Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunku menum
sabah10
1yumurta
Biraz peynir zeytin
Slaatalik domates
Yarim dilim ekmek

Ara 14.30
1bardak cay
4kayisi

Ogle 17.00
1kase corba
1kase yesil mercimek
1dilim t.b.ekmek

Ara18.30
1armut
8adet erik

Aksam yok

Ara21.00
3bardak cay
3hurma

Su 2.5lt

Spor
40mekik
25 jj
LAydLiNe

Hos geldin aramiza canim bende yeniyim insallah hep birlikte eriyip gitcez

Cok iyi olmus kaptanim kacamakta yok harika

hoşgeldin canım aramıza

hoşgeldin canım

En son 86 çıkmıştım cnm yarın tartılcam ama hiç veremedim bu hafta kesin
Herkes diyor cnm 104 kilo nerde 86 nerde :)
ne güzel cankız senin etrafın tepkileri :)
geçen bir teyze gördüm gebe misin diye sordu beynimden vurulmuşa döndüm yeni doğum yaptım dedim. kaç aylık bebeğin dedi
6 aylık dedim
ne dese beğenirsin epey olmuş dedi.
birisi özellikle moral bozmak için göndermiş gibiydi kadının yorumları
bir de annemin gıcık komşuları var o kadar kilo vermişim kilo mu aldın diye soruyorlar bir gün birine fena patlıycam ama bilemiyorum kime denk gelir
Oruç tutuyor musun? Bebeğin kaç aylık
6 aylık canım oruç tutuyorum şükür. iftarla sahur arası suya yükleniyorum susuz kaldığım için. toparlıyor vücudum iftardan sonra.

hoşgeldin canım

doğumda edilen dualar kabul olurmuş ne güzel bak canım :) Allah isteyen herkese nasip etsin.

İlk kilo bildirimini ben yapayım.
Geçen hafta : 74
Bugün : 73
tebrikler canım çok iyi vermişsin

çok kaçırmışsın kaptanım ama ben mezun olsam ben de yerdim ne yalan söyliim :) bir an önce toparlanmak lazım. sen bu işi çözmüşsün zaten bayrama yine 59 olursun

Ne güzel hareketlendik canlandık maşallah 41 kere

o kadar hareketlenmiş ki takım bir sürü mesaj birikmiş alışık değilim oku oku bitmiyor

Kilo bildirimi zamani
Gecen hafta 59.8
Bu hafta 59.0
Fark 800 gram
tebrikler canım
canım yeme konusunda benim iradem de zayıf ama bu takıma geldiğimden beri bir şeyleri başarıyorum çok şükür. hepimiz birbirimize destek oluyoruz zaman zaman bıraktığımız yorulduğumuz oluyor ama (arkadaşlara teşekkür ederim) destekle beraber tekrardan başlayıp devam ediyoruz. 19 ocakta girdim ben takıma 85 kiloyla başladım şu an 75.3 kiloyum. 10 kilo gitti şükür. bizlerle birlikte olursan beraber başarabiliriz

Kizlar cuma 67.1
Bugun 66.1
Fark -1 kg
Her hafta en az 1 kilo versem keskee..
tebrikler canım çok iyi

Tebrikler canim 10 kiloyu verdin başladığından beri masallah
evet ya geriye dönüp baktığımda kocaman 10 kilo uçtu gitti daha çok var ama tey tey tey

teşekkür ederim cankız

fazlalığın çok yok canım en kısa zamanda halledersin
Kilo bildirimi
Geçen cuma 71.5
Bu hafta 70.8
Fark 700 gr
tebrikler canım
teşekkür ederim canım

LAydLiNe
Kaptanım yediklerini okudum da neler yemişsin sen öyle. 10 dilim baklava ne demek şaşkınım şuan.nasıl yiyebildinki okadar.hiç koruma dönemi yapmadan direk bırakmışsın kendini.şaka bi yana sen iradeli sin bak hemen toparlamaya geçtin masallah.toparlayınca azar azar ye yine abartmadan haftada bi kaçamak falan.ozaman bişey olmaz...bakalim ben mezun olunca napicam merak ediyorum şimdiden.

Bedenim benimle dalga gecio kizlar 100 gram eksideyim ya cildircm o kadar dikkat ettim sporumu yaptim kacamak yapmadin 100 gr 63 u gormrk nasip.olmayacak
Sakın pes etme 63 ü görmeden 62 olucak sın tatlım.. Vücud belli bir kilodan sonra duruyor zaten hep bu dönemde bırakılıyor ve salınıyor tecrübeye ile biliyorum...

Sen hemenden mezun oldun canim benide sasirttin. Haftaya cok cok guzel kilolar verirsin dedimde 10 kilo demedim kizzz
Gonlumden geceni yazmisim demekki hrmen mezun olayim diye cok guldum bende gerci 1 haftada 8 kilo vermistim ama ilk ve sondu sanirim

Ay canim insallah ya bir gun gormeyi cok isterim de bakalim ne zamana

Tesekkur ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…