Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun canım.

Isteyen arkadaslar bana ozel mesaj atarsa liste yapmam kolay olur canlar

Kızlar iyi akşamlar, bugün o kadar o kadar yorgunum ki anlatamam. Gece 4 te başlayan bir gün, 3 e kadar okulda, 3 ten sonra 7 ye kadar ev temizliği. Şimdi de oğluş uyumuyor. Hepinie iyi akşamlar. Umarım yarın tartısa yüzünüz güler. Ben kaçıyorum

LAydLiNe selam canım ben menümü yazacağım ya cuma yarışlarına da katılsam olma mi:))
Olur tabii ki bence süper de olur. Takımın birinci sayfasında kurallarımız ve katılım formumuz var. Bi göz at bakalım sana da uyarsa gelenisin takıma Ya da başka bir takıma gitmek istersen incele bütün takımları

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :kendineinan
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :1.70
Kilonuz:94.7
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :hamilelik sonrasi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kendimi beğenebilmek daha cok sevebilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :sadece teşebbüs oldu ama beklediğimi bulamayınca sonrası olmadı
Neden 13. Takım? @LAydLiNe orda :)

Bana da biraz az geldi kaptan doyduysan gayet iyi.
İlk başta çok doymamışım gibi geldi ama şu saat oldu alıştım. Dünkü kaçamaktan sonra iyi oldu bu menü. Yarın eksi çıkayım yeter
Isteyen arkadaslar bana ozel mesaj atarsa liste yapmam kolay olur canlar
Beni de yaz canım özel mesaj atmayayım kaptan torpili olsun bana.
Menüm
Sabah 08:30
2 yumurta
Öğle 12:30
1 tabak patlıcan salatası
2 yk taze fasulye
Ara 15:30
1 elma
Akşam 19:30
Bir tabak patlıcan salatası
2 yk taze fasulye
Ara 21:30
1 elma
1 kase yoğurt

Su: 3 lt
. Gayet güzel canım emzirdiğin için akşam 21:00 deki yediklerine bir şey demiyorum ama biliyorsun o saatte yemek pek iyi olmuyor

O zaman hoş geldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…