- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Tereyağı kullandım canım minicikAfiyet olsun canım menün gayet güzel. Ama yağda yumurtayı sende dediğim gibi suda yada sütte yapabilirsin.illa yağlı yapacaksan mutlaka tereyağ kullan sıvı yağ kullama.
Canım nasıl oldu oğlun iyimiKızlar ben izne ayrılmadan önce gruptaki herkes çok azimliydi. Ben oğlumun geçmeyen hastalığından dolayı büyük bir moral bozukluğu yaşarken gruptan, diyetten kopmuştum ama sizler çok konsantreydiniz. Evet çok zor süreç ama diyeti bozunca inanın sürekli bir vicdan azabı yaşıyorsunuz. Emekleriniz boşa gitmeye başlıyor, tartıya çıkmaya korkuyorsunuz. Kıyafetleriniz sıkmaya başlıyor. Kesinlikle hiçbirşey daha iyi olmuyor. Hala motivasyonum çok yüksek diil benim ve şuan feci aç hissediyorum kendimi ama motive olsamda olmasamda bu diyeti hedeflediğim kiloyla sonlandırmadan pes etmeme kararı aldım. Çünkü yediklerimin hazzından daha büyük pişmanlığım var şu aralar
Faydalı olur inşaallahÇok canım hurma diyeti yapmıyorum eşim hurma almış bende biraz suya koydum akşam bugünde yedim hep yumurta süt sıkılmıştım bi değişiklik olsun dedim kolayıma da geldi.Oglede de eşim yemek istemedi bende yine yoğurt hurma yedim.hep aklımdaydı zaten hurma diyeti 2 öğünlük olarak denemiş oldum.
Sağol canım benimAfiyet olsun cnm
Canım kurabiye olmamış. Tabi patates kızartması da öyle.akşam yemeklerinin yanına salata ve yoğurt eklersen daha sağlıklı olur.kahvaltıya da yumurta peynir falan olursa.çok yetersiz bu menü gibi geldi bana canım.
Canım mercimek çok şişiriyor insanıBugünkü menüm
7.30 sabah
1 kk peynir
Domates salatalık
1 dilim ekmek
15.00 öğlen
5 mercimek köftesi
4 sarma
1 dilim sütlü irmik tatlısı
19.00 akşam
5 mercimek köftesi
1.5 lt su misafirim vardı su az oldu
Kaçamak çok
Sağol canım sanada geçmiş olsunGecmis olsun canim...
Afiyet olsun canım süper olmusTereyağı kullandım canım minicik
Sabah kahvaltı harici çok düzensiz bi menü canım malesef.mercimek koftesi şişkinlik yapar keşke tek öğün yeseydin.hem öğle hem akşam olmamış. İrmik tatlısı zaten hiç olmamış kaçamak yok mu yazmışsın acaba canım benim...Bugünkü menüm
7.30 sabah
1 kk peynir
Domates salatalık
1 dilim ekmek
15.00 öğlen
5 mercimek köftesi
4 sarma
1 dilim sütlü irmik tatlısı
19.00 akşam
5 mercimek köftesi
1.5 lt su misafirim vardı su az oldu
Kaçamak çok
Suan takimda biraz durgunluk var canim tekrardan canlanmamiz lazim...
Hadiiii kizlar gelin birlikten kuvvet dogar basaralimmmm
Aynen canım o yüzden hep birlikte toparlanmamız lazım. Benim bile modum düşmeye başladı. Önümüz ramazan. Yaza muhteşem girebilmek için bu son 1,5 ayı iyi atlatmamız lazım. Yeni arkadaşlar davet ediyorum. Umarım biraz daha hareketleniriz.
2 mayıs
11.30
7 zeytin 1 incir
13.00
Yarim tabak et sote
Salata
1 kase yoğurt
16.00
1 elma
1 hurma
5 tane çiğ badem
19.00
1 tabak mantar sote
Salata
1 buçuk dilim ekmek
3 litre su
100 adet mekik
Menun gayet güzel canım masallah bu menü sana kilo verdirir ama hep böyle gitme çünkü epey az gibi geldi bana.
İnş. Canım cadı bakalım kolay gelsin ozmanValla canim.bisi istemiyo kuzucum yaaaa yani istioda yerken resmen vicdan yapiyorum o yuzden yemiyorum ramazana kadar 62 yi filan gorum de
Menun süper canım afiyet olsun.ama kahvaltılarına peynir süt yumurta gibi proteinlerden katarsan daha sağlıklı olur.2 mayıs
11.30
7 zeytin 1 incir
13.00
Yarim tabak et sote
Salata
1 kase yoğurt
16.00
1 elma
1 hurma
5 tane çiğ badem
19.00
1 tabak mantar sote
Salata
1 buçuk dilim ekmek
3 litre su
100 adet mekik
Aslında sabahki kahvenin yeri ne bi bardak süt icseymissin yada bi yumurta menü güzel olurmuş canım.Benim neü bugün gecikti kusura bakmayın kızlar sabahtan beri misafirim vardı ve oğluş bir dakika huzur vermedi.
Daha yeni bilgisayar başına oturabildim.
2 Mayıs menü
Saat 09:00
Kahve
Saat 11:00
1 küçük muz
2-3 çilek
1 elma
(meyve salatası)
Saat 14:00
Bir kase yoğurtlu çorba
Saat 19:00
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Yeşil salata
Saat 21:00
kahve
Bugün çok düzensiz bir menü oldu farkındayım
Su 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?