Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yediğin pideyi yüzme ile yakmışsındır bir de akşam yememen güzel. Ancak bir de iöyle düşünelim; pide değil de daha sağlıklı bir şey yeseydin bugün fazlasıyla yap yakmış olurdun. Şimdi sadece dengelemişsin gibi. Benim gibi yaaani :))

yani pişi de yedim 1 dilim ekmek ve paçanga yedim bu baya kaçırmış halim. Ancak eskiye dönüp bakıyorum az yemişim. Pişi bu arada avuç içi kadardı kocaman da bir şey değildi
Kendime nasıl da yer yapıyorum yaa

Aynen canım. Bizim dengelemeye değil kalori yakmaya ihtiyacımız var ama malesef kaçırınca dengelenmis oluyoruz sadece.

Afiyet olsun cnm

Afiyet olsun cnm

Kızlar ben yavaş yavaş diyet yapmaktan uzaklaşıyorum gibi
Aynı eskiden yaptığım gibi
Menüme istediğinizi diyebilirsiniz hak ediyorum
Sabah yok
Öğlen 4de
1tabak kadar patates kızartması üstüne sarımsaklı yoğurt
Akşam yok
2litre su
Spor yok

Bugünkü menüm
8:00
2 dilim köy peyniri 1 yumurta tavada
Domates salatalık maydanoz

13:00
1 elma 3 yk yoğurt

18:00
4 ızgara köfte
Biraz tavuk döner
Salata ayran

3 lt su
70 dakika tempolu yürüyüş
menü spor su hepsi güzel canım afiyet olsun

kahvaltı gecikmiş eşini bekliyordun pazar kahvaltısını beraber yapmak istiyor insan su ve spor güzel afiyet olsun

Selam kizlar
Sabah 10.00
2 kucuk haslanmis yumurta
3 halka ev yapimi sucuk
3 zeytin
1 kk peynir
1 lokma simit
Domates tere maydanoz

Aksam 18.00
1 firinda palamut
Salata

2 litre su
Spor yok
3 saat ev temizligi
afiyet olsun canım güzel menü

afiyet olsun canım kuskus 2 kaşık fazla kaçırmamışsın ekmek de yok sorun olacağını sanmam. spor da güzel

afiyet olsun canım 15.00 de akşam yemeği erken bence akşam 18.00 gibi 1 kase çorba, biraz yoğurt veya salata yiyebilirsin uzun süre böyle erken kesersen yemeği ileride geç yediğin tüm yemekler kilo olarak dönebilirev yapımı yoğurdun su tuttuğunu sanmıyorum ama ayran, cacık tuzlu olduğu için olabilir

15.00 yeme işini bitirmek için erken canım duygu arkadaşıma yazdığım gibi çorba, yoğurt, salata yiyebilirsin saat 18.00 gibi aç kalmak yerine. en azından metabolizmanı yavaşlatmamış olursun

çok kötü değil canım menün. sabah fazla kh olmuş yani kek fazlalık orada. akşam menün de haşlanmış et gayet güzel salata ekleyerek demir emilimini arttırabilrsin

cankızımm canımmm neden böyle yapıyorsun toparla kendini bak 80lere de inmişken bırakma menün çok kötü malesef. yarından itibaren güzel menüler bekliyoruz senden

8 nisan

11.00
7 zeytin 1 incir
1 yumurtadan ev yapımı salçalı yumurta
1 dilim ekmek
maydonoz

15.30
ton balıklı salata
3 hurma

19.00
1.5 porsiyon köfte
1 dilim ekmek
az soğan

3 litre su
1 saat tempolu yürüyüş aralarda 3 kez yavaş tempoda koşu ekledim

Offf hep böyle yapıyorum ya biraz kilo veriyorum sonra bırakıyorum kendime çok kızıyorum
Yarında kahvaltı yapamicam
Sabah arkadaşla kahve içmeye gidicez ondan sonra alışveriş yapicaz öğlen yiyebilirim ancak

canım neden yapamayasın ki kahvaltı yarım saat erken kalk bişeyler ye olmaz ama böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…