Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pide yediğin için kendimi kötü hissettim yemeyeyim dedim

Pide yediğin için kendimi kötü hissettim yemeyeyim dedim
tabi kendin bilirsin canım herkesin bünyesi farklı. ben akşam yemeği yemezsem yatmaya yakın buzdolabının önünde dolanıp sonra da dünyaları yediğim için diyorum. telafini kilo yapmayacak hafif şeylerden yana kullanabilirsin hem de vücudun gerekli mineralleri de almış olur salatayla yoğurtla falan

Bugün menü
Sabah 11 00
4 adet zeytin
4 dilim beyaz peynir
Domates
Salatalık

Ara öğün Yok

Aksam 16 00
Makarna
Salata

1 buçuk litre su
Bol bol ev temizliği ( taşınma saolsun)

Sabah kalkar kalkmaz kendine bir yumurta haşlama onu ge canım..yada bi bardak süt iç öyle çık evden.vücut devamı gelecek sanıp yaksın ictekileri.

Bence güzel canım spor özellikle.
Karatay hoca akşam 18-19 dan sonra bişey yememin kilo vermeye etkisi olduğunu söylüyor aslında bırakmayı denesen çayın yanında ki kuruları..

Şimdi çok güzel kızıcam sana elbette haftada bir iki bir iki öğün bizde kaçıyoruz kaçırmayan çok nadir fakat sen kaç gündür böylesin neden peki?
Zayıflamak istemiyormusun?
97 ile geldin buraya 8 leri görmşken neden böyle
Lütfen silkelen ve kendine gel.
Bende yarın eşimle dışarı çıkıcam biliyorum belki kaçırcam ama sonra tam gaz devam bide sabah en azından süt iç ki metabolizma çalışsn

bence gayet güzel

Tabiki istiyorum cnm zayıflamak ama noldu bende bilmiyorum

Tabiki istiyorum cnm zayıflamak ama noldu bende bilmiyorum

Canım o zaman güzelce başla.
Yarın arkadaşlarla yemek yersen sadece et tavuk ye ve ayran ekmek falan yeme. Cafe ye giderseniz kahve iç pasta yeme.
Ama tabi robot değiliz haftada bir falan yersin ama lütfen kendine gel
Birde diyette oldğn günler bile çok kötü menüler.

Evet cnm haklısın
Yoksa gene 100kilo olucam ve ben bunu istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…