Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kiziyorum ha niye bana yazmiosun

Sorma yaaa yazacağım menümü ama resmen beni kovalayıp gönderirsiniz takımdam. Öyle böyle değil yedim yani bayağı. Dolunaydan bunlar hep

Bundan sonra yazarım sana kaçamak yapmadan önce kesin engellersin

Gunaydın.. ben aysenur.. bende aranıza katılabılır mıyımmmm

Tabii ki canım. Takımımızın ilk sayfasında bir formumuz var onu doldurup, kuralları okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan seve sev alırız seni de aramıza.

Geçmiş olsun canım yeniden. Aynı durumu biz de atlattık Gülce küçükken. Hastane de bile yattık. Tam hastaneden çıktık su çiçeği çıkartmaz mı. Çok zor günler geçirdik seni çok iyi anlayabiliyorum. Bundan sonra da oğluna dikkat etmen lazım. Özellikle terlemesini yaz kış sürekli kontrol et uykudan sonra mutlaka kuru kıyafetler giydir. Çünkü bu hastalığın tekrar etme riski fazla. Bu kış yine atlattık biz aynı durumu ama bu kez şükür havasız felan geçirebildik. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Herkesin çoluğuna çocuğuna da sağlık versin . Çocukların hastalığı çok kötü oluyor.

Yarın güzel bir sonuçla gel yoksa kovalarım elimde oklavayla. Böyle menü mü olur hiç

şeker diyetiniz nasıl gidiyor kızlar, kaçıncı gününüzdesiniz. ben de ciddi başlamayı düşünüyorum. şu aralar alt yapı hazırlıyorum kendime
Hiç düşünme canım senin alt yapı hazırlaman çok zor. Bence yapamazsın (Böyle gaza gelebilir misin acaba deneme vol 1) Haklılık payım da var aslında

Herşey sil baştan, midem kazınıyor. Oysaki artık açlık krizi yaşamıyordum. Ne güzel kendimi frenlemek zorunda kalmadan ve kasmadan diyetime devam ediyordum. Ramazanda gibi hissediyorum kendimi Ben size örnek olayım, aman diyim kızlar. Şimdiye hedeflediğim kiloya gelmiştim, dolabımda boyfrend pantolonum var, çok seviyorum ama giyemiyorum. Bu sabah yine denedim, yok yok yok.. bugün onu giyerdim mesela. Salmayın kızlar. Mezun olmamız lazım

Hiç düşünme canım senin alt yapı hazırlaman çok zor. Bence yapamazsın (Böyle gaza gelebilir misin acaba deneme vol 1) Haklılık payım da var aslında

ŞİMDİ ÖYLE UZAK Kİ GELDİĞİM YOLLAR
YANLIŞ BİR ÖYKÜDEYİM BENİ YENİDEN YAZ

GAYRET ET GÜZELİM,
HA GAYRET...
BİTER ELBET BU ŞEKERLİ GÜNLER
SABRET

Dünkü menumu yazamadim dirilis vardi aglamaktan mahvoldum ya filme aglanirmi diyeceksiniz ama ben filme değil anneleri dogumda ölen bebekleri düşündüm düşündüm ağladım of yaa. Izleyenler ne demek istedigimi anlamistir...

2 mayis listem
Kahvalti
2 ince dilimden tost
Çay

Öğle 13.00
1 haslanmis yumurtanin beyazı
1 ceviz

Aksam 18.30
1 kase mercimek çorbası
Marul cacığı
Kuzukulagi ve narpuz salatasi

Saat 21.30da cay ve iki parca cipsssss :-(
1 saat cesitli sporlar
150 ip atlama
2 litre su

Bide bir sorum daha var. Aranızda ramazanda da kilo veren varmi??? Ya ramazanda cookk dikkat edicem bu sefer insallah

Aa bizde de keşkeğe herse denir hani bugdayli tavuklu. Köz patlicani ve koz biberi salatasinada babagannus denir bugünde farkli birsey ogrendim ne güzel

Canım hakkını helal et bana da bi gözlük lazım kaçamak çok yazını yok diye okumuşum gülüyorum şuan kendime.

Hurmalar öğün yerine canım.küçük zaten toplasak günlük yediklerim 2 meyve etmez.3 er tane yedim öğünlerde ama bugünde yiyiyorum başka yemeyecegim zaten.

Aslında sabahki kahvenin yeri ne bi bardak süt icseymissin yada bi yumurta menü güzel olurmuş canım.
İşin kötüsü süt ve yumurta yemiyorum hiç. Hayatım boyunca hiç yemedim.

Ya kaptanım çok moralim bozuk artı kiloya bu nedenle psikolojik midir nedir. Yemek yiyemiyorum zaten.

Yağ tereyagi ve zeytin yağıySa evet ama ayçiçek yağı çok zararlı bence.kullanımı kısıtlanmalı

Afiyet olsun cnm cips olmamis

Valla çok haklısın benimde toparlanmam lazım yoksa ömür boyu böyle bi yap bi bozla geçicek ömrüm

Afiyet olsun cnm

Tmm cnm bırakma beni sakın yoksa ömür boyu şişko kalırım

Sorma yaaa yazacağım menümü ama resmen beni kovalayıp gönderirsiniz takımdam. Öyle böyle değil yedim yani bayağı. Dolunaydan bunlar hep

Bundan sonra yazarım sana kaçamak yapmadan önce kesin engellersin

öyle bir engellerim hemde şaşırırsın sen bana nası kızıosun aynısı öle düşün elin tatlıya filan giderken beni düşün.

bu hafta kilo vermediysem ebru bu işi bırakcam artık benden bi yol olmuyo diyeceğim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…