- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Adacım 4-5 mayıs sanaMesaj gönderim listesi
02-03 Mayıs - LAydLiNe
04-05 Mayıs - ada81
07-08 Mayıs - aylahl
09-10 Mayıs - bilmece811
11-12 Mayıs - burcugncy
14-15 Mayıs - cankizzzz
16-17 Mayıs - chentiq
18-19 Mayıs - fanur
21-22 Mayıs - kriziantemcicegi
23-24 Mayıs - merryangel
25-26 Mayıs - Nurdan1616
28-29 Mayıs - polokey2244
30-31 Mayıs - Turan16
01-02 Haziran - umudum2
Kızlar pazar günleri mesaj saymıyoruz. Pazar herkes ailesiyle birlikte olduğu için sadece menü yazmanız yeterli. Ama öyle takımı da çok boş bırakmamak lazım. 2 ve 3 mayısın mesajlarını sayıp bana özel mesaj atacaksınız. Ondan sonra da listede sırayla kim varsa o günlerin mesaj sayılarını onlara göndereceksiniz. Nurdan hariç hiç kimse mesajlarının sayısını atmamış. Mesaj sayısı göndermeyenlere de ceza vereceğim haberiniz olsun.
Yaz daha hareketli geçiyor benim bahçem var uğraştırıyor beni spor oluyorSindire sindire verilen kilo hemen alinmiyor canim.. en sagliklisi yavas yavas vermek...
Meta yavasliyor bu durumda sporu artir canim yediklerin ayni ama spor fazla olsun meta harekete gecer ..
Ne guzel bahceyle ugrasmak stresi atarsin...benimde yaz cok hareketli geciyor surekli park park geziyoruzYaz daha hareketli geçiyor benim bahçem var uğraştırıyor beni spor oluyortabi yürüyüş lerimi bırakmıyacağım
Ayyy evet ben 5 -6 demisimAdacım 4-5 mayıs sana
Olur mu öyle şey canım. Sen kendi iradenle kendi özverinle mezun oldun. Beni yormayan kişilerden birisin sen de. Helal olsun tabii ne hakkım varsa. Siz de çok seviliyorsunuzSağol canım benim
Üzerimde emeklerin çok hakkını helal et
Seviliyorsun iyiki bizim kaptanımızsın
Hadi gel yarışalım. Bakalım cumaya nasıl olacakFanura yarisalim mi dedim ses gelmedi...
Kendime bu hafta rakip ariyorum 1 kilo yada fazla veririm diyen yurek yemiş birini ariyorum... bu hafta kapisalim
Bu hafta bizim kızlar ( kız kardeşlerim ) var onlar gitti mi en az hasarla kurtarmaya çalışacağım yarın bana yemeğe gelcekler gece bende kalcaklar bakalımFanura yarisalim mi dedim ses gelmedi...
Kendime bu hafta rakip ariyorum 1 kilo yada fazla veririm diyen yurek yemiş birini ariyorum... bu hafta kapisalim
Tamam yarış başladıOlur mu öyle şey canım. Sen kendi iradenle kendi özverinle mezun oldun. Beni yormayan kişilerden birisin sen de. Helal olsun tabii ne hakkım varsa. Siz de çok seviliyorsunuz
Hadi gel yarışalım. Bakalım cumaya nasıl olacak
Nurdan1616 canım sen artık mezunsun mesaj saymana gerek yok. Kafana göre takıl lütfen ama kötü de olsa mutlaka menülerini yaz tamam mı?
Tamam canim seninlede baska bir hafta yarışırız...Bu hafta bizim kızlar ( kız kardeşlerim ) var onlar gitti mi en az hasarla kurtarmaya çalışacağım yarın bana yemeğe gelcekler gece bende kalcaklar bakalım
Tamam yarış başladısanirim burada yüreği ben yemis oldum
Sabah 08.00
1 haslanma yumurta
1 kk suzme
5 zeytin
Ogle 12.45
1 tabak etli turlu
Komposto
Ara 15.00
Yarim kk suzme
5 zeytin
Aksam 18.30
1 kase corba
Salata
3 litre su
30 dk yuruyus
Olsunn canım çok geç değil gayet güzel olmuş menün.Bugünkü menüm
Sabah 10da
1bardak süt
Öğlen 12de
1bardak süt
1tane simit
Ara kahve
Akşam 19da
Haşlama tavuk
Turşu
2litre su
Spor 5saat alışveriş merkezinde gezdim hiç oturmadan
Biliyorum akşam çok geç oldu yemeğim
Erken gelirim sanmistim arkadaşlar hamburger yediler dondurma yediler ben yemedim
Sağol canım benim
Teşekkür ederim iyi dileklerin için
Darısı sizin başınıza
Aynen canım burdayım sizi mezun görmeden biyere gitmiyorum
Fanura yarisalim mi dedim ses gelmedi...
Bugun menu
Kahvalti 10.00
1 yagda yumurta
7 yesil zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Semizotlu salata
5 yer fistik kavrulmamis
Aksam
1 tabak domatesli kiymali yemek
1 kase cacik
Salata
7 badem cig
2.5 lt su olur yatana kadarLAydLiNe
50 dakika parkta tempolu yürüyüş yapuldi
Olur mu öyle şey canım. Sen kendi iradenle kendi özverinle mezun oldun. Beni yormayan kişilerden birisin sen de. Helal olsun tabii ne hakkım varsa. Siz de çok seviliyorsunuz
Hadi gel yarışalım. Bakalım cumaya nasıl olacak
Nurdan1616 canım sen artık mezunsun mesaj saymana gerek yok. Kafana göre takıl lütfen ama kötü de olsa mutlaka menülerini yaz tamam mı?
Ada yandın senTamam yarış başladısanirim burada yüreği ben yemis oldum
Afiyet olsun canim guzel menuBugünkü menüm
Sabah 10da
1bardak süt
Öğlen 12de
1bardak süt
1tane simit
Ara kahve
Akşam 19da
Haşlama tavuk
Turşu
2litre su
Spor 5saat alışveriş merkezinde gezdim hiç oturmadan
Biliyorum akşam çok geç oldu yemeğim
Erken gelirim sanmistim arkadaşlar hamburger yediler dondurma yediler ben yemedim
Afiyet olsun canim guzel menu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?