canım neden yapamayasın ki kahvaltı yarım saat erken kalk bişeyler ye olmaz ama böyle
Pide yediğin için kendimi kötü hissettim yemeyeyim dedimmenü spor su hepsi güzel canım afiyet olsun
kahvaltı gecikmiş eşini bekliyordun pazar kahvaltısını beraber yapmak istiyor insansu ve spor güzel afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun canım kuskus 2 kaşık fazla kaçırmamışsın ekmek de yok sorun olacağını sanmam. spor da güzel
afiyet olsun canım 15.00 de akşam yemeği erken bence akşam 18.00 gibi 1 kase çorba, biraz yoğurt veya salata yiyebilirsin uzun süre böyle erken kesersen yemeği ileride geç yediğin tüm yemekler kilo olarak dönebilirev yapımı yoğurdun su tuttuğunu sanmıyorum ama ayran, cacık tuzlu olduğu için olabilir
15.00 yeme işini bitirmek için erken canım duygu arkadaşıma yazdığım gibi çorba, yoğurt, salata yiyebilirsin saat 18.00 gibi aç kalmak yerine. en azından metabolizmanı yavaşlatmamış olursun
çok kötü değil canım menün. sabah fazla kh olmuş yani kek fazlalık orada. akşam menün de haşlanmış et gayet güzel salata ekleyerek demir emilimini arttırabilrsin
cankızımm canımmm neden böyle yapıyorsun toparla kendini bak 80lere de inmişken bırakmamenün çok kötü malesef. yarından itibaren güzel menüler bekliyoruz senden
badem falan koy çantana en azından onları yersinÇünkü yarın sabah 5de kalkicam eşimi işe bırakıcam gelicem hazırlanicam kızları okula bırakıp ordan hemen gidicez
tabi kendin bilirsin canım herkesin bünyesi farklı. ben akşam yemeği yemezsem yatmaya yakın buzdolabının önünde dolanıp sonra da dünyaları yediğim için diyorum. telafini kilo yapmayacak hafif şeylerden yana kullanabilirsin hem de vücudun gerekli mineralleri de almış olur salatayla yoğurtla falanPide yediğin için kendimi kötü hissettim yemeyeyim dedim
Aynen canım. Bir an önce dön aramıza.Bizde seni çok özledikkk
Sabah kalkar kalkmaz kendine bir yumurta haşlama onu ge canım..yada bi bardak süt iç öyle çık evden.vücut devamı gelecek sanıp yaksın ictekileri.Offf hep böyle yapıyorum ya biraz kilo veriyorum sonra bırakıyorum kendime çok kızıyorum
Yarında kahvaltı yapamicam
Sabah arkadaşla kahve içmeye gidicez ondan sonra alışveriş yapicaz öğlen yiyebilirim ancak
Bide ben asla aç karına çay kahve içemem sen nasıl içiyorsun.Sabah kalkar kalkmaz kendine bir yumurta haşlama onu ge canım..yada bi bardak süt iç öyle çık evden.vücut devamı gelecek sanıp yaksın ictekileri.
badem falan koy çantana en azından onları yersin
Bugün menü
Sabah 11 00
4 adet zeytin
4 dilim beyaz peynir
Domates
Salatalık
Ara öğün Yok
Aksam 16 00
Makarna
Salata
1 buçuk litre su
Bol bol ev temizliği ( taşınma saolsun)
Sabah kalkar kalkmaz kendine bir yumurta haşlama onu ge canım..yada bi bardak süt iç öyle çık evden.vücut devamı gelecek sanıp yaksın ictekileri.
Bide ben asla aç karına çay kahve içemem sen nasıl içiyorsun.
Kızlar bugünkü menüm
Sabah uyanınca limonlu su
Sabah kahvaltı 12 de
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Salatalik
Domates
Saat 4 te
1 elma
Yoğurt
5i bi yerde bitti çayı doğadan
Saat 6 da
1 kase corba
1 tabak yumurtali ispanak
2 kaşık kuskus
Salata
Çay yanında bikac kayısı
Yatmadan yine bi bardak bitki çayı içerim
Kahvaltı hafta sonu olduğu için gecikti mecburen.
Kuşkusu da psikolojik olarak karnım doymadı canım istediği için heralde 2 kaşık yedim.
Şu 2lt.
Spor 1 saat...pilates ve egzersizler
100 ip atlama
LAydLiNe
Kızlar ben yavaş yavaş diyet yapmaktan uzaklaşıyorum gibi
Aynı eskiden yaptığım gibi
Menüme istediğinizi diyebilirsiniz hak ediyorum
Sabah yok
Öğlen 4de
1tabak kadar patates kızartması üstüne sarımsaklı yoğurt
Akşam yok
2litre su
Spor yok
bence gayet güzel8 nisan
11.00
7 zeytin 1 incir
1 yumurtadan ev yapımı salçalı yumurta
1 dilim ekmek
maydonoz
15.30
ton balıklı salata
3 hurma
19.00
1.5 porsiyon köfte
1 dilim ekmek
az soğan
3 litre su
1 saat tempolu yürüyüş aralarda 3 kez yavaş tempoda koşu ekledim
8 kaşıkAfiyet olsun cnm
Makarna nekadardi
8 kaşık
Bence güzel canım spor özellikle.
Karatay hoca akşam 18-19 dan sonra bişey yememin kilo vermeye etkisi olduğunu söylüyor aslında bırakmayı denesen çayın yanında ki kuruları..
Şimdi çok güzel kızıcam sana elbette haftada bir iki bir iki öğün bizde kaçıyoruz kaçırmayan çok nadir fakat sen kaç gündür böylesin neden peki?
Zayıflamak istemiyormusun?
97 ile geldin buraya 8 leri görmşken neden böyle
Lütfen silkelen ve kendine gel.
Bende yarın eşimle dışarı çıkıcam biliyorum belki kaçırcam ama sonra tam gaz devam bide sabah en azından süt iç ki metabolizma çalışsn
bence gayet güzel
Tabiki istiyorum cnm zayıflamak ama noldu bende bilmiyorum
Canım o zaman güzelce başla.
Yarın arkadaşlarla yemek yersen sadece et tavuk ye ve ayran ekmek falan yeme. Cafe ye giderseniz kahve iç pasta yeme.
Ama tabi robot değiliz haftada bir falan yersin ama lütfen kendine gel
Birde diyette oldğn günler bile çok kötü menüler.
Günaydinn kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?