Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar haftaya takım olarak hedefimiz direkt 1. lik tamam mı ? Listede ki herkes ve listeye girecekler bu hafta her zamankinden daha çok dikkat edecek. Bu iki haftanın kötü ortalamasını telafi etmemiz lazım.
Tamam ins.kaptan ama benim bugün ilk oruç günüm ondan mı bilmiyorum şimdiden basılı ağrımaya başladı umarım bu ramazan da başarabiliriz. Bende migren var bu arada aç kalmaya gelemiyorum malesef.Rabbim yardım eder ins.

Bende ankara da okudum ve bende sevemedim. Mezun olduktan sonra da gitmedim. Ama öğrenci olmak çok güzel yine olsa yine okurum. Ömrümüz olurda çocuklarımızın okuduğunu görürsek inşallah onlarla yeniden öğrenci olmak yeni bir şeyler öğrenmek istiyorum. Analı kızlı okullu oluruz inşallah

evet haklısın kaptanım , bildirim yapamadım çünkü sabitim 70,700 hiç değişiklik yok o yüzden canım sıkıldı ... yarın oruca başlıyorum inşallah oruçta vücüd şaşırır 6lı rakamları görürüm.... bu arada bendeeee seniiii seviyoreeeeeeeee

gideyim yavaş yavaş akşam yemeğini hazırlayayım hazır olsun kafam rahat olsun

Kızlar haftaya takım olarak hedefimiz direkt 1. lik tamam mı ? Listede ki herkes ve listeye girecekler bu hafta her zamankinden daha çok dikkat edecek. Bu iki haftanın kötü ortalamasını telafi etmemiz lazım.
verilen kilolar +, alınanlar - mi olacak?
hesaplamalardan öyle görünüyor
1. olmak için ortalama kaç kilo vermeliyiz?
% hesap mı daha önemli yoksa?
ben de girdiğim hafta 1. olalım isterim
vay!!! iyi gaza geldim ben

Aynen canım verilen kilolar + alınanlar - olacak ama düşünce de tam tersi. Veriyoruz sonuçta - olması lazım ama liste kilo vermeye odaklı olduğu için biz + olarak düşünüyoruz. Birincilik için herkesin kilo vermesi ve yüzdelerinin %1' e yakın ya da fazlası olması lazım. Deneme süremiz 2 hafta olduğu için dün başlayanlar bir daha ki cumaya değil de ondan sonraki cuma listeye girecekler. İnşallah girdiğiniz zaman listeye güzel yüzdelerle girersiniz.

yerinde saymamışsın, artmamışsın da. azalmışsın üstelik
menülerinde ters giden birşeyler mi var acaba?
moral bozma, bardağın dolu tarafından bak. kilon AZALDI!!!

Geçen hafta kaçamağı oldu. Ayrıca düzensiz bir beslenme şekli var. İnşallah bu hafta uyarılarımı dikkate alıp daha güzel kilolar verecek sağlıklı bir şekilde.

Evet haftaya kadar daha iyi gelicem insallah 76 li biseyler gormek istiyorum bende

Bu arada gruptaki herkesin özel diyet günlüğü var mı?
benim var mesela
birbirimizin listelerini takip edeceksek daha kolay olabilir
bunu niye yazıyorum
-belki de yeni olduğumdan- gruptakileri takip etmekte zorlanıyorum
*bunun sebebi grubumuzun oldukça aktif olması da pekala mümkün*
mesleki bir alışkanlık da olabilir, her şeyi birarada görme isteği var, istatistiki bir değerlendirme güdüsü de diyebiliriz...
siteye takılırsan alışırsın diyorsanız... onu da denerim
-veya bir üyenin mesajlarını toplu görebiliyor muyuz?
öyle bir imkan varsa, o daha da kolay olur
iki iş yapmış olmayız

teşekkürler öneriler için şimdiden

Son düzenleme:

Tablo hazırlamayı düşünüyordum hatta bir ara ufak bir tablo yaptım ama bir kaç hafta önce ama sınavlarım vardı. İlgilenemedim tablo işiyle. En kısa zamanda güzel bir tabloyla dönerim aranıza. İşlerim yoğun biraz onları hafifletir hafifletmez güzel fikirlerim var. Benim diyet günlüğüm var ama yarışmaya başlamadan açmıştım. Şimdi de orayı koruma amaçlı kullanmayı düşünüyorum. Takıma zaman ayırmak daha önemli bence. Çünkü burada yarışıyoruz ve bu en büyük motivasyon kaynağı. Tabi ki sen orada da aynı anda devam edebilirsin.

hızlı cevap için teşekkür ederim.
kaptanımız süpermiş bu arada
o halde bu hafta listede yokum ben
ama niçüün niçüün..
sebebini biliyorum aslında
neyse direkt girebilsem iyi olurdu
peki diyelim ki güzel kilo verdim, o zaman bu hafta hesaplamaya dahil ediliyor muyum
2 hafta kati mi deneme süresi için yani
ne çok sordum değil mi

Evet canım verdiğin kilonun çok bir önemi yok. İki haftayı mutlaka doldurman gerekli. Ama zaten şuan takımdasın. Listede adını gördüysen eğer takımı başlayan herkes takımda. Sadece iki ayrı listemiz var. Birisi resmi olarak bizim adımıza yarışan bir liste diğeri de bizim kendi aramızda yarıştığımız listemiz. Listeye girdiğiniz an takımı her yönden olumlu etkilemeniz lazım. O yüzden as listede olmak büyük sorumluluk istiyor. Yeni gelen üyeleri de kısa zamanda tanıyamadığımız için mecburen iki hafta deneme yapmamız gerekiyor. Bu sadece bizim takımın değil yarışmanın genel kurallarından.

Evet kaptan inş telafi edicem..
Tek korkum oruç olunca aç aç yemeğe saldırmamak onun da çaresini eve tatlı almamakla yapmayı düşünüyorum almamak en iyisi

az önce sonuç paylaşım sayfandaki konuyla ilgili mesajını okudum. zaten gerekli bir önlem. dediğin gibi bi "CE'EE"n deyip gidenler de az değildir.
Sonuçta takım içinde yarışıyorsak no problemo, amaç motive olmak, birinci-ikinci olmak değil. ama devamlılık için derece de önemli anladığım kadarıyla, o da ekstradan motivasyon sebebi.

kolay gelsin tatlım

Evet kaptan inş telafi edicem..
Tek korkum oruç olunca aç aç yemeğe saldırmamak onun da çaresini eve tatlı almamakla yapmayı düşünüyorum almamak en iyisi

Alma. Çünkü olmayınca yemiyorsun. İki haftadır kilo veremiyorsun canım kurallara göre haftaya veremezsen üzgünüm diskalifiye olacaksın. O yüzden çok dikkatli olman lazım. Hem takıma bir vefa borcun var bunu da unutma. Çünkü bu hafta herkes güzel verdi. İlk üçe girebilirdik ama maalesef senin artılar geriye düşürdü bizi. Bunlarda seni motive edemeyecekse daha ne diyeyim artık. Ben sana güveniyorum artık topla kendini.

Eski üyelerin hepsinde fotoğraflarının altında başlangıç kiloları ve güncel kiloları yazıyor. Hatta hedef yazanlarda var. Eskileri oradan takip edebilirsin. Senin için liste işini de hemen hızlandıracağım. Onun da motivasyon sağlayacağına inanıyorum. Ayrıca kişilerin profillerine girip baktığın zaman yazdıkları bütün mesajları görebilirsin. Ama senin de dediğin gibi zamanla alışacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…