Sen çok aktifsin masallah spor konusunda da öyle yüzme falan.yakıyorsundur biz napalim mübarek bak bi haftadır işlerden spor yapamadim malesef mecbur menüyü kıstım ama bu öğlen 1 minicik baklava yedim malesef iki gündür evdeydi mücadele ettim yemedim bugün masaya koyunca attım ağzıma bitane.iradesiziz işte senin masallahin var.İlla bi kaçamak olacak di mi menünde
Ben de ramazanda kilo alanlar grubundanım ama bu ramazan almayacağım inşallah. Ama ramazannda güzel kilolar verenleri biliyorum.
Sen nereliydin canım?
Ama yemeden veremezsin. Önemli olan sağlıklı ve düzenli yemek. Gidecek o kiloların hepsi hiç merak etme. Sadece sabırlı ol. Her yeni başlayan böyle başlar yani hissettiklerin çok normal.
Bilmiyorum canım ama dediğim gibi ben yağdan hiç kısmıyorum. Evde de genellikle ayçiçek yağı kullanıyorum. Zeytinyağı na alışamıyorum bir türlü. Onu sadece çiğ sebzelerde salatalarda kullanıyorum.
Sende bendensin ozamanBende yok diye okudum cook tuhaf
Tamam kaptan.2 3 Mayıs dedin ya ben ikisini birlikte göndereyim diye atmadım akşam buaksam atarım birlikte ins.Mesaj gönderim listesi
02-03 Mayıs - LAydLiNe
04-05 Mayıs - ada81
07-08 Mayıs - aylahl
09-10 Mayıs - bilmece811
11-12 Mayıs - burcugncy
14-15 Mayıs - cankizzzz
16-17 Mayıs - chentiq
18-19 Mayıs - fanur
21-22 Mayıs - kriziantemcicegi
23-24 Mayıs - merryangel
25-26 Mayıs - Nurdan1616
28-29 Mayıs - polokey2244
30-31 Mayıs - Turan16
01-02 Haziran - umudum2
Kızlar pazar günleri mesaj saymıyoruz. Pazar herkes ailesiyle birlikte olduğu için sadece menü yazmanız yeterli. Ama öyle takımı da çok boş bırakmamak lazım. 2 ve 3 mayısın mesajlarını sayıp bana özel mesaj atacaksınız. Ondan sonra da listede sırayla kim varsa o günlerin mesaj sayılarını onlara göndereceksiniz. Nurdan hariç hiç kimse mesajlarının sayısını atmamış. Mesaj sayısı göndermeyenlere de ceza vereceğim haberiniz olsun.
Çok ta kovalanacak kadar kötü bi menü değil bence.bi kek dikkatimi çekti.akşamın saati çok ta geç değil 7 yani ve kötü de değil yediklerin.Gelelim benim dünkü menüme
Kahvaltı (08:00)
1 paket kefir (Markette hazır satılanlardan aldım)
Öğle (12:00)
1 tabak nohut yemeği etli
4 kaşık bulgur pilavı
1 paket ayran
17:30
1 avuç çiğ fındık
3 tane gün kurusu
19:00 civarı
1 dilim ev yapımı kek üzümlü
1 tane halley
10 tane zeytin
2 dilim çavdar ekmeği arası 4 dilim salam
Güya akşam yemeğim fındık ve kayısılardı. Ama ne olduysa durduramadım kendimi. Resmen ne yersem yiyeyim aç hissettim kendimi. En son ekmeği yedikten sonra kendi kendime bundan sonra hiç bir şey yemeyeceğim diye şartlandırdım yoksa arkası kesin gelirdi. Anladığım tek şey keki yedikten sonra devamının geldiği.
Yani dimi tam ohalık bir menü. Ben de durup durup arada bir kendimi kaybediyorum ama hemen toparlayabiliyorum. Menüyü de bilerek yazdım ki görün ve ders alın benden.
Çok ta kovalanacak kadar kötü bi menü değil bence.bi kek dikkatimi çekti.akşamın saati çok ta geç değil 7 yani ve kötü de değil yediklerin.
Evet önemli olan hemen toparlanmak
Yoksa yazık oluyor emeklerimize
Ben de bir de hedefe ulaşmanın rahatlığı var canım. Eğer kilom çok olsaydı imkanı yok kimse yaptıramazdı bu kaçamakları bana. Ben çok inatçıyımdır bu konuda. Son kilolarımı da o yüzden yavaş verebildim nasılsa veriyorum havasına. Ama işin güzel kısmı metabolizmam hızlandı yine. İyi yakıyorum artık yediklerimi. Seninde bir kırılma noktan var. Bir 10 kilo daha inersen o zaman kimse senin önüne geçemez inanıyorum ben buna.
Hosbuldum burcucum cok memnun oldumm.. hep bırlıkte inşZeytinlerimm canım hoşgeldin ben burcu 26 yaşımdayım 2.5 yaşında bir kızım var buranın çookk eskilerindenım inş hemen verip kurtulursun
Alıcam inş canım bugun alamadım ama yarın kırtasıye den almaya calısacagım hava burda cok bozuk kac gundurMutlaka al canım tartı çok önemli. Ayrıca yarın bildirim günümüz. Net kilo verirsen çok iyi olur
Sekersız 21 gun müüüHalleyle kek kötü canım üzerine bir de ekmek yedim. Biliyorsun şekersiz 21 günü. Uzun süre de kaçamaksız gidince bana kötü göründü. Sanırım yarın mezun olamayabilirim. Ama bu gün çok dikkat ettim. İnşallah yarın 60 ı görürüm.
hoşgeldin canım senin ismini bir yerden hatırlıyorum daha önce yarışmışmıydın takımlardaHosbuldum burcucum cok memnun oldumm.. hep bırlıkte inş
canım yarın toplu yazarım sana 02 şukadar 03 şu kadar diye yoksa günlük mü istersin ?Mesaj gönderim listesi
02-03 Mayıs - LAydLiNe
04-05 Mayıs - ada81
07-08 Mayıs - aylahl
09-10 Mayıs - bilmece811
11-12 Mayıs - burcugncy
14-15 Mayıs - cankizzzz
16-17 Mayıs - chentiq
18-19 Mayıs - fanur
21-22 Mayıs - kriziantemcicegi
23-24 Mayıs - merryangel
25-26 Mayıs - Nurdan1616
28-29 Mayıs - polokey2244
30-31 Mayıs - Turan16
01-02 Haziran - umudum2
Kızlar pazar günleri mesaj saymıyoruz. Pazar herkes ailesiyle birlikte olduğu için sadece menü yazmanız yeterli. Ama öyle takımı da çok boş bırakmamak lazım. 2 ve 3 mayısın mesajlarını sayıp bana özel mesaj atacaksınız. Ondan sonra da listede sırayla kim varsa o günlerin mesaj sayılarını onlara göndereceksiniz. Nurdan hariç hiç kimse mesajlarının sayısını atmamış. Mesaj sayısı göndermeyenlere de ceza vereceğim haberiniz olsun.
hadi bugün toparlanıyoruz ben başladım bilemEvet önemli olan hemen toparlanmak
Yoksa yazık oluyor emeklerimize
Eğer bozmasaydın bence bu hafta çok güzel gidecekti. Bir de artık tartılma lütfen. Haftada bir tartıl. Senin moralini tartı bozuyor. Yapamıyorum deme bir hafta dene.Ayy ins negüzel kilo veriyordum
1hafta sürekli aynı çıktım dayandım bozmadım
Baktımki hiç gitmiyor o sinirle birkaç gün yedim ama artık yemicem dikkat edicem ins gitmeye başlar
Aynen canım her yer öyle galiba. Dün sabah günlük güneşlikti. Akşama bir yağmur yağdı anlatamam.Alıcam inş canım bugun alamadım ama yarın kırtasıye den almaya calısacagım hava burda cok bozuk kac gundur
Takımın ilk sayfasında yasaklılar listesi var canım. O yasaklı olan yiyeceklerden 21 gün boyunca hiç yemiyoruz. Buna da şekersiz 21 gün diyorlar. Takımda şeker kullanan yok. İnşallah sen de kullanmıyorsundur.Sekersız 21 gun müüüo nasıl oluyor kaptanım acıklar msn bıraz
İki günlük gönderebilirsin canım.canım yarın toplu yazarım sana 02 şukadar 03 şu kadar diye yoksa günlük mü istersin ?
Kızlar mesajları iki günlük ayrı ayrı sayıp ikinci gün akşamına yani bu gün akşamına bildirebilirsiniz. Eğer bu yöntemden sonuç alamazsam yani herkes kendi mesajını sayıp göndermezse nöbetleşe herkese bütün takımın mesajlarını saydıracağım. Ona göre herkes üzerine düşen görevi yapsın lütfen kimsenin başına iş yükü çıkmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?