- 15 Ocak 2014
- 5.966
- 5.149
- 398
Yinede ufak tefek birşey yemeye çalış canım
Arada oluyorsa problem değil ama sürekli kahvaltı geç kalmasa iyi olur metabolizma çalışması açısından
Erken kapatmışsın yemek işini
Afiyet olsun canım
Ben de şimdi yedim
16 -17 nisan gibi gidecek canim... kızımın dogum gunu icin geldi ....menulere elimden geldiğince dikkat ediyorum ama cok yürüyüş yapıyorum...Bizde seni özledik canım
Yinede dikkat et menülerine
Baban ne kadar kalacak
Ne diyim canım afiyet olsun.reçeller harikaydı sanırım afiyet olsun.1 saat spor yapar halledersin ins.o reçelleri ve ekmeği..Normalde ekmek yemeyen bir insanım ben :) yokluğunu aramam kepekli dahi yemem. Ama o reçelleri sade yiyemezdim, ekmek köy ekmeği ve bir dilimdi
Bizde seni özledik canımSizleriiii cooook ozledimcook yogun r gunlerim malum babam burada... yürüyüş yapıyorum bol bol )
Ne diyim canım afiyet olsun.reçeller harikaydı sanırım afiyet olsun.1 saat spor yapar halledersin ins.o recellerNormalde ekmek yemeyen bir insanım ben :) yokluğunu aramam kepekli dahi yemem. Ama o reçelleri sade yiyemezdim, ekmek köy ekmeği ve bir dilimdi
Harikasın canimBugünkü menüm
8:00
2 dilim köy peyniri 1 yumurta tavada
Domates salatalık maydanoz
13:00
1 elma 3 yk yoğurt
18:00
4 ızgara köfte
Biraz tavuk döner
Salata ayran
3 lt su
70 dakika tempolu yürüyüş
İdeal bir menü kendimden utandımBugünkü menüm
8:00
2 dilim köy peyniri 1 yumurta tavada
Domates salatalık maydanoz
13:00
1 elma 3 yk yoğurt
18:00
4 ızgara köfte
Biraz tavuk döner
Salata ayran
3 lt su
70 dakika tempolu yürüyüş
Poğaçaya bir şey deme hakkını kendimde görmüyorum ne yazıkki. Afiyet olsun canım ama şu karnabahar kısırı nasıl bir şey?Bugun menüm
Sabah 1. 5 lt limonlu su
14:00
1 tabak kıymalı yumurtalı menemen
1 zeytin
Azcık peynir
2 ısırık poğaça
1 çay kaşığı bal
18:30
1 büyük kase karnıbahar kısırı
3-4 ev turşusu yeşil biner
Spor: 1 ml leslie
100 ip
Su: 3lt
Afiyet olsun canım palamUt çok güzel bir fikirmiö hem de tok tutar :) suyu da 3 lt ye tamamlarsın uyuyana kadar herhalde, hem yediğin aucuk susatırda seniSelam kizlar
Sabah 10.00
2 kucuk haslanmis yumurta
3 halka ev yapimi sucuk
3 zeytin
1 kk peynir
1 lokma simit
Domates tere maydanoz
Aksam 18.00
1 firinda palamut
Salata
2 litre su
Spor yok
3 saat ev temizligi
Ne diyim canım afiyet olsun.reçeller harikaydı sanırım afiyet olsun.1 saat spor yapar halledersin ins.o reçelleri ve ekmeği..
Bugün neredeyse hiçbisey yememişsin canım. Kahvaltı neden 2de.kaçırdığım bişey mj var.tüm geçmişi okudum aslında ama limonlu suyla ilgili kısmı kaçırdım galiba.Bugun menüm
Sabah 1. 5 lt limonlu su
14:00
1 tabak kıymalı yumurtalı menemen
1 zeytin
Azcık peynir
2 ısırık poğaça
1 çay kaşığı bal
18:30
1 büyük kase karnıbahar kısırı
3-4 ev turşusu yeşil biner
Spor: 1 ml leslie
100 ip
Su: 3lt
İdeal bir menü kendimden utandımafiyet olsun canım
Poğaçaya bir şey deme hakkını kendimde görmüyorum ne yazıkki. Afiyet olsun canım ama şu karnabahar kısırı nasıl bir şey?
Afiyet olsun canım palamUt çok güzel bir fikirmiö hem de tok tutar :) suyu da 3 lt ye tamamlarsın uyuyana kadar herhalde, hem yediğin aucuk susatırda seni
Yaaa çok yemedim reçellerden, bir dilim köy ekmeğinin üzerine ne kadar sürülüyorsa o kadar yedim
Ama itiraf edeyim önceden o sofraya otursam yine çok ekmek yemezdim ama daha çok şey yerdim, midem küçülmüş ve bu dışarıdan bile fark ediliyor, buna çok sevindim.
Bir de kahvaltıda bolca su içtim ben. Kahvaltı aonrası ya da öncesi değil, kahvaltı yaparken çay gibi su içtim yani. O da tıkamış olabilir.
Diyete yeni başladın canım sanırım sen.az yediğini farkettiysen ne güzel.alışırsın zaten zamanla. Ben hiç ekmeksiz lige alisacagimi sanmazdim yiyemezdim de.şimdi elh.kaçamaklar olsa da ekmek pek yemiyorum.kaçamaklar dan da canım çok istemedikçe fuzuli yemiyorum.eskiden nekadar gereksiz şeyler yer misiz halbuki.mutfağa uğradıkca abur cubur yerdim sabah geç kaldığımda bi kek alır çıkardım. Şimdi yumurta haşlayıp yanıma alıyorum. Yada bi bardak süt içip çıkıyorum hiç yoktan.çayın yanında hele hep abur cubur şimdi kayısı fındık ceviz...diyet demek aslında aç kalmak demek değil sağlıklı şeylerden yemek.bu farkettim bu diyet imde..ve midemizin çöp tenekesi olmadığını.İdeal bir menü kendimden utandımafiyet olsun canım
Poğaçaya bir şey deme hakkını kendimde görmüyorum ne yazıkki. Afiyet olsun canım ama şu karnabahar kısırı nasıl bir şey?
Afiyet olsun canım palamUt çok güzel bir fikirmiö hem de tok tutar :) suyu da 3 lt ye tamamlarsın uyuyana kadar herhalde, hem yediğin aucuk susatırda seni
Yaaa çok yemedim reçellerden, bir dilim köy ekmeğinin üzerine ne kadar sürülüyorsa o kadar yedim
Ama itiraf edeyim önceden o sofraya otursam yine çok ekmek yemezdim ama daha çok şey yerdim, midem küçülmüş ve bu dışarıdan bile fark ediliyor, buna çok sevindim.
Bir de kahvaltıda bolca su içtim ben. Kahvaltı aonrası ya da öncesi değil, kahvaltı yaparken çay gibi su içtim yani. O da tıkamış olabilir.
Hemmen menümü yazayım
Sabah 08:00
Serpme kahvaltı
Öğlen 15:00
Fırında 6 adet fish finger ve bolca salata
3 lt su ama uyuyana kadar 4 olur
3 kupa musır püakülü kiraz sapı çayı
30 dk orta tempoda yürüyüş
200 ip atlama
Bir de tükettiğimiz yoğurt ve ayranı en azından tartıya 2 gün kala yarıya mı indirsek diyorum. Salatay arttırırız. Yoğurt ve ayranın su tuttuğunu çoğu kişiden duydum ve çoğu yerde okudum.
Ben ayran hastası bir insanım günde 1.5 lt rahat içerim normalde ama denemek istiyorum.
Ne dersiniz?
ayranın su tuttuğunu duymamıştım. ayran sevmem ama cacık çok tüketirim. Madem öyle tartıya ağırlık olmasın :) serpme kahvaltı kısmı baya geniş olmuş bu arada herkes çok çok yedin sanacak ama bence sen ipin ucunu kaçırmamışsındır.Hemmen menümü yazayım
Sabah 08:00
Serpme kahvaltı
Öğlen 15:00
Fırında 6 adet fish finger ve bolca salata
3 lt su ama uyuyana kadar 4 olur
3 kupa musır püakülü kiraz sapı çayı
30 dk orta tempoda yürüyüş
200 ip atlama
Bir de tükettiğimiz yoğurt ve ayranı en azından tartıya 2 gün kala yarıya mı indirsek diyorum. Salatay arttırırız. Yoğurt ve ayranın su tuttuğunu çoğu kişiden duydum ve çoğu yerde okudum.
Ben ayran hastası bir insanım günde 1.5 lt rahat içerim normalde ama denemek istiyorum.
Ne dersiniz?
o kadar az yemişsin ki çoğu sıvı zaten menunun. güzel bence Afiyet olsunKızlar bugünkü menüm
Sabah uyanınca limonlu su
Sabah kahvaltı 12 de
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Salatalik
Domates
Saat 4 te
1 elma
Yoğurt
5i bi yerde bitti çayı doğadan
Saat 6 da
1 kase corba
1 tabak yumurtali ispanak
2 kaşık kuskus
Salata
Çay yanında bikac kayısı
Yatmadan yine bi bardak bitki çayı içerim
Kahvaltı hafta sonu olduğu için gecikti mecburen.
Kuşkusu da psikolojik olarak karnım doymadı canım istediği için heralde 2 kaşık yedim.
Şu 2lt.
Spor 1 saat...pilates ve egzersizler
100 ip atlama
LAydLiNe
İdeal bir menü kendimden utandımafiyet olsun canım
Bugün neredeyse hiçbisey yememişsin canım. Kahvaltı neden 2de.kaçırdığım bişey mj var.tüm geçmişi okudum aslında ama limonlu suyla ilgili kısmı kaçırdım galiba.
Anladım canım bi sıkıntı yok yani.tamam ozman problem yok afiyet olsun.Canım kahvaltı geç oldu çünkü eşim göreve gidecekti onu bekledim birlikte kahvaltı yapalım diye.. Sabah uyanınca limonlu su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?