Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim artik yaz geldiiii buralara ) bizim hafta sonları full disarda geciyor...bugun evi bile temizlemeum attik kendimizi disari...yeni eve geldik 1.5 saat sonra yine parka gideceğiz )
Hafta ici daha duzenli oluyor es ise kizim kreşe )
haftasonlari biz de dışarı arıyoruz kendimizi canım evde durmuyoruz havalar guzellestiginden beri

29 nisan

06.00
1 hurma
8 adet çiğ badem kaju

10.30
7 zeytin 1 incir
2 yumurtadan peynirli omlet
Marul

14.00
5 küçük parca tavuk

18.30
6 adet köfte
1 dilim ekmek
Salata

2.5 litre su
4 saat yürüyüş(hayvanat bah. Akvaryum park gezisi) yavaş tempoda

Afiyet olsun canım. Bence 5 tavuk ve 6 köfte çok fazla canım. Diyette normalde 3 köfte tavuk hakkı vardır buna dikkat etmek lazım.ekmek tam buğday tarzı bi ekmekse sıkıntı yok.şu ve gezintin güzel.

Afiyet olsun cnm

Kaptan yarın beraat kandili ya oruç tutacağız belki benim gibi tutanlar olur.kilo bildirimi ni neyapalim.salı tartılır bildirim ben.çünkü ac ta olsam sabahla akşam kilom farkediyor anlamıyorum.

Kızılcahamam taraflarına gidin. Kurtboğazı barajı var orası da güzel ama Soğuksu milli parkı harika. Biz taaa Kırıkkale’ den gidiyoruz.

Afiyet olsun canım. Bence 5 tavuk ve 6 köfte çok fazla canım. Diyette normalde 3 köfte tavuk hakkı vardır buna dikkat etmek lazım.ekmek tam buğday tarzı bi ekmekse sıkıntı yok.şu ve gezintin güzel.
dışarıda yediğimiz için beyaz ekmek ti canım. Fazla oldu farkındayım ama çok acıkmıştim çok yürüyünce yedim ben de

Çok uykusuz ve yorgunum oğlum uyumuyor uykusuz bir bebek 2 gündür de tavan yaptı uykusuzluğu. Menünün saatleri şaştı haliyle
Kahvaltı 12.00
2 dilim tahıllı ekmek
Yarım yumurta
Tereyağlı domatesli hellim

16.00
Karışık tost

20.00
Bir küçük kase keşkül

Yürüyüş 3 lt su

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…