- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Canım olsun önümüzdeki zamanlarda verirsin inşallah tabi bunun için hepimizin dikkat etmesi gerekiyor. Bende mutsuzken mutluyken heyecanlandigimda kızdığımda surekli olarak paketli abur cubur kola aklına ne geliyor browni ve bunlardan 1 tane değil 1 poşeti oturur yerdim yemek yemezdim abur cuburla karnımı doyururdum. Sonuç ne oldu biliyor musun bir gün tartıya çıktım ve tam 103 kg gördüm hatta küsürude vardi. Simdi düşün bu kiloları görmek ister misin? Bir zamanlar 54 kg ken ben resmen toplamda bu zamana kadar 50 kg aldim tabi bir anda değil 5-6 yil içinde. Ve 50 kgmin 23 kilosunu sadece son 2 senede aldım. Eğer benim gibi olmak istemiyorsan az çok ne yiyorsan hazır gıda olarak vazgeçmen gerek. 1 haftadır anladım ki aslında bunlara ihtiyacım yokmuş benim kendimi sartladim. Yediğin zararlı olarak ne varsa yemek istediğinde ben geleyim aklına düşün. Eminim böyle olmak istemezsin. Ben inanıyorum biz yapabiliriz. Sen başarabilirsin. Umarım hayatin şuandan çok çok güzel huzurlu ve istediğin gibi olur. Kendine değer ver geç olmadan sen yapabilirsinGünaydın hanımlar
Tartılrım 76.6 çıktım geçen hafta 75.5 dim.
Burada ailemin evimde açıklamak istemediğim bir takım sorunlar var. Sonra fark ettim ki benim üzüntü ile baş etme yöntemim yemek yemek...
Yedikçe mutlu oluyorum yedikçe kimsenin bana dokunamayacağı bir fanus yaratıyorum ve orada kalıyorum.Bu beni daha da üzüyor daha çok yememe sebeb oluyor...işte bu zamanlarda genelde yemediğim paketli gıdaları ve bol karbonhidrat tüketiyorum.yedikçe mutlu oluyorum sonra mutsuz oluyorum mıtsuzluğumu gene yiyerek kapatıyorum..işte bana olan bu dönemlerde oluyor...çünkü genel anlamda sağlıklı besleniyorum ve az yiyorum ama hayatımda bir sorun olduğunda kendimi bu kısır döngüde buluyorum.....benim buna bir çare hal bulmam gerekiyor....
canım gitmiş işte şükür strese sokma kendini önemli olan gitmesi bu hafta az gider diğer hafta daha fazlaBen de vereyim bilgilerimi
Geçen cuma 62.7
bu cuma 62.5
fark -0.5
%0.8
canım , katılımların azaldı biraz daha sık gelmeye çalış daha çok motive olursunGunaydin kizlar herkes muthis kilolar vermis herkesi tebrik ediyorum muthissiniz ve grubun yuz karasi benim sanirim cok uzgunum
gecen hafta 69.0
Bu hafta 68.6
Fark 400 gram
başınız sağ olsun canım , mekanı cennet olsun ...Aslında aynı şeyi ben de düşündüm
Tartı farklı...
Gelecek cuma daha iyi olacak
Bu arada ben pazara kadar çok giremeyebilirim siteye
Babamın 1. Ölüm yıldönümünü bugün
Bu nedenle çok kalabalık bir ortamda olacağım
Tüm kardeşler biraraya geliyoruz
Mevlit vb
Karalisteye alınmam umarım
Saol tatlım inşaallah .bu arada 2 li haneler in hayırlı daim olsun
wawwwwww verilen kiloyaaaa gelinnn kızlar showwwww maşallahhhhhhhhhhTekrardan Günaydın herkese kızlar. Bugünün ilk Kilo Bildirimi benden gelsin o zaman
Geçen hafta : 102.2 kg
Bu hafta : 99.2 kg
Fark : 3.0 kg
tekrar hoşgeldin canım aramıza , motivasyon için katılım şart elinden geldiğince burlarda ol emiGünaydın kızlar ben tekrar sızınle deval edebılır miyim çünkü tartma pil alamadım bı turlu yeni aldığım için gelebiliyorum katılamadım kilomu bilmediğim için girmek içimden gelmiyordu şimdi tekrar de devam etmek istiyorumLAydLiNe
Ay canım beni güldürdünwawwwwww verilen kiloyaaaa gelinnn kızlar showwwww maşallahhhhhhhhhh
tebrikler canımmmmmmGunaydin arkadaslar
Gecen cuma 79.2
Bu cuma 77.3
Fark -1.9
%2.40
Bu haftaki hedefim en az 1kg di cok sukur oldu
canım tebrikler hadi az kaldı 6lı rakamlarrrrr
inşallah canım , en kısa zamanda ulaşırsın bidaha 7leri hiç görmezsin.. lanetli 7ler diyorum benTebrik ederim canim bende kac yildir 60lari bir goremedim 70lerden kurtulmak istiyorum darisi basima
Tamam kaptancımm cok teşekkürler liste onemlı ama motıve daha onemli inş motıvemı saglayabılırım tekrarDeneme süreniz iki hafta canım. O yüzden haftaya gireceksiniz inşallah ana listeye.
Günaydın canım. Hoş geldin. Keşke giderken haber verseydin şu yüzden gelemiyorum diye. Senden sonra çok üye çağırdım. Tabii ki bizimle devam edebilirsin ama listeye girme süren bir süre uzayabilir. Tamam dersen yeniden hoş geldin aramıza.
Maşallah canım çok güzel gitmiş. Bu hafta listedesin artık. Senden ve @Ballarin annesi nden paylaşımlarınızı biraz daha artırmanızı istiyorum. Lütfen bu uyarımı dikkate alın
Üzme canım kendini. Neden böyle olduğunun sebebini biliyoruz. Bir de evde mi tartıldın? Başka yerde mi? Biliyorsun farklı tartılar farklı sonuçlar çıkartıyor. Haftaya senden iyi bir performans bekliyorum inşallah.
Tamam canım inşallahtekrar hoşgeldin canım aramıza , motivasyon için katılım şart elinden geldiğince burlarda ol emi
hadi canım sıkı bir şekilde başla gelsin 6lı rakamlarBenım ılk bıldırımım 72.5
Ay üye olduğumdan beri uğraşıyorum bir türlü resim ekleyemedim nasıl yapicam ne yoruma ne avatara resim eklenmiyor dosya yükle tikliyorum hiçbirşey çıkmıyoryeni gelen profillerinde resim olmayan arkadaşlar sizlerden bişey rica edebilirmiyim.... profilinize bi çiçek bişey resim ekleseniz etiketlerken daha kolay bulunuyor açıkcası ben profil resmi yoksa ismide zorsa hiç etiketlemiyorum geçiyorum öyle... resimden tanıyalım sizleri nerdersiniz ?
canım resim boyutu büyüktür ondan olabilir , birde bende telde iki bölüm var belgeler bölümünden değil dosyalar bölümünden girince yükleyebiliyorum ....sadece telden mi giriyorsun ? eğer masa üstü laptop varsa oradan daha kolay olur yüklemen....Ay üye olduğumdan beri uğraşıyorum bir türlü resim ekleyemedim nasıl yapicam ne yoruma ne avatara resim eklenmiyor dosya yükle tikliyorum hiçbirşey çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?