Tamam ins.kaptan ama benim bugün ilk oruç günüm ondan mı bilmiyorum şimdiden basılı ağrımaya başladı umarım bu ramazan da başarabiliriz. Bende migren var bu arada aç kalmaya gelemiyorum malesef.Rabbim yardım eder ins.Kızlar haftaya takım olarak hedefimiz direkt 1. lik tamam mı ? Listede ki herkes ve listeye girecekler bu hafta her zamankinden daha çok dikkat edecek. Bu iki haftanın kötü ortalamasını telafi etmemiz lazım.
Adana tam bir öğrenci ve memur kenti. Hem güzel hem ucuz... Ben ankarada okudum. Sevemedim yılda 2..3 kere giderim. Hala sevmiyorum. Siteye üye olduğumda adanadaydım. Şimdi hataydayım aslında. Ve burası çok tehlikeli çünkü sofrası muhteşem... kırıkkaleye birkaç kez gitmişliğim var. Adana gibi olamaz tabi.. hele izmir in yanında
evet haklısın kaptanım , bildirim yapamadım çünkü sabitim 70,700 hiç değişiklik yok o yüzden canım sıkıldı ... yarın oruca başlıyorum inşallah oruçta vücüd şaşırır 6lı rakamları görürüm.... bu arada bendeeee seniiii seviyoreeeeeeeeeKızlar ortalamamız çok şükür @Kriziantemcicegi nin almış olduğu nur topu kilolara rağmen 0,30 un altına düşmedi. Bu beni çok mutlu etti çünkü biliyorsunuz ki ortalamanın altına düşünce nota adı altında uyarı alıyoruz. Sildirebilmek için de ilk üçe girmemiz gerekiyor. Geçen hafta 7. olduk bu hafta da büyük ihtimal oralarda bir yerlerde oluruz. Keşke + olmasaydı takımda o zaman çok daha güzel bir ortalamamız olurdu ama sağlık olsun. Haftaya @Kriziantemcicegi nin hatasını telafi edeceğini ve iyi bir rakamla bizi üst sıralara taşıyacağına inanıyorum. Bi de hepinizi seviyorummmmmmm
ada81 seni de seviyorum ama karabatağa bağladın bu aralar bildirim bile yapmadın 6 lı rakam görmek istiyorum senden yeniden.
verilen kilolar +, alınanlar - mi olacak?Kızlar haftaya takım olarak hedefimiz direkt 1. lik tamam mı ? Listede ki herkes ve listeye girecekler bu hafta her zamankinden daha çok dikkat edecek. Bu iki haftanın kötü ortalamasını telafi etmemiz lazım.
Yok cnm ya hiç süper değil daha fazla gidebilirdi
yerinde saymamışsın, artmamışsın da. azalmışsın üstelik
menülerinde ters giden birşeyler mi var acaba?
moral bozma, bardağın dolu tarafından bak. kilon AZALDI!!!
Evet haftaya kadar daha iyi gelicem insallah 76 li biseyler gormek istiyorum bendeBir zamanlar o da 70 li kilolardaydı. Yarışmaya Aralık ayında başlamış 71.6 kilo ile. Ve hedef kilosu 55 e çok az kaldı. Darısı sizlere inşallah.
Gayet güzel canım. haldenlosa dediğim gibi haftaya listeye gireceksiniz inşallah. Daha dikkatli olmanızı istiyorum artık sizlerin.
Bu arada gruptaki herkesin özel diyet günlüğü var mı?
benim var mesela
birbirimizin listelerini takip edeceksek haftalık tablolar hazırlayabiliriz belki. toplu halde haftalık karne gibi olur.
burada tablo hazırlanıyordur değil mi
tablo
hızlı cevap için teşekkür ederim.Aynen canım verilen kilolar + alınanlar - olacak ama düşünce de tam tersi. Veriyoruz sonuçta - olması lazım ama liste kilo vermeye odaklı olduğu için biz + olarak düşünüyoruz. Birincilik için herkesin kilo vermesi ve yüzdelerinin %1' e yakın ya da fazlası olması lazım. Deneme süremiz 2 hafta olduğu için dün başlayanlar bir daha ki cumaya değil de ondan sonraki cuma listeye girecekler. İnşallah girdiğiniz zaman listeye güzel yüzdelerle girersiniz.
Evet canım verdiğin kilonun çok bir önemi yok. İki haftayı mutlaka doldurman gerekli.hızlı cevap için teşekkür ederim.
kaptanımız süpermiş bu arada
o halde bu hafta listede yokum ben
ama niçüün niçüün..
sebebini biliyorum aslında
neyse direkt girebilsem iyi olurdu
peki diyelim ki güzel kilo verdim, o zaman bu hafta hesaplamaya dahil ediliyor muyum
2 hafta kati mi deneme süresi için yani
ne çok sordum değil mi
Bu hafta çok dikkat et cnm gider o hemen
Kızlar ortalamamız çok şükür @Kriziantemcicegi nin almış olduğu nur topu kilolara rağmen 0,30 un altına düşmedi. Bu beni çok mutlu etti çünkü biliyorsunuz ki ortalamanın altına düşünce nota adı altında uyarı alıyoruz. Sildirebilmek için de ilk üçe girmemiz gerekiyor. Geçen hafta 7. olduk bu hafta da büyük ihtimal oralarda bir yerlerde oluruz. Keşke + olmasaydı takımda o zaman çok daha güzel bir ortalamamız olurdu ama sağlık olsun. Haftaya @Kriziantemcicegi nin hatasını telafi edeceğini ve iyi bir rakamla bizi üst sıralara taşıyacağına inanıyorum. Bi de hepinizi seviyorummmmmmm
ada81 seni de seviyorum ama karabatağa bağladın bu aralar bildirim bile yapmadın 6 lı rakam görmek istiyorum senden yeniden.
az önce sonuç paylaşım sayfandaki konuyla ilgili mesajını okudum. zaten gerekli bir önlem. dediğin gibi bi "CE'EE"n deyip gidenler de az değildir.Evet canım verdiğin kilonun çok bir önemi yok. İki haftayı mutlaka doldurman gerekli.Ama zaten şuan takımdasın. Listede adını gördüysen eğer takımı başlayan herkes takımda. Sadece iki ayrı listemiz var. Birisi resmi olarak bizim adımıza yarışan bir liste diğeri de bizim kendi aramızda yarıştığımız listemiz. Listeye girdiğiniz an takımı her yönden olumlu etkilemeniz lazım. O yüzden as listede olmak büyük sorumluluk istiyor. Yeni gelen üyeleri de kısa zamanda tanıyamadığımız için mecburen iki hafta deneme yapmamız gerekiyor. Bu sadece bizim takımın değil yarışmanın genel kurallarından.
Evet kaptan inş telafi edicem..
Tek korkum oruç olunca aç aç yemeğe saldırmamak onun da çaresini eve tatlı almamakla yapmayı düşünüyorum almamak en iyisi
Bu arada gruptaki herkesin özel diyet günlüğü var mı?
benim var mesela
birbirimizin listelerini takip edeceksek daha kolay olabilir
bunu niye yazıyorum
-belki de yeni olduğumdan- gruptakileri takip etmekte zorlanıyorum
*bunun sebebi grubumuzun oldukça aktif olması da pekala mümkün*
mesleki bir alışkanlık da olabilir, her şeyi birarada görme isteği var, istatistiki bir değerlendirme güdüsü de diyebiliriz...
siteye takılırsan alışırsın diyorsanız... onu da denerim
-veya bir üyenin mesajlarını toplu görebiliyor muyuz?
öyle bir imkan varsa, o daha da kolay olur
iki iş yapmış olmayız
teşekkürler öneriler için şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?