süpersin,Eski üyelerin hepsinde fotoğraflarının altında başlangıç kiloları ve güncel kiloları yazıyor. Hatta hedef yazanlarda var. Eskileri oradan takip edebilirsin. Senin için liste işini de hemen hızlandıracağım. Onun da motivasyon sağlayacağına inanıyorum. Ayrıca kişilerin profillerine girip baktığın zaman yazdıkları bütün mesajları görebilirsin. Ama senin de dediğin gibi zamanla alışacaksın.
Ben İngilizce öğretmeniyim. Ankara'da özel bir kolejdeydim de bebek sebebiyle ayrıldım tabi.Sevgili öğretmenlerimiz hem el kaldırsa hem de branşlarını yazsalar ne güzel olur. Öğretmen sayımız bir hayli fazlalaştı. Eskilerin branşlarını da unuttum
Alma. Çünkü olmayınca yemiyorsun. İki haftadır kilo veremiyorsun canım kurallara göre haftaya veremezsen üzgünüm diskalifiye olacaksın. O yüzden çok dikkatli olman lazım. Hem takıma bir vefa borcun var bunu da unutma. Çünkü bu hafta herkes güzel verdi. İlk üçe girebilirdik ama maalesef senin artılar geriye düşürdü bizi. Bunlarda seni motive edemeyecekse daha ne diyeyim artık. Ben sana güveniyorum artık topla kendini.
Olalım olalım bencede :)Kızlar haftaya takım olarak hedefimiz direkt 1. lik tamam mı ? Listede ki herkes ve listeye girecekler bu hafta her zamankinden daha çok dikkat edecek. Bu iki haftanın kötü ortalamasını telafi etmemiz lazım.
kızlar pazartesi kızımın 2 öğretmenini iftara alacam...menü şöyle oluşturdum kafamda sizce nasıl ?
mercimek çorbası
pirinç pilavı
izmir köfte veya patlıcan tava
bulgurlu sarma ve biber dolma
patatesli börek
zetinyağlı barbunya
biber domates patlıcan közleme salata
çoban salata
kiraz ve kavun
şerbetli üstü kremalı bir tatlı tarifi var onu yaparım
ayran / kola
yerinde saymamışsın, artmamışsın da. azalmışsın üstelik
menülerinde ters giden birşeyler mi var acaba?
moral bozma, bardağın dolu tarafından bak. kilon AZALDI!!!
evet canım , azar azar yapacam barbunya mesala çok az yapıp soğuk meze olarak koyacam masaya sarma dolmayıda öyle çok az yapacam zaten bizim evde pirinç pilavı yiyen yok onuda az yapacamAzar azar yap madem çok fazla çeşit var imkanı yok yiyemezsiniz bunları bir hafta
evet canım , azar azar yapacam barbunya mesala çok az yapıp soğuk meze olarak koyacam masaya sarma dolmayıda öyle çok az yapacam zaten bizim evde pirinç pilavı yiyen yok onuda az yapacam
İnş canım bende öyle umut ediyorum seni de tebrik ederim 85 kilo maşallah diyorum 7 leri görürsn artık devamı çorap söküğü gibi gelir inş
sağol canımMenü harika o zaman. Şimdiden afiyet olsun
senin sıkı yönetimini yesinler naif kelebeğim
kızlar pazartesi kızımın 2 öğretmenini iftara alacam...menü şöyle oluşturdum kafamda sizce nasıl ?
mercimek çorbası
pirinç pilavı
izmir köfte veya patlıcan tava
bulgurlu sarma ve biber dolma
patatesli börek
zetinyağlı barbunya
biber domates patlıcan közleme salata
çoban salata
kiraz ve kavun
şerbetli üstü kremalı bir tatlı tarifi var onu yaparım
ayran / kola
niye öyle taksit taksit gönderiyorlar kii.?Off çıldıracam ya koltuklarım hala gelmedi 2bucuk ay fln oldu
Haftaya 2tanesi geliyormus
3hafta sonrada 1tanesi
Kaç aydır bekliyorum yaa
niye öyle taksit taksit gönderiyorlar kii.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?