- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Fark çok güzel canım sen yeni üye misinIlk kilo bildirimimi yapayım bende
Başlangıç 96
Geçen cumartesi 94.7
Bu hafta 93
Fark 1.7
Sanmıyorum canım ödem vardı demekki vücunda o gitti bugünkü kilon geçerli olandır. Demekki harekete geçmen için ödem gerekiyormuş.kiloda birbirimize çok yakınız masallah.Kilo bildirimi :58,3
Ben üç gün önce 59,7 idim. İki günde bir buçuk kilo vermiş olabilir miyim?
Fark çok güzel canım sen yeni üye misin
Çok saol canım az kaldı elh.Kilona göre Çok güzel bir rakam hedefe az kalmış tebrikler
Evet canım, benim hedef 54. Bakalım kim önce ulaşacak hedefineSanmıyorum canım ödem vardı demekki vücunda o gitti bugünkü kilon geçerli olandır. Demekki harekete geçmen için ödem gerekiyormuş.kiloda birbirimize çok yakınız masallah.
İnş. Canım. Hepimizin amacı hedefe ulaşmak.hoşgeldin aramıza...Teşekkürler evet dün katıldım araniza hep birlikte hedefimize ulaşırız inşallah
Sen emziriyorsun ve benden daha istikrarlisin canım çabuk ulaşırsınEvet canım, benim hedef 54. Bakalım kim önce ulaşacak hedefine
Aman haaaaa bir hafta daha tutarsan alışacaksın sakın bırakmaama ebru resmen şok oldum sabah beklemiodum bu kdar zor tutuyorum içimdeki obez burcuyu ama
Ben ilk zamanlar çok konsantre oluyorum ama sonraları salıyorum. O yüzden hemen hedefme ulaşmam lazım. Bu konuda sen benden daha başarılısınSen emziriyorsun ve benden daha istikrarlisin canım çabuk ulaşırsın
wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwGunaydin kizlar tukkanin kepenklerini aciyorum gelsin verilen kilolarrrrrrr
Gecen Cuma 65.5
Bugun 64.0
Fark 1.5
Yuzde 2.29
hoşgeldin canım aramızaIlk kilo bildirimimi yapayım bende
Başlangıç 96
Geçen cumartesi 94.7
Bu hafta 93
Fark 1.7
Çok güzel bir sonuç canım. Tebrik ediyorumIlk kilo bildirimimi yapayım bende
Başlangıç 96
Geçen cumartesi 94.7
Bu hafta 93
Fark 1.7
Harikasın canım süper gidiyorsun
Canım son kilolar kalıcı olmadığı için çabuk gider bir de üzerine ödem eklendiyse ilk zamanlarda bu kadar gitmesi normal. İzne ayrıldığında kaç kiloydun?Kilo bildirimi :58,3
Ben üç gün önce 59,7 idim. İki günde bir buçuk kilo vermiş olabilir miyim?
Aynen aynen inşallah güzel bir sonuç alırız takım olarak.günaydınnnn herkeseeee
cuma telaşı sardı mı herkesiiiii
inşallah canımmmÇok güzel bir sonuç canım. Tebrik ediyorum
Harikasın canım süper gidiyorsun
Canım son kilolar kalıcı olmadığı için çabuk gider bir de üzerine ödem eklendiyse ilk zamanlarda bu kadar gitmesi normal. İzne ayrıldığında kaç kiloydun?
Aynen aynen inşallah güzel bir sonuç alırız takım olarak.
İnş. Canım. Hepimizin amacı hedefe ulaşmak.hoşgeldin aramıza...
çokkkk geçmiş olsun canım , Rabbim kolaylık versinKızlar diş hastanesindeyim. Ufak görünen bir problemim var. Biraz erteledim inşallah altından zor bişey çıkmaz. Sıra bekliyorum şimdi dua edin basit bir dolgu olsun kanala gitmesin.
Ben ilk zamanlar çok konsantre oluyorum ama sonraları salıyorum. O yüzden hemen hedefme ulaşmam lazım. Bu konuda sen benden daha başarılısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?