05.06.2018
9.30
sebze çorbası
13.30
zy kabak
2 kaşık bulgur pilavı
16.00
1 kk kaşar
19.30
etli bamya
salata
Strese girmene gerek yokki senin zaten çok normal 1 haftaya kadar erken-geç olması ama sen yinede test yap umarım hayırlı haberler alırsınYani Kızlar Beni iyice strese soktunuz. Normalde Benim mens döngüm çok düzenlidir. Her Ay 3 veya 4 gün önce olur. Geçen ay beklediğim tarihten 1 hafta önce oldum. Bu ay olmam gereken tarihin üstünden 1 hafta geçti. Akşamları yemekten sonra inanılmaz uyku bastırıyor. Çok korkmaya başladım
2 gün daha bekleyip test yaptırayım ben de
Dua et yakınımda bir yerde değilsin yoksa elime sopayı alır gelirdim yanına. Boş bırakmaya gelmiyor seni. Kendine gel cankız.Slm kizlarr ben diyeti bıraktım
Hamile olman zararlı yiyeceklerden yemen anlamına gelmiyor. Eşinde tam dayaklıkmış. Bence sen az az yemenin dengesiz beslenmenin patlamasını yaşadın.Evet biliyorum cnm yazık oldu hepsine
Bi bozdum tam bozdum durmadan çikolata yedim hemde paket paket hemde geceleri yedim
Ya reglden sonra mide bulantısı baş dönmesi memelerde şişlik ve sızlama başladı eşimde başladı hamilesin ondan ye bundan ye
Olamaz imkansız dedim anlamadı
Bende şüphelenmedim değil yani tüm belirtiler var
Bugün gittim test aldım yaptım bişey çıkmadı
Ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Çok iyi etmişsin makarna ve meyve suyunu almamakla. Güzel menü olmuşBugün ki menum ( diyetisyen menüsü )
Sahur 3:00
1 kase sebze çorbası
2 dilim tuzsuz peynir
10 adet çiğ fındık
1 dilim çavdar ekmeği
Maydonoz ve dereotu
4 ceri domatesi
Iftar 20:40(hastane menüsü)
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık kadar kısır
2 küçük köfte
Yarım dilim kepek ekmeği
Makarna ve meyve suyu vardı yemedim.
Ara 22:30
1 kutu süt
2 litre su
45 dk yürüyüş
LAydLiNe
Kendine gel artık lütfen. Bir sürü emek verdin. Tam sonuna gelmişken bitsin artık. Korumaya geçtiğinde zaten dengelemeyi öğreneceksin. Biraz daha sabretsen mutlu sona erişeceksin.Bugünkü menum
Sahur
3 zeytin
1 dilim peynir
Salatalık domates
Yoğurt
1 parça ekmek
İftar
1 tabak mantarlı kasarli tavuk sote
1 parça pide
Salatalık
1 dilim yaz helvası
Bikactane patates cips
Şu 2 buçuk lt
Spor 30dk.yürüyüş
Egzersiz hareketleri
200 ip atlama
LAydLiNe
Bu aralar menülerim gerçekten çok kötü ya.yanımda yendikce benimde canım istiyor kendi evimdeyken daha iradeliydim..zaten sanırım kilo aldım. Yediklerime göre az bile.oy oy kilo verince çok şımardım ben ya ipin ucunu iyice kaçırdım. Biri beni durdursun.
İnsanların söylediklerini duymazdan gel artık. Şişmanken şişmansın derler, zayıflayınca da eskiden daha güzeldin derler. Bana da çok dediler. Hala diyorlar. Ama önemli olan benim istediğim. Ben 36 beden giymekten ve aynaya baktığımda kendimi zayıf görmekten çok mutluyum. Kimsenin söylediği umurumda değil. Sana da tavsiye ederim.Bence artık toparlanmamizin tam zamanı canım..bende 1 haftadır sapıttım iyice.sanki diyette değilmişim gibi herkesle beraber yedim yedim.insanlarda çok zalim.ben okadar diyet yaptım yok hiç yakismamis eski haline daha güzeldi. Yok göz altların çökmüş.yok çocuk gibi olmuşsun vs. İnsan çok yakışmış çok güzel olmussun diye motifler eder.onlar öyle dedikçe bende çok zayıfladığim kanaatine vardım kendimce ve kaçırdım ipin ucunu..senin gibi çikolata cips valla emeklerimiz toptan gidecek.birbirimize destek olalım bi dur diyelim gerçekten.
Bugünden itibaren toparla kendini canım.Kaptan güya ben bu hafta mezun olacaktım en son 55.9 dum sanirim bugun iftardan önce tartildim 57 çıktım malesef ama wc problemim vardı iftardan sonra gitti ama yinede kilo aldım sanırım 500 gr falan.yani şuan 56.5 falandır malesef.benim hedefim yine 55.9 olmak şimdilik. Zaten perşembe dış çekimi olursa bi hafta da bi şey yiyemem ve bayrama 55 le girerim diye tahmin ediyorum.
Öğün atlaman iyi olmamış canım. Çok zor durumda kalmadıkça öğünlerini atlama lütfen. Menün gayet güzel.05.06.2018/ Salı
09:30 = 1 kk yarim yağlı peynir
1 kk kasar peyniri
Yarim salatalık(bol pul biberli)
1 dilim çavdarlı ekmek
16:00 = 1 elma 2 kaşık yoğurt
17:10 = 6 parmak köfte
2.5 dilim çavdarlı ekmek
2 lt su yatana kadar 3 yaparımLAydLiNe
Reçel ve pide haricinde güzel menü ama takımdaki o kadar kaçamaktan sonra sana kızmaya gönlüm razı gelmedi. Suyun çok az olmuş. Yürüyüş süperSahur
1 haslanmis yumurta
1 lokma pide
1 yk kayisi receli
5 zeytin
Iftar
Yarim kase sehriye corba
4 yk etli turlu
1 yk et kavurma
1 lokma pide
Salata
1 litre su
50 dk yiruyus
Erişte haricinde güzel menü canım. Dut ve kirazın miktarını yazmamışsın. Yediklerinin miktarlarını da yazsana. 1 tabak 2 tabak, servis kaşığı ile de ölçebilirsin. Ama miktar yaz lütfen.Bugun ki menüm
Sahur
Mantarlı yumurta
İftar
Beşamel soslu mantar sote
3 kaşık erişte
Salata
Dut, kiraz
Su 3 lt
Spor yok
LAydLiNe
Diyetisyen listeni bana gönderebilir misin canım? Eski listelerine göre çok güzel maşallah. Ramazandan sonra da daha güzel olacak. Sadece yulaflı bisküvi olmamış onun yerine başka bir ara yapabilirdin. Mecbur kalmadıkça hazır ve paketli gıdalardan yememek lazım.Diyetisyen listesine uymaya çalıştım
İlk gün inşaallah iyi geçti.
2 bardak limonlu ılık su
11.00 ( bebiş huysuz du biraz ondan kahvaltı geçe kaldı)
1 haşlama yumurta
2 dilim tb ekmeği
1 kt peynir
Yeşillik Şekersiz nescafe
Ara 15 00
1 şekersiz türk kahvesi
2 yulaf lı bisküvi
17.00
6 yk közleme yoğurtlu kırmızı biber
2 tk rus salatası
20.35
1.5 kepçe şehriye çorbası
8 yk bamya
1 dilim tb ekmeği
1 sb yoğurt
Salata
22.45
1 sb Kefir
12 kiraz
3 litre su
LAydLiNe Birprensess solmez
Çok güzel maşallah hele akşamın gayet güzel. Miktarlarını da yaz lütfen bundan sonra.05.06.2018
9.30
sebze çorbası
13.30
zy kabak
2 kaşık bulgur pilavı
16.00
1 kk kaşar
19.30
etli bamya
salata
31 ocak son adet tarihimdi 2 ya da 3şubat adet oldum yani olduğumu sandım ama tam bi kanama yoktu. o hafta sonu da görümcemin nişanı vardı. adet olamadığım için göbeğim şiş duruyodu. bayadır da çocuk istiyorduk. artık psikolojik olmuyorum diye düşünüp test yaptım silik çıktı sonra kanda baktırdım emin oldum7-8 şubat gibi öğrendim yani. önemsemeyip testi yapmasam 3 ay sonra öğrenirdim çünkü 3 haftada 1 gibi kanamalarım oldu.
Çok güzel maşallah hele akşamın gayet güzel. Miktarlarını da yaz lütfen bundan sonra.
Sahurdan başladım canım dikkat etmeye inş. Ama regl oldum bugün belkide kilo artışı ondandı bilmiyorum ama devam bırakmak yok.Dua et yakınımda bir yerde değilsin yoksa elime sopayı alır gelirdim yanına. Boş bırakmaya gelmiyor seni. Kendine gel cankız.
Hamile olman zararlı yiyeceklerden yemen anlamına gelmiyor. Eşinde tam dayaklıkmış. Bence sen az az yemenin dengesiz beslenmenin patlamasını yaşadın.solmez canım ilk diyet listeni cankıza yollar mısın? Şu ramazandan önce ilk başladığın listeyi. Artık senden de düzenli ve sağlıklı menüler bekliyorum cankız. Gözüm üstünde haberin olsun. Yok öyle pes edip gitmek.
Çok iyi etmişsin makarna ve meyve suyunu almamakla. Güzel menü olmuş
Kendine gel artık lütfen. Bir sürü emek verdin. Tam sonuna gelmişken bitsin artık. Korumaya geçtiğinde zaten dengelemeyi öğreneceksin. Biraz daha sabretsen mutlu sona erişeceksin.
İnsanların söylediklerini duymazdan gel artık. Şişmanken şişmansın derler, zayıflayınca da eskiden daha güzeldin derler. Bana da çok dediler. Hala diyorlar. Ama önemli olan benim istediğim. Ben 36 beden giymekten ve aynaya baktığımda kendimi zayıf görmekten çok mutluyum. Kimsenin söylediği umurumda değil. Sana da tavsiye ederim.
Bugünden itibaren toparla kendini canım.
Öğün atlaman iyi olmamış canım. Çok zor durumda kalmadıkça öğünlerini atlama lütfen. Menün gayet güzel.
Reçel ve pide haricinde güzel menü ama takımdaki o kadar kaçamaktan sonra sana kızmaya gönlüm razı gelmedi. Suyun çok az olmuş. Yürüyüş süper
Erişte haricinde güzel menü canım. Dut ve kirazın miktarını yazmamışsın. Yediklerinin miktarlarını da yazsana. 1 tabak 2 tabak, servis kaşığı ile de ölçebilirsin. Ama miktar yaz lütfen.
Diyetisyen listeni bana gönderebilir misin canım? Eski listelerine göre çok güzel maşallah. Ramazandan sonra da daha güzel olacak. Sadece yulaflı bisküvi olmamış onun yerine başka bir ara yapabilirdin. Mecbur kalmadıkça hazır ve paketli gıdalardan yememek lazım.
Çok güzel maşallah hele akşamın gayet güzel. Miktarlarını da yaz lütfen bundan sonra.
Dua et yakınımda bir yerde değilsin yoksa elime sopayı alır gelirdim yanına. Boş bırakmaya gelmiyor seni. Kendine gel cankız.
Hamile olman zararlı yiyeceklerden yemen anlamına gelmiyor. Eşinde tam dayaklıkmış. Bence sen az az yemenin dengesiz beslenmenin patlamasını yaşadın.solmez canım ilk diyet listeni cankıza yollar mısın? Şu ramazandan önce ilk başladığın listeyi. Artık senden de düzenli ve sağlıklı menüler bekliyorum cankız. Gözüm üstünde haberin olsun. Yok öyle pes edip gitmek.
Kendine gel artık lütfen. Bir sürü emek verdin. Tam sonuna gelmişken bitsin artık. Korumaya geçtiğinde zaten dengelemeyi öğreneceksin. Biraz daha sabretsen mutlu sona erişeceksin.
İnsanların söylediklerini duymazdan gel artık. Şişmanken şişmansın derler, zayıflayınca da eskiden daha güzeldin derler. Bana da çok dediler. Hala diyorlar. Ama önemli olan benim istediğim. Ben 36 beden giymekten ve aynaya baktığımda kendimi zayıf görmekten çok mutluyum. Kimsenin söylediği umurumda değil. Sana da tavsiye ederim.
Öğün atlaman iyi olmamış canım. Çok zor durumda kalmadıkça öğünlerini atlama lütfen. Menün gayet güzel.
Reçel ve pide haricinde güzel menü ama takımdaki o kadar kaçamaktan sonra sana kızmaya gönlüm razı gelmedi. Suyun çok az olmuş. Yürüyüş süper
Erişte haricinde güzel menü canım. Dut ve kirazın miktarını yazmamışsın. Yediklerinin miktarlarını da yazsana. 1 tabak 2 tabak, servis kaşığı ile de ölçebilirsin. Ama miktar yaz lütfen.
Diyetisyen listeni bana gönderebilir misin canım? Eski listelerine göre çok güzel maşallah. Ramazandan sonra da daha güzel olacak. Sadece yulaflı bisküvi olmamış onun yerine başka bir ara yapabilirdin. Mecbur kalmadıkça hazır ve paketli gıdalardan yememek lazım.
Anladım cnm
Bende başka bişey var demekki
Bugün 61.0 olmuşum. Yarın 60... Görürüm Artık
hamilelikte değişim hissediyorsun kendinde.
bazı kokulara hassasiyet, aşırı uyku isteği, yorgunluk, tatsızlık, bel ağrısı gibi
günlerce tavuk kokusundan ölümüne tiksinmiştim oğluma hamile olduğumu öğrenmeden önce
kızımda sürekli uykum geliyordu, gözümü açamıyordum. bir de şekerim düşüp başım dönüyordu. derse girmeden 2 kesme şeker atıyordum ağzıma da öyle kendime geliyordum.
vücut alarm veriyor aslında
yine de doktora girmek en mantıklısı
Kaptan ben menü yazmaya başladım akşam yazdim yorumladin. Msj sayımı da yazdım bugün. Burdayım katılıyorum ama şuan kimse yokValla üşenmeyeceğim tüm listeyi etiketleyeceğim neredesiniz kızlar?
3oglanannesi @Kriziantemcicegi polokey2244 (sen menü de yazmıyorsun) cankizzzz B burcugncy B Ballarin annesi merryangel haldenlos latiska N Nisaca solmez @Turan16
Hadi bakimm yaaaaa canlanın biraz. Kimse yok bu saat olmuş. B Ballarin annesi canım katılımın iyice düştü yoksun kaç gündür?
Bugün 61.0 olmuşum. Yarın 60... Görürüm Artık
Dua et yakınımda bir yerde değilsin yoksa elime sopayı alır gelirdim yanına. Boş bırakmaya gelmiyor seni. Kendine gel cankız.
Selam kızlar benım akşam misafirim var diye koşturmaca dün temizliğimi yaptığım için rahatım dinlene dinlene hazırlıyorum yemekleri henüz pişirmedim hazırlıyorum sadece menüye ek biber dolması ekledim durdukça birşeyler ekliyorum aksama ne çıkar bakalım
Valla üşenmeyeceğim tüm listeyi etiketleyeceğim neredesiniz kızlar?
3oglanannesi @Kriziantemcicegi polokey2244 (sen menü de yazmıyorsun) cankizzzz B burcugncy B Ballarin annesi merryangel haldenlos latiska N Nisaca solmez @Turan16
Hadi bakimm yaaaaa canlanın biraz. Kimse yok bu saat olmuş. B Ballarin annesi canım katılımın iyice düştü yoksun kaç gündür?
Kaptanım biraz rahatsızım bugün. Daha yeni ancak bakabildim buraya.Valla üşenmeyeceğim tüm listeyi etiketleyeceğim neredesiniz kızlar?
Kolay gelsin canım.Selam kızlar benım akşam misafirim var diye koşturmaca dün temizliğimi yaptığım için rahatım dinlene dinlene hazırlıyorum yemekleri henüz pişirmedim hazırlıyorum sadece menüye ek biber dolması ekledim durdukça birşeyler ekliyorum aksama ne çıkar bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?