Hoşgeldin canım. Evet kaptanımız gayet hırslı ve enerjiktir.Ayyy hoşbuldum.inşaallah :)) çok enerjik kaptanımız var galiba...süperrr
Göreceksin göreceksin ben inanıyorum sana.Sağol cnm
Inş cnm bi 7li rakamı görseydim iyi olucaktı
Merhaba can kız
Çok iyi kilo vèrmişsin darısı başıma
Göreceksin göreceksin ben inanıyorum sana.
Merhaba kızlar
Takımda yeniyim
3 aylık bi bebeğim var çok aktif olamasam da vakit buldukça forumda olucam
Aşırı kilolu biri olarak aşırı motivasyona ihtiyacım var :))) iştahı acayip açılmış deneyimli sayılabilecek taze anneyim :))
Umarım haftaya 61 olabilirim
Merhaba kızlar
Takımda yeniyim
Aşırı kilolu biri olarak aşırı motivasyona ihtiyacım var :))) iştahı acayip açılmış deneyimli sayılabilecek taze anneyim :))
Olsun kaptanim onemli degil haftaya insallah listedeyim listeye girmek beni daha da motive edecektir kesinlikleHarikasın canım maşallah. Gayet güzel. En az bir kilo olursa daha güzel olur. Ayrıca haftaya performansına bağlı olarak listedesin inşallah. Ona göre daha dikkatli olman lazım haberin olsunNormalde seni ve @Ballarin annesi ni bu hafta listeye almam gerekiyordu ama biliyorsunuz ki geldiğiniz ilk hafta maalesef ben buralarda değildim. Bunun için de özür olsun. Bir hafta daha görmek istiyorum sizi. Biliyorsun ki liste bizim için oldukça önemli
Umarım haftaya 61 olabilirim
Sen de hoşgeldin nisacaMerhaba kızlar
Takımda yeniyim
Şanslı bir memlekette yaşıyorsun bunu değerlendirmen lazım. Çünkü ben Adana' da yaşarken çok yediğim halde kilo almıyordum. Metabolizma iklimle orantılı olarak çok hızlı çalışıyor orada. Bence biraz sıkı tutarsan 61 olamasan bile 61 li rakamları görürsün.
Dediğinde çok haklısın da... heryer klimalı
Sıcağa o kadar az maruz kalıyoruz ki aslında. Ama tabi ki yaz ayları iştah azalıyor. Ben klimayı da azaltayım
Kızlar ortalamamız çok şükür @Kriziantemcicegi nin almış olduğu nur topu kilolara rağmen 0,30 un altına düşmedi. Bu beni çok mutlu etti çünkü biliyorsunuz ki ortalamanın altına düşünce nota adı altında uyarı alıyoruz. Sildirebilmek için de ilk üçe girmemiz gerekiyor. Geçen hafta 7. olduk bu hafta da büyük ihtimal oralarda bir yerlerde oluruz. Keşke + olmasaydı takımda o zaman çok daha güzel bir ortalamamız olurdu ama sağlık olsun. Haftaya @Kriziantemcicegi nin hatasını telafi edeceğini ve iyi bir rakamla bizi üst sıralara taşıyacağına inanıyorum. Bi de hepinizi seviyorummmmmmm
ada81 seni de seviyorum ama karabatağa bağladın bu aralar bildirim bile yapmadın 6 lı rakam görmek istiyorum senden yeniden.
Harikasin canim evet ilk haftalar biraz hizli olabiliyor ondan sonra yavaslayabilir ama pes etmek yok
Merhaba kızlar
Takımda yeniyim
Kaderini değiştiremiyorsan onu sevebileceğin hale getir...
Ben oradayken sadece salonumda klima vardı mutfakta uğraşırken halimi hatırlıyorum da aman Allahım bulaşık mı beni yıkıyor ben mi bulaşığı yıkıyorum ayırt etmek çok zordu. Hem elektrikten tasarruf edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?