Afiyet olsun canım akşam yemeği yok muz çok etkilemez benceBugünkü menüm
Sabah kahvaltı 11 de
2 köfte
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Salatalik
Domates
Saat 2 de piknikteydik
3 kucuk ızgara tavuk
3 köfte ızgara. Tavuklar ve bir köfteyi ekmeksiz yedim midem bulandı ekmeğin ucundan biraz kırdım iki kokteyle ekmek arası yapıp yedim malesef
Aksam yemegi yemedim Bidaha
Ama saat 10 da bir muz yedim malesef.anneme geçmiştik herkes yemek yedi o saatte ben 1 küçük muz yedim yemek yemedim.muz da yememem lazımdı ama dayanamadım.
Şu 1 buçuk lt.icmisimdir tuvaletim gelmesin piknikte hep diye.
Spor top oynadık ip atladık başka yapamadım
LAydLiNe
Çok uykusuz ve yorgunum oğlum uyumuyor uykusuz bir bebek 2 gündür de tavan yaptı uykusuzluğu. Menünün saatleri şaştı haliyle
Kahvaltı 12.00
2 dilim tahıllı ekmek
Yarım yumurta
Tereyağlı domatesli hellim
16.00
Karışık tost
20.00
Bir küçük kase keşkül
Yürüyüş 3 lt su
Evet canim her cuma gruplar arası yarışma için bildirim var.Yarın lg bildirimi mi yapacağız
Yarın lg bildirimi mi yapacağız
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Dışarıdaydık akşam yemeği yiyemedim her emziren böyle mi bilmiyorum ama ben çok tatlı ihtiyacı hissediyorum kan şekerim.çok düşüyor akşama yemeği yemediğim için hafif küçük porsiyon tatlı tercih ettimAfiyet olsun cnm
Ama o saate o tatlı hiç olmamış cnm
Kızılcahamam taraflarına gidin. Kurtboğazı barajı var orası da güzel ama Soğuksu milli parkı harika. Biz taaa Kırıkkale’ den gidiyoruz.
Dışarıdaydık akşam yemeği yiyemedim her emziren böyle mi bilmiyorum ama ben çok tatlı ihtiyacı hissediyorum kan şekerim.çok düşüyor akşama yemeği yemediğim için hafif küçük porsiyon tatlı tercih ettim
Maşallah canım güzel vermişsin. Ben kendimi düzenli sağlıklı beslenmeye alıştırmaya çalışıyorum, çünkü bu iş ancak sağlıklı bir şekilde böyle oluyor. Kendini çok kasıp çok sınırlandığında evet kg veriyorsun ama o kg kalıcı oluyor mu, olmuyor çünkü ömür boyu o şekilde beslenmen mümkün değil ve kasmayı bırakınca kg lar geliyor tekrar. Amacım kendimi germeden,kasmadan sağlıklı bir şekilde beslenme düzeni oluşturmak,yavaş yavaş kg vermek ve kalıcı kg vermek.Aynen canm bazen gözüm dönüyor ölüyorm ama yemiyorm çok nadir haftada bir maksimum iki hafif sütlü tatlı veya dondurma yiyorum onun dışında yemem bu arada takımımıza ilk geldiğim de 82 yedim cuma 72.5 geldim..
Güzel şeyler öğrendim.
Bugünkü menüm
8.30 sabah
Sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalık
14.00 dondurma
15.00 öğlen
1 tabak tavuklu patates
Salata
20.00 akşam
Az tavuklu patates
3 kaşık makarna
Yoğurt
2 lt su yarım saat yürüyüş
Hepinize iyi geceler ayakta duramıyorum ben uyuyorum
Maşallah canım güzel vermişsin. Ben kendimi düzenli sağlıklı beslenmeye alıştırmaya çalışıyorum, çünkü bu iş ancak sağlıklı bir şekilde böyle oluyor. Kendini çok kasıp çok sınırlandığında evet kg veriyorsun ama o kg kalıcı oluyor mu, olmuyor çünkü ömür boyu o şekilde beslenmen mümkün değil ve kasmayı bırakınca kg lar geliyor tekrar. Amacım kendimi germeden,kasmadan sağlıklı bir şekilde beslenme düzeni oluşturmak,yavaş yavaş kg vermek ve kalıcı kg vermek.
Bende bir anca zayıflyp sonrasnda koruma derdindeyim canım inş bir an önce başarı hikayemi yazarım hedef 65Maşallah canım güzel vermişsin. Ben kendimi düzenli sağlıklı beslenmeye alıştırmaya çalışıyorum, çünkü bu iş ancak sağlıklı bir şekilde böyle oluyor. Kendini çok kasıp çok sınırlandığında evet kg veriyorsun ama o kg kalıcı oluyor mu, olmuyor çünkü ömür boyu o şekilde beslenmen mümkün değil ve kasmayı bırakınca kg lar geliyor tekrar. Amacım kendimi germeden,kasmadan sağlıklı bir şekilde beslenme düzeni oluşturmak,yavaş yavaş kg vermek ve kalıcı kg vermek.
Bırakınca koruma evresi var canım eski hayatımıza dönersek elbette alırızDoğru aslında herşeyi kesiyoruz sonra yiyince hooop geri geliyor
Bende bir anca zayıflyp sonrasnda koruma derdindeyim canım inş bir an önce başarı hikayemi yazarım hedef 65
Bırakınca koruma evresi var canım eski hayatımıza dönersek elbette alırız
Teşşekür ederim kaptanım. Yarından itibaren bende menülerimle aranızdayım. Kilo verme sürecimde aksaklık olduğu için artık daha sıkı bir diyet yapmam lazım malum yaz geldi.Hoş geldin canım. Umarım biraz daha toparlamışsındır kendini. Geçmiş olsun sana da. Yyerin her zaman hazır. Zaten free listemizde adın hala duruyor fark ettiysen.
Ayy seninde az kalmış cnm
Inş en kısa zamanda mezun olursun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?