Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam canım laptopu açmaya üşendim ama ondan bi deneyeyim bakalım yapabilecek miyim

hadi canım sıkı bir şekilde başla gelsin 6lı rakamlar
Aynen canım inşallah ama bir türlü konsantre olamıyorum bugun den ıtıbaren daha cok dıkkat edecegım dune kadar önume gelenı yedım cok mutsuzum 6 laraa bu kadar az kalmısken verdıgım kıloyu gerıalmak istemıyorum

Sorma yapistim kaldim 70lerde bir kac ay once 71 i gormustum sonra bi saldim 81 lere ciktim Allah bagislasin canim bu arada benim kizimda 5 yasinda

Tamam canim yazarim menulerimi daha aktif olurum bugun misafirim var biraz yogunum

Bende oyleyim maalesef moralim bozuk olunca kendimi yiyerek cezalandiriyorum ama byranin vana cok faydasi oldu gecen sene ramazanda tika basa yerdim bu sene ne midemi ne psikolojimi bozmayacak sekilde yiyorum tabi kacamaklarim oluyor ama onlarada bir cozum bulacagim insallah

canım , katılımların azaldı biraz daha sık gelmeye çalış daha çok motive olursun ) az gitmiş diye düşünme gitmiş şükür )
Sagol canim gitti sukur yavas yavas da olsa burasi ve sizler sayesinde yoksa 72 73 e takilip duracaktim hatta kilo alacaktim belki . Daha sik gelmeye calisirim canim insallah

evet canım sil baştan başlamak tekrar daha zor oluyor tam motivasyon devam canım...

Tebrik ederim canım sonuç çok güzel maşallah umarım böyle devam eder

tebrikler canımmmmmm çok güzel sonuç

Canim tebrik ederim cok iyi bir sonuc masallah
Coookk tesekkur ederim arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…