Kilo bildirimi
Geçen cuma 71.5
Bu hafta 70.8
Fark 700 gr
Bedenim benimle dalga gecio kizlar 100 gram eksideyim ya cildircm o kadar dikkat ettim sporumu yaptim kacamak yapmadin 100 gr 63 u gormrk nasip.olmayacak
Gunaydin arkadaslar
Gecen cuma 79.9
Bu cuma 79.2
Fark -700gr
Masallah cok istikrarli ilerliyorum yavaas yavas bu hafta artik hiz vermeliyim en az -1kg olmaliyim
LAydLiNe
Kötü bir Kilo bildirimi
Geçen hafta 73.0
Bu hafta 74.7
Ama çoğunun şişlik olduğunu düşünüyorum inş hafta ya çok daha iyi bir bildirimle burda olcam
süper, 500 g gitmiş
süper, 500 g gitmiş
sağol canım benim rahatsızlık ne demekArada gel canım yaaaa aklımdasın sürekli de etiket yapıp rahatsız etmek istemedim. Kutlamaları çok anlı şanlı yaptımAma dediğin gibi gidecek hepsi. Sen de durumlar nasıl tartıldın mı?
Hafta içi yaptığın kaçamaklara göre bak yine de gitmiş çok şükür. Bu hafta çok daha dikkatli oluyorsun anlaşmıştık bu konuda. Kahvaltı ve öğle yemeği güzel olacak akşamı da biliyorsun zaten. Ama tek lokma dahi olsa kaçamak olmayacak
Haftaya daha güzel gidecekYok cnm ya hiç süper değil daha fazla gidebilirdi
Merhaba burcugncyBence senin tartın bozuk cnm
Sen gerçekten çok dikkat ediyorsun
Sen, ben vebenimde fazla var maalesef
henüz düzen oturtamadım 62 lerde geziyorum
İzmirliyimCanım günlük takıma yazdığımız mesajları sayıyoruz profilimizden. Takımın ilk sayfasında gün gün mesaj sayılarımızı kime göndereceğimiz yazıyor. O gün kime gidecekse mesaj sayıları ona özelden yazıyoruz. Bu gün şu kadar mesajım var diye.
Valla aynı anda yemedim o 10 dilimiYoksa yiyemem zaten gün içinde gittim geldim yedim. Zaten tatlı yedikçe yedirir. Çünkü kan şekeri düşer hemen tekrar tatlı istersin. Bunlar kutlamaydı canım. Uzun süre içimde kalanlardı tabii abarttım biraz ama nasıl toparlayacağımı bildiğim için çok dert etmedim açıkcası. Sadece üzüldüğüm şey midem çok küçülmüştü onu büyüttüm biraz ama şükür ramazanda tekrar toparlanıyor. Ama bir de şunu fark ettim buraya menü yazmayınca ucu çok kaçıyor. Menü yazacağın zaman yediklerine daha çok dikkat ediyorsun. Hadi bakalım seni de göreceğiz mezuniyetten sonra.
Günaydın canım gayet güzel. İnşallah haftaya daha güzel olacak. İyi yolculuklar. Memleket neresi?
Sakin ol Burcu biliyorsun haftaya çok daha güzel gidecek. Reglden çıkamadın daha onun da etkisi vardır. Sakın ama sakın bozma. Gör bak yarın tartı seni havalara uçuracak.
Bence de ilk ve son olması çok iyi olmuş.
Harikasın canım maşallah. Gayet güzel. En az bir kilo olursa daha güzel olur. Ayrıca haftaya performansına bağlı olarak listedesin inşallah. Ona göre daha dikkatli olman lazım haberin olsunNormalde seni ve @Ballarin annesi ni bu hafta listeye almam gerekiyordu ama biliyorsunuz ki geldiğiniz ilk hafta maalesef ben buralarda değildim. Bunun için de özür olsun. Bir hafta daha görmek istiyorum sizi. Biliyorsun ki liste bizim için oldukça önemli
Ahhh ahhhh bir ileri iki geri bakalım 6 lı rakamlar ne zaman görünecek sana.
Ödem olabilir ama önemli olan tartının eksik çıkması. Veee aynen dediğin gibi ikili rakamlar görmek çok güzel. İnşallah haftaya herkes ikili rakamlarda olacak. Mesaj konusunu da çok doğru anlamışsın
O alışkın canım bir hafta sonuncu diğer hafta birinci olmaya
canım ne güzel günden güne eksiliyorsunYok cnm ya hiç süper değil daha fazla gidebilirdi
olabilir canım güzel olurSen, ben veNurdan1616 korumayı birlikte yapalım ne dersin? Zaten kilolarımız çok yakın. Buraya değil de benim diğer topiğe yazalım menüleri ki kızlar etkilenmesin burada. Mezun olanı o tarafa geçiririz ne dersin?
Ne güzel ben de İzmir' li sayılırım eşim İzmir' li. İzmirden daha güzel memleket mi varİzmirliyim
GünaydınBen bugün sabah aç karnına yarışa ne zaman başlıyoruz? bugün itibari ile mi?
Yok walla İzmir İzmir güzel İzmirNe güzel ben de İzmir' li sayılırım eşim İzmir' li. İzmirden daha güzel memleket mi var
Hafta içi yaptığın kaçamaklara göre bak yine de gitmiş çok şükür. Bu hafta çok daha dikkatli oluyorsun anlaşmıştık bu konuda. Kahvaltı ve öğle yemeği güzel olacak akşamı da biliyorsun zaten. Ama tek lokma dahi olsa kaçamak olmayacak
Haftaya daha güzel gidecek
canım ne güzel günden güne eksiliyorsun
Tmm cnm biliyorum çok dikkatli olucam
Kahvaltımı yaptım bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?