- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Canım biz bayağı zor iyileştik, tam bir ay zor nefes aldı. Hırıl hırıldı. Emmedi doğru düZgün. antibiyotikle birde günde 10 kez hava vererek bir ayın sonunda iyileştirebildik. Şimdi şükür iyiCanım nasıl oldu oğlun iyimi
Bugün kurabiye yedim ya ben kendimi biliyorum
Böyle yavaş yavaş başladım mi yemeye gerisi geliyor ve 100kilo olana kadarda uğramıyorum buralara hiç akilanmicam galiba ben
Yürüyüş çok güzel ama menün hiç olmamış. Kes artık şu abur cuburu. Kilon tartıda az görünüyor olabilir ama bu yediklerin hep basenlere gidiyor ona göre. Artık basenler içinde başka bir spor yapman lazım yürüyüş kesmez.1 mayıs menüsü
sabah:
1 sucuklu tost
biraz peynir ve domates
öğle
1 kase mercimek çorbası
akşam
1 kase kısır
2 top dondurma
(kaloriyi yükselttiğimde diğer şeylerden kısıyorum. ortaya böyle sağlıksız bi menü çıkıyor)
2 mayıs menüsünü yarın sabah vereyim belli değil daha..
spor olarak 1,5 saat yürüyüş.
su 3 lt
Hurmalar çok olmuş canım. Onun haricinde güzel bir menü.Bugünkü menüm
Sabah 8 bucukta
3 hurma
1 kase yogurt
Saat 10 buçukta
2 salatalık
Saat 1 buçukta
3 hurma
1 kase yogurt
Saat 3 te
1 salatalık
Saat 6 da
2 hurma
1 kase tarhana corbasi
1 tabak mantar sote
1 tabak salata
Çayın yanında 1 avuç fındık ceviz
Şu 3lt
Spor yok. Vakit kisitliligindan spor yapamıyorum şu ara.oyuzden biraz daha az kalori almak istedim menüm de umarım dengelemistir.
LAydLiNe
Patatesler ve kurabiyeler olmamış canım. 3 öğün yapman lazım diye bilmem kaç defa daha söyleyeceğim. Su az 2,5 lt olmasına çalış biraz.Bugünkü menüm
Sabah yok regl oldum çok karnım ağrıyordu
Öğlen 13de
Yarım simit
2tane tuzlu kurabiye
Ara kahve
Akşam 17.30 da
5tane kanat
8tane patates kızartması
2litre su
Spor yok
LAydLiNe
Tam bir mezuniyet menüsü olmuş. Harika bir menü. Herse nasıl bir şey? İlk defa duydum. Bir de bu aralar az uğrar oldun.Sabah 9:30
1 yumurta az yağda
3 zeytin
1 yk ev salçası
1 galeta
Ara 14:00
2 kayısı 3 ceviz
1 kupa yeşil çay
Akşam 18:00
1 kase yoğurt çorbası
2 köfte
Bol salata
3 yk herse
2 litre su
Ekmeği ye bir defa bu son olsun de bırak. Eminim alışırsın. Ekmeksiz ve şekersiz yaşamak emin ol çok güzel.Ahhh o alisma evresini gecsem gerisi gelecek... bi ara basarmistim ekmek yedigim ilk gun yiyememistim sekerli gelmisti tadı bana hey gidi gunler hey
Takımdaki en hırslı kişilerden birisin ve ben senin yapacağına kesinlikle inanıyorum. Bak neredeyse seninle aynı kiloya geldik. Demek ki burayı bırakmasaymışsın hedefe ulaşmıştın. Suyun çok az olmuş. Onu biraz arttırman lazım.Menüm
Sabah 8.00
2 bol yağlı pataesli poğaça ( diyetten önce)
Öğle 12:30
1 but
Bol salata
Ara 15:00
1 elma
1 b süt
Ara 17:00
1 elma
Akşam 19:30
4 yk mercimekli bulgur pilavı
Bol salata
Su 1 buçuk lt
Spor, hayatım spor olmuş. Tüm gün daha yeni oturdum
Şekerli nescafe haricinde güzel menü canım. Onun yerine daha faydalı ve sağlıklı bir ara koyabilirsin. Yolun henüz başındasın. O yüzden öğünlerin dolu dolu olsun ama sağlıklı olsun. Az yemekle kilo verilmiyor biliyorsun. Bir süre sonra vücut kıtlık var zannedip depoya başlıyor. O yüzden yavaş yavaş azaltman daha faydalı. Her öğününde bol bol yeşillik ye. Öğle yemeğinde de bir dilim ekmek yiyebilirsin.Bugunku menum
08.00
1 yumurta omlet
1 dilim peynir
Domates salatalik
1 dilim tam bugday
12.00
1 kase yogurt
1kase salata
10 kadar sarma (bulgurlu pirincli )
15.00
Sutlu cok az sekerli nescafe
2 kayisi
18.30
1 bardak ayran
1 kabak ve 2 kapya biber ve 1 tavuk but firinda cok az yag ile kizarttim
3 litre su
Spor yok ev isi yaptim
GünaydınGunaydin kizlar
Sanada hayırlı sabahlar canımKızlar hayırlı sabahlar hepinize gününüz aydın bereketli ve huzurlu geçsin ins...
Günaydın kızlar
Dün akşam gelemedim. Benim motivasyonda gitti ama bu sabah tekrar toparladım. Ben bu yeme krizlerini dolunaya bağlamaya başladım. Sanki herkeste aynı dönemde oluyor. Bir daha ki aya takip edelim bakalım. Geçmişi okuyorum yavaş yavaş. İşlerim çok. Ara ara uğrayacağım. Yarın tartı günü herkes bu gün ona göre yesin.
Sanada günaydın canımKızlar hayırlı sabahlar hepinize gününüz aydın bereketli ve huzurlu geçsin ins...
Canım herse közlenmiş patlıcan ve yağbiberi salatasıBu kez bırakmayız biz seni. Henüz geç olmadan toparlanman lazım. Hadi silkelen kendine gel. Ben seni zayıflatmadan burdan gitmeyeceğim.
Yürüyüş çok güzel ama menün hiç olmamış. Kes artık şu abur cuburu. Kilon tartıda az görünüyor olabilir ama bu yediklerin hep basenlere gidiyor ona göre. Artık basenler içinde başka bir spor yapman lazım yürüyüş kesmez.
Hurmalar çok olmuş canım. Onun haricinde güzel bir menü.
Patatesler ve kurabiyeler olmamış canım. 3 öğün yapman lazım diye bilmem kaç defa daha söyleyeceğim. Su az 2,5 lt olmasına çalış biraz.
Tam bir mezuniyet menüsü olmuş. Harika bir menü. Herse nasıl bir şey? İlk defa duydum. Bir de bu aralar az uğrar oldun.
Ekmeği ye bir defa bu son olsun de bırak. Eminim alışırsın. Ekmeksiz ve şekersiz yaşamak emin ol çok güzel.
Takımdaki en hırslı kişilerden birisin ve ben senin yapacağına kesinlikle inanıyorum. Bak neredeyse seninle aynı kiloya geldik. Demek ki burayı bırakmasaymışsın hedefe ulaşmıştın. Suyun çok az olmuş. Onu biraz arttırman lazım.
Şekerli nescafe haricinde güzel menü canım. Onun yerine daha faydalı ve sağlıklı bir ara koyabilirsin. Yolun henüz başındasın. O yüzden öğünlerin dolu dolu olsun ama sağlıklı olsun. Az yemekle kilo verilmiyor biliyorsun. Bir süre sonra vücut kıtlık var zannedip depoya başlıyor. O yüzden yavaş yavaş azaltman daha faydalı. Her öğününde bol bol yeşillik ye. Öğle yemeğinde de bir dilim ekmek yiyebilirsin.
GünaydınGünaydın kızlar
Dün akşam gelemedim. Benim motivasyonda gitti ama bu sabah tekrar toparladım. Ben bu yeme krizlerini dolunaya bağlamaya başladım. Sanki herkeste aynı dönemde oluyor. Bir daha ki aya takip edelim bakalım. Geçmişi okuyorum yavaş yavaş. İşlerim çok. Ara ara uğrayacağım. Yarın tartı günü herkes bu gün ona göre yesin.
Ben 7 gün yaptım ondan sonrası yokşeker diyetiniz nasıl gidiyor kızlar, kaçıncı gününüzdesiniz. ben de ciddi başlamayı düşünüyorum. şu aralar alt yapı hazırlıyorum kendime
Bende hic yapamadim maalesefşeker diyetiniz nasıl gidiyor kızlar, kaçıncı gününüzdesiniz. ben de ciddi başlamayı düşünüyorum. şu aralar alt yapı hazırlıyorum kendime
Kahve aliskanlik oldu canim sanki icmem gerekiyor gibi oluyor ama icmesem daha iyi tabi tamam canim daha saglikli olur menuler insallahBu kez bırakmayız biz seni. Henüz geç olmadan toparlanman lazım. Hadi silkelen kendine gel. Ben seni zayıflatmadan burdan gitmeyeceğim.
Yürüyüş çok güzel ama menün hiç olmamış. Kes artık şu abur cuburu. Kilon tartıda az görünüyor olabilir ama bu yediklerin hep basenlere gidiyor ona göre. Artık basenler içinde başka bir spor yapman lazım yürüyüş kesmez.
Hurmalar çok olmuş canım. Onun haricinde güzel bir menü.
Patatesler ve kurabiyeler olmamış canım. 3 öğün yapman lazım diye bilmem kaç defa daha söyleyeceğim. Su az 2,5 lt olmasına çalış biraz.
Tam bir mezuniyet menüsü olmuş. Harika bir menü. Herse nasıl bir şey? İlk defa duydum. Bir de bu aralar az uğrar oldun.
Ekmeği ye bir defa bu son olsun de bırak. Eminim alışırsın. Ekmeksiz ve şekersiz yaşamak emin ol çok güzel.
Takımdaki en hırslı kişilerden birisin ve ben senin yapacağına kesinlikle inanıyorum. Bak neredeyse seninle aynı kiloya geldik. Demek ki burayı bırakmasaymışsın hedefe ulaşmıştın. Suyun çok az olmuş. Onu biraz arttırman lazım.
Şekerli nescafe haricinde güzel menü canım. Onun yerine daha faydalı ve sağlıklı bir ara koyabilirsin. Yolun henüz başındasın. O yüzden öğünlerin dolu dolu olsun ama sağlıklı olsun. Az yemekle kilo verilmiyor biliyorsun. Bir süre sonra vücut kıtlık var zannedip depoya başlıyor. O yüzden yavaş yavaş azaltman daha faydalı. Her öğününde bol bol yeşillik ye. Öğle yemeğinde de bir dilim ekmek yiyebilirsin.
Ogluma da yapiyorum yumurtayi tereyagda ama daha az kullanmaya calisirim canimSarmadan pirinç olması iyi olmamış canım.bide yağda yumurta yerine su yada sütlü yaparsan daha iyi olur.devamı güzel afiyet olsun.
Yağdan çok kısılmasına gerek yok canım. Dediğin gibi güzel olur sütle ama azıcık yağdan zarar gelmez. Ben şimdiye kadar yağı hiç kısmadım yemeklerden salatalardan. Aksine çok severim yağlı yemekleri. Ona gelene kadar azaltmamız gereken daha önemli şeyler varAfiyet olsun canım menün gayet güzel. Ama yağda yumurtayı sende dediğim gibi suda yada sütte yapabilirsin.illa yağlı yapacaksan mutlaka tereyağ kullan sıvı yağ kullama.
Su az olmuş menün de kötü olmuş canım. Böyle günlerde kaçamaksız çıkmayı başardığın gün sen bu işi başardın demektir bunu asla unutma. Ama sen bugün başaramamışsın.Bugünkü menüm
7.30 sabah
1 kk peynir
Domates salatalık
1 dilim ekmek
15.00 öğlen
5 mercimek köftesi
4 sarma
1 dilim sütlü irmik tatlısı
19.00 akşam
5 mercimek köftesi
1.5 lt su misafirim vardı su az oldu
Kaçamak çok
Kaçamak çok yazmış canım yok yazmamış sonradan düzelttiyse bilemeyeceğimSabah kahvaltı harici çok düzensiz bi menü canım malesef.mercimek koftesi şişkinlik yapar keşke tek öğün yeseydin.hem öğle hem akşam olmamış. İrmik tatlısı zaten hiç olmamış kaçamak yok mu yazmışsın acaba canım benim...
Menülerine dikkat et canım ve yarın sakın + kiloda gelmeBen pek katılamıyırum canım çnkü annem burfa yarın kuzenimin kınası var gelen giden misafir alışveriş derken vakti bulamıyorum
Tatlım kahvaltın çok geç. Şu kahvaltı işini takım olarak bir çözemedik gitti. Dilimde tüy bitti. Erken kalkmak her zaman iyidir. Ne kadar erken kalkarsan işlerin o kadar erken biter günün bir sürü zamanı sana kalır. Onun dışında güzel menü. Sporun ve suyunda çok güzel.2 mayıs
11.30
7 zeytin 1 incir
13.00
Yarim tabak et sote
Salata
1 kase yoğurt
16.00
1 elma
1 hurma
5 tane çiğ badem
19.00
1 tabak mantar sote
Salata
1 buçuk dilim ekmek
3 litre su
100 adet mekik
Düzensizlikten ziyade çok sağlıklı olmamış. Daha doğrusu yediklerin sağlıklı ama az olmuş. Bu kadar kısmana gerek yok. Ayrıca kahvaltının hem saati geç hem de meyve olmamış. Daha sağlıklı ve besleyici bir kahvaltı yapman lazım.Benim neü bugün gecikti kusura bakmayın kızlar sabahtan beri misafirim vardı ve oğluş bir dakika huzur vermedi.
Daha yeni bilgisayar başına oturabildim.
2 Mayıs menü
Saat 09:00
Kahve
Saat 11:00
1 küçük muz
2-3 çilek
1 elma
(meyve salatası)
Saat 14:00
Bir kase yoğurtlu çorba
Saat 19:00
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Yeşil salata
Saat 21:00
kahve
Bugün çok düzensiz bir menü oldu farkındayım
Su 2 litre
Canım ben de hiç göbek kalmadı. Mekik felanda çekmedim. Zayıflayınca gidiyor hepsi. Şimdi onu düşünüp canını sıkma. Hatta ben de sezaryen göbeği dediklerinden vardı. Azıcık bişey kaldı. Sadece üzerimde hiç bir şey yokken belli. Onu da götüreceğim inşallah mekikle. Karnım şuan dümdüz sayılır. Telaşlanma yani. İdeal kilona indiğinde hiç bir şey kalmıyor.Mekik bu doğumdan kalan göbeğe iyi gelir mi canım. Sen uzun zamandır mı yapıorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?