Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ah kader arkadaşım..
Biz ataanalarımız gibi yapsaymışız...
Yemeyip yedirseymişiz keşke
Yedireceğiz diye ye ye sonra da rekorlara koş
Gerçi bu da fedakarlık değil mi
Bebeğimizi besleyeceğiz diye kendimizi feda etmişiz... çok duygulandım bak

Kaderini değiştiremiyorsan onu sevebileceğin hale getir...
Elektrik tasarrufu gayet iyi bir yürütücü güç

Bu konuda yaratıcı fikirlerim olduğuna inanıyorum

Yaaaa bi de pazardan bol bol yeşillik al. Oranın pazarları kadar güzel pazar görmedim ben. Hem ucuz hem taze taze. Oradan sonra Konya' ya tayin oldum, şimdi de Kırıkkale' deyim ama hiç bir yer İzmir hariç Adana' nın yerini tutmuyor. Bu arada Kırşehir' liyim, Aksaray' da büyüdüm, Kayseri' de okudum Çok şehir görmüş ve yaşamış birisi olarak Adana özel bir şehir.

Okulöncesi öğretmeniyim ama çalışmıyorum şuan eşimle yurtdışında yım bebişler bakıyorum :)

Çok güzel yaaaa işte ne güzel kendi bebişine bakıyorsun. Rusya' da olman çok dikkatimi çekti. Eminim güzel bir ülkedir. Bir gün gitmeyi istediğim ülkelerden bir tanesi.

Adana tam bir öğrenci ve memur kenti. Hem güzel hem ucuz... Ben ankarada okudum. Sevemedim yılda 2..3 kere giderim. Hala sevmiyorum. Siteye üye olduğumda adanadaydım. Şimdi hataydayım aslında. Ve burası çok tehlikeli çünkü sofrası muhteşem... kırıkkaleye birkaç kez gitmişliğim var. Adana gibi olamaz tabi.. hele izmir in yanında

Çok güzel yaaaa işte ne güzel kendi bebişine bakıyorsun. Rusya' da olman çok dikkatimi çekti. Eminim güzel bir ülkedir. Bir gün gitmeyi istediğim ülkelerden bir tanesi.
Benim yaşadığım şehir idare eder ben Tataristan özerk bölgesindeyim ama Moskova ve kazan şehirleri güzel yerler.başkentleri çok süslemişler ama diğer yerler pek iyi değil :)) inşaallah gidersin

Bilmez miyim yaaaaaaa sen bana sor orayı. En bayıldığım şey Oruk. Bir memleketin bütün yemekleri mi güzel olur valla Hatay' ın bütün yemekleri güzeldir. Bir de tatlılara dikkat et. Allah kolaylık versin sana

Aynen canım 71.6 ile başladım yarışmaya aralıktan bu zamana kadar aslında epey zaman geçmiş geriye dönüp bakıyorum da. Ama hatam başlarda çok kaçamak yapıyordum 500 gr.dan fazla verdiğim pek olmuyordu.sonradan verdikçe verdikçe daha sıkı tuttum bende inanamıyorum bukadar verdiğime. Diyete başlayıp 6 ay sabretmek baştan gerçekten zor geliyor ama yarışma içerisinde çabuk geçmiş. Bu cuma bildirim dikkat et.sonra tekrar bi cuma.vs.böyle geldi geçti. Umarım kalan 3 kiloyu da hayırlısıyla verip mezun olabilirim.

Sevgili öğretmenlerimiz hem el kaldırsa hem de branşlarını yazsalar ne güzel olur. Öğretmen sayımız bir hayli fazlalaştı. Eskilerin branşlarını da unuttum

Kimya... biyokimya...

Eşim de antepli
İnan bana hataydan da zengin mutfağı var
Ben de adanalıyım
Ben bu başı nerelere vursam

Eşim de antepli
İnan bana hataydan da zengin mutfağı var
Ben de adanalıyım
Ben bu başı nerelere vursam

Antep' e hiç gitmedim canım. Eğer dediğin gibiyse hiç gitmeyeyim daha iyi Senin işin zor valla ama maşallah ona rağmen aşırı fazla kilon yok. İnşallah kalan az miktarı da bizimle verip kurtulacaksın.

Bi de diyorum ki hala iyi ki giderken seni çağırmamışlar, iyi ki kalmışsın Bak kalanların hepsi mezun olmak üzere.

@Lafraisee valla uzun zamandır aklım sen de. Gittin yine kayboldun. Bence artık gelmelisin

Listeye girmesen bile faydası olur diye düşünüyorum

Antep' e hiç gitmedim canım. Eğer dediğin gibiyse hiç gitmeyeyim daha iyi Senin işin zor valla ama maşallah ona rağmen aşırı fazla kilon yok. İnşallah kalan az miktarı da bizimle verip kurtulacaksın.
Gitmeeeeeeee... orada yaşasam 100 kilo olurdum
Kebapları muhteşemdir
Nohut dürüm, çiğköfte, beyran, katmer, hele tatlıları... yok yok ben almayayım

Bi de diyorum ki hala iyi ki giderken seni çağırmamışlar, iyi ki kalmışsın Bak kalanların hepsi mezun olmak üzere.
Her şer de bi hayir.her hayırda bi şer vardır derler canım. Bazen istenmemekte hayra vesile oluyormuş demekki..ozman çok üzülmüştüm dışlanmış gibi hissetmiştim ama gitmek isteseydim giderdim yine.ben pek anı değişiklikleri sevmem sanırım oyuzden gitmemişim. İyiki de gitmedim.sizleri tanıdım. Hedefe yaklaştım hamdolsun dağa ne olsun.

Daha yazacağıma dağa yazmışım klavyenin acizliği...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…