Aynen canim banada hayal oldu 65 veya altini gorsem dunyalar benim olacakAyyy masallah 62 bile bana hayal
Cok guzel canim karbonhidrat ve tatli hic yok superr22 mayis menum
Sahur
2 has yumurta
1 kk peynir
4 5 domates
Iftar
Burgdayli tavuklu corba
4 bulgurlu sarma
3 kasik dom salatasi
Su 2 yi gecer
Cayin yanina da kuru uzum yerim
Guzelmis canim afiyet olsunİyi akşamlar hanımlar
Sabah,1030
2 dilim ekmek (büyük bir dilim)
1,haşlanmış yumurta
Domates salatalık kapya biber
Sade sütlü Türk kahvesi
Öğlen 1600
1 su bardağı ayran
1 kase yoğurt
Akşam,1900
1 kepçe yoğurt çorbası
2 tane içli köfte
Bol salata....
Misafirlikteydim.. Öğlen yemekte yemedim..
Cok guzel canim menunu begendim yalniz kaptanimiz tam kaptan valla banada bir ayar cektiBugünkü menum
Sahur 1 de
2 kaşe çorba
Cay
İftar 8 buçukta
1 kaşe çorba
1 tabak kuru fasulye
Salata
Yoğurt
(Kaptan bana kızma ama akşamki sutlacin üstünden pirincsiz kısmından birkaç kaşık yedim pirinçlerini yemedim.şekere gelince de çok az şekerli yapmıştım sutlaci.çocuklara çok şekerli alıştırmamaya çalışıyorum oyuzden.)
Şu 2lt
Spor 30dk.yürüyüş
30dk.pilates
LAydLiNe
Menuler cok iyi yalniz kizlar masallah afiyet olsun canim22 Mayıs menü
Sahur
Yeşil çay
Bir domates
Bir salatalık
2 Biber
Maydanoz
Eski kaşar
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
2 dilim tepsi kebabı ( 4-5 köfte kadardır)
Bir yemek kaşığı yoğurt
Saat 21:00
Filtre kahve sütlü
2,5 litre su
15 dakikada leslie yapacağım.
Harika olmus canim sahurda yedigin nanenin faydasini gordunmu hic susuzlugu dindirir ferahlatir falan diye duymustum daSelam kizlar sporumu yaptim geldim
Sahur
1 haslama yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates maydanoz nane
Iftar 20.10
1 kase yayla corba
2 yk firinda patlican biber
Salata
30 dk yuruyus
1 litre su
22 mayıs
03.20 sahur
7 zeytin 1 incir
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 parça tuzsuz çökelek
20.20 iftar
1 kase tarhana
1 tabak patlıcan yemeği
Cacık
Yarım simit
5-6 tane çilek
2 litre su
40 dk yürüyüş
teşekkür ederim canımAfiyet olsun allah kabul etsin cnm
Canım geç oldu cevap için ama sen oruç tutmadığın için o saatte yemek senin zararına olurdu. Görüyorum ki yememişsin. İyi de etmişsin. Ama normal öğünlerinde köfteci yusuftan yiyebilirsin. Köftesi, salatası ve yoğurdu güzel oluyor. Bunların dışındakiler cıss zaten.LAydLiNe imm bide birşey sorucam köfteci yusufa gitsem ezan 20.20 gece okunuyor bugün öyle yesem saatim çok geç olur mu
22.05.2018/DiyetisyenListesi
09:30 = 1 yumurta,1 kk peynir, 6 y.zeytin,1 d. Çavdar ekmek
12:00 = 6 adet y.erik (ufak)
13:00 = 2 yumurtadan omlet (1y.k zytnyg) 1kk peynir,3 dilim ç. ekmek
16:00 = 10 tane erik (ufak) 2 Galeta 4 kuru kayısı
18:00 = 4-5 y.k bulgur pilavı, 4-5 y.k yoğurt
2.5 lt su, şekersiz bitki çayı, biraz spor hareketleri sabah ve akşam
Pazara ve markete gidicem yürüyüş olur.LAydLiNe Çok yedim moralim çok bozuk
Patates kızartmasının tadına bakmasan süper olurdu. Bize böyle küçücük görünüyor ama kilo verme aşamasında yediğimiz bir lokma dahi çok önemli. Maşallah ilk haftanda çok güzel gitmiş hem de yağdan gitmiş. O yüzden kararlı ol ve ağzına lokmasını bile sürme hiç bir yasaklı yiyeceğin. Ben çok canım çektiği zaman sadece kokluyordumBugün ki menum (diyetisyen menüsü)
Sabah 10:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 domates,1 salatalık
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 15:00 (diyetisyen kontrolden 3 saat önce yemeği içmeyi kes dediği için geç oldu)
Tavuk döner
4/1 den daha ufak lavas
Salata, ayran
Patates kızartması vardı sadece tadına baktım.
Öğlen gecikince ara yapmadım
Akşam 19:00
7 kaşık kabak yemegi
4 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
22:00
1 bardak süt
3 litre su daha da içerim
45 dk yürüyüş
LAydLiNe
Ben sana ne diyorum otuz kere spora yüklenme, hem bacağın hem ayağın sıkıntılı ona rağmen abartıyorsun. Hiç bir şeyin ortasını bulamıyorsun Cankız. Ya az yiyorsun, ya çok yiyorsun. Ya hiç spor yapmıyorsun ya da abartıyorsun. 1 saat yürüyüşün üzerine ip atlanır mı? Bir de topuk dikenin var. Kendine gel lütfen.Bugünkü menüm
Sabah 10.30da
1bardak süt
Öğlen 12.30da
1tane simit
Kahve
Ara 6tane kiraz
Akşam 17 de
Yarım tabak patlıcan kavurması
Yarım kase yoğurt
Salata
2bucuk litre su
1saat yürüyüs
200 ip atlama ölüyorummmmmmm
LAydLiNe
Canım onunla senin bünyen bir değil ki. Aranızda 15 kiloya yakın fark var. O yüzden kendini kimseyle kıyaslama lütfen.Yaaa aglicam ben çok yiyorum sen çok az yiyorsunnmaşallah acikmiyormusunn
Güzel olmuş canım yine menün. Afiyet olsun.22 mayis menum
Sahur
2 has yumurta
1 kk peynir
4 5 domates
Iftar
Burgdayli tavuklu corba
4 bulgurlu sarma
3 kasik dom salatasi
Su 2 yi gecer
Cayin yanina da kuru uzum yerim
Tatlım şimdi evinde değilsin diye çok üzerine gitmek istemiyorum ama yanlışlarını söylemem gerekiyor. Öncelikle kahvaltı saatin çok geç. Ekmeğin ne ekmeği olduğunu yazmayı unutma lütfen. Kahvaltın güzel olmuş eğer ekmek yasaklı ekmeklerden değilse. Öğle yemeği yememişsin o kötü olmuş. Akşamın saati bu kez güzel. İçli köfte olmamış ama diğer zararlı yiyeceklerden daha iyidir diye düşünüyorum. Bu gün düne göre daha iyi. Evine döndüğün zaman daha güzel menülerinin olacağına inanıyorum. Suyu yazmamışsın?İyi akşamlar hanımlar
Sabah,1030
2 dilim ekmek (büyük bir dilim)
1,haşlanmış yumurta
Domates salatalık kapya biber
Sade sütlü Türk kahvesi
Öğlen 1600
1 su bardağı ayran
1 kase yoğurt
Akşam,1900
1 kepçe yoğurt çorbası
2 tane içli köfte
Bol salata....
Misafirlikteydim.. Öğlen yemekte yemedim..
Hadi bu son olsun bir şey demiyorum ama yemesen de olurdu. Sporun çok güzel.Bugünkü menum
Sahur 1 de
2 kaşe çorba
Cay
İftar 8 buçukta
1 kaşe çorba
1 tabak kuru fasulye
Salata
Yoğurt
(Kaptan bana kızma ama akşamki sutlacin üstünden pirincsiz kısmından birkaç kaşık yedim pirinçlerini yemedim.şekere gelince de çok az şekerli yapmıştım sutlaci.çocuklara çok şekerli alıştırmamaya çalışıyorum oyuzden.)
Şu 2lt
Spor 30dk.yürüyüş
30dk.pilates
LAydLiNe
Harika o zaman çok etkilememiş sütlaç seni. Az kaldı biraz daha sabret mezun olunca daha güzel olacak her şey.Bu arada kılona bak demiştin iftardan önce kaptan baktım 56.9 çıktım.pazartesi 57.4 tu..ama tabi gram olarak değişiklikler olabiliyor ödeme yada wc ye bağlı.
Sahuruna keşke bir tane de haşlanmış yumurta ekleseydin canım. Onun haricinde çok güzel afiyet olsun. Nereliydin sen? Tepsi kebabı gördüm de merak ettim.22 Mayıs menü
Sahur
Yeşil çay
Bir domates
Bir salatalık
2 Biber
Maydanoz
Eski kaşar
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
2 dilim tepsi kebabı ( 4-5 köfte kadardır)
Bir yemek kaşığı yoğurt
Saat 21:00
Filtre kahve sütlü
2,5 litre su
15 dakikada leslie yapacağım.
Kendini eminim çok hafiflemiş hissediyorsundur.Eskiden bende ramazanda hiç kilo veremezdim ama şimdi farkettim ki eskiden tıka basa yerdim aç kalıcam diye.hiç hareket etmezdim oruçluyum diye yatar kalkar otururdum.ama şimdi öyle mi.simdi hem yediklerime dikkat ediyorum hemde spor ve yürüyüşümü yapıyorum hamdolsun.inş. güzel kilo veririz bu ramazanda.
Tatlım yaaaa ben sana cidden üzülüyorum. Çok yanlış bir beslenme şekli. Sahur yapmadığın için iftara yükleniyorsun bu da kısır bir döngüye sebep oluyor. Bu akşam iftarda lütfen az ye. Sahura yer kalsın. Su çok az.Bugun menu
Sahur yok
Iftar
2 biber dolma minik (bulgurlu )
4 sarma
Semizotlu salata
Patlican kozleme salata
9 kiraz
1 ısırık pide
1.5 lt su icildi....LAydLiNe
Spor yok
22 mayis listem
Sahur 2.30
1 haslanmis yumurta
Karpuz
2 3 parca mucver
Cay
1 litre su
İftar 20.26
1 kase sehriye çorbası
1 tabak bulgur pilavi
Salata
1 bucuk litre su
Ve bi tanecik ufak elmali pasta
Menün çok güzel canım ama artık çayına şeker atmayı bırak lütfen. Şekersiz içmeye çalış emin ol kısa zamanda alışacaksın. Ben diyete ilk başladığım zaman 1 çay bardağına 3 bir kupaya da 6 tane kesme şeker atan bir insandım. Azaltmadım bile birden bire kestim. İlk zamanlar çok zor geldi ama şimdi de imkanı yok şekerli içemiyorum ne çayı ne kahveyi.Sahur
1etli yumurta
3zeytin
Domates
1bardak sut
Iftar
1kase corba
1karniyarik
Bol salata
Ara22.00
1bardak cay tek seker
Su 2lt.
LAydLiNe
Aynen canım. Çok bilinçsizce tüketiliyor ama ciddi zararlar veriyor sonra onlarsız ihtiyacını gideremez oluyorsun. O yüzden at onu bence hem son kullanma tarihine bak o kadar uzun dayanmaz sanırımMuzda potasyum var, kramplara karşı iyi gelen
bir ara reformer pilatese gidiyordum, ayaklarıma sık sık kramp girdiği için spor hocam önermişti
işe yarıyor
sinameki içeren form çaylarından mı bahsediyorsun zararlı diye?
bendeki çayda var. inanmayacaksın en az 4 yıl olmuştur 1 kutuyu, hala bitmedi. ne kadar içtiğimi sen anla
benim favori çayım- baştacı tabi ki siyah çay, o ayrı- yaseminli yeşil çay ve sinirotu çayı... diğerlerini sevmiyor ben
Valla baştan pazarlık yapalım kızarım ben. Şimdiye kadar yediklerimiz yüzünden kilo aldık ve şimdi vermeye çalışıyoruz ki senin ki önemli bir nedenden dolayı verilmiş bir karar. Şeker hastalığından korkuyorsun ve browni yiyorsun. Eşin şimdi browni yese ona kızmaz mısın? Benim annem şeker hastası o yese ben kıyameti kopartırım. Hiç değilse ideal kilona gelene kadar sabret. Sonra canın istediği zaman azar azar yersin. Ama bu süreçte baştan söyleyeyim kızarım. Sana daha da çok kızarım. Öğleyle akşamın arası çok açık olmuş. Akşam güzel olmuş ama sadece saati geç. O 15 tane yer fıstığı da cuma günü seni arkandan kovalayacak haber olsun.listem gelsin
9.00
1 kase yoğurt, 1/2 muz+1/2 elmadan oluşan smoothie
13.00
tavuklu bulgur köfteli çorba
(sen o kadar bulgur şişiriyor de sabah, öğlen de git bulgur ye..)
15.30
1 browniminisinden
kızmaca yok kaptan, ben arada küçük kaçamak yapmazsam çok kötü patlıyor sonra. tecrübeyle sabit
17.30
1/2 yeşil elma (eşimden ikram)
20.00
okuldan geç döndüğümüzden, yemek yapamadık, kahvaltı sofrası kurduk mecburen
1 dilim tb ekmek
1 dilim dukan ekmek
3 kk kadar 2 defa kaynar sudan geçirilmiş keçi peyniri
2 sk kadar çökelek salatası (yağsız)
5 zeytin
çok mu yemişim
asıl darbe geliyor
21.00
15 tane yer fıstığı
su: 2 L
yemeği geç yiyince spor yapamadım,
boğuşmak zorunda olduğum sınav kağıtları vardı
dolayısıyla yatmadan yapabilirsen biraz dumbıl ile çalışmaya çalışacağım
Yiyebilirsin canım bulgurlu sonuçta. Listende yok ama 3 tanenin bir sakıncası olmaz.Hayırlı sahurlar kızlar
Akşam eşimin is arkadaşının annesi ufak bir tencere sarma sarmış göndermış. Akşam yememek için zor tuttum kendimi. Sahurda yedim 3 tane. Bulgurlu idi ve cok acı. Bugün bunun için ekstra spor yapacağım artik
Günaydın kızlar. Kizicigim da uyumuş yeni kalktik biz.
Merhaba 13. Takımın fit guzel hatunlari))
Canım geç oldu cevap için ama sen oruç tutmadığın için o saatte yemek senin zararına olurdu. Görüyorum ki yememişsin. İyi de etmişsin. Ama normal öğünlerinde köfteci yusuftan yiyebilirsin. Köftesi, salatası ve yoğurdu güzel oluyor. Bunların dışındakiler cıss zaten.
Çok güzel bir menü canım afiyet olsun. Çok yememişsin gayet güzel yemişsin. Çok yediğin zaman ben seni uyarırım merak etme. Bir de bana buradan ulaşamadığın zaman diğer taraftan yazabilirsin.
Patates kızartmasının tadına bakmasan süper olurdu. Bize böyle küçücük görünüyor ama kilo verme aşamasında yediğimiz bir lokma dahi çok önemli. Maşallah ilk haftanda çok güzel gitmiş hem de yağdan gitmiş. O yüzden kararlı ol ve ağzına lokmasını bile sürme hiç bir yasaklı yiyeceğin. Ben çok canım çektiği zaman sadece kokluyordumŞaka felan yapmıyorum ciddi ciddi ekmeği, pideyi koklayıp bıraktığımı biliyorum. Sonuçta ben kazandım ve şuan koklamakla kalmayıp yiyebiliyorum
Ben sana ne diyorum otuz kere spora yüklenme, hem bacağın hem ayağın sıkıntılı ona rağmen abartıyorsun. Hiç bir şeyin ortasını bulamıyorsun Cankız. Ya az yiyorsun, ya çok yiyorsun. Ya hiç spor yapmıyorsun ya da abartıyorsun. 1 saat yürüyüşün üzerine ip atlanır mı? Bir de topuk dikenin var. Kendine gel lütfen.Menün güzel bu arada ama illaki beni kızdıracak bir şey buluyorsun valla aferin sana
Canım onunla senin bünyen bir değil ki. Aranızda 15 kiloya yakın fark var. O yüzden kendini kimseyle kıyaslama lütfen.
Güzel olmuş canım yine menün. Afiyet olsun.
Tatlım şimdi evinde değilsin diye çok üzerine gitmek istemiyorum ama yanlışlarını söylemem gerekiyor. Öncelikle kahvaltı saatin çok geç. Ekmeğin ne ekmeği olduğunu yazmayı unutma lütfen. Kahvaltın güzel olmuş eğer ekmek yasaklı ekmeklerden değilse. Öğle yemeği yememişsin o kötü olmuş. Akşamın saati bu kez güzel. İçli köfte olmamış ama diğer zararlı yiyeceklerden daha iyidir diye düşünüyorum. Bu gün düne göre daha iyi. Evine döndüğün zaman daha güzel menülerinin olacağına inanıyorum. Suyu yazmamışsın?
Hadi bu son olsun bir şey demiyorum ama yemesen de olurdu. Sporun çok güzel.
Harika o zaman çok etkilememiş sütlaç seni. Az kaldı biraz daha sabret mezun olunca daha güzel olacak her şey.
Sahuruna keşke bir tane de haşlanmış yumurta ekleseydin canım. Onun haricinde çok güzel afiyet olsun. Nereliydin sen? Tepsi kebabı gördüm de merak ettim.
Kendini eminim çok hafiflemiş hissediyorsundur.
Tatlım yaaaa ben sana cidden üzülüyorum. Çok yanlış bir beslenme şekli. Sahur yapmadığın için iftara yükleniyorsun bu da kısır bir döngüye sebep oluyor. Bu akşam iftarda lütfen az ye. Sahura yer kalsın. Su çok az.
Kaçamaksız bir menü gördüğüm zaman senden çok mutlu oluyorum valla. Ama mutlaka bir nazarlık ekliyorsun menüye.
Menün çok güzel canım ama artık çayına şeker atmayı bırak lütfen. Şekersiz içmeye çalış emin ol kısa zamanda alışacaksın. Ben diyete ilk başladığım zaman 1 çay bardağına 3 bir kupaya da 6 tane kesme şeker atan bir insandım. Azaltmadım bile birden bire kestim. İlk zamanlar çok zor geldi ama şimdi de imkanı yok şekerli içemiyorum ne çayı ne kahveyi.
Aynen canım. Çok bilinçsizce tüketiliyor ama ciddi zararlar veriyor sonra onlarsız ihtiyacını gideremez oluyorsun. O yüzden at onu bence hem son kullanma tarihine bak o kadar uzun dayanmaz sanırım
Valla baştan pazarlık yapalım kızarım ben. Şimdiye kadar yediklerimiz yüzünden kilo aldık ve şimdi vermeye çalışıyoruz ki senin ki önemli bir nedenden dolayı verilmiş bir karar. Şeker hastalığından korkuyorsun ve browni yiyorsun. Eşin şimdi browni yese ona kızmaz mısın? Benim annem şeker hastası o yese ben kıyameti kopartırım. Hiç değilse ideal kilona gelene kadar sabret. Sonra canın istediği zaman azar azar yersin. Ama bu süreçte baştan söyleyeyim kızarım. Sana daha da çok kızarım. Öğleyle akşamın arası çok açık olmuş. Akşam güzel olmuş ama sadece saati geç. O 15 tane yer fıstığı da cuma günü seni arkandan kovalayacak haber olsun.
Yiyebilirsin canım bulgurlu sonuçta. Listende yok ama 3 tanenin bir sakıncası olmaz.
Kızlar yaaaa sanırım benim oruç bugün boşa gidecek inşallah ezanı bekler ama önden gelen ağrılar beklemeyeceğini gösteriyor
Merhaba 13. Takımın fit guzel hatunlari))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?