Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun... az az..sahurda proteini biraz daha arttırsan nasıl olur?
az geldi sahur menün

liste baya az aslında
helvayı saymazsak gayet de güzel
afiyet olsun canım

afiyet olsun canım iftar biraz çok geldi gözüme. hem pilav hem ekmek. bir de 1 tabakdan fazla yemek. hatırlamıyorum hiç kusura bakma bebek var mıydı? emziriyorsan çok değil.

Canım bişey istemedi canım bende istediklerini yedim oyuzden değişik oldu.

Teşekkür ederim canım umarimm

Günaydın kızlar

Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın, menülere de bakamadım. Sınava son iki gün kaldı. Daha da yoğunlaşmam gerekiyor o yüzden bu bir kaç gün beni idare edin lütfen. Ben yokum diye kendinizi de bırakmayın. Cumaya az kaldı. Akşam yine hatırlatmaya çalışırım ama ben unutursam siz unutmayın. Oruç tutanların bu akşam iftardan önce tartılması gerekiyor. İnşallah cumaya herkes çok ama çok güzel sonuçlar görür. Sizden bir isteğim var. Dün sorduğum cuma günü kim tartıda ne kadar kilo görmek istiyor soruna verdiğiniz cevabı sürekli olarak düşünün lütfen. Mesela ben 62,5 görmek istiyorum gün içinde bunu sık sık düşüneceğim. Hayalini kuracağım. Sizlerden de aynısını yapmanızı istiyorum. Kim ne görmek istiyorsa lütfen mümkün olduğunca çok düşünsün. Bu hafta biraz geç başlamış olacağız ama daha önce düşünce yöntemiyle tartıda çok güzel rakamlar gördüm. Haftaya daha iyi bir şekilde deneyeceğiz. Ama şimdiden başlayalım. Anlaştık mı?

@solmez cim başarı dileğin için çok teşekkürler inşallah mezuniyet haberimi de buradan birlikte kutlarız

afiyet olsun canım iftar biraz çok geldi gözüme. hem pilav hem ekmek. bir de 1 tabakdan fazla yemek. hatırlamıyorum hiç kusura bakma bebek var mıydı? emziriyorsan çok değil.
Dayanamadım okudum yine geçmişi. Emziriyor canım o yüzden menüsü normal. Ayrıca henüz 70 li kilolarda.

Allah zihin açıklığı versin umarım herşey suankinden daha güzel olur

Misafirlerini de atlattığına göre canım artık tek lokma kaçamak yok. Çünkü biz fark etmesek de yediğimiz her bir lokma kilomuzu etkiliyor. Bu günden itibaren daha dikkatli bir menü bekliyorum senden

Misafirlerini de atlattığına göre canım artık tek lokma kaçamak yok. Çünkü biz fark etmesek de yediğimiz her bir lokma kilomuzu etkiliyor. Bu günden itibaren daha dikkatli bir menü bekliyorum senden
Tamam kaptan daha dikkatli olacağım ama misafir bitmez birgün arayla alıyorum (ertesi güne yemek kaldığı için) ama daha dikkatli olacağım

polokey2244 hadi bakalım bırak artık şu kendini bırakma işini. Az kaldı bayrama. Son 8 gün. Akşama senden menü bekliyorum özellikle gelip bakacağım haberin olsun.

N Nisaca canım hala yoksun ortalıklarda umarım önemli bir şey yoktur?

F fanur yine kayboldun hadi gel artık aramıza

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/56272933/

Yukarıda linkini verdiğim topik ortak paylaşım topiğimiz. Boş vakti olan incelesin lütfen. Çünkü bu hafta takımımızın analiz raporu yayınlanacak. Sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah analiz sonrasında hatalarımızı daha iyi göreceğiz. Sizlerinde görmesini isterim.

Şimdilik kaçıyorum veeee sizi kocaman seviyorummmmmmm

iyi davranın kendinize

Kızlaarrr analiz raporumuz yayınlanmış. Herkes incelesin lütfen. Beklediğimin çok üstünde bir başarı yakalamışız. Hepinizi kocaman tebrik ediyorum.

Ayrıca analiz dönemi birincimiz 3oglanannesi yi ayrıca tebrik ediyorum.

Veeeeeeeeee bir daha ki analiz döneminde birinci kim olacak sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…