmek üzerine salçalı sos
1 dilim ekmek üzerine bal kaymak
3-4 çatal kavurmalı yumurta
2 dilim sucuk
19:30
Ev yapımı ketçaplı mayonezli hamburger
1 bardak kola
Suyu saymadım, spor yok
Hiç ortam yok benim yaaaa. Bu yüzden çok kızıyorum kendime. Bugün içimdeki öküz çıktı dışarıya. İnşallah pazartesiye sabit çıkarım. Cumaya en az 800 gr vermem lazım.
İyi günlerde giy canım
07 04 18
11 00
2 has yumurta
1kk tulum peyniri
domates
2kk cecil peynir
cay
16 00
cay
2 paket tuzlu cubuk kraker (disardaydim midem bulandi bian tuzlu onu bulabildim)
18 00
bamya
yogurt
20 00
neskafe
1 yk cekirdek
1 yk ceviz badem fistik karisimi
2 isirik cezerye
2 lt su
1.5 saat yuruyus
LAydLiNe cankizzzz ada81
Kızlar menüm
Sabah 09:00
1 yumurta yarım bardak süt 2 yk yulaf ezmesi ile krep yaptım
2 domates
Öğlen 13:00
1 kase yoğurt
3 yk bulgur pilavı
Akşam 17:00
1 kase yoğurt çorbası
1 kabak dolması
2 yk mantar sote
2 litre su
30 dk yürüyüş
Bugünkü menum
Sabah kahvaltı saat 10 da
Tel peyniri ve örgü peyniri bikac dilim
2 zeytin
1 tane Salata..domates
Patates kızartması
Bir lokma simit
Saat 4 te
1 muz
1 kaşe yogurt
Saat 6 buçukta
1 porsiyon ızgara köfte bulgur pilavlı
1 lavaş
Ayran
Türk kahvesi biraz önce
Şu 1 buçuk lt.
Bugün hep dışarıdaydim oyuzden
Spor normal adımla hep yurudum bugün gezdim.
LAydLiNe
Menumu yqzip kacicm kizlat
Sabah 10.30
1.5 yagda yumurta
1 kk peybir
5 zeytin
Avuc ici kadar pastirma
Domates salatalik tere maydanoz
1 dilim.ekmek
Ara 15.00
1 su bardagi aycekirdegi
Aksam 18.30
5 tane kofte
4 tane derisiz kanat
1 parca ekmek
1 bardak ayran
Patlican salatasi
2 litre su
Spor yok
Canım çok aç kalmışsın metabolizma kendini korumaya geçmiştir aç kaldıkça.ve pizza yiyip vücuda Guluten yüklenmişsin gerçekten pek hoş olmamış.sabah bi süt içip elma vs.yiyebilirdin pizza yerine de bi çorba içseydin bütün gün de gezdiğin için muhteşem kilo verirdin.okadar gezme ancak pizzaya denk gelmiştir. 1 dilim pizza 1 saatlik yürüyüş demekmiş 2 dilim 2 saat malesef...bugün Bidaha geri gelmez yapacak bişey yok bundan sonra dikkat edelim ins.
7 nisan
9.00
3-4 çatal ev yapımı sucuklu yumurta
çok az peynir
1 dilim ekmek
1 adet zeytin
12.30(kv de yedim bana uygun bişey yoktu)
1 kase mercimek çorbası
1 tane biber dolması
1 yk yoğurt
18.00
çiğ köfte(dürüm)
20.00
1 kase çorba
2 kuzu şiş 3 adet ince biftek dilimi
salata
1 dilim ekmek
22.00
3 hurma
5-6 tane fındık ve badem
2 litre su
öğlen az ve proteinsiz beslenince akşam çıktı acısı açlıktan kırılıyordum.
Bugün menü
Sabah 08 00
8 adet zeytin
5 kibrit kutusu peynir
Domates salatalık
Ara öğün Yok
Akşam 18 00
Kebap
Domates salatalık
15 litre su
Diyetim olmamış biliyorum dediğim gibi ev taşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?