Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

29.05.2018/Salı

Sahur yok

Iftar 20:31
2.5 dilim çavdar
1 kase mercimek çorbası
7 kaşık bulgur pilavı
2 kase cacık, 2 kaşık yoğurt
Bir iki çatal salata
1 lt su 2 litreye tamamlayacağım

Çok yedim galiba
Afiyet olsun canm iftari biraz kacirinca sende sahurdan kactin sanirim bende biraz kacirinca sahur yapmak istemiyorum ama her nasilsa yine kendimi sahurda buluyorum

Bugünkü menüm

Sabah 8de
1dilim ekmek
2dilim kaşar peyniri
Kahve

Öğlen 12.30da
1dilim ekmek
Yarım tabak tavuklu sebze yemeği

Akşam 17.30
1 avuç findik

2litre su
Spor yok
LAydLiNe
Afiyet olsun canm gunu erken kapamissin keske aksamda azicik birseyler yiyebilseydin hic acikmadinmi ben dayanamazdim valla

Kızlar bu ara giremiyorum evde tesisat çı var musluklar yenileniyor elektrik işi var vs. İftar sahur çocuk tadilat derken zamanım kalmıyor.
Keyifler nasıl
Allah yardimciniz olsun tadilat islerinden nefret ederim bende yeni bir yere mi tasindiniz yoksa yenileme falanmi

Cok guzel canm afiyet olsun diyet listesine uyman cok iyi

afiyet olsun
ama sabah az değil mi sence de
salatalık ve ekmek
acaba arada peyniri unutmuş olabilir misin?

mantı ve börek işi biraz bozmuş haliyle
Evet az canım. Dışarı çıkacaktım da bir an önce onları yeyip çıktım, aç durmaktansa. Akşamda iftarda bir arkadaşa davetliydik. Ben oruç değilim regl olduğum için. Mümkün olduğunca az yemeye çalıştım. Ancak bu kadar oldu. Üç çeşit tatlı vardı ama düşün hiç birinden bir lokma dahi almadım :)

afiyet olsun canım, taktiğin işe yarar inşallah

bence güzel menün canım afiyet olsun

di mi hep öyle olur

Bugunku menum
Sahur
1adet peynirli hamur kizartmasi
4zeytin
1bardak ayran

Iftar
1kase corba
3yk musakka
1kase cacik
Salata

Su 1.5lt

LAydLiNe

hamur kızartması cıss ama ekmek yememişsin dengelemiş canım afiyet olsun.

afiyet olsun canım hem mantı hem börek olmamış gibi ama azar azar yemişsin sorun olacağını zanntmiyorum.

29 mayis menum
Sahur
Has yumurta
Suzme peynir
Domates
Iftar
Kiymali taze fasulye
Tavuklu gobekli yogurtlu salata
Su 2 litre

afiyet olsun canım.

adetime 15 gün var sürpriz yapıp erken gelirse bilmiyorum. sahura kadar oturuyorum. su içiyorum bol bol. su fazla içince de olurmuş ondan olabilir. kiloma göre normal 3-3,5 lt . bende o kadar içiyorum aslında. stresden de olurmuş. annemle tartıştım üzüldüm biraz ben ondan olduğunu düşünüyorum.

maydonozlu kabaklı bi çorba verdi sahurda. aç karnına da yine maydonoz taze zencefil kaynat iç dedi sahurdan önce. bi de çiğ olarak tüket maydonoz dereotu dedi. bakalım haftaya göreceğiz nasıl olacak

Bende bugün alışverişe gittim saat 11 den 5 e kadar aliraveristeydim tam 10bin kusur adım atmışım şükür. kendime güzel ciciler aldım süper 40 beden aldım hepsini şuan çok dar giymediğim için yoksa üstte 38 de oluyor.hatta ben bedenimi bilmiyorum acaba 40 mi 42 mi olur falan diye tereddüt ettim çalışan eleman siz zayıfsıniz hanfendi 40 kesin olur dedi.çok mutlu oldum.hep ben 44 bakacağım zaman 46 size daha iyi olur derlerdi.ısrarla 46 verirlerdi sinir olurdum.şimdi 40 hamdolsun.biraz daha pilatesle falan vücudum sıkılasirsa inş. 38 olurum bakalım. Boy kısa olunca bide bölgesel olunca malesef 56 kiloda 40 beden oluyor. Sizler napiyorsunuz kızlar.

Bugünkü menum
Sahur
Zeytin
Peynir
Haşlanmış yumurta

İftar
1 tabak çorba
1 but
1 parça pide
1 küçük kaşe dondurma..(bu senenin ikinci dondurmasi)

Şu 2buçuk lt
Spor 10bin adım yürüyüş yazıyor programımda ama saat 11 le 5 arası ordan oraya hep koşturdum.

LAydLiNe

Baskasindan duymak daha bi mutlu ediyor di mi? Ben daha yolun basindayim ama geçen parkta bi tanıdık gördü zayıflamissin dedi çok mutlu oldum bende.

Afiyet olsun canım

Valla cnm ben o tarz seyleri pek sevmem aslinda ama yine yeme istegimdr artma olmaya vaslick galiba ramazandan sanirin

Günaydın kızlar kaptan neden artık menülerimize yorum yapmıyor LAydLiNe

Günaydın canım. Yapacağım merak etme. Dün pazartesi iş yerine de gelmemiştim hastane işleri nedeniyle. Burada da iş çok birikmiş. Geçmişi okuyamadım. Ama şimdi okudum geliyor yorumlar

Oooooo hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden. Ne zaman gidecek

Bende kilo veremiyorum takildim kaldim.... bu aksam kaptanim duymasin accik kacamak yapacam vucudu sasirtacam niyeti bozdum bu aksam .. yok yerinde sayiýor kilom
Valla duydum da biraz geç oldu. Ama zaten uzun zamandan beri ilk kez geçen hafta kilo verdin neyini şaşırtacaksın ki

Merak etme canım çabuk gider o ödemler. Cumaya kadar gider de inşallah çok güzel bir sonuç görürsün tartıda. Çünkü bu hafta inşallah sen de listedesin.

29.05.2018/Salı

Sahur yok

Iftar 20:31
2.5 dilim çavdar
1 kase mercimek çorbası
7 kaşık bulgur pilavı
2 kase cacık, 2 kaşık yoğurt
Bir iki çatal salata
1 lt su 2 litreye tamamlayacağım

Çok yedim galiba
Canım sahursuz hiç ama hiç olmamış. Yediklerin çok değil. Ve senin listeni değiştirmeden önce diyetisyenine gitmen lazımdı. Ramazanın sonuna kadar oruç tutacaksan eğer ya solmez in geçen haftaki listesini al ya da tekrar diyetisyene gidip oruç tutmaya başladığını söyle. Çünkü bu şekilde olmaz. Metabolizmana zarar vermeni istemiyorum. Çok rahat kilo verebilecekken kendini zor duruma sokarsın. Biran önce düzenleyelim menülerini. Ayrıca beni burada göremezsen de diğer taraftan yazabilirsin ne olursa

Bugünkü menüm

Sabah 8de
1dilim ekmek
2dilim kaşar peyniri
Kahve

Öğlen 12.30da
1dilim ekmek
Yarım tabak tavuklu sebze yemeği

Akşam 17.30
1 avuç findik

2litre su
Spor yok
LAydLiNe
Cankız nasıl gidiyor canım. Bakamadım bir kaç gündür menülere. Bu menün güzel görünüyor ama çok az yiyorsun. Bence sen o yüzden kilo veremiyorsun. Sadece az yemekle kilo verilmiyor. Nasıl yapcaz ki çıkamadım bir türlü bu işin içinden.

Sahur yok

Iftar
1 kase kara lahana corbasi
4 yk mantar sote
Salata

Ara
7 tane cips fistik

1.5 litre su
Spor yoo
Burcu olmaz bu böyle. Tamam canın istemiyor ama ramazandan sonra kötü olacaksın. Ve cidden çok az yemeye başladın. Protein yok menüde hiç. Kas lazım insana unutma. Arayı hiç görmüyorum. Bu gece sahur yap lütfen. Hiç bir şey yemezsen bile bir tane haşlanmış yumurta ye ki metabolizma çalışsın gün boyu. Su az olmuş. En az ikiye çıkart onu. Yaz mevsimindeyiz.

Kızlar bu ara giremiyorum evde tesisat çı var musluklar yenileniyor elektrik işi var vs. İftar sahur çocuk tadilat derken zamanım kalmıyor.
Keyifler nasıl
Kolay gelsin canım. Menü yazman lazım ama. Bu günden itibaren menü bekliyorum.

Güzel olmuş canım menün. Çok güzel gidiyorsun maşallah. Diyetisyen olayında çok güzel. Sürekli iletişim halinde olman ve listenin sürekli yenileniyor olması büyük bir avantaj. Şükür bir de burada bizimle birliktesin. Bence bu iş bittiğinde harika bir şey başarmış olacaksın. Veeee bu çok uzak görünmüyor.

Bence bu kilonu eksi yönde değil de artı yönde değiştirecek. Böyle şaşırtma olmaz ki. Pide, tatlı ve poğaça

Diyet bisküvi haricinde çok güzel bir menü olmuş. Akşamın saati de çok güzel. Bu gün kaptan menünü beğendi

yokluğunuz baya hissedildi efem...

siz yokken 2 dilim baklav, 1 dilim kek, 3 poğaça yedim

şaka şaka

hastane işleri yorucu tabi.
geçmiş olsun arkadaşına canım
Teşekkür ederim canım. Çok işim olmasaydı bakacaktım geçmişe ama bakamadım. Belli de olmaz kim bilir işleri bitirince belki bakarım

Bugunku menum
Sahur
1adet peynirli hamur kizartmasi
4zeytin
1bardak ayran

Iftar
1kase corba
3yk musakka
1kase cacik
Salata

Su 1.5lt

LAydLiNe
Hamur kızartması haricinde güzel bir menü canım. Onun yerine daha sağlıklı bir şey yiyebilirdin. Suyun az olmuş.

Akşam yemeğin geç olmuş canım. Biliyorum iftarı bekledin ama yine de öncesinde bir şeyler yiyebilirdin. Gün boyu aç durmuşsun. Akşam yediklerinde hiç sağlıklı değil. Oruç olsan tamam misafirliktesin seçeneğin yoktu derim ama oruç olmadığın için öncesinde yiyebilirdin.

29 mayis menum
Sahur
Has yumurta
Suzme peynir
Domates
Iftar
Kiymali taze fasulye
Tavuklu gobekli yogurtlu salata
Su 2 litre
Afiyet olsun canım yine gayet güzel bir menü. Ama menü yazarken miktarlarını da yazman lazım. Bir daha ki sefere yaz lütfen

Bence hedef kilona ulaştığında 38 bedene inersin. Dediğin gibi sporda yapman şart. Bana 59 kilo da 36 beden bol geliyor. Gerçekten boy bu konu da oldukça önemli. Ama sen de ideal kilona ulaştığında aynı hazzı yaşayacaksın çünkü önemli olan boy kilo dengesi İlk zayıfladığımda ben de senin gibi olmuştum. Eşofman takımı bakıyorum. Ben elime M aldım. Satıcı kız o size büyük olur siz zayıfsınız deyip S verdi. Giyince ufak çaplı bir şok yaşamışım Çünkü L bedenden sonra S insana mucize gibi geliyor. Allah herkese aynı mucizeyi yaşatsın inşallah

Dünkü menünü de ucundan gördüm hiç beğenmedim. Onun üzerine bu günde hem pide hem dondurma yemişsin. Hedefe çok az kaldı sık biraz daha dişini. Bak ne güzel kıyafetlerde almışsın kendine. Mezun olunca zaten azar azar yiyeceksin hepsinden. Biraz daha sabret kurtul artık şu fazlalıklardan.

R
Yok sadece 1 gün tuttum aynı listeme devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…