Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım olsun önümüzdeki zamanlarda verirsin inşallah tabi bunun için hepimizin dikkat etmesi gerekiyor. Bende mutsuzken mutluyken heyecanlandigimda kızdığımda surekli olarak paketli abur cubur kola aklına ne geliyor browni ve bunlardan 1 tane değil 1 poşeti oturur yerdim yemek yemezdim abur cuburla karnımı doyururdum. Sonuç ne oldu biliyor musun bir gün tartıya çıktım ve tam 103 kg gördüm hatta küsürude vardi. Simdi düşün bu kiloları görmek ister misin? Bir zamanlar 54 kg ken ben resmen toplamda bu zamana kadar 50 kg aldim tabi bir anda değil 5-6 yil içinde. Ve 50 kgmin 23 kilosunu sadece son 2 senede aldım. Eğer benim gibi olmak istemiyorsan az çok ne yiyorsan hazır gıda olarak vazgeçmen gerek. 1 haftadır anladım ki aslında bunlara ihtiyacım yokmuş benim kendimi sartladim. Yediğin zararlı olarak ne varsa yemek istediğinde ben geleyim aklına düşün. Eminim böyle olmak istemezsin. Ben inanıyorum biz yapabiliriz. Sen başarabilirsin. Umarım hayatin şuandan çok çok güzel huzurlu ve istediğin gibi olur. Kendine değer ver geç olmadan sen yapabilirsin

Gunaydin kizlar herkes muthis kilolar vermis herkesi tebrik ediyorum muthissiniz ve grubun yuz karasi benim sanirim cok uzgunum
gecen hafta 69.0
Bu hafta 68.6
Fark 400 gram
canım , katılımların azaldı biraz daha sık gelmeye çalış daha çok motive olursun ) az gitmiş diye düşünme gitmiş şükür )

başınız sağ olsun canım , mekanı cennet olsun ...

tekrar hoşgeldin canım aramıza , motivasyon için katılım şart elinden geldiğince burlarda ol emi

Tebrik ederim canim bende kac yildir 60lari bir goremedim 70lerden kurtulmak istiyorum darisi basima
inşallah canım , en kısa zamanda ulaşırsın bidaha 7leri hiç görmezsin.. lanetli 7ler diyorum ben ayyy bi yapıştı mı gitmiyor valla.... ben kızıma hamile kalmadan önceki kiloma dönemedim daha kızım 5 yaşında bu arada

Tamam kaptancımm cok teşekkürler liste onemlı ama motıve daha onemli inş motıvemı saglayabılırım tekrar

yeni gelen profillerinde resim olmayan arkadaşlar sizlerden bişey rica edebilirmiyim.... profilinize bi çiçek bişey resim ekleseniz etiketlerken daha kolay bulunuyor açıkcası ben profil resmi yoksa ismide zorsa hiç etiketlemiyorum geçiyorum öyle... resimden tanıyalım sizleri nerdersiniz ?

Ay üye olduğumdan beri uğraşıyorum bir türlü resim ekleyemedim nasıl yapicam ne yoruma ne avatara resim eklenmiyor dosya yükle tikliyorum hiçbirşey çıkmıyor

Ay üye olduğumdan beri uğraşıyorum bir türlü resim ekleyemedim nasıl yapicam ne yoruma ne avatara resim eklenmiyor dosya yükle tikliyorum hiçbirşey çıkmıyor
canım resim boyutu büyüktür ondan olabilir , birde bende telde iki bölüm var belgeler bölümünden değil dosyalar bölümünden girince yükleyebiliyorum ....sadece telden mi giriyorsun ? eğer masa üstü laptop varsa oradan daha kolay olur yüklemen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…