Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün kurabiye yedim ya ben kendimi biliyorum
Böyle yavaş yavaş başladım mi yemeye gerisi geliyor ve 100kilo olana kadarda uğramıyorum buralara hiç akilanmicam galiba ben

Bu kez bırakmayız biz seni. Henüz geç olmadan toparlanman lazım. Hadi silkelen kendine gel. Ben seni zayıflatmadan burdan gitmeyeceğim.

Yürüyüş çok güzel ama menün hiç olmamış. Kes artık şu abur cuburu. Kilon tartıda az görünüyor olabilir ama bu yediklerin hep basenlere gidiyor ona göre. Artık basenler içinde başka bir spor yapman lazım yürüyüş kesmez.

Hurmalar çok olmuş canım. Onun haricinde güzel bir menü.

Bugünkü menüm

Sabah yok regl oldum çok karnım ağrıyordu

Öğlen 13de
Yarım simit
2tane tuzlu kurabiye

Ara kahve

Akşam 17.30 da
5tane kanat
8tane patates kızartması

2litre su
Spor yok
LAydLiNe
Patatesler ve kurabiyeler olmamış canım. 3 öğün yapman lazım diye bilmem kaç defa daha söyleyeceğim. Su az 2,5 lt olmasına çalış biraz.

Sabah 9:30

1 yumurta az yağda
3 zeytin
1 yk ev salçası
1 galeta

Ara 14:00

2 kayısı 3 ceviz
1 kupa yeşil çay

Akşam 18:00

1 kase yoğurt çorbası
2 köfte
Bol salata
3 yk herse

2 litre su
Tam bir mezuniyet menüsü olmuş. Harika bir menü. Herse nasıl bir şey? İlk defa duydum. Bir de bu aralar az uğrar oldun.

Ahhh o alisma evresini gecsem gerisi gelecek... bi ara basarmistim ekmek yedigim ilk gun yiyememistim sekerli gelmisti tadı bana hey gidi gunler hey
Ekmeği ye bir defa bu son olsun de bırak. Eminim alışırsın. Ekmeksiz ve şekersiz yaşamak emin ol çok güzel.

Takımdaki en hırslı kişilerden birisin ve ben senin yapacağına kesinlikle inanıyorum. Bak neredeyse seninle aynı kiloya geldik. Demek ki burayı bırakmasaymışsın hedefe ulaşmıştın. Suyun çok az olmuş. Onu biraz arttırman lazım.

Şekerli nescafe haricinde güzel menü canım. Onun yerine daha faydalı ve sağlıklı bir ara koyabilirsin. Yolun henüz başındasın. O yüzden öğünlerin dolu dolu olsun ama sağlıklı olsun. Az yemekle kilo verilmiyor biliyorsun. Bir süre sonra vücut kıtlık var zannedip depoya başlıyor. O yüzden yavaş yavaş azaltman daha faydalı. Her öğününde bol bol yeşillik ye. Öğle yemeğinde de bir dilim ekmek yiyebilirsin.

Günaydın kızlar

Dün akşam gelemedim. Benim motivasyonda gitti ama bu sabah tekrar toparladım. Ben bu yeme krizlerini dolunaya bağlamaya başladım. Sanki herkeste aynı dönemde oluyor. Bir daha ki aya takip edelim bakalım. Geçmişi okuyorum yavaş yavaş. İşlerim çok. Ara ara uğrayacağım. Yarın tartı günü herkes bu gün ona göre yesin.

Kiziyorum ha niye bana yazmiosun

Günaydın. Bugün gene tartıldım çok şükür 61,3 göründü. Yarına dikkat edersem şişkin çıkmam.

Dünkü menüm

Sabah:
4 kurabi+çay

Öğlen:
yarım kase ezogelin çorba
3 adet kuşbaşı et
1 fındık

Akşam:
1 parça kek
1 küçük karnıyarık
1 parça ekmek

bol su/spor yok

şeker diyetiniz nasıl gidiyor kızlar, kaçıncı gününüzdesiniz. ben de ciddi başlamayı düşünüyorum. şu aralar alt yapı hazırlıyorum kendime

Canım herse közlenmiş patlıcan ve yağbiberi salatası
Canım haklısın az uğruyorum artık
İnan çok yoğun geçiyor günlerim
Kv de misafir vr dı şehir dışından
Koşturmaca geçti
Bide gezmelervakit ayıramadım daha dikkatli olucam mezun olsamda

Günaydın

Kahve aliskanlik oldu canim sanki icmem gerekiyor gibi oluyor ama icmesem daha iyi tabi tamam canim daha saglikli olur menuler insallah

Sarmadan pirinç olması iyi olmamış canım.bide yağda yumurta yerine su yada sütlü yaparsan daha iyi olur.devamı güzel afiyet olsun.
Ogluma da yapiyorum yumurtayi tereyagda ama daha az kullanmaya calisirim canim
Annem hem pirinc hem bulgur koyar o yuzden oyle oldu ben yapamiyorum sarma vakit kalmiyor oyle yani ama daha dikkat ederim

Afiyet olsun canım menün gayet güzel. Ama yağda yumurtayı sende dediğim gibi suda yada sütte yapabilirsin.illa yağlı yapacaksan mutlaka tereyağ kullan sıvı yağ kullama.
Yağdan çok kısılmasına gerek yok canım. Dediğin gibi güzel olur sütle ama azıcık yağdan zarar gelmez. Ben şimdiye kadar yağı hiç kısmadım yemeklerden salatalardan. Aksine çok severim yağlı yemekleri. Ona gelene kadar azaltmamız gereken daha önemli şeyler var

Su az olmuş menün de kötü olmuş canım. Böyle günlerde kaçamaksız çıkmayı başardığın gün sen bu işi başardın demektir bunu asla unutma. Ama sen bugün başaramamışsın.

Kaçamak çok yazmış canım yok yazmamış sonradan düzelttiyse bilemeyeceğim
Ben pek katılamıyırum canım çnkü annem burfa yarın kuzenimin kınası var gelen giden misafir alışveriş derken vakti bulamıyorum
Menülerine dikkat et canım ve yarın sakın + kiloda gelme Menü yazmadığına göre de aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor

2 mayıs

11.30
7 zeytin 1 incir

13.00
Yarim tabak et sote
Salata
1 kase yoğurt

16.00
1 elma
1 hurma
5 tane çiğ badem

19.00
1 tabak mantar sote
Salata
1 buçuk dilim ekmek

3 litre su
100 adet mekik
Tatlım kahvaltın çok geç. Şu kahvaltı işini takım olarak bir çözemedik gitti. Dilimde tüy bitti. Erken kalkmak her zaman iyidir. Ne kadar erken kalkarsan işlerin o kadar erken biter günün bir sürü zamanı sana kalır. Onun dışında güzel menü. Sporun ve suyunda çok güzel.

Düzensizlikten ziyade çok sağlıklı olmamış. Daha doğrusu yediklerin sağlıklı ama az olmuş. Bu kadar kısmana gerek yok. Ayrıca kahvaltının hem saati geç hem de meyve olmamış. Daha sağlıklı ve besleyici bir kahvaltı yapman lazım.

Mekik bu doğumdan kalan göbeğe iyi gelir mi canım. Sen uzun zamandır mı yapıorsun.
Canım ben de hiç göbek kalmadı. Mekik felanda çekmedim. Zayıflayınca gidiyor hepsi. Şimdi onu düşünüp canını sıkma. Hatta ben de sezaryen göbeği dediklerinden vardı. Azıcık bişey kaldı. Sadece üzerimde hiç bir şey yokken belli. Onu da götüreceğim inşallah mekikle. Karnım şuan dümdüz sayılır. Telaşlanma yani. İdeal kilona indiğinde hiç bir şey kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…