Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bide benim hayvan sever çocuklarım çıktıkları yere yesinler diye toz şeker döküyorlar

Benim büyük kiz kavanoza dolduruyor ev hayvani olmuş onlar onun küçükte korkuyor ağlıyor su içmeye bile giremiyor
Ya hadi şimdi dursunlar tmm da tarın ben nasıl yemek yapicam
Tezgahta yerde heryerde var birkaç tane olsa tmm ama bunlar grup halinde aşırı coook var

Mekik bu doğumdan kalan göbeğe iyi gelir mi canım. Sen uzun zamandır mı yapıorsun.
daha ilk yapışım canım doğumdan sonra göbek kaldı gitmiyor hiç alışık değilim. her gün çekicem mekik bakalım yapabildiğim kadar

bu hafta gayet güzeldi menülerin canım hiç kaçamak da yoktu sonuç güzel olacak bence

zaten bir parça kaçırınca arkası geliyor battı balık yan gider hesabı

hoşgeldin canım

herkes göndersin kızlar hepsini saymak zor iş

Internette bu aralar cok araştırma yapıyorum canim ya hergun düzenli 200 mekik cekersen 2 haftada gozle gorulur fark oluyormus. Hem yan yaglarada etki edermis. Bu iki hafta deniycem olumlu sonuc alirsam sizede tavsiye edicem
ben de dün 100 mekik çektim her gün çekmeyi planlıyorum ama ben tam mekik değil de pilatesteki şekilde çekiyorum. tam mekik zararlı diye biliyorum

Afiyet olsun cnm
teşekkür ederim canım

Ne güzel bir menü afiyet olsun
teşekkürler canım çok daha güzel olabilir aslında

Kızlar iyi geceler
Bugün herkes formunda sanırım 170 mesaj birikmiş okuyup geliyorum
benim de çok birikmiş bitirdim sonunda. epeydir bu kadar hareketli değildi takım

Kahvaltın ve akşam yemeğinin saati geç olmuş canım. Onun haricinde güzel bir menü
2 haftadır saatler şaştı yine toparlamaya çalışıcam kaptanım

Canım dediğim gibi toza gelmiyor benimkiler bayağı azaldılar
Geçiş yerlerine döküyorum pervazların aralarına
Hem ölmüyorlar

İlk başta çok doymamışım gibi geldi ama şu saat oldu alıştım. Dünkü kaçamaktan sonra iyi oldu bu menü. Yarın eksi çıkayım yeter
Çıkarsın inş kaptan. Benimde tek isteğim eksi çıkmak. En azından bir kilo gitmiş olsa bari.

Ayy ben menümü yazmayı unutmuşum bugün. Şimdi farkettim yazmadığımı. Hemen yazıyorum.

3 mayıs menü

Saat 10.00
Yeşil çay
elma

Saat 13.30
Filtre kahve sütlü

Saat 14.00
4 kaşık pilav
Salata

Saat 18.30
5 köfte
salata

Saat 20:00
Bir muz

2 litre su

Guzel.menu cnm afiyet olsun

Pilav 2 dilim.ekmek yerine gecmis ama olsun guzel menu

Biliyorum cnm ama oğlum 6 aylık oldu, her zamankinden fazla emiyor. Çok acıkıyorum. Midem küçülsün biraz onu da bırakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…