Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydın kızlar ben tartılamadım tartı pili alamadım hava dün çok kötüydü bugün de çıkamıyorum misafirim var alabilirsem yarın sabah tartılırım yoksa pazara kaldı ama kilomu da çok merak ediyorum ona göre bir başlangıç yapmayı istiyorum

Canim bu arada hosgeldin gruba ay yoksa sende sezeryangillerden misin ben gibi. Bi türlü eritemedim şu göbeği. Hoş daha 9 ay oldu ama gitmiyo işte
Hoşbuldum canım aynen ben de sezeryan oldum iki doğum yaptı mı göbeğim sarkık duruyor çok rahatsız ediyor beni nasıl düzelecek bilmiyorum

Hoşgeldin canım. Umarım bir an önce inersin istediğin kiloya ama istikrar şart bu konuda.
Hoşbuldum canım inşallah hep birlikte

Menüm
Sabah 08:30
2 yumurta
Öğle 12:30
1 tabak patlıcan salatası
2 yk taze fasulye
Ara 15:30
1 elma
Akşam 19:30
Bir tabak patlıcan salatası
2 yk taze fasulye
Ara 21:30
1 elma
1 kase yoğurt

Su: 3 lt
Canım afiyet olsun menun çok güzel

Hoşgeldin canım ben de dün katıldım inşallah güzel kiloları veririz hep birlikte

Hoşgeldin canım

Hoşbuldum kız var

Gunaydin kizlar tukkanin kepenklerini aciyorum gelsin verilen kilolarrrrrrr

Gecen Cuma 65.5

Bugun 64.0

Fark 1.5

Yuzde 2.29
Canım harika vermişsin tebrik ediyorum süpersin

Ilk kilo bildirimimi yapayım bende
Başlangıç 96
Geçen cumartesi 94.7
Bu hafta 93
Fark 1.7
Sen de harika vermişsin canım tebrik ediyorum inşallah böyle gider

Kilo bildirimi :58,3
Ben üç gün önce 59,7 idim. İki günde bir buçuk kilo vermiş olabilir miyim?
Vaayyy İki günde 1,5 kg harika maşallah canım sana süpersin nasıl vardın öyle ya
Kızlar diş hastanesindeyim. Ufak görünen bir problemim var. Biraz erteledim inşallah altından zor bişey çıkmaz. Sıra bekliyorum şimdi dua edin basit bir dolgu olsun kanala gitmesin.
Kaptancımm çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir

Kilo şuan önemli değil çok takılma. Pazara bildirirsin. Misafirlerin varmış misafir demek ikram demek sakın ola kaçamak yapma

Benim kilom
Gecen hafta 69.4
Bu hafta 69.3
Fark 100 gram
Benimde isi cok siki tutmam lazim artik
Bence de canım yerinde sayıyorsun. Geçen hafta sabittin zaten. At üstündeki rehaveti

sağol şekerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…