- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Tebrik ederim canım çok güzel kilo almamışsın ve tartıdaki rakamın değişmiş umarım daha güzel sonuçlarla eksilerin hep devam ederBen de vereyim bilgilerimi
Geçen cuma 62.7
bu cuma 62.5
fark -0.5
%0.8
Deneme süreniz iki hafta canım. O yüzden haftaya gireceksiniz inşallah ana listeye.Evet inşallah bu haftada öyle olurBiz listeye ne zaman giriyoruz acaba şuan verdiğimiz kilolar grubun ortalamasıni etkiliyor mu
Günaydın canım. Hoş geldin. Keşke giderken haber verseydin şu yüzden gelemiyorum diye. Senden sonra çok üye çağırdım. Tabii ki bizimle devam edebilirsin ama listeye girme süren bir süre uzayabilir. Tamam dersen yeniden hoş geldin aramıza.Günaydın kızlar ben tekrar sızınle deval edebılır miyim çünkü tartma pil alamadım bı turlu yeni aldığım için gelebiliyorum katılamadım kilomu bilmediğim için girmek içimden gelmiyordu şimdi tekrar de devam etmek istiyorumLAydLiNe
Maşallah canım çok güzel gitmiş. Bu hafta listedesin artık. Senden ve B Ballarin annesi nden paylaşımlarınızı biraz daha artırmanızı istiyorum. Lütfen bu uyarımı dikkate alınGunaydin arkadaslar
Gecen cuma 79.2
Bu cuma 77.3
Fark -1.9
%2.40
Bu haftaki hedefim en az 1kg di cok sukur oldu
Üzme canım kendini. Neden böyle olduğunun sebebini biliyoruz. Bir de evde mi tartıldın? Başka yerde mi? Biliyorsun farklı tartılar farklı sonuçlar çıkartıyor. Haftaya senden iyi bir performans bekliyorum inşallah.Ben de vereyim bilgilerimi
Geçen cuma 62.7
bu cuma 62.5
fark -0.5
%0.8
Tebrik ederim canim olsun az olsun yalniz tekrar bir kontrol et istersen cunku bir yanlislik varBen de vereyim bilgilerimi
Geçen cuma 62.7
bu cuma 62.5
fark -0.5
%0.8
Deneme süreniz iki hafta canım. O yüzden haftaya gireceksiniz inşallah ana listeye.
Günaydın canım. Hoş geldin. Keşke giderken haber verseydin şu yüzden gelemiyorum diye. Senden sonra çok üye çağırdım. Tabii ki bizimle devam edebilirsin ama listeye girme süren bir süre uzayabilir. Tamam dersen yeniden hoş geldin aramıza.
Maşallah canım çok güzel gitmiş. Bu hafta listedesin artık. Senden ve B Ballarin annesi nden paylaşımlarınızı biraz daha artırmanızı istiyorum. Lütfen bu uyarımı dikkate alın
Üzme canım kendini. Neden böyle olduğunun sebebini biliyoruz. Bir de evde mi tartıldın? Başka yerde mi? Biliyorsun farklı tartılar farklı sonuçlar çıkartıyor. Haftaya senden iyi bir performans bekliyorum inşallah.
Olurmu hic oyle canim daha neler sonucta almamis ve eksidesin daha nolsun haftaya daha sıkı hazirlanirsin tebrik ederimGunaydin kizlar herkes muthis kilolar vermis herkesi tebrik ediyorum muthissiniz ve grubun yuz karasi benim sanirim cok uzgunum
gecen hafta 69.0
Bu hafta 68.6
Fark 400 gram
Tebrik ederim canım umarım eksilerin bol bol devam eder daha iyi olacağına inanıyorumGunaydin kizlar herkes muthis kilolar vermis herkesi tebrik ediyorum muthissiniz ve grubun yuz karasi benim sanirim cok uzgunum
gecen hafta 69.0
Bu hafta 68.6
Fark 400 gram
Tebrik ederim canim olsun az olsun yalniz tekrar bir kontrol et istersen cunku bir yanlislik var
Allah rahmet eylesin basiniz sagolsun canimAslında aynı şeyi ben de düşündüm
Tartı farklı...
Gelecek cuma daha iyi olacak
Bu arada ben pazara kadar çok giremeyebilirim siteye
Babamın 1. Ölüm yıldönümünü bugün
Bu nedenle çok kalabalık bir ortamda olacağım
Tüm kardeşler biraraya geliyoruz
Mevlit vb
Karalisteye alınmam umarım
Tebrik ederim canım sonuç olarak kilo vermişsin ama bizim kilolarımız fazla olduğu için herkesten daha fazla eksi kilomuz oluyor ilk etapta umarım bu hafta daha güzel sonuçlar alırsın kaçamaksız tabikiTekrar günaydın kızlar
G.H : 120.0
B.H: 119.5
Fark : 0.5
% 0.4
Hedef : 118
Kaçamak yaparsan Nisa Hanım kilolardan kaçamazsın
Günaydın canım. Az uz ama gitmiş bir şekilde. Bu senin dönüm noktan olsun artık kendine gel olur mu? Artık her gün seni burada görmek istiyorum. Bu akşamdan itibarende menülerini yaz lütfen.Gunaydin kizlar herkes muthis kilolar vermis herkesi tebrik ediyorum muthissiniz ve grubun yuz karasi benim sanirim cok uzgunum
gecen hafta 69.0
Bu hafta 68.6
Fark 400 gram
Haber verdiğin zaman problem olmaz canım. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah babanın. Ama her akşam menü yaz lüften.Aslında aynı şeyi ben de düşündüm
Tartı farklı...
Gelecek cuma daha iyi olacak
Bu arada ben pazara kadar çok giremeyebilirim siteye
Babamın 1. Ölüm yıldönümünü bugün
Bu nedenle çok kalabalık bir ortamda olacağım
Tüm kardeşler biraraya geliyoruz
Mevlit vb
Karalisteye alınmam umarım
Görmemişlerdir canım öyle düşünme hemen
Günaydın canım. Şükür gitmiş ama çok az gitmiş. Haftaya daha iyi olması lazım. Bu akşamdan itibaren menü yazmaya yeniden başla canım.Tekrar günaydın kızlar
G.H : 120.0
B.H: 119.5
Fark : 0.5
% 0.4
Hedef : 118
Kaçamak yaparsan Nisa Hanım kilolardan kaçamazsın
Tersten okuyup gecmis yapiyorum
Saol tatlım inşaallah .bu arada 2 li haneler in hayırlı daim olsunTebrik ederim canım sonuç olarak kilo vermişsin ama bizim kilolarımız fazla olduğu için herkesten daha fazla eksi kilomuz oluyor ilk etapta umarım bu hafta daha güzel sonuçlar alırsın kaçamaksız tabiki
Günaydın hanımlar
Tartılrım 76.6 çıktım geçen hafta 75.5 dim.
Burada ailemin evimde açıklamak istemediğim bir takım sorunlar var. Sonra fark ettim ki benim üzüntü ile baş etme yöntemim yemek yemek...
Yedikçe mutlu oluyorum yedikçe kimsenin bana dokunamayacağı bir fanus yaratıyorum ve orada kalıyorum.Bu beni daha da üzüyor daha çok yememe sebeb oluyor...işte bu zamanlarda genelde yemediğim paketli gıdaları ve bol karbonhidrat tüketiyorum.yedikçe mutlu oluyorum sonra mutsuz oluyorum mıtsuzluğumu gene yiyerek kapatıyorum..işte bana olan bu dönemlerde oluyor...çünkü genel anlamda sağlıklı besleniyorum ve az yiyorum ama hayatımda bir sorun olduğunda kendimi bu kısır döngüde buluyorum.....benim buna bir çare hal bulmam gerekiyor....
Tmm kaptanım zaten misafirler kv geçti bende anneme geçicem. İftara bile gitsem sofraya oturunca yazıcam menüyü mutlakaGünaydın canım. Az uz ama gitmiş bir şekilde. Bu senin dönüm noktan olsun artık kendine gel olur mu? Artık her gün seni burada görmek istiyorum. Bu akşamdan itibarende menülerini yaz lütfen.
Haber verdiğin zaman problem olmaz canım. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah babanın. Ama her akşam menü yaz lüften.
Görmemişlerdir canım öyle düşünme hemen
Günaydın canım. Şükür gitmiş ama çok az gitmiş. Haftaya daha iyi olması lazım. Bu akşamdan itibaren menü yazmaya yeniden başla canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?