Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

maalesef canim oglum hic uyumadi gece sabaha dogru uyudu 7.30 da kalkti ah su disler ah
Geçmiş olsun canım
Pazar günleri bizde geç yaparız genelde
Ama bu pazar evden 8 de çıkmam gerekti
Kraliçe kahvaltımı yapamadım
Açık havada kahvaltı offf müthiş
Kapya reçeli ilk kez duydum afiyet olsun canım
Köpek dişleri zordur canım

Günaydın kızlar ben hala kahvaltı yapmadım eşimi bekliyorum gece işe gidecek geç kalkıyor.
Geç kahvaltı yapmak berbat biliyorum ama öğle yemeği sayalım onu bugünlük :)
Keşke eşini beklerken 1 bardak süt içseydin canım

1.5 lt limon lı su içtim canım o yeterli mi sence

Anlıyorum canım yapacak bişey yok ozman.ins.gidecek bütün kilolar.

Arkadaşım ne yaptın. İyiki az yemişsin masallah.1 pisi 1 pacanga 1 ekmek bunlar hep ekmek çeşidi degilmi.hemde ekmeği reçelli yemişsin.gerçekten bugünkü ekmek kotan dolmuş hatta yarınki de.iki gün ekmek yemek yok eğer yiyiyorsan bugün sporunu yap ki dengelensin erisin ekmekler.

Hayırlı pazarlar kızlar bende kahvaltıyı geç yaptım ama kaçırmadım şükür pazar kahvaltimiz olmasına rağmen..size özellikle yorum yapıyorum ki utanıp bende yemeyeyim diye.lütfen kaçırdığımda bana da yorum yapın. Mesela geçen bi akşam yemekten sonra bi muska pestil yedim kaptan haricinde kimse eleştirmedi menün güzel deyip geçilmiş galiba dikkatli okunmuyor menüler..birbirimizi kırmadan yanlış gördüğümüz yerleri ve uyarıları yapalim ki düzeltelim ins..mesela pestil bana göre pasta ve serbetli tatli gibi bişeyolmadığı için çok farketmez gibi gelmişti uyarıyı alanaladar...

Canım evde iradeye hakim olunuyor
insan biyere gidince tadını çıkarmak istiyo sonuç kaçamaklar olsun telafi etmişsindir sen

Canım pestil bizde yeriz doğal olanlarında hiç şeker yok pekmez gibi bişeyi serip kututuyorlar ya bildiğim
banada kuru üzüm yada kayısı gibi bişey geliyordu sakıncalı olduğunu bilmiyordum
Kuru meyve kalmadığında bende azcık ucundan koparıp yerim ama dikkat edeyim bende

Her kaçırdığımız gün bizi bir hafta geriye atıyor bunu unutmayalım arkadaşlar ona göre kaçamak yapalım ins.ben dahil...hele ki hedefimize ulasmamiza daha varsa.ins.
Bilmiyorum valla.kaptan pestil olmamış dedi msji okuyunca açıklama yapar sanırım

Ben hatırlıyorum canım
Ama sen çayı şekersiz içmeye çalıştığın için yanına birşey yediğni yazmıştın
Muskanında doğal pekmezden yapıldığını düşünmüştüm
Ben çay içmeyi bıraktım akşam
Yanında bende birşey yeme ihtiyacı olduğundan

Bu konuda haklısın
Küçük bir kaçamak telafi edilir dengelenir diye düşünüyordum
Ama diyet süreci uzadıkça insan sıkılıyor
Hedefe ulaştıktan sonra dikkat etmek lazım

Kızlar dünkü menülerin çoğu kötüydü
Benimkide dahil
Bugün ve hafta içi çok dikkatli olalım
Eğer dikkat edersek Cuma’ya güzel bir eksi görürüz
Nasıl olsa yedim bu hafta gitti demeyin
Pazartesi fazla çok fazla kaçırdığım zaman bile
Sonraki günler kh o keserek eksi gördüm

Selam kizlar sabah kahvaltidan sonra ise bi basladim daha bitmedi utu yapiyorum suan pertim cikti menumu yazarim aksam yine balik var aksama kacamak yapmadim bakalim.tarti yarin ne gostercek sabit olsam bile dua edicem malum her pazartesi arti cikiyorum cumaya kadar bide onunla ugrasiyorum umarim arti cikmam

Normalde ekmek yemeyen bir insanım ben :) yokluğunu aramam kepekli dahi yemem. Ama o reçelleri sade yiyemezdim, ekmek köy ekmeği ve bir dilimdi

Ben yemek kotamı 15:00 itibari ile doldurdum bugün bitti benim için mesela. Sporumu da yaptım o yüzden içim rahat şimdilik bakalım, yani yarın tartıya çıkana kadar.

1.5 lt limon lı su içtim canım o yeterli mi sence
Yinede ufak tefek birşey yemeye çalış canım
Arada oluyorsa problem değil ama sürekli kahvaltı geç kalmasa iyi olur metabolizma çalışması açısından
Ben yemek kotamı 15:00 itibari ile doldurdum bugün bitti benim için mesela. Sporumu da yaptım o yüzden içim rahat şimdilik bakalım, yani yarın tartıya çıkana kadar.
Erken kapatmışsın yemek işini
Afiyet olsun canım
Ben de şimdi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…