öyle bir engellerim hemde şaşırırsın sen bana nası kızıosun aynısı öle düşün elin tatlıya filan giderken beni düşün.
bu hafta kilo vermediysem ebru bu işi bırakcam artık benden bi yol olmuyo diyeceğim galiba
pazartesi tartıldım cnm işte 65tim. geçen cumaya göre eksi 500 deydim. sonrasında unuttum dünde annemlerde kalınca bu sabah da tartılmadım ama bi hafifleme pantolon belinde hafif bi bolarma hissediyorum şöle bide eksim var 3 gündür tuvalete çıkmadımKesin vermişsindir. Kendini öyle şartlandırma. Harika menülerin vardı hem de kaçamaksız. Gör bak ne güzel gidecek. En son ne zaman tartıldın?
İlla bi kaçamak olacak di mi menündeDünkü menumu yazamadim dirilis vardi aglamaktan mahvoldum ya filme aglanirmi diyeceksiniz ama ben filme değil anneleri dogumda ölen bebekleri düşündüm düşündüm ağladım of yaa. Izleyenler ne demek istedigimi anlamistir...
2 mayis listem
Kahvalti
2 ince dilimden tost
Çay
Öğle 13.00
1 haslanmis yumurtanin beyazı
1 ceviz
Aksam 18.30
1 kase mercimek çorbası
Marul cacığı
Kuzukulagi ve narpuz salatasi
Saat 21.30da cay ve iki parca cipsssss :-(
1 saat cesitli sporlar
150 ip atlama
2 litre su
Ben de ramazanda kilo alanlar grubundanım ama bu ramazan almayacağım inşallah. Ama ramazannda güzel kilolar verenleri biliyorum.Bide bir sorum daha var. Aranızda ramazanda da kilo veren varmi??? Ya ramazanda cookk dikkat edicem bu sefer insallah
Sen nereliydin canım?Aa bizde de keşkeğe herse denir hani bugdayli tavuklu. Köz patlicani ve koz biberi salatasinada babagannus denirbugünde farkli birsey ogrendim ne güzel
Ama yemeden veremezsin. Önemli olan sağlıklı ve düzenli yemek. Gidecek o kiloların hepsi hiç merak etme. Sadece sabırlı ol. Her yeni başlayan böyle başlar yani hissettiklerin çok normal.İşin kötüsü süt ve yumurta yemiyorum hiç. Hayatım boyunca hiç yemedim.
Ya kaptanım çok moralim bozuk artı kiloya bu nedenle psikolojik midir nedir. Yemek yiyemiyorum zaten.
Bilmiyorum canım ama dediğim gibi ben yağdan hiç kısmıyorum. Evde de genellikle ayçiçek yağı kullanıyorum. Zeytinyağı na alışamıyorum bir türlü. Onu sadece çiğ sebzelerde salatalarda kullanıyorum.Yağ tereyagi ve zeytin yağıySa evet ama ayçiçek yağı çok zararlı bence.kullanımı kısıtlanmalı
pazartesi tartıldım cnm işte 65tim. geçen cumaya göre eksi 500 deydim. sonrasında unuttum dünde annemlerde kalınca bu sabah da tartılmadım ama bi hafifleme pantolon belinde hafif bi bolarma hissediyorum şöle bide eksim var 3 gündür tuvalete çıkmadım
Akşam kefir iç tuvalet için çok işe yarıyor. Ben de fena etki yaptı inşallah böyle devam eder.
Gelelim benim dünkü menüme
Kahvaltı (08:00)
1 paket kefir (Markette hazır satılanlardan aldım)
Öğle (12:00)
1 tabak nohut yemeği etli
4 kaşık bulgur pilavı
1 paket ayran
17:30
1 avuç çiğ fındık
3 tane gün kurusu
19:00 civarı
1 dilim ev yapımı kek üzümlü
1 tane halley
10 tane zeytin
2 dilim çavdar ekmeği arası 4 dilim salam
Güya akşam yemeğim fındık ve kayısılardı. Ama ne olduysa durduramadım kendimi. Resmen ne yersem yiyeyim aç hissettim kendimi. En son ekmeği yedikten sonra kendi kendime bundan sonra hiç bir şey yemeyeceğim diye şartlandırdım yoksa arkası kesin gelirdi. Anladığım tek şey keki yedikten sonra devamının geldiği.
Çok teşekkür ederim kaptancımTabii ki canım. Takımımızın ilk sayfasında bir formumuz var onu doldurup, kuralları okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan seve sev alırız seni de aramıza.
yarın tartıya Allah kerim ebru bu ne bebeğim yaaaabugün yemezsin herhalde
Gelelim benim dünkü menüme
Kahvaltı (08:00)
1 paket kefir (Markette hazır satılanlardan aldım)
Öğle (12:00)
1 tabak nohut yemeği etli
4 kaşık bulgur pilavı
1 paket ayran
17:30
1 avuç çiğ fındık
3 tane gün kurusu
19:00 civarı
1 dilim ev yapımı kek üzümlü
1 tane halley
10 tane zeytin
2 dilim çavdar ekmeği arası 4 dilim salam
Güya akşam yemeğim fındık ve kayısılardı. Ama ne olduysa durduramadım kendimi. Resmen ne yersem yiyeyim aç hissettim kendimi. En son ekmeği yedikten sonra kendi kendime bundan sonra hiç bir şey yemeyeceğim diye şartlandırdım yoksa arkası kesin gelirdi. Anladığım tek şey keki yedikten sonra devamının geldiği.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ): aysenur
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2 bi kız bi oglan
Yaşadığınız şehir: kayserılıym ama Bingöl de yasıyorum tayin nedenı ıle
Boyunuz : 170
Kilonuz: en son 72.4 tum tartıımın pili buttıgı içim guncel kılomu bılmıyorum
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz :Aslında benim bu kilolarım evlendiğimde oldu iki doğum yaptım ama doğumlar bana kilo aldırmadı sadece evlenince aldığım kilolar. ikinci doğumunda 84 olmuştum sonra ipin ucu kaçınca bir dur demem gerektiğini anladım ve 11 kg verdim ama devam edemiyorum maalesef diyeti bıraktın ve devam etmek istiyorum çok sıkıldım bu süreçte desteğe çok ihtiyacım var
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kilo vermeye en çok yaşımı göstermek için istiyorum ve daha sağlıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet Yarıştım ama listeye girmedim devam edemedim ve çıktım
Neden 13. Takım? : bilmiyorum samimi geldi sadece
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ): aysenur
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2 bi kız bi oglan
Yaşadığınız şehir: kayserılıym ama Bingöl de yasıyorum tayin nedenı ıle
Boyunuz : 170
Kilonuz: en son 72.4 tum tartıımın pili buttıgı içim guncel kılomu bılmıyorum
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz :Aslında benim bu kilolarım evlendiğimde oldu iki doğum yaptım ama doğumlar bana kilo aldırmadı sadece evlenince aldığım kilolar. ikinci doğumunda 84 olmuştum sonra ipin ucu kaçınca bir dur demem gerektiğini anladım ve 11 kg verdim ama devam edemiyorum maalesef diyeti bıraktın ve devam etmek istiyorum çok sıkıldım bu süreçte desteğe çok ihtiyacım var
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kilo vermeye en çok yaşımı göstermek için istiyorum ve daha sağlıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet Yarıştım ama listeye girmedim devam edemedim ve çıktım
Neden 13. Takım? : bilmiyorum samimi geldi sadece
Çok memnun oldum canım Allah evlatlarına bağışlasın sana inşallah hoşbuldum bu aradaHoş geldin canım yeniden aramıza. Ben Ebru. 36 yaşımdayım. Evliyim. Birisi 12 diğeri 5 yaşında iki kızım var. Aslen Kırşehir' liyim. Kırıkkale' de yaşıyorum. Sağlıkçıyım. 170 boyundayım ben de. Merak ettiğin başka bir şey varsa sorabilirsin. İnşallah burada bizimle birlikte aradığın motivasyonu bulursun.
HoşBuldum canımHosgeldinnn cnm
Amin canım cümlemizinkini inşallahÇok memnun oldum canım Allah evlatlarına bağışlasın sana inşallah hoşbuldum bu arada
Mutlaka al canım tartı çok önemli. Ayrıca yarın bildirim günümüz. Net kilo verirsen çok iyi olurYarın inşallah yenidenç başlayacağım sabah tartılabılırsem çünkü tartımın pili yok bugun alırsam tartılcam inş 73 olmamışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?