- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Tamam canım laptopu açmaya üşendim ama ondan bi deneyeyim bakalım yapabilecek miyimcanım resim boyutu büyüktür ondan olabilir , birde bende telde iki bölüm var belgeler bölümünden değil dosyalar bölümünden girince yükleyebiliyorum ....sadece telden mi giriyorsun ? eğer masa üstü laptop varsa oradan daha kolay olur yüklemen....
inşallah canımmmGrubun motivasyonu verilen kilolar konuşmalar destekler herşey mükemmel kızlar hepimiz harikayız böyle motivasyonlu olursak birbirimize karşı daha hevesli daha çok eksilerimiz olur umarım bu hafta herşey daha güzel olur hepimiz için
Aynen canım inşallah ama bir türlü konsantre olamıyorum bugun den ıtıbaren daha cok dıkkat edecegım dune kadar önume gelenı yedım cok mutsuzumhadi canım sıkı bir şekilde başla gelsin 6lı rakamlar
Tebrik ederim canim muthis bir kilo verme masallahTekrardan Günaydın herkese kızlar. Bugünün ilk Kilo Bildirimi benden gelsin o zaman
Geçen hafta : 102.2 kg
Bu hafta : 99.2 kg
Fark : 3.0 kg
Sorma yapistim kaldim 70lerde bir kac ay once 71 i gormustum sonra bi saldim 81 lere ciktim Allah bagislasin canim bu arada benim kizimda 5 yasindainşallah canım , en kısa zamanda ulaşırsın bidaha 7leri hiç görmezsin.. lanetli 7ler diyorum benayyy bi yapıştı mı gitmiyor valla.... ben kızıma hamile kalmadan önceki kiloma dönemedim daha kızım 5 yaşında bu arada
Canim tebrik ederim cok iyi bir sonuc masallahGunaydin arkadaslar
Gecen cuma 79.2
Bu cuma 77.3
Fark -1.9
%2.40
Bu haftaki hedefim en az 1kg di cok sukur oldu
Sagol canim insallah daha iyi olur bu hafta azdiOlurmu hic oyle canim daha neler sonucta almamis ve eksidesin daha nolsun haftaya daha sıkı hazirlanirsin tebrik ederim
Sagol canim bende inanmak istiyorumTebrik ederim canım umarım eksilerin bol bol devam eder daha iyi olacağına inanıyorum
Tamam canim yazarim menulerimi daha aktif olurum bugun misafirim var biraz yogunumGünaydın canım. Az uz ama gitmiş bir şekilde. Bu senin dönüm noktan olsun artık kendine gel olur mu? Artık her gün seni burada görmek istiyorum. Bu akşamdan itibarende menülerini yaz lütfen.
Haber verdiğin zaman problem olmaz canım. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah babanın. Ama her akşam menü yaz lüften.
Görmemişlerdir canım öyle düşünme hemen
Günaydın canım. Şükür gitmiş ama çok az gitmiş. Haftaya daha iyi olması lazım. Bu akşamdan itibaren menü yazmaya yeniden başla canım.
Bende oyleyim maalesef moralim bozuk olunca kendimi yiyerek cezalandiriyorum ama byranin vana cok faydasi oldu gecen sene ramazanda tika basa yerdim bu sene ne midemi ne psikolojimi bozmayacak sekilde yiyorum tabi kacamaklarim oluyor ama onlarada bir cozum bulacagim insallahGünaydın hanımlar
Tartılrım 76.6 çıktım geçen hafta 75.5 dim.
Burada ailemin evimde açıklamak istemediğim bir takım sorunlar var. Sonra fark ettim ki benim üzüntü ile baş etme yöntemim yemek yemek...
Yedikçe mutlu oluyorum yedikçe kimsenin bana dokunamayacağı bir fanus yaratıyorum ve orada kalıyorum.Bu beni daha da üzüyor daha çok yememe sebeb oluyor...işte bu zamanlarda genelde yemediğim paketli gıdaları ve bol karbonhidrat tüketiyorum.yedikçe mutlu oluyorum sonra mutsuz oluyorum mıtsuzluğumu gene yiyerek kapatıyorum..işte bana olan bu dönemlerde oluyor...çünkü genel anlamda sağlıklı besleniyorum ve az yiyorum ama hayatımda bir sorun olduğunda kendimi bu kısır döngüde buluyorum.....benim buna bir çare hal bulmam gerekiyor....
Sagol canim gitti sukur yavas yavas da olsa burasi ve sizler sayesinde yoksa 72 73 e takilip duracaktim hatta kilo alacaktim belki . Daha sik gelmeye calisirim canim insallahcanım , katılımların azaldı biraz daha sık gelmeye çalış daha çok motive olursun) az gitmiş diye düşünme gitmiş şükür )
Teşekkür ederim canım inşallah böyle devam ederrrTebrik ederim canim muthis bir kilo verme masallah
Canım umarım bu hafta senin için daha iyi olur 500 gr olsun çok değil en azından. Yapabileceğine inanıyorum
profil resmin harika olmuş o incecik kız aynı ben yahuuuuAy üye olduğumdan beri uğraşıyorum bir türlü resim ekleyemedim nasıl yapicam ne yoruma ne avatara resim eklenmiyor dosya yükle tikliyorum hiçbirşey çıkmıyor
evet canım sil baştan başlamak tekrar daha zor oluyor tam motivasyon devam canım...Aynen canım inşallah ama bir türlü konsantre olamıyorum bugun den ıtıbaren daha cok dıkkat edecegım dune kadar önume gelenı yedım cok mutsuzum6 laraa bu kadar az kalmısken verdıgım kıloyu gerıalmak istemıyorum
Ayy valla motive versin diye koydum canım görüp görüp kacamaklardan kaçalım diyeprofil resmin harika olmuş o incecik kız aynı ben yahuuuu
sağol canım , senin kuzunuda Allah bağışlasın .. Rabbim hepsini korusuSorma yapistim kaldim 70lerde bir kac ay once 71 i gormustum sonra bi saldim 81 lere ciktim Allah bagislasin canim bu arada benim kizimda 5 yasinda
Tebrik ederim canım sonuç çok güzel maşallah umarım böyle devam eder
Deneme süreniz iki hafta canım. O yüzden haftaya gireceksiniz inşallah ana listeye.
Günaydın canım. Hoş geldin. Keşke giderken haber verseydin şu yüzden gelemiyorum diye. Senden sonra çok üye çağırdım. Tabii ki bizimle devam edebilirsin ama listeye girme süren bir süre uzayabilir. Tamam dersen yeniden hoş geldin aramıza.
Maşallah canım çok güzel gitmiş. Bu hafta listedesin artık. Senden ve @Ballarin annesi nden paylaşımlarınızı biraz daha artırmanızı istiyorum. Lütfen bu uyarımı dikkate alın
Üzme canım kendini. Neden böyle olduğunun sebebini biliyoruz. Bir de evde mi tartıldın? Başka yerde mi? Biliyorsun farklı tartılar farklı sonuçlar çıkartıyor. Haftaya senden iyi bir performans bekliyorum inşallah.
tebrikler canımmmmmmçok güzel sonuç
Coookk tesekkur ederim arkadaslarCanim tebrik ederim cok iyi bir sonuc masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?