Sucuklu yumurtaBugünkü menüm
8.30 sabah
Sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalık
14.00 dondurma
15.00 öğlen
1 tabak tavuklu patates
Salata
20.00 akşam
Az tavuklu patates
3 kaşık makarna
Yoğurt
2 lt su yarım saat yürüyüş
Ramazana az kaldı ben ramazanda kilo alanlardanım nasıl kilo vericem kara kara düşünüyorum
O menüden sonra bu sonuç kaçınılmaz canım malesef.umarım cumaya kadar toplarsın.Kilo bildirimi cuma 70.1
Bugün 71
Haftasonunun verdiği kötü bir artı derhal vermem lazım
Kestiğin şeyler zaten sağlıksız şeyler cankız. Neyi kesiyoruz mesela ekmeği ve şekeri. 7 yıldır ekmeğe hayatımda yer yok. Ve bu beni çok mutlu ediyor. Şekersiz bir hayat gerçekten güzel bir hayat. İşte biz burada sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz. Bir kısmınız hala bunun farkında değil. Ne yani keşkül yemesek vücudumuz eksik mi kalıyor mesela? Sağlıksız yiyecekleri çıkartmazsan hayatından zaten kilo veremezsin çünkü kilonun sebebi onlar zaten. Zayıfladıktan sonra dengeleyerek zaten yiyebilirsin o yiyeceklerden ama biz burada bir yarışmadayız ve kilo vermek zorundayız. Aynı zamanda da sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyoruz. Şok diyetlere karşı olduğumu bilmeyen yoktur her halde. O yüzden her şeyi kesiyoruz deme çünkü biz sağlıklı beslenmeyi öğrenmek için buradayız.Doğru aslında herşeyi kesiyoruz sonra yiyince hooop geri geliyor
Mesaj sayma görevini herkese iki gün şeklinde dağıtacağım. Takibini de ben yapacağım. Hem herkes elini taşın altına sokmuş olacak hem de mesajlar sayılmış olacak. Bugünden itibaren başlıyoruz. Gün bitmeden listeyi yayınlarım.Ne gbi bir proje :)
Güzel menü olmuş canım. Karışık meyve ne kadardı?Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı 9 da
1 dilim peynir
Haşlanmış yumurta
Bikac lokma menemen
Salatalik Domates
Saat 12 de
1 kase mercimek çorbası
Saat 4 te
Karışık meyve
Saat 6 buçukta
1 tabak şehriye çorbası
1 tabak mantar sote
Salatalik
Üzüm suyu şekersiz ev yapımı
Şu 2 lt
Spor 30dk yürüyüş
LAydLiNe
Tatlım tavukları saat 2 de yemiş. Köfteleri akşama. Onun kilosunda birisi için miktar çok değil. Ama anladığım kadarıyla yediği ekmek beyaz ekmekmiş o olmamış.Afiyet olsun canım. Bence 5 tavuk ve 6 köfte çok fazla canım. Diyette normalde 3 köfte tavuk hakkı vardır buna dikkat etmek lazım.ekmek tam buğday tarzı bi ekmekse sıkıntı yok.şu ve gezintin güzel.
Cankız kahvaltıların çok geç oluyor. Ve iki öğün yiyorsun. Ben böyle kilo vereceğini sanmıyorum. Vücut kendini korumaya alıyor o yüzden kilo veremiyorsun haberin olsun. Defalarca dedim erken kahvaltı yapın diye. Bu çok önemli.Bugünkü menüm
Sabah 11de
1dilim ekmek
Domates salatalık
1dilim peynir
Ara kahve
Akşam 17.30da
Mangalda 2tane but
Salata
2litre su
Spor yok
LAydLiNe
Yarın bildir canım sorun olmaz. Allah kabul etsin.Kaptan yarın beraat kandili ya oruç tutacağız belki benim gibi tutanlar olur.kilo bildirimi ni neyapalim.salı tartılır bildirim ben.çünkü ac ta olsam sabahla akşam kilom farkediyor anlamıyorum.
Keşkülü açıklamışsın ama bu bir bahane değil canım. Onun yerine proteinli bir şeyler yemen hem sütün açısından hem de kilon açısından iyi olurdu. Dışarıda olduğun zamanları hesap edip ona göre yeme düzenin ayarla. Keşkülün sütüne bir yararı olduğunu düşünmüyorum.Çok uykusuz ve yorgunum oğlum uyumuyor uykusuz bir bebek 2 gündür de tavan yaptı uykusuzluğu. Menünün saatleri şaştı haliyle
Kahvaltı 12.00
2 dilim tahıllı ekmek
Yarım yumurta
Tereyağlı domatesli hellim
16.00
Karışık tost
20.00
Bir küçük kase keşkül
Yürüyüş 3 lt su
Hafta sonu kimse kendini bırakmasın diye pazartesileri kilo bildiriyoruz ki kim kaçamak yapmış kim yapmamış belli olsunYarın lg bildirimi mi yapacağız
Uzaklık benim için hiç önemli değil yeter ki güzel bir yer olsun.Olabilir aslında orayı çok merak ediyorum ama fazla uzak diye hiç gitmedik ama birgn gitmek isterim
Böyle bir menü oluşturmak için sanırım çok uğraşmış olman lazım. Şimdi normal hayatında neden kilo aldığın belli oldu çünkü bunların hepsi yasaklı listesinde. Akşamın saati zaten çok geç. Hiç olmamış.Bugünkü menüm
8.30 sabah
Sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalık
14.00 dondurma
15.00 öğlen
1 tabak tavuklu patates
Salata
20.00 akşam
Az tavuklu patates
3 kaşık makarna
Yoğurt
2 lt su yarım saat yürüyüş
O sütlü tatlılalır ve dondurmaları yemiyorsun artık her haldeAynen canm bazen gözüm dönüyor ölüyorm ama yemiyorm çok nadir haftada bir maksimum iki hafif sütlü tatlı veya dondurma yiyorum onun dışında yemem bu arada takımımıza ilk geldiğim de 82 yedim cuma 72.5 geldim..
Güzel şeyler öğrendim.
Yukarıda cankıza da yazdım uzun uzun ama burada da söyleyeyim. Biz burada sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyoruz canım. Kasmayla alakası yok. Sağlıksız yediğimiz için kilo alıp buralara geldik. Dediğim gibi yarışmadayız ve mutlaka kilo vermek zorundayız. Senin dediğin şekil koruma döneminde yapılabilir. Ama şuan yediklerimize dikkat edip yemememiz gerekenleri yememeliyiz.Maşallah canım güzel vermişsin. Ben kendimi düzenli sağlıklı beslenmeye alıştırmaya çalışıyorum, çünkü bu iş ancak sağlıklı bir şekilde böyle oluyor. Kendini çok kasıp çok sınırlandığında evet kg veriyorsun ama o kg kalıcı oluyor mu, olmuyor çünkü ömür boyu o şekilde beslenmen mümkün değil ve kasmayı bırakınca kg lar geliyor tekrar. Amacım kendimi germeden,kasmadan sağlıklı bir şekilde beslenme düzeni oluşturmak,yavaş yavaş kg vermek ve kalıcı kg vermek.
Süpersin Burcu. Kızacaktım ben de pazar günü hiç foto atmadın diye. İyi bari kaçırmamışsın.Gunaydin kizlar gelemedim kusura bakmayin cumartesi temizlik yaotim. Pazar gunude babamla esimin devraldigi kuriyemisci dukkanini filan duzenledik hareketli bir haftasonuydu kacamak yapmadim ve bunun odulunu bu sabah aldim -500 deyim tam 65 kiloyum. Hedefe az kaldi. Bu arada 58 de filan birakirim diye duaunuyorum ama su 5 bi gitsinde. Gun icinde ugricam. Bu sabah kahvalti hazirlayamadim kendime tupum bitmisti. Is yerinde bakicam bisiler
Kötü bir sonuç ama dünkü menüye göre az bile bence. Tam 6 lı rakamları görecekken olmadı bu.Kilo bildirimi cuma 70.1
Bugün 71
Haftasonunun verdiği kötü bir artı derhal vermem lazım
Hımm ben de ramazanda kilo alanlardanız. O yüzden mezun olmaya çalışıyorum ki takıma zarar vermeyeyim. Söylediğin iyi oldu seni de ramazan sonuna kadar ana listeye almayalım. Ramazandan sonra girersin artık.Ramazana az kaldı ben ramazanda kilo alanlardanım nasıl kilo vericem kara kara düşünüyorum
Nasıl istersen kaptanımMesaj sayma görevini herkese iki gün şeklinde dağıtacağım. Takibini de ben yapacağım. Hem herkes elini taşın altına sokmuş olacak hem de mesajlar sayılmış olacak. Bugünden itibaren başlıyoruz. Gün bitmeden listeyi yayınlarım.
Güzel menü olmuş canım. Karışık meyve ne kadardı?
Tatlım tavukları saat 2 de yemiş. Köfteleri akşama. Onun kilosunda birisi için miktar çok değil. Ama anladığım kadarıyla yediği ekmek beyaz ekmekmiş o olmamış.
Cankız kahvaltıların çok geç oluyor. Ve iki öğün yiyorsun. Ben böyle kilo vereceğini sanmıyorum. Vücut kendini korumaya alıyor o yüzden kilo veremiyorsun haberin olsun. Defalarca dedim erken kahvaltı yapın diye. Bu çok önemli.
Yarın bildir canım sorun olmaz. Allah kabul etsin.
Keşkülü açıklamışsın ama bu bir bahane değil canım. Onun yerine proteinli bir şeyler yemen hem sütün açısından hem de kilon açısından iyi olurdu. Dışarıda olduğun zamanları hesap edip ona göre yeme düzenin ayarla. Keşkülün sütüne bir yararı olduğunu düşünmüyorum.
Hafta sonu kimse kendini bırakmasın diye pazartesileri kilo bildiriyoruz ki kim kaçamak yapmış kim yapmamış belli olsun
Uzaklık benim için hiç önemli değil yeter ki güzel bir yer olsun.3 saat yol gidiyoruz bir oraya ulaşmak için.
Böyle bir menü oluşturmak için sanırım çok uğraşmış olman lazım. Şimdi normal hayatında neden kilo aldığın belli oldu çünkü bunların hepsi yasaklı listesinde. Akşamın saati zaten çok geç. Hiç olmamış.
O sütlü tatlılalır ve dondurmaları yemiyorsun artık her halde
Yukarıda cankıza da yazdım uzun uzun ama burada da söyleyeyim. Biz burada sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyoruz canım. Kasmayla alakası yok. Sağlıksız yediğimiz için kilo alıp buralara geldik. Dediğim gibi yarışmadayız ve mutlaka kilo vermek zorundayız. Senin dediğin şekil koruma döneminde yapılabilir. Ama şuan yediklerimize dikkat edip yemememiz gerekenleri yememeliyiz.
Süpersin Burcu. Kızacaktım ben de pazar günü hiç foto atmadın diye. İyi bari kaçırmamışsın.
Kötü bir sonuç ama dünkü menüye göre az bile bence. Tam 6 lı rakamları görecekken olmadı bu.
Hımm ben de ramazanda kilo alanlardanız. O yüzden mezun olmaya çalışıyorum ki takıma zarar vermeyeyim. Söylediğin iyi oldu seni de ramazan sonuna kadar ana listeye almayalım. Ramazandan sonra girersin artık.
Mesaj sayma görevini herkese iki gün şeklinde dağıtacağım. Takibini de ben yapacağım. Hem herkes elini taşın altına sokmuş olacak hem de mesajlar sayılmış olacak. Bugünden itibaren başlıyoruz. Gün bitmeden listeyi yayınlarım.
Güzel menü olmuş canım. Karışık meyve ne kadardı?
Tatlım tavukları saat 2 de yemiş. Köfteleri akşama. Onun kilosunda birisi için miktar çok değil. Ama anladığım kadarıyla yediği ekmek beyaz ekmekmiş o olmamış.
Cankız kahvaltıların çok geç oluyor. Ve iki öğün yiyorsun. Ben böyle kilo vereceğini sanmıyorum. Vücut kendini korumaya alıyor o yüzden kilo veremiyorsun haberin olsun. Defalarca dedim erken kahvaltı yapın diye. Bu çok önemli.
Yarın bildir canım sorun olmaz. Allah kabul etsin.
Keşkülü açıklamışsın ama bu bir bahane değil canım. Onun yerine proteinli bir şeyler yemen hem sütün açısından hem de kilon açısından iyi olurdu. Dışarıda olduğun zamanları hesap edip ona göre yeme düzenin ayarla. Keşkülün sütüne bir yararı olduğunu düşünmüyorum.
Hafta sonu kimse kendini bırakmasın diye pazartesileri kilo bildiriyoruz ki kim kaçamak yapmış kim yapmamış belli olsun
Uzaklık benim için hiç önemli değil yeter ki güzel bir yer olsun.3 saat yol gidiyoruz bir oraya ulaşmak için.
Böyle bir menü oluşturmak için sanırım çok uğraşmış olman lazım. Şimdi normal hayatında neden kilo aldığın belli oldu çünkü bunların hepsi yasaklı listesinde. Akşamın saati zaten çok geç. Hiç olmamış.
O sütlü tatlılalır ve dondurmaları yemiyorsun artık her halde
Yukarıda cankıza da yazdım uzun uzun ama burada da söyleyeyim. Biz burada sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyoruz canım. Kasmayla alakası yok. Sağlıksız yediğimiz için kilo alıp buralara geldik. Dediğim gibi yarışmadayız ve mutlaka kilo vermek zorundayız. Senin dediğin şekil koruma döneminde yapılabilir. Ama şuan yediklerimize dikkat edip yemememiz gerekenleri yememeliyiz.
Süpersin Burcu. Kızacaktım ben de pazar günü hiç foto atmadın diye. İyi bari kaçırmamışsın.
Kötü bir sonuç ama dünkü menüye göre az bile bence. Tam 6 lı rakamları görecekken olmadı bu.
Hımm ben de ramazanda kilo alanlardanız. O yüzden mezun olmaya çalışıyorum ki takıma zarar vermeyeyim. Söylediğin iyi oldu seni de ramazan sonuna kadar ana listeye almayalım. Ramazandan sonra girersin artık.
Selam kızlar. Her şeyler yolunda mı? Ben de halsizlik ve kırgınlık var malum sebeplerden ötürü. ,Bitse de gitsek modundayım. Şimdi size geçen hayatımdan kısa kısa kesitler sunacağım
Öncelikle hsonu tartıya çıktığımda 60 küsürlere geldiğimi gördüm ki aşırı sevindim. Çünkü bu demektir ki mezun olmama çok ama çok az kalmış. Akşam 7 den sonra yeme kısmı maalesef ki ben de çok ters tepiyor. Bu konuda yardıma açığım.
Geçen şöyle bir şey oldu. Ctesi günü dışarıdayım arkadaşla buluştuk. Çay içtim, bir de milkshake içtim. Kalori durumlarını bilmiyorum umarım düzgün bir şeydir. Eve geldiğimde 8,30 du. hani dedik ya bir şeyler yenmeyecek diye. Ben de yemedim. Ama saat 10 oldu 11 oldu 12 derken midem nasıl kazınıyor. Ve ben o saatte yedim. Hem de abur cubur yedim. D;üşünki normal et yemeğine hayır demişim saat geçti diye. Ama gece yarısı atıştırmalık yiyorum. Aşırı acıkınca ne yapmamız lazım?
Bir diğer mevzu da düğüne gittik. Ve yemekleri çok geç getirdiler. Aç oturduğum için mecbur orada da yedim. Böyle plansız durumlar için bir acil kaçış yönteminiz var mı?
Çok uzun yazdım umarım okursunuz
sağlıklı ama dolu dolu güzel anlamında dedim ... yani bu menü seni aç bırakmaz bazen ben diyetteyim diye sağlıklı şeylerden bile kısıyorum onda hata yapıyorum... dolu doludan kasıtım sağlıklı güzel şeyler demek istedimSaol Canim.dolu dolu derken anlayamadım normal herzaman yenilen menü.
akşam saatini kaçırdıysan canım önerim bir kase yoğurt içine badem elma koyabilirsin , böylece seni ilerleyen saatlerde açlık ataklarının önüne geçirebilir... abur cubur yerine böyle bişey tüketebilirsin..Selam kızlar. Her şeyler yolunda mı? Ben de halsizlik ve kırgınlık var malum sebeplerden ötürü. ,Bitse de gitsek modundayım. Şimdi size geçen hayatımdan kısa kısa kesitler sunacağım
Öncelikle hsonu tartıya çıktığımda 60 küsürlere geldiğimi gördüm ki aşırı sevindim. Çünkü bu demektir ki mezun olmama çok ama çok az kalmış. Akşam 7 den sonra yeme kısmı maalesef ki ben de çok ters tepiyor. Bu konuda yardıma açığım.
Geçen şöyle bir şey oldu. Ctesi günü dışarıdayım arkadaşla buluştuk. Çay içtim, bir de milkshake içtim. Kalori durumlarını bilmiyorum umarım düzgün bir şeydir. Eve geldiğimde 8,30 du. hani dedik ya bir şeyler yenmeyecek diye. Ben de yemedim. Ama saat 10 oldu 11 oldu 12 derken midem nasıl kazınıyor. Ve ben o saatte yedim. Hem de abur cubur yedim. D;üşünki normal et yemeğine hayır demişim saat geçti diye. Ama gece yarısı atıştırmalık yiyorum. Aşırı acıkınca ne yapmamız lazım?
Bir diğer mevzu da düğüne gittik. Ve yemekleri çok geç getirdiler. Aç oturduğum için mecbur orada da yedim. Böyle plansız durumlar için bir acil kaçış yönteminiz var mı?
Çok uzun yazdım umarım okursunuz
Anladım canım. Ya menü kotu olduğu durumlarda mutlaka uyarın zaten arkadaşım kırılmam ben hak ediyorum sonuçta.sağlıklı şeylerden kısmaya gerek yokki canım. Herşeyin bi porsiyon sayısı ve saati var.saat gece kalınca mecbur kısiyoruz. Yada mesela yumurta sağlıklı olmasına rağmen 2 yumurta fazla.1 tam 1 de beyazı ancak yenebilir küçük değilse yumurta.gibi...sağlıklı ama dolu dolu güzel anlamında dedim ... yani bu menü seni aç bırakmaz bazen ben diyetteyim diye sağlıklı şeylerden bile kısıyorum onda hata yapıyorum... dolu doludan kasıtım sağlıklı güzel şeyler demek istedim
İnş canım darısı sana olsun unutma ilk diyete senin kilon başladım yani 94 ile ki sen şuan 88 li desin inşallah gidecek kilolar birgn bizde filinta gibi hatunlar olcaz :) iyi geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?