Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Strese girmene gerek yokki senin zaten çok normal 1 haftaya kadar erken-geç olması ama sen yinede test yap umarım hayırlı haberler alırsın

Slm kizlarr ben diyeti bıraktım
Dua et yakınımda bir yerde değilsin yoksa elime sopayı alır gelirdim yanına. Boş bırakmaya gelmiyor seni. Kendine gel cankız.

Hamile olman zararlı yiyeceklerden yemen anlamına gelmiyor. Eşinde tam dayaklıkmış. Bence sen az az yemenin dengesiz beslenmenin patlamasını yaşadın. solmez canım ilk diyet listeni cankıza yollar mısın? Şu ramazandan önce ilk başladığın listeyi. Artık senden de düzenli ve sağlıklı menüler bekliyorum cankız. Gözüm üstünde haberin olsun. Yok öyle pes edip gitmek.

Çok iyi etmişsin makarna ve meyve suyunu almamakla. Güzel menü olmuş

Kendine gel artık lütfen. Bir sürü emek verdin. Tam sonuna gelmişken bitsin artık. Korumaya geçtiğinde zaten dengelemeyi öğreneceksin. Biraz daha sabretsen mutlu sona erişeceksin.

İnsanların söylediklerini duymazdan gel artık. Şişmanken şişmansın derler, zayıflayınca da eskiden daha güzeldin derler. Bana da çok dediler. Hala diyorlar. Ama önemli olan benim istediğim. Ben 36 beden giymekten ve aynaya baktığımda kendimi zayıf görmekten çok mutluyum. Kimsenin söylediği umurumda değil. Sana da tavsiye ederim.

Bugünden itibaren toparla kendini canım.

Öğün atlaman iyi olmamış canım. Çok zor durumda kalmadıkça öğünlerini atlama lütfen. Menün gayet güzel.

Sahur
1 haslanmis yumurta
1 lokma pide
1 yk kayisi receli
5 zeytin

Iftar
Yarim kase sehriye corba
4 yk etli turlu
1 yk et kavurma
1 lokma pide
Salata

1 litre su
50 dk yiruyus
Reçel ve pide haricinde güzel menü ama takımdaki o kadar kaçamaktan sonra sana kızmaya gönlüm razı gelmedi. Suyun çok az olmuş. Yürüyüş süper

Bugun ki menüm

Sahur
Mantarlı yumurta

İftar
Beşamel soslu mantar sote
3 kaşık erişte
Salata

Dut, kiraz

Su 3 lt
Spor yok

LAydLiNe
Erişte haricinde güzel menü canım. Dut ve kirazın miktarını yazmamışsın. Yediklerinin miktarlarını da yazsana. 1 tabak 2 tabak, servis kaşığı ile de ölçebilirsin. Ama miktar yaz lütfen.

Diyetisyen listeni bana gönderebilir misin canım? Eski listelerine göre çok güzel maşallah. Ramazandan sonra da daha güzel olacak. Sadece yulaflı bisküvi olmamış onun yerine başka bir ara yapabilirdin. Mecbur kalmadıkça hazır ve paketli gıdalardan yememek lazım.

05.06.2018

9.30
sebze çorbası

13.30
zy kabak
2 kaşık bulgur pilavı

16.00
1 kk kaşar

19.30
etli bamya
salata
Çok güzel maşallah hele akşamın gayet güzel. Miktarlarını da yaz lütfen bundan sonra.

Ramazan geleli herkes tembelleşti valla saat kaç olmuş hala gelen giden yok

Latiska, solmez ve birprensess ten başka kimse göndermemiş mesaj sayılarını. Ceza gelecek ona göre haberiniz olsun

Anladım cnm
Bende başka bişey var demekki

Çok güzel maşallah hele akşamın gayet güzel. Miktarlarını da yaz lütfen bundan sonra.

aslında ilk 63 ile başlamıştım foruma. 13.takıma girdiğimde 62.7 idim. şimdi 61.
umarım düşüşler devam eder.
akşamları yoldan çıkmazsam sorun çıkmaz sanırım.
yediklerimde miktar yazmadım çünkü hepsi de birer porsiyondu
artık miktar da yazarım ama

Sahurdan başladım canım dikkat etmeye inş. Ama regl oldum bugün belkide kilo artışı ondandı bilmiyorum ama devam bırakmak yok.

Yok cnm pes etmedim coooooook pişman oldum
Keşke yemeseydim bugün tartıldım kilo almışım ins cumaya kadar gitmiş olur
Dikkat edicem

Anladım cnm
Bende başka bişey var demekki

hamilelikte değişim hissediyorsun kendinde.
bazı kokulara hassasiyet, aşırı uyku isteği, yorgunluk, tatsızlık, bel ağrısı gibi
günlerce tavuk kokusundan ölümüne tiksinmiştim oğluma hamile olduğumu öğrenmeden önce
kızımda sürekli uykum geliyordu, gözümü açamıyordum. bir de şekerim düşüp başım dönüyordu. derse girmeden 2 kesme şeker atıyordum ağzıma da öyle kendime geliyordum.

vücut alarm veriyor aslında
yine de doktora girmek en mantıklısı

Bende kızlarıma hamileyken sürekli kusuyordum ama sürekliii
Şimdi sadece midem bulaniyor
Bazen aniden basım dönüyor
1haftadir memelerimde acıma ve sizi var
Sabah uyanamıyorum gecede erkenden uykum geliyor tüm gün sadece oturuyorum yorgunum
Cnm bizim burda hemen gidip kan fln veremiyorsun termin veriyorlar nezaman verirlerse ozm gidiyorsun
Ama ben beklicem mutlaka geçmesi lazım
Çünkü ven adet oldum ve test yaptım bugün yarın geçer artık ins

Selam kızlar benım akşam misafirim var diye koşturmaca dün temizliğimi yaptığım için rahatım dinlene dinlene hazırlıyorum yemekleri henüz pişirmedim hazırlıyorum sadece menüye ek biber dolması ekledim durdukça birşeyler ekliyorum aksama ne çıkar bakalım

Kaptan ben menü yazmaya başladım akşam yazdim yorumladin. Msj sayımı da yazdım bugün. Burdayım katılıyorum ama şuan kimse yok

Bugün 61.0 olmuşum. Yarın 60... Görürüm Artık

Görürsün inşallah canım

Tamam canım gönderiyorum

Kolay gelsin canim

Dün hastaneden geç geldik. Anneme tembihledim kızı uyutma evde uyusun diye. 12 i geçiyordu uyudugunda. Bende sahurdan sonra yattım. Bi uyumuşuz 2 ye çeyrek vardı kalktigimda. Allah dan yemeğim filan var akşam için. Kıza kahvaltı ettirdim evi topladim supurdum. Birazdan parka goturcem kızı yürüyüş de yapıp gelicem eve. Cikmadan bakayım dedim takıma

Yuz karasi menulerimi yazmak bile istemiyorum hatalarimin farkindayim ama bu gevseme niye haala cozebilmis degilim

Kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…