Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet canım arada oluyor hafta sonu falan.
Normal de pek erken yapamıyorum 11 i buluyor bazen 12

Bugun menüm
Sabah 1. 5 lt limonlu su

14:00
1 tabak kıymalı yumurtalı menemen
1 zeytin
Azcık peynir
2 ısırık poğaça
1 çay kaşığı bal

18:30
1 büyük kase karnıbahar kısırı
3-4 ev turşusu yeşil biner

Spor: 1 ml leslie
100 ip

Su: 3lt

Selam kizlar
Sabah 10.00
2 kucuk haslanmis yumurta
3 halka ev yapimi sucuk
3 zeytin
1 kk peynir
1 lokma simit
Domates tere maydanoz

Aksam 18.00
1 firinda palamut
Salata

2 litre su
Spor yok
3 saat ev temizligi

Normalde ekmek yemeyen bir insanım ben :) yokluğunu aramam kepekli dahi yemem. Ama o reçelleri sade yiyemezdim, ekmek köy ekmeği ve bir dilimdi
Ne diyim canım afiyet olsun.reçeller harikaydı sanırım afiyet olsun.1 saat spor yapar halledersin ins.o reçelleri ve ekmeği..

Normalde ekmek yemeyen bir insanım ben :) yokluğunu aramam kepekli dahi yemem. Ama o reçelleri sade yiyemezdim, ekmek köy ekmeği ve bir dilimdi
Ne diyim canım afiyet olsun.reçeller harikaydı sanırım afiyet olsun.1 saat spor yapar halledersin ins.o receller
Bugünkü menüm
8:00
2 dilim köy peyniri 1 yumurta tavada
Domates salatalık maydanoz

13:00
1 elma 3 yk yoğurt

18:00
4 ızgara köfte
Biraz tavuk döner
Salata ayran

3 lt su
70 dakika tempolu yürüyüş
Harikasın canim

Kızlar bugünkü menüm

Sabah uyanınca limonlu su

Sabah kahvaltı 12 de
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Salatalik
Domates

Saat 4 te
1 elma
Yoğurt
5i bi yerde bitti çayı doğadan

Saat 6 da
1 kase corba
1 tabak yumurtali ispanak
2 kaşık kuskus
Salata

Çay yanında bikac kayısı

Yatmadan yine bi bardak bitki çayı içerim

Kahvaltı hafta sonu olduğu için gecikti mecburen.
Kuşkusu da psikolojik olarak karnım doymadı canım istediği için heralde 2 kaşık yedim.

Şu 2lt.
Spor 1 saat...pilates ve egzersizler
100 ip atlama

LAydLiNe

Bugünkü menüm
8:00
2 dilim köy peyniri 1 yumurta tavada
Domates salatalık maydanoz

13:00
1 elma 3 yk yoğurt

18:00
4 ızgara köfte
Biraz tavuk döner
Salata ayran
3 lt su
70 dakika tempolu yürüyüş
İdeal bir menü kendimden utandım afiyet olsun canım
Poğaçaya bir şey deme hakkını kendimde görmüyorum ne yazıkki. Afiyet olsun canım ama şu karnabahar kısırı nasıl bir şey?
Selam kizlar
Sabah 10.00
2 kucuk haslanmis yumurta
3 halka ev yapimi sucuk
3 zeytin
1 kk peynir
1 lokma simit
Domates tere maydanoz

Aksam 18.00
1 firinda palamut
Salata

2 litre su
Spor yok
3 saat ev temizligi
Afiyet olsun canım palamUt çok güzel bir fikirmiö hem de tok tutar :) suyu da 3 lt ye tamamlarsın uyuyana kadar herhalde, hem yediğin aucuk susatırda seni

Ne diyim canım afiyet olsun.reçeller harikaydı sanırım afiyet olsun.1 saat spor yapar halledersin ins.o reçelleri ve ekmeği..

Yaaa çok yemedim reçellerden, bir dilim köy ekmeğinin üzerine ne kadar sürülüyorsa o kadar yedim
Ama itiraf edeyim önceden o sofraya otursam yine çok ekmek yemezdim ama daha çok şey yerdim, midem küçülmüş ve bu dışarıdan bile fark ediliyor, buna çok sevindim.
Bir de kahvaltıda bolca su içtim ben. Kahvaltı aonrası ya da öncesi değil, kahvaltı yaparken çay gibi su içtim yani. O da tıkamış olabilir.

Bugün neredeyse hiçbisey yememişsin canım. Kahvaltı neden 2de.kaçırdığım bişey mj var.tüm geçmişi okudum aslında ama limonlu suyla ilgili kısmı kaçırdım galiba.

Hemmen menümü yazayım

Sabah 08:00

Serpme kahvaltı

Öğlen 15:00

Fırında 6 adet fish finger ve bolca salata

3 lt su ama uyuyana kadar 4 olur

3 kupa musır püakülü kiraz sapı çayı

30 dk orta tempoda yürüyüş

200 ip atlama

Bir de tükettiğimiz yoğurt ve ayranı en azından tartıya 2 gün kala yarıya mı indirsek diyorum. Salatay arttırırız. Yoğurt ve ayranın su tuttuğunu çoğu kişiden duydum ve çoğu yerde okudum.
Ben ayran hastası bir insanım günde 1.5 lt rahat içerim normalde ama denemek istiyorum.

Ne dersiniz?

Diyete yeni başladın canım sanırım sen.az yediğini farkettiysen ne güzel.alışırsın zaten zamanla. Ben hiç ekmeksiz lige alisacagimi sanmazdim yiyemezdim de.şimdi elh.kaçamaklar olsa da ekmek pek yemiyorum.kaçamaklar dan da canım çok istemedikçe fuzuli yemiyorum.eskiden nekadar gereksiz şeyler yer misiz halbuki.mutfağa uğradıkca abur cubur yerdim sabah geç kaldığımda bi kek alır çıkardım. Şimdi yumurta haşlayıp yanıma alıyorum. Yada bi bardak süt içip çıkıyorum hiç yoktan.çayın yanında hele hep abur cubur şimdi kayısı fındık ceviz...diyet demek aslında aç kalmak demek değil sağlıklı şeylerden yemek.bu farkettim bu diyet imde..ve midemizin çöp tenekesi olmadığını.

Yogurt ve ayran turevi su tuttgunu yeni duyuyorum ben pek tuketmem ama yogurt kuruyle yag yakimi oldugunu duymustum ama yararliysa olabilir

selam menümü yazıyorum
9:00 kahvaltı
mantarlı yumurta
domates salatalık
1 kk yağlı peynir

15:00 öğlen yemeği
yarım kuşbaşılı pide

akşam yemeği yemedim pide çok oldu diye
2 lt su
1 saat yüzme öğrenme :) ama artık azda olsa yüzüyorum köpükle

ayranın su tuttuğunu duymamıştım. ayran sevmem ama cacık çok tüketirim. Madem öyle tartıya ağırlık olmasın :) serpme kahvaltı kısmı baya geniş olmuş bu arada herkes çok çok yedin sanacak ama bence sen ipin ucunu kaçırmamışsındır.

o kadar az yemişsin ki çoğu sıvı zaten menunun. güzel bence Afiyet olsun

Yoo diyebilirsin ama tüm gün hiç ekmek yok bir dilim ekmekten bile az olduğu için kaçamaktan saymadım canım

Bugün neredeyse hiçbisey yememişsin canım. Kahvaltı neden 2de.kaçırdığım bişey mj var.tüm geçmişi okudum aslında ama limonlu suyla ilgili kısmı kaçırdım galiba.

Canım kahvaltı geç oldu çünkü eşim göreve gidecekti onu bekledim birlikte kahvaltı yapalım diye.. Sabah uyanınca limonlu su içtim

Bugunku menum
Sabah 10.00
1 dilim tam bugday ekmeginden tost
Biraz da esimin tostundan tirtikladim
1 dilim kek
1 dilim peynir

11.30
Kahve

18.30
1 dilim cavdar ekmegi
Haslanmis et miktarini bilmiyorum

2 lt su
30 dk yuruyus

Biliyorum kotu menum o yuzden yuruyus yaptim biraz ama bakalim sabah tartida buyuk ihtimal arti cikarim kusura bakma LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…