Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Mesaj gönderim listesi

02-03 Mayıs - LAydLiNe
04-05 Mayıs - ada81
07-08 Mayıs - aylahl
09-10 Mayıs - bilmece811
11-12 Mayıs - burcugncy
14-15 Mayıs - cankizzzz
16-17 Mayıs - chentiq
18-19 Mayıs - fanur
21-22 Mayıs - kriziantemcicegi
23-24 Mayıs - merryangel
25-26 Mayıs - Nurdan1616
28-29 Mayıs - polokey2244
30-31 Mayıs - Turan16
01-02 Haziran - umudum2

Kızlar pazar günleri mesaj saymıyoruz. Pazar herkes ailesiyle birlikte olduğu için sadece menü yazmanız yeterli. Ama öyle takımı da çok boş bırakmamak lazım. 2 ve 3 mayısın mesajlarını sayıp bana özel mesaj atacaksınız. Ondan sonra da listede sırayla kim varsa o günlerin mesaj sayılarını onlara göndereceksiniz. Nurdan hariç hiç kimse mesajlarının sayısını atmamış. Mesaj sayısı göndermeyenlere de ceza vereceğim haberiniz olsun.

Sen çok aktifsin masallah spor konusunda da öyle yüzme falan.yakıyorsundur biz napalim mübarek bak bi haftadır işlerden spor yapamadim malesef mecbur menüyü kıstım ama bu öğlen 1 minicik baklava yedim malesef iki gündür evdeydi mücadele ettim yemedim bugün masaya koyunca attım ağzıma bitane.iradesiziz işte senin masallahin var.

Tamam kaptan.2 3 Mayıs dedin ya ben ikisini birlikte göndereyim diye atmadım akşam buaksam atarım birlikte ins.

Çok ta kovalanacak kadar kötü bi menü değil bence.bi kek dikkatimi çekti.akşamın saati çok ta geç değil 7 yani ve kötü de değil yediklerin.

Çok ta kovalanacak kadar kötü bi menü değil bence.bi kek dikkatimi çekti.akşamın saati çok ta geç değil 7 yani ve kötü de değil yediklerin.

Halleyle kek kötü canım üzerine bir de ekmek yedim. Biliyorsun şekersiz 21 günü. Uzun süre de kaçamaksız gidince bana kötü göründü. Sanırım yarın mezun olamayabilirim. Ama bu gün çok dikkat ettim. İnşallah yarın 60 ı görürüm.

Evet önemli olan hemen toparlanmak
Yoksa yazık oluyor emeklerimize

Ben de bir de hedefe ulaşmanın rahatlığı var canım. Eğer kilom çok olsaydı imkanı yok kimse yaptıramazdı bu kaçamakları bana. Ben çok inatçıyımdır bu konuda. Son kilolarımı da o yüzden yavaş verebildim nasılsa veriyorum havasına. Ama işin güzel kısmı metabolizmam hızlandı yine. İyi yakıyorum artık yediklerimi. Seninde bir kırılma noktan var. Bir 10 kilo daha inersen o zaman kimse senin önüne geçemez inanıyorum ben buna.

Ayy ins negüzel kilo veriyordum
1hafta sürekli aynı çıktım dayandım bozmadım
Baktımki hiç gitmiyor o sinirle birkaç gün yedim ama artık yemicem dikkat edicem ins gitmeye başlar

Sekersız 21 gun müüü o nasıl oluyor kaptanım acıklar msn bıraz

merhaba kızlar yoğundum gelmedim dr gittim burkulan ayağım için krem yazdırdım çıkmışken biraz yürüdüm market market gezdim )) hava çoook sıcakkk ayy bayılacaktım resmen

canım yarın toplu yazarım sana 02 şukadar 03 şu kadar diye yoksa günlük mü istersin ?

Ayy ins negüzel kilo veriyordum
1hafta sürekli aynı çıktım dayandım bozmadım
Baktımki hiç gitmiyor o sinirle birkaç gün yedim ama artık yemicem dikkat edicem ins gitmeye başlar
Eğer bozmasaydın bence bu hafta çok güzel gidecekti. Bir de artık tartılma lütfen. Haftada bir tartıl. Senin moralini tartı bozuyor. Yapamıyorum deme bir hafta dene.

Alıcam inş canım bugun alamadım ama yarın kırtasıye den almaya calısacagım hava burda cok bozuk kac gundur
Aynen canım her yer öyle galiba. Dün sabah günlük güneşlikti. Akşama bir yağmur yağdı anlatamam.

Sekersız 21 gun müüü o nasıl oluyor kaptanım acıklar msn bıraz
Takımın ilk sayfasında yasaklılar listesi var canım. O yasaklı olan yiyeceklerden 21 gün boyunca hiç yemiyoruz. Buna da şekersiz 21 gün diyorlar. Takımda şeker kullanan yok. İnşallah sen de kullanmıyorsundur.
canım yarın toplu yazarım sana 02 şukadar 03 şu kadar diye yoksa günlük mü istersin ?
İki günlük gönderebilirsin canım.

Kızlar mesajları iki günlük ayrı ayrı sayıp ikinci gün akşamına yani bu gün akşamına bildirebilirsiniz. Eğer bu yöntemden sonuç alamazsam yani herkes kendi mesajını sayıp göndermezse nöbetleşe herkese bütün takımın mesajlarını saydıracağım. Ona göre herkes üzerine düşen görevi yapsın lütfen kimsenin başına iş yükü çıkmasın.

hahahah haklısın kaptanım ben yarın sabah bildireyim olur mu ilk iş olarak çünkü malum bazen gece yatana kadar yazıyorum

@duygu06_26 Canım napıyorsun hiç sesin çıkmıyor? Geçenlerde fotoğrafını gördüm senin dediğin gibi aslında senin acilen zayıflaman gerekiyor bence de. Umarım bırakmadın kendini. Listede değilsin ama arada uğra menünü yaz belki motivasyon olur sana. Pes edecek birisi değildin.
muh_seyda canım sen de bir gittin tam gittin. Ne yapıyorsun nasılsın? Neden gittin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…