Tebrikler canim
Tebrikler rakibem yine sen yendin bu haftaKizlar cuma 67.1
Bugun 66.1
Fark -1 kg
Her hafta en az 1 kilo versem keskee..
Sagol cankizTebriklerrr cnm cook iyii
Hos geldin aramiza canim bende yeniyim insallah hep birlikte eriyip gitcez
Hosgeldin canim cok iyi bes gunde odemde olsa kilo vermek guzel tebrikler evet canim oyle oluyor siradaki kimse ona gonderiyorsun o gunun mesaj sayisinikilo bildirimi
99.8 ile bismillah diyelim cuma yarışmasına
bu arada pazartesi diyetisyene gitmeden tartılmıştım 102.4 dümuhtemelen ilk haftam olması dolayısıyla ödem atmışımdır daha çok ama olsun ikili rakamları görmek güzel :)
herkes kendi mesaj sayısını sayıp. en baştaki mesajdaki listeye göre sıra kimde ise ona mı gönderiyor?
Uzulme canim haftaya cok iyi bir sonuc elde edecegine eminimKötü bir Kilo bildirimi
Geçen hafta 73.0
Bu hafta 74.7
Ama çoğunun şişlik olduğunu düşünüyorum inş hafta ya çok daha iyi bir bildirimle burda olcam
Benim de 9aylık kuzum var ilk iki gün oruç tuttum ama çok fena oldum sütüm de azaldı ara verdim şimdihoşgeldin canım aramıza
hoşgeldin canım
ne güzel cankız senin etrafın tepkileri :)
geçen bir teyze gördüm gebe misin diye sordubeynimden vurulmuşa döndüm yeni doğum yaptım dedim. kaç aylık bebeğin dedi
6 aylık dedim
ne dese beğenirsin epey olmuş dedi.
birisi özellikle moral bozmak için göndermiş gibiydi kadının yorumları
bir de annemin gıcık komşuları var o kadar kilo vermişim kilo mu aldın diye soruyorlarbir gün birine fena patlıycam ama bilemiyorum kime denk gelir
6 aylık canım oruç tutuyorum şükür. iftarla sahur arası suya yükleniyorum susuz kaldığım için. toparlıyor vücudum iftardan sonra.
hoşgeldin canım
doğumda edilen dualar kabul olurmuş ne güzel bak canım :) Allah isteyen herkese nasip etsin.
tebrikler canım çok iyi vermişsin
Onu nasi yaptin oyleeeeGonlumden geceni yazmisim demekki hrmen mezun olayim diye cok guldum bendegerci 1 haftada 8 kilo vermistim ama ilk ve sondu sanirim
Canım günlük takıma yazdığımız mesajları sayıyoruz profilimizden. Takımın ilk sayfasında gün gün mesaj sayılarımızı kime göndereceğimiz yazıyor. O gün kime gidecekse mesaj sayıları ona özelden yazıyoruz. Bu gün şu kadar mesajım var diye.Arkadaslar su mesaj sayisi seysini ben anlamadim birileri bana aciklayabilirmi
Valla aynı anda yemedim o 10 dilimiLAydLiNe
Kaptanım yediklerini okudum da neler yemişsin sen öyle. 10 dilim baklava ne demek şaşkınım şuan.nasıl yiyebildinki okadar.hiç koruma dönemi yapmadan direk bırakmışsın kendini.şaka bi yana sen iradeli sin bak hemen toparlamaya geçtin masallah.toparlayınca azar azar ye yine abartmadan haftada bi kaçamak falan.ozaman bişey olmaz...bakalim ben mezun olunca napicam merak ediyorum şimdiden.
Günaydın canım gayet güzel. İnşallah haftaya daha güzel olacak. İyi yolculuklar. Memleket neresi?Günaydın hanımlar
Geçenhafta 75.9
Bugün 75.5
Fark, 400 gr
Bugün memleketime gidiyorum, ondan böyle erkenden kilo bildirimi yaptım..
Sakin ol Burcu biliyorsun haftaya çok daha güzel gidecek. Reglden çıkamadın daha onun da etkisi vardır. Sakın ama sakın bozma. Gör bak yarın tartı seni havalara uçuracak.Bedenim benimle dalga gecio kizlar 100 gram eksideyim ya cildircm o kadar dikkat ettim sporumu yaptim kacamak yapmadin 100 gr 63 u gormrk nasip.olmayacak
Bence de ilk ve son olması çok iyi olmuş.Gonlumden geceni yazmisim demekki hrmen mezun olayim diye cok guldum bendegerci 1 haftada 8 kilo vermistim ama ilk ve sondu sanirim
Harikasın canım maşallah. Gayet güzel. En az bir kilo olursa daha güzel olur. Ayrıca haftaya performansına bağlı olarak listedesin inşallah. Ona göre daha dikkatli olman lazım haberin olsunGunaydin arkadaslar
Gecen cuma 79.9
Bu cuma 79.2
Fark -700gr
Masallah cok istikrarli ilerliyorum yavaas yavas bu hafta artik hiz vermeliyim en az -1kg olmaliyim
LAydLiNe
Ahhh ahhhh bir ileri iki geri bakalım 6 lı rakamlar ne zaman görünecek sana.Kötü bir Kilo bildirimi
Geçen hafta 73.0
Bu hafta 74.7
Ama çoğunun şişlik olduğunu düşünüyorum inş hafta ya çok daha iyi bir bildirimle burda olcam
Ödem olabilir ama önemli olan tartının eksik çıkması. Veee aynen dediğin gibi ikili rakamlar görmek çok güzel. İnşallah haftaya herkes ikili rakamlarda olacak. Mesaj konusunu da çok doğru anlamışsınkilo bildirimi
99.8 ile bismillah diyelim cuma yarışmasına
bu arada pazartesi diyetisyene gitmeden tartılmıştım 102.4 dümuhtemelen ilk haftam olması dolayısıyla ödem atmışımdır daha çok ama olsun ikili rakamları görmek güzel :)
herkes kendi mesaj sayısını sayıp. en baştaki mesajdaki listeye göre sıra kimde ise ona mı gönderiyor?
O alışkın canım bir hafta sonuncu diğer hafta birinci olmayaUzulme canim haftaya cok iyi bir sonuc elde edecegine eminim
Azaldıysa tutma canım zorlama kendini sonra tutarsınBenim de 9aylık kuzum var ilk iki gün oruç tuttum ama çok fena oldum sütüm de azaldı ara verdim şimdi
Stresle oldu ya evlilik karari verirken cok dusundum sanirim.gorucu usuluydu bi hafta boyunca yedigim 2 3 kasik yemekti butun gun almiyordu icim 65 den 57 ye dustum tabi kotu bir ornegim istemsizdi gerci benimki yiyemiyordum esim istemede kilolu bi hafta sonra soz oldu sozde incecik gorunce sok olduOnu nasi yaptin oyleeee
Arada gel canım yaaaa aklımdasın sürekli de etiket yapıp rahatsız etmek istemedim. Kutlamaları çok anlı şanlı yaptımgünaydın kızlar hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar
yeni gelenler var hoş geldiniz umarım hedefinize ulaşırsınz kızlar
listeden çıkınca ister istemez kopukluk oluyor kaptanımLAydLiNe
sende benim gibi güzel kutlama yapmışsın
dikkat edince hemen gidiyor biliyorsun zaten
kilo verenleri tebrik ediyorum
Nurdan1616 naptın canım mezuniyet nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?