Bide benim hayvan sever çocuklarım çıktıkları yere yesinler diye toz şeker döküyorlar
daha ilk yapışım canım doğumdan sonra göbek kaldı gitmiyor hiç alışık değilim. her gün çekicem mekik bakalım yapabildiğim kadarMekik bu doğumdan kalan göbeğe iyi gelir mi canım. Sen uzun zamandır mı yapıorsun.
bu hafta gayet güzeldi menülerin canım hiç kaçamak da yoktu sonuç güzel olacak bencekızlar bu hafta bi lokma kaçamak bişi atmadım agzıma bitki çaylarımı içtim spor yapabildiğim kadar yaptım kendimde bir hafiflemede hissediyorum ama tartılmadım umarım bir hayal kırıklığım olmaz
zaten bir parça kaçırınca arkası geliyor battı balık yan gider hesabıGelelim benim dünkü menüme
Kahvaltı (08:00)
1 paket kefir (Markette hazır satılanlardan aldım)
Öğle (12:00)
1 tabak nohut yemeği etli
4 kaşık bulgur pilavı
1 paket ayran
17:30
1 avuç çiğ fındık
3 tane gün kurusu
19:00 civarı
1 dilim ev yapımı kek üzümlü
1 tane halley
10 tane zeytin
2 dilim çavdar ekmeği arası 4 dilim salam
Güya akşam yemeğim fındık ve kayısılardı. Ama ne olduysa durduramadım kendimi. Resmen ne yersem yiyeyim aç hissettim kendimi. En son ekmeği yedikten sonra kendi kendime bundan sonra hiç bir şey yemeyeceğim diye şartlandırdım yoksa arkası kesin gelirdi. Anladığım tek şey keki yedikten sonra devamının geldiği.
hoşgeldin canım13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ): aysenur
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2 bi kız bi oglan
Yaşadığınız şehir: kayserılıym ama Bingöl de yasıyorum tayin nedenı ıle
Boyunuz : 170
Kilonuz: en son 72.4 tum tartıımın pili buttıgı içim guncel kılomu bılmıyorum
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz :Aslında benim bu kilolarım evlendiğimde oldu iki doğum yaptım ama doğumlar bana kilo aldırmadı sadece evlenince aldığım kilolar. ikinci doğumunda 84 olmuştum sonra ipin ucu kaçınca bir dur demem gerektiğini anladım ve 11 kg verdim ama devam edemiyorum maalesef diyeti bıraktın ve devam etmek istiyorum çok sıkıldım bu süreçte desteğe çok ihtiyacım var
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kilo vermeye en çok yaşımı göstermek için istiyorum ve daha sağlıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet Yarıştım ama listeye girmedim devam edemedim ve çıktım
Neden 13. Takım? : bilmiyorum samimi geldi sadece
herkes göndersin kızlar hepsini saymak zor işKızlar mesajları iki günlük ayrı ayrı sayıp ikinci gün akşamına yani bu gün akşamına bildirebilirsiniz. Eğer bu yöntemden sonuç alamazsam yani herkes kendi mesajını sayıp göndermezse nöbetleşe herkese bütün takımın mesajlarını saydıracağım. Ona göre herkes üzerine düşen görevi yapsın lütfen kimsenin başına iş yükü çıkmasın.
ben de dün 100 mekik çektim her gün çekmeyi planlıyorum ama ben tam mekik değil de pilatesteki şekilde çekiyorum. tam mekik zararlı diye biliyorumInternette bu aralar cok araştırma yapıyorum canim ya hergun düzenli 200 mekik cekersen 2 haftada gozle gorulur fark oluyormus. Hem yan yaglarada etki edermis. Bu iki hafta deniycem olumlu sonuc alirsam sizede tavsiye edicem
teşekkür ederim canımAfiyet olsun cnm
teşekkürler canım çok daha güzel olabilir aslındaNe güzel bir menü afiyet olsun
benim de çok birikmiş bitirdim sonunda. epeydir bu kadar hareketli değildi takımKızlar iyi geceler
Bugün herkes formunda sanırım 170 mesaj birikmiş okuyup geliyorum
2 haftadır saatler şaştı yine toparlamaya çalışıcam kaptanımKahvaltın ve akşam yemeğinin saati geç olmuş canım. Onun haricinde güzel bir menü
Kalemler satılıyo çiziyosun gelmiyorlar
Ben pes etmedim onları pes ettirene kadar çalışıyorum
Hersene bu zamanlar oluyo
Canım dediğim gibi toza gelmiyor benimkiler bayağı azaldılar
Benim büyük kiz kavanoza dolduruyor ev hayvani olmuş onlar onun küçükte korkuyor ağlıyor su içmeye bile giremiyor
Ya hadi şimdi dursunlar tmm da tarın ben nasıl yemek yapicam
Tezgahta yerde heryerde var birkaç tane olsa tmm ama bunlar grup halinde aşırı coook var
Yarın artık gidip biseyler almam lazım
Yaaa istemiyorum çıkın gidin diyorum ama kime diyorum tüm sülalesi gelmiş mutfağıma
Canım dediğim gibi toza gelmiyor benimkiler bayağı azaldılar
Geçiş yerlerine döküyorum pervazların aralarına
Hem ölmüyorlar
İyi geceler kızlar sabah bol eksili güne uyanmak dileğiyle
Rabbim gönlünüzdeki tüm hayırlı dileklerinizi kabul etsin geceniz hayr olsun
Aynen ya bende de kaldı o göbekdaha ilk yapışım canım doğumdan sonra göbek kaldı gitmiyor hiç alışık değilim. her gün çekicem mekik bakalım yapabildiğim kadar
Çıkarsın inş kaptan. Benimde tek isteğim eksi çıkmak. En azından bir kilo gitmiş olsa bari.İlk başta çok doymamışım gibi geldi ama şu saat oldu alıştım. Dünkü kaçamaktan sonra iyi oldu bu menü. Yarın eksi çıkayım yeter
3 mayıs
10.30
7 zeytin 1 incir
2 yumurtadan yulaflı omlet
13.30
etli salata (1 buçuk dilim kızarmış ekmek de var içinde)
16.00
1 elma
1 kase yoğurt
20.00
1 tabak bamya yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
3 litre su
50 mekik
Ayy ben menümü yazmayı unutmuşum bugün. Şimdi farkettim yazmadığımı. Hemen yazıyorum.
3 mayıs menü
Saat 10.00
Yeşil çay
elma
Saat 13.30
Filtre kahve sütlü
Saat 14.00
4 kaşık pilav
Salata
Saat 18.30
5 köfte
salata
Saat 20:00
Bir muz
2 litre su
Demek ki neymiş kaçamak yapmayınca kilo veriliyormuşşşşşşşşGunaydin kizlar tukkanin kepenklerini aciyorum gelsin verilen kilolarrrrrrr
Gecen Cuma 65.5
Bugun 64.0
Fark 1.5
Yuzde 2.29
Demek ki neymiş kaçamak yapmayınca kilo veriliyormuşşşşşşşş
Tebrik ederim çok güzel vermişsinGunaydin kizlar tukkanin kepenklerini aciyorum gelsin verilen kilolarrrrrrr
Gecen Cuma 65.5
Bugun 64.0
Fark 1.5
Yuzde 2.29
Biliyorum cnm ama oğlum 6 aylık oldu, her zamankinden fazla emiyor. Çok acıkıyorum. Midem küçülsün biraz onu da bırakacağımİlk başta çok doymamışım gibi geldi ama şu saat oldu alıştım. Dünkü kaçamaktan sonra iyi oldu bu menü. Yarın eksi çıkayım yeter
Beni de yaz canım özel mesaj atmayayım kaptan torpili olsun bana.
. Gayet güzel canım emzirdiğin için akşam 21:00 deki yediklerine bir şey demiyorum ama biliyorsun o saatte yemek pek iyi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?