Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arada gel canım yaaaa aklımdasın sürekli de etiket yapıp rahatsız etmek istemedim. Kutlamaları çok anlı şanlı yaptım Ama dediğin gibi gidecek hepsi. Sen de durumlar nasıl tartıldın mı?
sağol canım benim rahatsızlık ne demek
sizde hep aklımdasınız
unutulmamak güzel
benimde fazla var maalesef
henüz düzen oturtamadım 62 lerde geziyorum

Kilo bildirimi

Geçen cuma 86.00
Bugün 85.500
LAydLiNe
Hafta içi yaptığın kaçamaklara göre bak yine de gitmiş çok şükür. Bu hafta çok daha dikkatli oluyorsun anlaşmıştık bu konuda. Kahvaltı ve öğle yemeği güzel olacak akşamı da biliyorsun zaten. Ama tek lokma dahi olsa kaçamak olmayacak

Yok cnm ya hiç süper değil daha fazla gidebilirdi
Haftaya daha güzel gidecek

Bence senin tartın bozuk cnm
Sen gerçekten çok dikkat ediyorsun
Merhaba burcugncy

burada yeniyim
ama acaba vücudunu şaşırtsan mı
bazen çok iyi sonuç veriyor
ayranlı çorba detoksu (hoş ben uygulayamıyırum ama uygulayabilenler iyi sonuç alıyor)
veya her öğünden önce küçük bir kase yoğurt+zencefil+tarçın+zerdeçal
bunun da işe yaradığını biliyorum

umarım büyük kilolar verirsin

benimde fazla var maalesef
henüz düzen oturtamadım 62 lerde geziyorum
Sen, ben ve Nurdan1616 korumayı birlikte yapalım ne dersin? Zaten kilolarımız çok yakın. Buraya değil de benim diğer topiğe yazalım menüleri ki kızlar etkilenmesin burada. Mezun olanı o tarafa geçiririz ne dersin?

İzmirliyim

Günaydın Ben bugün sabah aç karnına yarışa ne zaman başlıyoruz? bugün itibari ile mi?

Dünden başladınız zaten canım Cumaları bildirim günümüz. Dün bildirim yapmıştın ama bugün tekrar tartıldın mı? Yine bildirim yapabilirsin

Tmm cnm biliyorum çok dikkatli olucam
Kahvaltımı yaptım bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…