Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım akşam yemeği yok muz çok etkilemez bence

Afiyet olsun cnm
Ama o saate o tatlı hiç olmamış cnm

Bugünkü menüm

8.30 sabah
Sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalık

14.00 dondurma

15.00 öğlen
1 tabak tavuklu patates
Salata

20.00 akşam
Az tavuklu patates
3 kaşık makarna
Yoğurt

2 lt su yarım saat yürüyüş

Aynen canm bazen gözüm dönüyor ölüyorm ama yemiyorm çok nadir haftada bir maksimum iki hafif sütlü tatlı veya dondurma yiyorum onun dışında yemem bu arada takımımıza ilk geldiğim de 82 yedim cuma 72.5 geldim..
Güzel şeyler öğrendim.

Maşallah canım güzel vermişsin. Ben kendimi düzenli sağlıklı beslenmeye alıştırmaya çalışıyorum, çünkü bu iş ancak sağlıklı bir şekilde böyle oluyor. Kendini çok kasıp çok sınırlandığında evet kg veriyorsun ama o kg kalıcı oluyor mu, olmuyor çünkü ömür boyu o şekilde beslenmen mümkün değil ve kasmayı bırakınca kg lar geliyor tekrar. Amacım kendimi germeden,kasmadan sağlıklı bir şekilde beslenme düzeni oluşturmak,yavaş yavaş kg vermek ve kalıcı kg vermek.

Afiyet olsun cnm
Ama akşam çok geç yemissin cnm

Doğru aslında herşeyi kesiyoruz sonra yiyince hooop geri geliyor

Bende bir anca zayıflyp sonrasnda koruma derdindeyim canım inş bir an önce başarı hikayemi yazarım hedef 65

Hoş geldin canım. Umarım biraz daha toparlamışsındır kendini. Geçmiş olsun sana da. Yyerin her zaman hazır. Zaten free listemizde adın hala duruyor fark ettiysen.
Teşşekür ederim kaptanım. Yarından itibaren bende menülerimle aranızdayım. Kilo verme sürecimde aksaklık olduğu için artık daha sıkı bir diyet yapmam lazım malum yaz geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…