Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Adacım 4-5 mayıs sana

Sindire sindire verilen kilo hemen alinmiyor canim.. en sagliklisi yavas yavas vermek...
Meta yavasliyor bu durumda sporu artir canim yediklerin ayni ama spor fazla olsun meta harekete gecer ..
Yaz daha hareketli geçiyor benim bahçem var uğraştırıyor beni spor oluyortabi yürüyüş lerimi bırakmıyacağım

Sağol canım benim
Üzerimde emeklerin çok hakkını helal et
Seviliyorsun iyiki bizim kaptanımızsın
Olur mu öyle şey canım. Sen kendi iradenle kendi özverinle mezun oldun. Beni yormayan kişilerden birisin sen de. Helal olsun tabii ne hakkım varsa. Siz de çok seviliyorsunuz

Fanura yarisalim mi dedim ses gelmedi ...
Kendime bu hafta rakip ariyorum 1 kilo yada fazla veririm diyen yurek yemiş birini ariyorum... bu hafta kapisalim
Hadi gel yarışalım. Bakalım cumaya nasıl olacak

Nurdan1616 canım sen artık mezunsun mesaj saymana gerek yok. Kafana göre takıl lütfen ama kötü de olsa mutlaka menülerini yaz tamam mı?

Fanura yarisalim mi dedim ses gelmedi ...
Kendime bu hafta rakip ariyorum 1 kilo yada fazla veririm diyen yurek yemiş birini ariyorum... bu hafta kapisalim
Bu hafta bizim kızlar ( kız kardeşlerim ) var onlar gitti mi en az hasarla kurtarmaya çalışacağım yarın bana yemeğe gelcekler gece bende kalcaklar bakalım

Tamam yarış başladı sanirim burada yüreği ben yemis oldum

Bugünkü menüm

Sabah 10da
1bardak süt

Öğlen 12de
1bardak süt
1tane simit

Ara kahve

Akşam 19da
Haşlama tavuk
Turşu

2litre su
Spor 5saat alışveriş merkezinde gezdim hiç oturmadan
Biliyorum akşam çok geç oldu yemeğim
Erken gelirim sanmistim arkadaşlar hamburger yediler dondurma yediler ben yemedim

Tamam yarış başladı sanirim burada yüreği ben yemis oldum

Sayende mezun olmuş olacağım. Biliyorsun sınav haftası ve ben izinliyim. Bugün cozuttum zaten akşam yemeğinde. O yüzden bu yarış işi iyi gelecek. Kazasız belasız mezun olsam çok mutlu olacağım. Bakalım kim daha azimli çıkacak

Olsunn canım çok geç değil gayet güzel olmuş menün.

Tamam canım

Afiyet olsun canim guzel menu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…