Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah 9 da
1 avuc erik ogrencim getirmiş sınıfça yedik

Saat 12 de
1 dilim peynir
2 zeytin
Patates kızartması az bisey
Salatalik domates
Sucuklu yumurta az

Saat 6 da
Yarım kase corba
Yarım ekmek arası donerin ucundan kırdım cegrek diyelim.

Saat 10 da yolda
1 tane muz

Bugünkü menüm resmen katliam.yazarken daha iyi farkettim.
Kahvaltı da bilerek biraz kaçırdım gerçekten.sonra alışverişe gittik dışarıda yedik çok yemedim onda bilerek gece de yol da çocuklar muzlarinin yarısını yemeyince bana verdiler anne sen neden yemiyorum ye diye malesef yedim bende.bu utanç verici menüm den dolayı herkesten özür dilerim utanıyorum şuan yazarken.hafta sonu da Misafirlikteyim bakalım nasıl bir menü beni bekliyor.

Şu 2lt
Spor yok ama hiç oturmadım dizlerim bile ağrıyor şuan ev temizle alışveriş derken.

LAydLiNe

İzinlı misin masallah oh mis..benimde sınav haftam aynı şekilde yazmaya çalışırım ama çok sık katılmam yinede.

4 mayis menu
Saat 09:30
Peynir
Domates
Salatalik
Bir dilim tam bugday ekmegi
Kuzu kulagi

Saat 11:00
Filtre kahve
Bir elma

Saat 18:30
4 yemek kasigi makarna sos ilavesiz salata ile

Saat 20:00
Kahve
2 litre su

Bende araniza katilabilirmiyim 172 boyunda83 kiloyum 5 ay once dogum yaptim dogum kilolarimi vermek istiyorum
Hosgeldin canım tabiki katılabilirsiniz kaptan yeni arkadaşlar davet ettim demişti sanırım. 1.sayfada bilgiler var canım onları doldururup paylaş ins.kaptanımız LAydLiNe yardımcı olur sana ins.

Afiyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…