Kiziyorum ha niye bana yazmiosun
Gunaydın.. ben aysenur.. bende aranıza katılabılır mıyımmmm
Geçmiş olsun canım yeniden. Aynı durumu biz de atlattık Gülce küçükken. Hastane de bile yattık. Tam hastaneden çıktık su çiçeği çıkartmaz mı. Çok zor günler geçirdik seni çok iyi anlayabiliyorum. Bundan sonra da oğluna dikkat etmen lazım. Özellikle terlemesini yaz kış sürekli kontrol et uykudan sonra mutlaka kuru kıyafetler giydir. Çünkü bu hastalığın tekrar etme riski fazla. Bu kış yine atlattık biz aynı durumu ama bu kez şükür havasız felan geçirebildik. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Herkesin çoluğuna çocuğuna da sağlık versin . Çocukların hastalığı çok kötü oluyor.Canım biz bayağı zor iyileştik, tam bir ay zor nefes aldı. Hırıl hırıldı. Emmedi doğru düZgün. antibiyotikle birde günde 10 kez hava vererek bir ayın sonunda iyileştirebildik. Şimdi şükür iyi
Yarın güzel bir sonuçla gel yoksa kovalarım elimde oklavayla. Böyle menü mü olur hiçGünaydın. Bugün gene tartıldım çok şükür 61,3 göründü. Yarına dikkat edersem şişkin çıkmam.
Dünkü menüm
Sabah:
4 kurabi+çay
Öğlen:
yarım kase ezogelin çorba
3 adet kuşbaşı et
1 fındık
Akşam:
1 parça kek
1 küçük karnıyarık
1 parça ekmek
bol su/spor yok
Hiç düşünme canım senin alt yapı hazırlaman çok zor. Bence yapamazsınşeker diyetiniz nasıl gidiyor kızlar, kaçıncı gününüzdesiniz. ben de ciddi başlamayı düşünüyorum. şu aralar alt yapı hazırlıyorum kendime
Kahve aliskanlik oldu canim sanki icmem gerekiyor gibi oluyor ama icmesem daha iyi tabi tamam canim daha saglikli olur menuler insallah
Hiç düşünme canım senin alt yapı hazırlaman çok zor. Bence yapamazsın(Böyle gaza gelebilir misin acaba deneme vol 1) Haklılık payım da var aslında
Aa bizde de keşkeğe herse denir hani bugdayli tavuklu. Köz patlicani ve koz biberi salatasinada babagannus denirCanım herse közlenmiş patlıcan ve yağbiberi salatası
Canım haklısın az uğruyorum artık
İnan çok yoğun geçiyor günlerim
Kv de misafir vr dı şehir dışından
Koşturmaca geçti
Bide gezmelervakit ayıramadım daha dikkatli olucam mezun olsamda
Canım hakkını helal et bana da bi gözlük lazım kaçamak çok yazını yok diye okumuşum gülüyorum şuan kendime.Bugünkü menüm
7.30 sabah
1 kk peynir
Domates salatalık
1 dilim ekmek
15.00 öğlen
5 mercimek köftesi
4 sarma
1 dilim sütlü irmik tatlısı
19.00 akşam
5 mercimek köftesi
1.5 lt su misafirim vardı su az oldu
Kaçamak çok
Hurmalar öğün yerine canım.küçük zaten toplasak günlük yediklerim 2 meyve etmez.3 er tane yedim öğünlerde ama bugünde yiyiyorum başka yemeyecegim zaten.Bu kez bırakmayız biz seni. Henüz geç olmadan toparlanman lazım. Hadi silkelen kendine gel. Ben seni zayıflatmadan burdan gitmeyeceğim.
Yürüyüş çok güzel ama menün hiç olmamış. Kes artık şu abur cuburu. Kilon tartıda az görünüyor olabilir ama bu yediklerin hep basenlere gidiyor ona göre. Artık basenler içinde başka bir spor yapman lazım yürüyüş kesmez.
Hurmalar çok olmuş canım. Onun haricinde güzel bir menü.
Patatesler ve kurabiyeler olmamış canım. 3 öğün yapman lazım diye bilmem kaç defa daha söyleyeceğim. Su az 2,5 lt olmasına çalış biraz.
Tam bir mezuniyet menüsü olmuş. Harika bir menü. Herse nasıl bir şey? İlk defa duydum. Bir de bu aralar az uğrar oldun.
Ekmeği ye bir defa bu son olsun de bırak. Eminim alışırsın. Ekmeksiz ve şekersiz yaşamak emin ol çok güzel.
Takımdaki en hırslı kişilerden birisin ve ben senin yapacağına kesinlikle inanıyorum. Bak neredeyse seninle aynı kiloya geldik. Demek ki burayı bırakmasaymışsın hedefe ulaşmıştın. Suyun çok az olmuş. Onu biraz arttırman lazım.
Şekerli nescafe haricinde güzel menü canım. Onun yerine daha faydalı ve sağlıklı bir ara koyabilirsin. Yolun henüz başındasın. O yüzden öğünlerin dolu dolu olsun ama sağlıklı olsun. Az yemekle kilo verilmiyor biliyorsun. Bir süre sonra vücut kıtlık var zannedip depoya başlıyor. O yüzden yavaş yavaş azaltman daha faydalı. Her öğününde bol bol yeşillik ye. Öğle yemeğinde de bir dilim ekmek yiyebilirsin.
İşin kötüsü süt ve yumurta yemiyorum hiç. Hayatım boyunca hiç yemedim.Aslında sabahki kahvenin yeri ne bi bardak süt icseymissin yada bi yumurta menü güzel olurmuş canım.
Ya kaptanım çok moralim bozuk artı kiloya bu nedenle psikolojik midir nedir. Yemek yiyemiyorum zaten.Düzensizlikten ziyade çok sağlıklı olmamış. Daha doğrusu yediklerin sağlıklı ama az olmuş. Bu kadar kısmana gerek yok. Ayrıca kahvaltının hem saati geç hem de meyve olmamış. Daha sağlıklı ve besleyici bir kahvaltı yapman lazım.
Yağ tereyagi ve zeytin yağıySa evet ama ayçiçek yağı çok zararlı bence.kullanımı kısıtlanmalıYağdan çok kısılmasına gerek yok canım. Dediğin gibi güzel olur sütle ama azıcık yağdan zarar gelmez. Ben şimdiye kadar yağı hiç kısmadım yemeklerden salatalardan. Aksine çok severim yağlı yemekleri. Ona gelene kadar azaltmamız gereken daha önemli şeyler var
Su az olmuş menün de kötü olmuş canım. Böyle günlerde kaçamaksız çıkmayı başardığın gün sen bu işi başardın demektir bunu asla unutma. Ama sen bugün başaramamışsın.
Kaçamak çok yazmış canım yok yazmamış sonradan düzelttiyse bilemeyeceğim
Menülerine dikkat et canım ve yarın sakın + kiloda gelmeMenü yazmadığına göre de aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor
Tatlım kahvaltın çok geç. Şu kahvaltı işini takım olarak bir çözemedik gitti. Dilimde tüy bitti. Erken kalkmak her zaman iyidir. Ne kadar erken kalkarsan işlerin o kadar erken biter günün bir sürü zamanı sana kalır. Onun dışında güzel menü. Sporun ve suyunda çok güzel.
Düzensizlikten ziyade çok sağlıklı olmamış. Daha doğrusu yediklerin sağlıklı ama az olmuş. Bu kadar kısmana gerek yok. Ayrıca kahvaltının hem saati geç hem de meyve olmamış. Daha sağlıklı ve besleyici bir kahvaltı yapman lazım.
Canım ben de hiç göbek kalmadı. Mekik felanda çekmedim. Zayıflayınca gidiyor hepsi. Şimdi onu düşünüp canını sıkma. Hatta ben de sezaryen göbeği dediklerinden vardı. Azıcık bişey kaldı. Sadece üzerimde hiç bir şey yokken belli. Onu da götüreceğim inşallah mekikle. Karnım şuan dümdüz sayılır. Telaşlanma yani. İdeal kilona indiğinde hiç bir şey kalmıyor.
Dünkü menumu yazamadim dirilis vardi aglamaktan mahvoldum ya filme aglanirmi diyeceksiniz ama ben filme değil anneleri dogumda ölen bebekleri düşündüm düşündüm ağladım of yaa. Izleyenler ne demek istedigimi anlamistir...
2 mayis listem
Kahvalti
2 ince dilimden tost
Çay
Öğle 13.00
1 haslanmis yumurtanin beyazı
1 ceviz
Aksam 18.30
1 kase mercimek çorbası
Marul cacığı
Kuzukulagi ve narpuz salatasi
Saat 21.30da cay ve iki parca cipsssss :-(
1 saat cesitli sporlar
150 ip atlama
2 litre su
Canım hakkını helal et bana da bi gözlük lazım kaçamak çok yazını yok diye okumuşum gülüyorum şuan kendime.
Herşey sil baştan, midem kazınıyor. Oysaki artık açlık krizi yaşamıyordum. Ne güzel kendimi frenlemek zorunda kalmadan ve kasmadan diyetime devam ediyordum. Ramazanda gibi hissediyorum kendimiBen size örnek olayım, aman diyim kızlar. Şimdiye hedeflediğim kiloya gelmiştim, dolabımda boyfrend pantolonum var, çok seviyorum ama giyemiyorum. Bu sabah yine denedim, yok yok yok.. bugün onu giyerdim mesela. Salmayın kızlar. Mezun olmamız lazım
Günaydın. Bugün gene tartıldım çok şükür 61,3 göründü. Yarına dikkat edersem şişkin çıkmam.
Dünkü menüm
Sabah:
4 kurabi+çay
Öğlen:
yarım kase ezogelin çorba
3 adet kuşbaşı et
1 fındık
Akşam:
1 parça kek
1 küçük karnıyarık
1 parça ekmek
bol su/spor yok
Canım biz bayağı zor iyileştik, tam bir ay zor nefes aldı. Hırıl hırıldı. Emmedi doğru düZgün. antibiyotikle birde günde 10 kez hava vererek bir ayın sonunda iyileştirebildik. Şimdi şükür iyi
Bu kez bırakmayız biz seni. Henüz geç olmadan toparlanman lazım. Hadi silkelen kendine gel. Ben seni zayıflatmadan burdan gitmeyeceğim.
Yürüyüş çok güzel ama menün hiç olmamış. Kes artık şu abur cuburu. Kilon tartıda az görünüyor olabilir ama bu yediklerin hep basenlere gidiyor ona göre. Artık basenler içinde başka bir spor yapman lazım yürüyüş kesmez.
Hurmalar çok olmuş canım. Onun haricinde güzel bir menü.
Patatesler ve kurabiyeler olmamış canım. 3 öğün yapman lazım diye bilmem kaç defa daha söyleyeceğim. Su az 2,5 lt olmasına çalış biraz.
Tam bir mezuniyet menüsü olmuş. Harika bir menü. Herse nasıl bir şey? İlk defa duydum. Bir de bu aralar az uğrar oldun.
Ekmeği ye bir defa bu son olsun de bırak. Eminim alışırsın. Ekmeksiz ve şekersiz yaşamak emin ol çok güzel.
Takımdaki en hırslı kişilerden birisin ve ben senin yapacağına kesinlikle inanıyorum. Bak neredeyse seninle aynı kiloya geldik. Demek ki burayı bırakmasaymışsın hedefe ulaşmıştın. Suyun çok az olmuş. Onu biraz arttırman lazım.
Şekerli nescafe haricinde güzel menü canım. Onun yerine daha faydalı ve sağlıklı bir ara koyabilirsin. Yolun henüz başındasın. O yüzden öğünlerin dolu dolu olsun ama sağlıklı olsun. Az yemekle kilo verilmiyor biliyorsun. Bir süre sonra vücut kıtlık var zannedip depoya başlıyor. O yüzden yavaş yavaş azaltman daha faydalı. Her öğününde bol bol yeşillik ye. Öğle yemeğinde de bir dilim ekmek yiyebilirsin.
Sorma yaaa yazacağım menümü ama resmen beni kovalayıp gönderirsiniz takımdam. Öyle böyle değil yedim yani bayağı. Dolunaydan bunlar hep
Bundan sonra yazarım sana kaçamak yapmadan önce kesin engellersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?