Eee hadi bakalim bakak görek aykızSayende mezun olmuş olacağım. Biliyorsun sınav haftası ve ben izinliyim. Bugün cozuttum zaten akşam yemeğinde. O yüzden bu yarış işi iyi gelecek. Kazasız belasız mezun olsam çok mutlu olacağım. Bakalım kim daha azimli çıkacak
Sağol canım benim darısı başınızaCnm hayırlı olsun coook sevindim
Nasıl bi duygu hedefine ulaşmak
Sağol canım benim darısı başınıza
Canım ilk önce kendine olan güvenin geliyor
Etraftan övgüler beni şımartmaz ama başarıda övgü ye tabi insanın hoşuna gidiyor
Helede 38 beden kıyafetlerimi bazadan çıkarmak büyük bir zevk
Tabi birsürü kıyafet daraltıldı kimiside kıyafet kumbarasına 42 beden giyen arkadaşlara
Canım sakın pes etme zaman çabucak akıyor senin hedefinde yakındır yeterki iradeli ol
ben hep alıp veririm ama hiçbirzaman pes etmedim
İtiraf ediyorum kilo kompleksim var
Zaten iri kemikliyim bide kilo alırsam üzülüyorum
CanımsınAyyy negüzel cnm çok sevindim senin adına
Ins bende ulaşabilirim hedefime
Sakın birdaha kilo alma 1kilo alırsan hemen diyete gir geri ver
Yaza zayıf girdin negüzel
Canımsın
İnşaallah canım ben seni kararlı görüyorum bu sefer olucak
Ben kilo almadim ama cok da vermedim ama listede degil miyimValla şu an çok ama çok üzgünüm ortalama gerçekten düşük gelmiş geçen haftadan sonra bu ortalamayı görmeyi beklemiyordum ben hatta daha güzel bi sonuç görmeyi bekliyordum.gerçi çok bariz kilo alan yok bi tek polekey kilo almış malesef bide kaptan senin sabit çıkman hiç iyi olmamış...turan da kilo almış ama o listede değil şuan etkilememis hayırlısı olsun ne diyimm
Gonderdim canim gec oldu kusura bakma02-03 Mayıs Mesaj sayıları
Nurdan1616 15 - 10
aylahl 1 - 1
burcugncy 5 - 14
merryangel 3 - 11
ada81 17 - 15
Bilmece811 15
@UcukMavi
@Zeytinlerimm
@Kendineinan
@fanur
cankizzzz
3oglanannesi
@polokey2244
@Kriziantemcicegi
Mavikus_
@chentiq
Etiket yaptığım arkadaşlar lütfen 2 ve 3 mayısın mesaj sayılarını gönderin.
Bende artik showw yapmak istiyorum hatta bayram sabahi 63 kilo olmak istiyorum insallahkilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum) kilo veremeyen arkadaşlar haftaya hepimiz show yapalımmmmm emiiiiiiiiii
Tebrik ederim canim cok guzel insallah bizde en yakin zaman da mezun oluruz
Bende artik showw yapmak istiyorum hatta bayram sabahi 63 kilo olmak istiyorum insallah
Ay insallah canim da kacamak yapiyorum bu ara da yarindan itibaren daha cok dikkat edicen insallah
O seni fanur la karıştırdı.Ben kilo almadim ama cok da vermedim ama listede degil miyim
. Menü fotoğraflarını bekliyorum yarın kahvaltıdan itibarenAy insallah canim da kacamak yapiyorum bu ara da yarindan itibaren daha cok dikkat edicen insallah
Menüm
Sabah 08:30
2 h yumurta
Ara 12:00
1 avuç kuru üzüm
Öğle 13:30
1 tabak bulgur yemeği
Salata
Ara 16:00
3 kayısı
Ara 18:00
Bir avuç kuru üzüm
Akşam 08:00
Patlıcan salatası
200 g kadar et döner
Su 3 buçuk lt
Kızlar iyi akşamlar, bugün yine giremedim ya ben napacam, kendimle bile ilgilenemiyorum. Oğluşka yapışık yaşıyorum. Haricinde iş ev yemek temizlik.
Turan mi yazmışım fanur yazacaktım isimler değişik olunca karistirmisim hakkını helal et.Ben kilo almadim ama cok da vermedim ama listede degil miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?